Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
397 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 397 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamma El έγραψε:
markellajohny έγραψε:δεν ειναι δυσκολο να κοψουν την πανα. εμεις απλα σταματησαμε να της βαζουμε, της εφυγαν καποιες φορες πανω της και τελικα εμαθε. της κοψαμε παραλληλα και τη βραδυνη, τη σηκωνω απλα νωρις το πρωι για τσισακια και μετα ξανακοιμαται.ηταν πολυ ευκολο.

Τελικά μου φαίνεται ότι εμείς φοβόμαστε για αύτο δεν τους κόβουμε τις πάνες.
κοριτσια παντως εγω εδω και 2 μερες που προσπαθω να τις κοψω τις πανες τα εχω δει ολα . Βαρεθηκα να μαζευω τσισα απο τα πλακακια και να πλενω βρακακια . Ευτυχως εχει πολυ ζεστη και στεγνωνουν σχεδον αμεσως . Ελπιζω συντομα να αρχισουν να καθοντε στο γιογιο τους γιατι θα μου στριψει στο τελος.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Mamma El έγραψε:
markellajohny έγραψε:δεν ειναι δυσκολο να κοψουν την πανα. εμεις απλα σταματησαμε να της βαζουμε, της εφυγαν καποιες φορες πανω της και τελικα εμαθε. της κοψαμε παραλληλα και τη βραδυνη, τη σηκωνω απλα νωρις το πρωι για τσισακια και μετα ξανακοιμαται.ηταν πολυ ευκολο.

κοριτσια παντως εγω εδω και 2 μερες που προσπαθω να τις κοψω τις πανες τα εχω δει ολα . Βαρεθηκα να μαζευω τσισα απο τα πλακακια και να πλενω βρακακια . Ευτυχως εχει πολυ ζεστη και στεγνωνουν σχεδον αμεσως . Ελπιζω συντομα να αρχισουν να καθοντε στο γιογιο τους γιατι θα μου στριψει στο τελος.

α ρε Φαίη και εγώ λίγο καιρό πριν το ίδιο με σένα! στο τέλος δεν είχα τι να του βάλω τα είχε κατουρήσει όλα! φαντάζομαι εσένα που είναι και 2! ποιο να πρωτομαζέψεις!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
faye έγραψε:
Mamma El έγραψε:

α ρε Φαίη και εγώ λίγο καιρό πριν το ίδιο με σένα! στο τέλος δεν είχα τι να του βάλω τα είχε κατουρήσει όλα! φαντάζομαι εσένα που είναι και 2! ποιο να πρωτομαζέψεις!
αχ αστα Μαρακι μου να πανε. Σαν τα σκυλακια κανουν που σημαδευουν την περιοχη τους . Ωρες ωρες νομιζω οτι συναγωνιζονται το σκυλακι του μπαμπα μου . Μονο βρακια βλεπεις απλωμενα. Μεχρι να πλυνω την μια και να την αλλαξω εχει κατουρησει πανω της η αλλη . Αστα το κλουβι με τις τρελλες εχουμε γινει .χιχιχι

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz φαντάζομαι την απλώστρα σας! μόνο βρακάκια κοριτσίστικα επάνω! ξέρω! τουλάχιστον, εμένα προχθές που γυρίσαμε από θάλασσα και τον είχα αφήσει με το μαγιό για να κάνω μια δουλειά πρώτα, τον είδε ο άντρας μου να φεύγει σφαίρα από τον καναπέ και να ανοίγει την πόρτα του μπάνιου,μπαίνει μέσα, κλείνει και την πόρτα, και κάθεται πίσω της και τα αμολάει πάνω από το μαγιό φυσικά! Razz
τουλάχιστον δεν τα έκανε στο σαλόνι, είναι και αυτό μία πρόοδος!!!!!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: Razz Razz φαντάζομαι την απλώστρα σας! μόνο βρακάκια κοριτσίστικα επάνω! ξέρω! τουλάχιστον, εμένα προχθές που γυρίσαμε από θάλασσα και τον είχα αφήσει με το μαγιό για να κάνω μια δουλειά πρώτα, τον είδε ο άντρας μου να φεύγει σφαίρα από τον καναπέ και να ανοίγει την πόρτα του μπάνιου,μπαίνει μέσα, κλείνει και την πόρτα, και κάθεται πίσω της και τα αμολάει πάνω από το μαγιό φυσικά! Razz
παλι καλα εμενα με δουλευουν μου λενε απο την μια θελω να κατσω στο γιογιο και μολις τις βαλω μου λενε δεν θελω και μολις τις σηκωσω τα κανουν πανω τους . Δυο μερες το ιδιο πραγμα . Με εχουν τσακισει.

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
faye έγραψε:
Μαρία έγραψε: Razz Razz φαντάζομαι την απλώστρα σας! μόνο βρακάκια κοριτσίστικα επάνω! ξέρω! τουλάχιστον, εμένα προχθές που γυρίσαμε από θάλασσα και τον είχα αφήσει με το μαγιό για να κάνω μια δουλειά πρώτα, τον είδε ο άντρας μου να φεύγει σφαίρα από τον καναπέ και να ανοίγει την πόρτα του μπάνιου,μπαίνει μέσα, κλείνει και την πόρτα, και κάθεται πίσω της και τα αμολάει πάνω από το μαγιό φυσικά! Razz
παλι καλα εμενα με δουλευουν μου λενε απο την μια θελω να κατσω στο γιογιο και μολις τις βαλω μου λενε δεν θελω και μολις τις σηκωσω τα κανουν πανω τους . Δυο μερες το ιδιο πραγμα . Με εχουν τσακισει.

Μην περιμένεις να σου πούνε θέλω. Να κανονίζεις εσύ κάθε πότε θα τις βάλεις ώστε να μάθουν ότι μόνο εκεί θα πρέπει να κάνουν τσίσα και κακά. Κάτι σαν τα σκυλάκια ας πούμε. Δυστυχώς ότι μαθαίνεις σε ένα ζωάκι θα πρέπει να το μάθεις και στα παιδιά σου. Είτε στο ζητήσουν είτε όχι λοιπόν οι μικρές κάθε μισή ώρα, στην αρχή, να τις βάζεις στο γιογιό. Θα δεις που στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Εγώ μάλλον έχω βρει τη βολή μου το βράδυ και για αυτό δεν κάνω κίνηση να βγάλω την πάνα από τη Ναντίνα. Στην άδεια που θα είμαι ξεκούραστη θα το επιδιώξω. Και μετά θα με κυνηγάει η μαμά μου επειδή θα είναι λούτσα το στρώμα. Το βλεπω εγώ. Laughing

http://mammael.blogspot.com/

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου μαζί σας! Πριν 4-5 μέρες ήρθε η αδερφή μου στο σπίτι (η οποία μεγαλώνει 2 παιδιά) και ρωτάει αν άφησα την κόρη μου ποτέ χωρίς πάνα (είναι 22 μηνών). Της είπα όχι και τότε της βγάζει την πάνα και την αφήνει έτσι... Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 606100 . Τι κάνεις καλέ της λέω θα κατουρηθεί πάνω της! Ε, ναι μου λέει αυτό είναι το θέμα να κατουρηθεί για να το καταλάβει και να αρχίσει να κρατιέται... Δεν το πίστευα ότι μετά από μόλις 2 μέρες κόψαμε τελείως την ημερήσια πάνα και φοράμε μόνο στον ύπνο μας!!! Έρχεται μόνη της και μου λέει μαμά τσίσα ή κακά θέλω γιογιό και την πηγαίνω εκεί... δεν τα έχει κάνει πάνω της ούτε μία φορά!!! Αν δε φοράει ούτε βρακάκι πηγαίνει μόνη της και έρχεται μετά να μου πει ότι έκανε μόνη της! Ουφ! βουνό μου φαινότανε... δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εύκολο. Μπράβο στην αδερφούλα μου Respect Respect Respect Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikoleta έγραψε:Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου μαζί σας! Πριν 4-5 μέρες ήρθε η αδερφή μου στο σπίτι (η οποία μεγαλώνει 2 παιδιά) και ρωτάει αν άφησα την κόρη μου ποτέ χωρίς πάνα (είναι 22 μηνών). Της είπα όχι και τότε της βγάζει την πάνα και την αφήνει έτσι... Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 606100 . Τι κάνεις καλέ της λέω θα κατουρηθεί πάνω της! Ε, ναι μου λέει αυτό είναι το θέμα να κατουρηθεί για να το καταλάβει και να αρχίσει να κρατιέται... Δεν το πίστευα ότι μετά από μόλις 2 μέρες κόψαμε τελείως την ημερήσια πάνα και φοράμε μόνο στον ύπνο μας!!! Έρχεται μόνη της και μου λέει μαμά τσίσα ή κακά θέλω γιογιό και την πηγαίνω εκεί... δεν τα έχει κάνει πάνω της ούτε μία φορά!!! Αν δε φοράει ούτε βρακάκι πηγαίνει μόνη της και έρχεται μετά να μου πει ότι έκανε μόνη της! Ουφ! βουνό μου φαινότανε... δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εύκολο. Μπράβο στην αδερφούλα μου Respect Respect Respect Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472

Μπραβο σας!!! Τι καλα!!! Μια χαρα!!!

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nikoleta έγραψε:Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου μαζί σας! Πριν 4-5 μέρες ήρθε η αδερφή μου στο σπίτι (η οποία μεγαλώνει 2 παιδιά) και ρωτάει αν άφησα την κόρη μου ποτέ χωρίς πάνα (είναι 22 μηνών). Της είπα όχι και τότε της βγάζει την πάνα και την αφήνει έτσι... Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 606100 . Τι κάνεις καλέ της λέω θα κατουρηθεί πάνω της! Ε, ναι μου λέει αυτό είναι το θέμα να κατουρηθεί για να το καταλάβει και να αρχίσει να κρατιέται... Δεν το πίστευα ότι μετά από μόλις 2 μέρες κόψαμε τελείως την ημερήσια πάνα και φοράμε μόνο στον ύπνο μας!!! Έρχεται μόνη της και μου λέει μαμά τσίσα ή κακά θέλω γιογιό και την πηγαίνω εκεί... δεν τα έχει κάνει πάνω της ούτε μία φορά!!! Αν δε φοράει ούτε βρακάκι πηγαίνει μόνη της και έρχεται μετά να μου πει ότι έκανε μόνη της! Ουφ! βουνό μου φαινότανε... δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εύκολο. Μπράβο στην αδερφούλα μου Respect Respect Respect Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472

Αυτό θα πει ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!!! Laughing
Μπράβο στη μικρούλα σου.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο μεγαλος μου ουρλιαζε αμα του εβγαζα την πανα ακομη και οταν ηταν 2 χρονων.μετα για ενα διαστημα 4 μηνων ελειπε ο αντρας μου στην αμερικη κ δεν εκανα καμια προσπαθεια.μολις γυρισε ο αντρας μου αρχισε να τον παιρνει στην τουαλετα μαζι χωρις να του βγαζουμε το παμπερ ωσπου οταν ηταν περιπου 2,5 (ηταν και χειμωνας)μονος του ζητησε να μη του βαλω.αυτο ηταν!μια φορα κατουρησε πανω του κ μετα τουαλετα κατευθειαν ουτε γιο-γιο ουτε καρεκλακια.κ το νυχτερινο εχει 3 μηνες που παλι μονος του ζητησε να μη του βαλω λιγο πριν γινει 4 δηλαδη.τη νυχτα του ξεφευγουν και οσο νωρις κ να του δινω το γαλα μεγαλο ρολο πιστευω παιζει και το καρπουζι!!!!!!!!!! οποτε καθε μερα ειμαι καπως ετσι Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 93981

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια γραφω για να θριαμβολογησω για τις κορες μου που σημερα και οι δυο μου ειπα μονες τους και εκαναν και τσισα και κακα τους στο γιογιο . Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 328109 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 654316

επιτελους αρχιζουμε και τα καταφερνουμε . Μακαρι να συνεχισουμε ετσι και να την κοψουμε επιτελους

markellajohny

markellajohny
μπραβο σας!!!! Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 654316
θελει υπομονη αλλα θα τα καταφερουν!!!εαν σταματησεις να τους βαζεις πανα θα το ζητανε απο μονες τους!!!και γνωμη μου να τους κοψεις και τη βραδυνη. απλα θα πρεπει να σηκωνεσαι τουλαχιστον μια φορα τη νυχτα να τις βαζεις για τσισακια!!εμεις ετσι τα καταφεραμε!!!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:μπραβο σας!!!! Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 654316
θελει υπομονη αλλα θα τα καταφερουν!!!εαν σταματησεις να τους βαζεις πανα θα το ζητανε απο μονες τους!!!και γνωμη μου να τους κοψεις και τη βραδυνη. απλα θα πρεπει να σηκωνεσαι τουλαχιστον μια φορα τη νυχτα να τις βαζεις για τσισακια!!εμεις ετσι τα καταφεραμε!!!
καλα σιγουρα . Μολις δω οτι μαθαινουν λιγο την πρωινη θα τους κοψω και την βραδυνη. χιχιχι Ειμαι πολυ χαρουμενη

κατιουλα

κατιουλα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ο μεγαλος μου αν κ ατιθασο παιδι σταματησε τα τσισα του στα 2,5 με 3.μας πηρε ακριβως 1 μηνα.τον ρωτουσα συχνα αν θελει να κανει τσισα του κ καποιες φορες τον καθιζα στη λεκανη κ του ελεγα απιθανες ιστοριες.προσπαθουσα δηλ. να τον κρατησω αρκετη ωρα εκει ωσπου να ουρησει.μολις εγινε την πρωτη φορα,καναμε παρτυ!του εδωσα ενα μικρο αμαξακι για επιβραβευση κ αρχισα να χοροπηδαω σαν τον καραγκιοζη κ να χειροκροταω!πηραμε βεβαια τους παπουδες κ τις γιαγιαδες να τους ενημερωσουμε για το χαρμοσυνο γεγονος!τις επομενες φορες τον δελεαζα με μικρα αυτοκολλητα με τους αγαπημενους του ηρωες κ τελικα επιασε!στο τελος δε χρτειαζοταν τιποτα,πηγαινε μονος του.βεβαια το βραδινο δε το κοψαμε ακομα.περιμενω συμβουλη απο τον παιδιατρο μας...ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο! Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 536304 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 536304 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 536304 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 536304

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα πλεον οι δικες μου σχεδον παντα μου λενε ποτε θελουν να κατσουν στο γιογιο και να κανουν την αναγκη τους. Την βραδυνη ακομα δεν την επιχειρησα αλλα μολις συνηθισουν να ειναι χωρις την πρωινη θα τους μαθω και την βραδυνη. Οταν βγαινουμε εξω ομως ακομα φοραμε πανες γιατι δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορουν να κρατηθουν τοσο οσο να παμε στην οποιαδηποτε τουλετα θα υπαρχει στο μερος που θα ειμαστε.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:κοριτσακια γραφω για να θριαμβολογησω για τις κορες μου που σημερα και οι δυο μου ειπα μονες τους και εκαναν και τσισα και κακα τους στο γιογιο . Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 328109 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 654316

επιτελους αρχιζουμε και τα καταφερνουμε . Μακαρι να συνεχισουμε ετσι και να την κοψουμε επιτελους

Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 50580 μπράβο σας καλέ! αν και έβρισκα μια συμπαράσταση όταν τα κάνατε ακόμα στην πάνα Razz ... για΄τι εμείς ακόμα! Twisted Evil
Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
faye έγραψε:κοριτσακια γραφω για να θριαμβολογησω για τις κορες μου που σημερα και οι δυο μου ειπα μονες τους και εκαναν και τσισα και κακα τους στο γιογιο . Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 328109 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 654316

Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 50580 μπράβο σας καλέ! αν και έβρισκα μια συμπαράσταση όταν τα κάνατε ακόμα στην πάνα Razz ... για΄τι εμείς ακόμα! Twisted Evil
Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 417472
καλα μην φανταστεις οταν κοιμομαστε και οταν ειμαστε εκτος σπιτιου ακομα φοραμε μεχρι να συνηθισουμε τελειως

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφού αρχίσατε Φαίη μου θα το κάνετε και αυτό! εμείς ακόμα τίποτα! αν μας έρθει και δεν φοράμε πάνα θα τα κάνουμε όπου να'ναι! μια μέρα τα κάναμε πίσω από την πόρτα του μπάνιου αλλά εχτές μας έφυγαν στην κρεβατοκάμαρα! Mad ευτυχώς μόνο τα τσίσα...

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:αφού αρχίσατε Φαίη μου θα το κάνετε και αυτό! εμείς ακόμα τίποτα! αν μας έρθει και δεν φοράμε πάνα θα τα κάνουμε όπου να'ναι! μια μέρα τα κάναμε πίσω από την πόρτα του μπάνιου αλλά εχτές μας έφυγαν στην κρεβατοκάμαρα! Mad ευτυχώς μόνο τα τσίσα...
καλα ατυχηματα και εμεις εχουμε ακομα . Δεν το συζηταω . Ζοριστηκα μια βδομαδα αλλα ελπιζω να το κοψουμε συντομα τελειως

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Συγχαρητήρια. Να συνεχίσετε έτσι!! I love you I love you I love you I love you

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια! Ήμαστε κι εμείς στην ίδια φάση κοψίματος της πάνας εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Ο ένας μου γιός έμαθε γρήγορα (μέσα σε 10 ημέρες) και πλέον του φοράω πάνα μόνο στον βραδυνό ύπνο Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 328109
Ο άλλος μου όμως γιος ενώ κάνει τα τσίσα στη τουαλέτα, τα κακά τα κάνει στο βρακί Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 534787
Βέβαια και τα τσίσα που τα κάνει στη τουαλέτα, δε πηγαίνει μόνος του αλλά εμείς τον βάζουμε κάθε μία ώρα για κατούρημα,τα κακά όμως...δεν τον προλαβαίνουμε..
Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθεί γιατί τους έχω γράψει στο σταθμό κι αν δεν έχει κόψει τη πάνα μέχρι το Σεπτέμβρη, δε θα μου τον πάρουνε.
Καμμιά ιδέα?? scratch

gixr

gixr
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Στη φάση του να κόψουμε την πάνα είμαστε κι εμείς εδω και 5 μέρες. Με την κόρη μου έχουμε καταφέρει να κάνει τσισα στο γιογιό και κακα στην πάνα ενω με το γιο μου το μονο που έχουμε καταφέρει είναι να λέει ποτε είναι να τα κάνει και να ζητάει πάνα. Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι οτι δεν μπορούμε να τα πιέσουμε αν δεν είναι έτοιμα από μόνα τους. Τωρα οσον αφορά τον παιδικό αυτό είναι ένα πρόβλημα δυστυχως δεν έχω κάτι να προτείνω ελπίζω να τα καταφέρετε μέχρι το σεπτέμβρη υπάρχει χρόνος

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
διδυμομανουλες μην αγχωνεστε!
οπως θα καταλαβατε διαβαζοντας τα παραπανω, οταν ειναι 2 τα παιδια παιρνει περισσοτερο χρονο η εκμαθηση.
εχετε ομως μπροστα σας ενα ολοκληρο μηνα!
κουραγιο μανουλες

http://nov08mommies.forumotion.net

mikros prigkipas

mikros prigkipas
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας και από μένα!!
εγώ εχω το εξής πρόβλημα.
ο μικρός μου είναι 26 μηνων,έχει πολύ καλή αντίληψη,βάζει το στεφάνι για να καθήσει στην τουαλέτα,βάζει το σκαλάκι για να ανέβει ,ξέρει ότι σκουπιζόμαστε,αλλά το πρόβλημα ξέρετε που είναι??????????????????????????????

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

και τον κυνηγαω εγω,μήπως πρέπει πρώτα να μιλήσει?
θα ήθελα τη γνώμη σας!!
σας ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όλες !!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikros prigkipas έγραψε:Γειά σας και από μένα!!
εγώ εχω το εξής πρόβλημα.
ο μικρός μου είναι 26 μηνων,έχει πολύ καλή αντίληψη,βάζει το στεφάνι για να καθήσει στην τουαλέτα,βάζει το σκαλάκι για να ανέβει ,ξέρει ότι σκουπιζόμαστε,αλλά το πρόβλημα ξέρετε που είναι??????????????????????????????

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

και τον κυνηγαω εγω,μήπως πρέπει πρώτα να μιλήσει?
θα ήθελα τη γνώμη σας!!
σας ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όλες !!!

αν θέλει, αφού τα κάνει όοοοοολα αυτά που λες, θα πάει μόνος του και θα το καταλάβεις, φαντάζομαι!
εμένα μιλάει και παραμιλάει αλλά δεν θέλει με τίποτα να τα κάνει εκτός πάνας, ούτε με το σώβρακο δεν θέλει να κάτσει!
σήμερα και μετά από τόσες μέρες κατουροσκουπίσματος από το πάτωμα και αλλάγματος σορτς και μπάνιο όλη την ώρα, κατάφερε και τα έκανε στο γιο γιο (κοντζάμ γάιδαρος θέλει γιο γιο Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 534787 )! ΝΑΙ τα έκανε πριν λίγο στο γιο γιο! αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει! και δεν ξέρω τι θα γίνει με τα κακά όταν του έρθουν,! με το ζόρι τον πάω να κατουρίσει! τι μου λέει: όχι όχι θα περάσει μόνο του!
Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 534787 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 534787 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 5 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις