901 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Κυρ Δεκ 16, 2012 8:22 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
Τι λες τωρα!14 χρονια?εμεις μολις 4...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ ναι!καιρος για αλλαγη????doritaki έγραψε:Τι λες τωρα!14 χρονια?εμεις μολις 4...
doritaki έγραψε:Τον κατα φαντασιαν ασθενη του Μολιερου!
Λετε να τη βαλω μονιμα τη βαλιτσα στο αυτοκινητο?Παντως Λουκια αυτο λεω κ εγω οτι τα χρηματα δεν ειναι πολλα κ αν δεν βρω καποιον να του δωσω τα εισητηρια δε θα κλαιω κ τα λεφτα μου.
Κ εγω Ζωη ολα χαζα ονειρα βλεπω κ συγχιζομαι!
ναι καλε βαρεμαραααααα!καλα ειμαστε εδω!loukia_84 έγραψε:εμεις κλεινουμε τα 7 τον απριλη..της φαγουρας..!εσενα Φιλιτσα διπλη η φαγουρα!!!χαχα!μπαααα, που να βρισκουμε τωρα νεα θυματα, καλα ειμαστε!!!!
ζωάκι έγραψε:Φιλίτσα μου ευχαριστούμε κι εσένα πολύ!! Καλά εσύ θες άγαλμα κορίτσι μου!!
Δώρα, όταν είσαι λίγο πιο μεγάλη από ... 20 και τότε γνωρίζεις τον άντρα της ζωής σου, γίνονται όλα πιο γρήγορα!
Εμείς έπρεπε να ωριμάσουμε πρώτα!!
Λουκία μην ακους για τα 7 χρόνια φαγούρας!! Εμάς μας έπιασε πιο μετά η φαγούρα! ως τα 7 καλά ήμασταν!
και εσυ και η Δωρα ειστε για να στε!!!!!τουλαχιστον εκεινη δεν με μαλωνει που τρωω 2 πιτογυρα!!!!3 και 3 6???????? καιloukia_84 έγραψε:ασε που αν κ ο επομενος σου κανει αλλα 3 θα εχεις θεμα..
filitsaki έγραψε:νομιζω υπαρχει χρονος!!αλλα σας ευχομαι να γινουν ολα γρηγορα απο τη στιγμη που πατε στο μαιευτηριο!!!!!
doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:νομιζω υπαρχει χρονος!!αλλα σας ευχομαι να γινουν ολα γρηγορα απο τη στιγμη που πατε στο μαιευτηριο!!!!!
Μακαρι!!!
Οντως Λουκια ειναι αναλογα με το πως θα ξεκινησει.Παντως αν ξεκινησουν πρωτα οι συσπασεις θα το καθυστερησω να παω κλινικη.Ενω αν σπασουν τα νερα μαλλον πιο γρηγορα γιατι δε θα ξερω σε τι φαση ειμαι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης