26 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Παρ Δεκ 07, 2012 7:26 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Με ταχινακι ολικης τρωω καθε πρωι μισο κουταλακι!!!!πολυ μου αρεσει!!!βασικα η μελισσα γενικοτερα βγαζει απιστευτα φαρμακα!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
εγω σε θαυμαζω Φιλιτσα μου! και τοσο που κρατιεσαι ηρωας εισαι! να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετη.. αν παρεις μεγαλυτερη δοση ινσουλινη δε θα μπορεις να τρως οτι θες?filitsaki έγραψε:γεια σας κοριτσια!ναι ρα δωρα και ζωη και με την πεινα μου τι θα κανω? Νατασσα ευχαριστουμε πολυ!!!
natasa. έγραψε:Δωρακι την ηξερες την ΑΝΤΙ ΧΑ? εδω στην Κρητη γινεται μονο σε ενα νοσοκομειο
doritaki έγραψε:natasa. έγραψε:Δωρακι την ηξερες την ΑΝΤΙ ΧΑ? εδω στην Κρητη γινεται μονο σε ενα νοσοκομειο
Την ξερω.Δεν την κανουν κ πολλα εργαστηρια.Κ εμεις να φανταστεις που εξυπηρετουμε ολη τη Β.Ελλαδα δεν την κανουμε.Την στελνουμε Αθηνα.
το πιστευεις ετσι ημουν και εγω!οταν μου ειπαν παμε γιοα καισαρικη μετα απο τοσες ωρες ανασανα!natasa. έγραψε:Επειδη κανω ενεσεις ηπαρινης, θα παω στις 38 εβδομαδες με προκληση, που σημαινει οτι τιποτα δεν θα ειναι ετοιμο, ουτε το μωρο ουτε γω... και με την περιτυληξη προκυπτει ακομα ενας παραγοντας για καισαρικη. Δεν με ενοχλει καθολου ομως, ισα ισα που μου φυγε ενα αγχος...
natasa. έγραψε:
εμενα μου ειχε πει οτι δεν μπορω να την στελνω Αθηνα γιατι ειναι πολλες οι ωρες και αλλοιωνονται τα αποτελεσματα..
Στην Θεσσαλονικη τις εξετασεις τις κανω στο μικροβιολογικο της Βασιλακη στην Εγνατια , σου λεει κατι?
filitsaki έγραψε:αλλα 10 οσπρια!η λαδερα.η ζυμαρικα?μπα! τεσπα!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης