Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
554 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 554 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:
natasa. έγραψε:
εμενα μου ειχε πει οτι δεν μπορω να την στελνω Αθηνα γιατι ειναι πολλες οι ωρες και αλλοιωνονται τα αποτελεσματα..
Στην Θεσσαλονικη τις εξετασεις τις κανω στο μικροβιολογικο της Βασιλακη στην Εγνατια , σου λεει κατι?

Ναι αμε!Ειναι πελατισσα μας! Very Happy Αν πχ πηγαινες σε αυτη για αντι χα θα εφερνε το δειγμα σε μας κ εμεις μαζι με αλλα θα το στελναμε Αθηνα.

Κοιταξε αν η μεταφορα γινει σωστα δεν παθαινει κατι το δειγμα.Απλα αφου σου παρουν αιμα θελει αμεση επεξεργασια (φυγοκεντρηση) κ καταψυξη.Αν κατα τη μεταφορα δεν ξεπαγωσει καθολου ειναι οκ.Αν ξεπαγωσει επηρεαζεται το αποτελεσμα.Υπαρχουν ειδκες παγοκυστες μεσα στις οποιες μπαινει το κατεψυγμενο δειγμα κ ολο αυτο σε ειδικο κουτι μεταφορας με φαρδυ τοιχωμα απο φελιζολ.Κ το υποκαταστημα μας στην Κρητη το ιδιο κανει.Τη συγκεκριμενη εξεταση τη στελνει Αθηνα στα κεντρικα μας.Αν ομως μπορει να εκτελεστει στην Κρητη καλα κανεις κ την κανεις εκει.Οσο λιγοτερο ταλαιπωρειται ενα δειγμα τοσο καλυτερα.

Αχ φανταζεσαι να μου εφτιαχνες εσυ τα εμβολια λεμφοκυτταρων???
Στελναμε απο δω το αιμα του Γιαννη στην Βασιλακη και αυτη την επομενη μερα μας εστελνε το εμβολιο!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Ουτε γω τρωω λαδερα και οσπρια Φιλιτσα, με πειραζουν στον εντερο και ενοχλει την μητρα και κανει συσπασεις.. εχω σιχαθει το κρεας, τις πατατες και τα ζυμαρικα.. αφου βλεπω φακες και μου τρεχουν τα σαλια..
Μ΄αρεσει που σε ολους λεω οτι εχω τελεια εγκυμοσυνη.... Razz Razz Razz
Τωρα που τα γραφω εδω συνειδητοποιω οτι ολο προβληματα ειμαι...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα! μακαρι να ζουσα μονο με κρεας και πατατες (συγνωμη Ζωη)!λατρευω κρεας!!!!
αλλα η καθε μερα ειναι διαφορετικη για μενα.Τεταρτη και Παρασκευη θελω νηστισημο!Δωρα δεν εχω ιδεα!παντως τουρλου κομενο....

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:
natasa. έγραψε:Επειδη κανω ενεσεις ηπαρινης, θα παω στις 38 εβδομαδες με προκληση, που σημαινει οτι τιποτα δεν θα ειναι ετοιμο, ουτε το μωρο ουτε γω... και με την περιτυληξη προκυπτει ακομα ενας παραγοντας για καισαρικη. Δεν με ενοχλει καθολου ομως, ισα ισα που μου φυγε ενα αγχος...
το πιστευεις ετσι ημουν και εγω!οταν μου ειπαν παμε γιοα καισαρικη μετα απο τοσες ωρες ανασανα!

Και γω ψιλοανακουφιστικα γιατι φοβομουν οτι θα περασω ολους τους πονους και το αγχος του φυσιολογικου τοκετου και στο τελος θα μου λεγανε οτι δεν εχω διαστολη ή δεν κατεβαινει το μωρο ή κατι τετοιο και θα πρεπε να κανω καισαρικη... οποτε σε καταλαβαινω απολυτα!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:
natasa. έγραψε:Ουτε γω τρωω λαδερα και οσπρια Φιλιτσα, με πειραζουν στον εντερο και ενοχλει την μητρα και κανει συσπασεις.. εχω σιχαθει το κρεας, τις πατατες και τα ζυμαρικα.. αφου βλεπω φακες και μου τρεχουν τα σαλια..
Μ΄αρεσει που σε ολους λεω οτι εχω τελεια εγκυμοσυνη.... Razz Razz Razz
Τωρα που τα γραφω εδω συνειδητοποιω οτι ολο προβληματα ειμαι...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα! μακαρι να ζουσα μονο με κρεας και πατατες (συγνωμη Ζωη)!λατρευω κρεας!!!!
αλλα η καθε μερα ειναι διαφορετικη για μενα.Τεταρτη και Παρασκευη θελω νηστισημο!Δωρα δεν εχω ιδεα!παντως τουρλου κομενο....

και μενα μ αρεσει το κρεας και οι πατατες, αλλα αν τρως συνεχεια τα ιδια βλεπεις το φασολι και σου φαινεται αστακος!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για το τουρλου το θυμαμαι Φιλιτσα.Τι αλλο θα μπορουσες να φας εκτος απο αυτα?Καμια σουπια?Χταποδακι?Ή αποφευγεις κ τα θαλασσινα αυτες τις μερες?

Νατασα μου με τετοια δεν ασχολουμαστε...Μονο εκλτελεση εξετασεων κανουμε...Ωραια θα ηταν ομως!

Αντε μη τα σκεφτεσαι τωρα ολα καλα θα πανε κ απο το να ταλαιπωρηθεις κ να καταληξεις μετα σε καισαρικη ισως ειναι καλυτερα να πας κατευθειαν.Αν αποφασισει να ερθει ο μπεμπης νωριτερα τι γινεται ομως?Σου εχουν πει?

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με κατι φαρμακα καθυστερουν τον τοκετο ωστε να περασει τουλαχιστον ενα 24ωρο απο τηνν ενεση και μετα ολα κανονικα! Δεν στεναχωριεμαι και δεν αγχωνομαι για τιποτα Δωρακι μου, εχω απολυτη εμπιστοσυνη στους γιατρους μου και με τη βοηθεια του Θεου ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι.Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καλη ψυχολογια!Ολα καλα θα πανε...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι.Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καλη ψυχολογια!Ολα καλα θα πανε...

΄Σ'ευχαριστω Δωρακι μου για το ενδιαφερον και την στηριξη και σου ευχομαι οτι μα οτι καλυτερο για σενα και το μωρακι σου! Πρεπει να κλεισω να ετοιμασω τραπεζι γιατι ερχεται το αγορι μου! Φιλακια πολλα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε χρειαζεται να με ευχαριστεις για τπτ! Very Happy Αντε καλη ορεξη!Θα τα πουμε αυριο η μεθαυριο μετα τον καφε!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:[b]Για το τουρλου το θυμαμαι Φιλιτσα.Τι αλλο θα μπορουσες να φας εκτος απο αυτα?Καμια σουπια?Χταποδακι?Ή αποφευγεις κ τα θαλασσινα αυτες τις μερες?

κοιτα με τον αστακο εχω ενα θεμα..με το χαβιαρι παλι ολα καλα!!μαρη ξερεις ποσο εχουν παει τα θαλασσινα?ρωτα τον πατερα μου του φευγει η ψυχη οταν αγοραζει!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον κοριτσια βρηκα λιγο χρονο και γραφω εν ταχει για τα της μαιας..

α!καλησπερα κιολας!τι γαιδουρα..!

αρχικα μας ειπε ΝΑΙ σε λανολινη, μας ειπε και κανα δυο μαρκες..εναλλακτικα αν δεν μας αρεσει η υφη κεριου , εχει και η frezyderm μια καλη σε μορφη κρεμουλας..καλο ειναι και λιγο ακομα πριν μπει μια εγκυουλα στον μηνα της να ξεκινησει την λανολινη ωστε να ενισχυσει την ελαστικοτητα

επιπλεον μας ανεφερε παλιο γιατροσοφι με οινοπνευμα για να σκληρυνει η θηλη..δηλαδη παραδειγμα, μια ημερα ταμποναριστα οινοπνευμα σε θηλη και αλω και λανολινη την επομενη.σαν σκοτζεζικο ντους ενα πραγμα!

για το πρωτογαλα, ειπε προς Θεου να μην το σπαταλαμε, ειναι πολυ πολυτιμο..αν βγαινει μονο του εχει καλως, διαφορετικα να μην ζουλαμε επιτηδες τα ζυζακια μας..

γενικοτερα στο στηθος μεγαλη προσοχη πριν τον τοκετο, μαλακα υφασματα και μασαζ αλλα οχι περιττα ζουληγματα και τραβηγματα..πονηρουλες!

τι αλλο???μμμμ.α ναι!καναμε και αναπνοουλες..ποσο αστειο μου φανηκε στην αρχη! φανταζομαι θα ειναι πολυ χρησιμο εκεινες τις στιγμες ομως..για εμας τουλαχιστον που ευελπιστουμε να μας κατσει ο φυσιολογικος..!!!

για επισκληριδιο, οσο αντεχουμε να μην την κανουμε,με την εννοια του να βιωσουμε τον τοκετο..αν μη τι αλλο οποτε θελησουμε, εκεινοι θα την κανουν..εκτος βεβαια αν σε μιση ωρα κοντευουμε να γεννησουμε!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο Crying or Very sad μπορει να μου ερθει αργοτερα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:
doritaki έγραψε:Για το τουρλου το θυμαμαι Φιλιτσα.Τι αλλο θα μπορουσες να φας εκτος απο αυτα?Καμια σουπια?Χταποδακι?Ή αποφευγεις κ τα θαλασσινα αυτες τις μερες?

κοιτα με τον αστακο εχω ενα θεμα..με το χαβιαρι παλι ολα καλα!!μαρη ξερεις ποσο εχουν παει τα θαλασσινα?ρωτα τον πατερα μου του φευγει η ψυχη οταν αγοραζει!
[b]
Που να ξερω καλε?2 φορες εφαγα σουπιες φετος κ αυτο στην πεθερα μου!Ειπαμε εγω δε μαγειρευω!Εντολες δινω.Ο πεθερος ψωνιζει κ η πεθερα μαγειρευει!Εγω κυρια!Παω τρωω κ φευγω!Κ παιρνω κ φαγητο για μες τη βδομαδα! Razz Να σου πω ποσο εχουν τα μπροκολα κ τα κουνουπιδια μαλιστα!Αντε κ το γκουντα κ η καπνιστη γαλοπουλα.Ως εκει...
Αστακο παντως θα ηθελα να φαω καποια στιγμη αλλα 100€ για αστακομακαροναδα με μια σταλιτσα αστακο δε δινω!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμας οι μαιες αλλα μας ειπαν Λουκια μου.Τελικα καθενας με τη γνωμη του.

Παντως οι αναπνοες δεν χρειαζονται αν κανεις επισκληριδιο.Εγω το σκεφτομουν αν θα κανω ή οχι αλλα ολες οι μανουλες μου λενε να μην ειμαι χαζη κ να κανω.Οτι ο πονος ειναι πολυς κ δεν υπαρχει λογος να παιδευομαι.Δεν ξερω τελικα τι θα κανω...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξερω αν συμφωνω με το να "σκληρυνει η θηλη" γιατι λογικα το σκεφτομαι αν σκληρυνει σπαει πιο ευκολα εμεις θελουμε να ειναι ελαστικη για να μην κανει πληγες...Το σκεφτομαι δηλαδη με βολικη συμφωνα με το υπολοιπο σωμα..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο που εννοουν ειναι να σκληραγωγηθει!Να γινει πιο ανθεκτικη στις "κακουχιες" που εχει να τραβηξει απο το μωρο. Αλλα κ παλι εγω αποφασισα να μη βαλω τπτ.Αν αρχισουν να ερεθιζονται μαλλον πουρελαν της μεντελα θα παρω.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω κεραλοιφουλα και μητρικο γαλα!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Εγω κεραλοιφουλα και μητρικο γαλα!!

σωστη η μικρη!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακριβως, για να σκληραγωγηθει και να μην στις πληγιαζει αργοτερα το μωρο..παλιο γιατροσοφι ειπε..τι να πω κι εγω?σιγουρα οι αποψεις ειναι πολλες
εμεις παρακολουθησαμε αποσπασματα απο το 17ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού που διογανωσε το ΙΑΣΩ από 03.12.2012 έως και σημερα με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2012)
τωρα ο καθενας σιγουρα με τις πηγες πληροφορησης του κρινει και αποφασιζει αναλογα..

η αληθεια ειναι οσον αφορα τις αναπνοες εμενα με βοηθησαν να συγκεντρωθω, κ ισως ειναι κ ενας τροπος να ξεχνας τους πονους.. Rolling Eyes

οσο για την επισκληριδιο, αν μη τι αλλο μεχρι να γινουν οι πονοι μη υποφερτοι..μετα ουτε εγω δεν το συζητω!και για το rooming in κατεληξα οτι θα το κανω!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:ακριβως, για να σκληραγωγηθει και να μην στις πληγιαζει αργοτερα το μωρο..παλιο γιατροσοφι ειπε..τι να πω κι εγω?σιγουρα οι αποψεις ειναι πολλες
εμεις παρακολουθησαμε αποσπασματα απο το 17ο Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού που διογανωσε το ΙΑΣΩ από 03.12.2012 έως και σημερα με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2012)
τωρα ο καθενας σιγουρα με τις πηγες πληροφορησης του κρινει και αποφασιζει αναλογα..

η αληθεια ειναι οσον αφορα τις αναπνοες εμενα με βοηθησαν να συγκεντρωθω, κ ισως ειναι κ ενας τροπος να ξεχνας τους πονους.. Rolling Eyes

οσο για την επισκληριδιο, αν μη τι αλλο μεχρι να γινουν οι πονοι μη υποφερτοι..μετα ουτε εγω δεν το συζητω!και για το rooming in κατεληξα οτι θα το κανω!!
θα το κανεις ε???

εγω ακομα το σκευτομαι.....

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν εχω επιλογη!Ρουμινγκ ιν μονο σε μονοκλινο κ σουιτα κανουν!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι λεω Φιλιτσα μου..βεβαια αν ημουν στην θεση σου, με δυο μικρουλια σπιτι μπορει και να σκεφτομουν διαφορετικα..

Δωρα γιατι ετσι?πρωτη φορα το ακουω..εδω και στα πλεον οικονομικα δωματια παρεχεται η δυνατοτητα του rooming in..απλα φροντιζουν να εισαι σε δωματιο με αλλες μανουλες που το εχουν επιλεξει κ εκεινες..λογικο βεβαια!δηλαδη πρεπει να σου τρεχουν απο τα μπατζακια για να χεις συνεχεια το μωρο μαζι σου???ελεος

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!και οι αναπνοες χρειαζονται ωστε να παιρνουμε την ποσοτητα οξυγονου που χρειαζεται.αφενος γιατι η μητρα λειτουργει οπως ενας μυς που κανει καυσεις και αφετερου γιατι η υπεροξυγονωση ειναι απαγορευτικη

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τις αναπνοες το ξερω.Μας εδειξαν κ εμας στο Ιπποκρατειο.
Οσο για το ρουμινγκ ιν αυτη ειναι η πολιτικη τους.Δεν μπορω να κανω κατι για να το αλλαξω δυστυχως.Εδω κ αποκλειστικο θηλασμο που θελω παλι δεν ξερω αν θα τον εχω.Μετα απο πολυ επιμονη μου ειπαν οτι για να μου φερουν το παιδι να θηλασω σε ωρα επισκεπτηριου θα πρεπει να συμφωνησουν κ οι υπολοιπες κοπελες στο δωματιο να βγουν εξω οι επισκεπτες τους.Αλλιως δεν εχει!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α καλα, ο.τι να ναι..ακομα κι αν δεν εχεις εσυ προβλημα με τους επισκεπτες τους?παραβαν δεν εχει?με συφιλιασες τωρα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παραβαν δεν εχει!Ουτε κουρτινα ή κατι τετοιο.Κ επειδη ειναι χειμωνας δε θελω να εχω το μωρο στο δωματιο με αλλους 10 ή 20 επισκεπτες!Να μου κολλησει κ τπτ το μικρακι μου...Αλλα αυτοι δεν αναλαμβανουν να βγαλουν εξω το επισκεπτηριο για οση ωρα θα θηλαζω.Κ ουτε μου παραχωρουν ενα χωρο που να μπορω να θηλασω με την ησυχια μου.Θα ζητησω να με βαλουν σε δωματιο με μητερες που εχουν ζητησει αποκλειστικο θηλασμο μηπως κ μπορω να βγαλω συννενοηση μαζι τους.Αλλιως θα απαιτησω να μου βρουν ενα χωρο να θηλασω.Κ αν δεν το κανουν με το καλο υπαρχει κ το αγριο!Ειναι δικαιωμαμας να θηλασουμε τα παιδια μας κ το εχω παρει πολυ σοβαρα το θεμα αυτο!Θελω το παιδι μου ακομη κ αν θα πειναει αν 1 ωρα! Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις