451 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Παρ Δεκ 14, 2012 4:40 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
Αχ εμειναν 26 μερες!Το βλεπω κ δεν το πιστευω!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
doritaki έγραψε:Γι'αυτο εβαλε κιλακια το καμαρι μου το καλοκαιρι!Κ γιατι αρχισε να τρωει ψωμι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...Πως να του τα κοψω που τωρα τελευταια ολο κατι γλυκο ψαχνει να φαει?Ουτε συμπαρασταση να μου εκανε τοση ορεξη για γλυκο!Κ τζαμπο να μην παμε θα θυμηθει να παρει απο το σουπερ.Οχι τοσο συχνα βεβαια αλλα απο τα τζαμπο παιρνει παντα!Κ αν παω εγω με τη μαμα κ δεν του φερω εχει μια φατσα ετσι
Εγω ολως παραδοξως δεν πεινασα ακομα.σε λιγο ομως θα αρχισει να γουργουριζει το στομαχι.Πρεπει να φτιαξω κ ενα ρυζοτο με μανιταρακια για να συνοδευσουμε το μοσχαρακι μας.
doritaki έγραψε:ετοιμη ειμαι κ την περιμενω!!!!!!
οσο για την αποχη εχεις δικιο...αυτο ελεγα πριν λιγο στο φεις.Οι ορμονες βαρανε κοκκινο κ περα απο την ορεξη για γλυκα εγω θελω κ να κλαιω!Οτι κ αν γινει καλο ή κακο εμενα μου βγαζει κλαμα!
discordia έγραψε:Λουκια μου εθιξες θεμα φωτια... φωτογραφιες γαμου!!! Παντρευτηκαμε στις 3/9/11, λιγες μερες μετα ο φωτογραφος μας εδωσε τα δειγματα για να διαλεξουμε... και προχτες εστειλα τις διαλεγμενες φωτο με τους γονεις μου στον φωτογραφο... δε μας αρεσε το αποτελεσμα και μεχρι να διαλεξουμε περασε ποοοοολυς καιρος...
Δωρακι αλλο θεμα φωτια εσυ.... εγω δε κλαιω αλλα τρωω, οπως καταλαβες, λογω της ελλειψης...και πανω που τον καταφερνω, και λεει ενταξει, μετα νυσταζει και καλα και μου λεει αυριο αυριο.... χαχαχα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης