Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
395 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 395 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

areti1

areti1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zorikos o mikros sou...den eimai mono ego pou exo ena thiriaki...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
areti1 έγραψε:zorikos o mikros sou...den eimai mono ego pou exo ena thiriaki...

όχι στην ίδια κατηγορία ανήκουμε! θηριάκι κανονικό!
ναι ο άντρας! ο τεσσάρων χρονών που τον πιάσαν οι ντροπές! και άμα βλέπει κανέναν ή καμία με κοντό σορτς πετάει την ατάκα: φτου σου Πετρούλα, δεν φοράς παντεόνι! (δεν φταίει το παιδί εμείς του το λέγαμε ας τα λουστούμε τώρα!!!!)

Razz Razz και την πάνα είπαμε... μια και καλή στο στρατό!

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα σου πω για την αδελφη μου που ειναι φρεσκο το θεμα!!τον αυγουστο κλεινη τα 2 χρονια και η αθηνουλα ειδη εχει βγαλει την πανα την ημερα.και με μαγαλη ευκολια!!εγω πιστευω πως αν δεν ειναι ετοιμο το πεδακι οσο και να προσπαθης δεν προκετε να εχεις αποτελεσματα!!!εμενα τα αγορια 2,5 ετων ειχαν κοψει και την βραδινη πανα!!τωρα με την κουκλα μου ακομα δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα.

areti1

areti1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mia xara sas vrisko...
oraia i ataka tou...

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
faye έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;( ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΩΝ) study

Η γνώμη μου είναι (ο γιος μου έκοψε την πάνα (εκτός από ύπνου που την κόβουμε αυτές τις ημέρες) 27 μηνών...
Η λύση πιστεύω ότι είναι το καθισματάκι που μπαίνει στην τουαλέτα...και σίγουρα η επιβράβευση, γιατί εάν τους φωνάζουμε δεν πρόκειται ποτέ να τα κόψουν...
όσο για το γιογιο πιστεύω ότι το θεωρούν παιχνίδι...
Καλή επιτυχία

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogo έγραψε:
faye έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;( ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΩΝ) study

Η γνώμη μου είναι (ο γιος μου έκοψε την πάνα (εκτός από ύπνου που την κόβουμε αυτές τις ημέρες) 27 μηνών...
Η λύση πιστεύω ότι είναι το καθισματάκι που μπαίνει στην τουαλέτα...και σίγουρα η επιβράβευση, γιατί εάν τους φωνάζουμε δεν πρόκειται ποτέ να τα κόψουν...
Καλή επιτυχία
Γωγω μου το εχω δοκιμασει το καθισματακι για την λεκανη και δεν θελουν ουτε να το βλεπουν . Με το γιογιο τα παμε καλυτερα αλλα δεν θελουν καθε μερα να τις αφηνω χωρις πανες. Απο την μια δεν θελω να τις ζορισω μηπως και στραβωσουν μετα με το ολο θεμα και απο την αλλη σκεφτομαι που θα παει πια αυτη η ιστορια ; Ειμαστε 3 χρονων μεχρι ποτε θα φοραμε πανες; Και μεσα σε ολα εχω και την πεθερα μου να μου λεει οτι εχω αργησει πολυ και οτι εκεινη τα ειχε καταφερει με τα δικα της απο οταν ηταν 40 ημερων. Ρε κοριτσια δεν ειναι οτι δεν προσπαθω αλλα δεν θελω να τις πιεζω κιολας και να το παρουν μετα απο φοβο . Προσπαθω να τους το κανω και σαν παιχνιδι αλλα δεν πιανει παντα .Αν εκεινες δεν εχουν ορεξη οτι και να κανω εγω αυτες θα κανουν το δικο τους.

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
faye έγραψε:
gogo έγραψε:
faye έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ
ΣΤΡΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;( ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΩΝ) study

Καλή επιτυχία
Γωγω μου το εχω δοκιμασει το καθισματακι για την λεκανη και δεν θελουν ουτε να το βλεπουν . Με το γιογιο τα παμε καλυτερα αλλα δεν θελουν καθε μερα να τις αφηνω χωρις πανες. Απο την μια δεν θελω να τις ζορισω μηπως και στραβωσουν μετα με το ολο θεμα και απο την αλλη σκεφτομαι που θα παει πια αυτη η ιστορια ; Ειμαστε 3 χρονων μεχρι ποτε θα φοραμε πανες; Και μεσα σε ολα εχω και την πεθερα μου να μου λεει οτι εχω αργησει πολυ και οτι εκεινη τα ειχε καταφερει με τα δικα της απο οταν ηταν 40 ημερων. Ρε κοριτσια δεν ειναι οτι δεν προσπαθω αλλα δεν θελω να τις πιεζω κιολας και να το παρουν μετα απο φοβο . Προσπαθω να τους το κανω και σαν παιχνιδι αλλα δεν πιανει παντα .Αν εκεινες δεν εχουν ορεξη οτι και να κανω εγω αυτες θα κανουν το δικο τους.

Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται πίεση...
Ο γιος μου θυμάμαι ξύπνησε μια ημέρα και μου είπε ¨Μην μου βάλεις πάνα...θα πάω σχολείο χωρίς πάνα"...
Και τώρα που κόβουμε το βράδυ...πάλι μόνος του μου είπε "δεν θέλω πάνα, θα κοιμηθώ χωρίς"...
Άσε τι λένε οι μεγαλύτεροι...ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ...

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μακαρι και οι δικες μου να το κανουν αυτο . Να ξυπνησουν ενα πρωι και να μου πουν οτι δεν θελουν αλλο τις πανες . Τι ωραια που θα ειναι Razz Razz Razz

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
faye έγραψε:αχ μακαρι και οι δικες μου να το κανουν αυτο . Να ξυπνησουν ενα πρωι και να μου πουν οτι δεν θελουν αλλο τις πανες . Τι ωραια που θα ειναι Razz Razz Razz

Κάπως έτσι θα γίνει...είναι σίγουρο

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogo έγραψε:
faye έγραψε:αχ μακαρι και οι δικες μου να το κανουν αυτο . Να ξυπνησουν ενα πρωι και να μου πουν οτι δεν θελουν αλλο τις πανες . Τι ωραια που θα ειναι Razz Razz Razz

Κάπως έτσι θα γίνει...είναι σίγουρο
αχ μακαρι κουκλα μου απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι. Σιγουρα παντως αυτο το καλοκαιρι θα το παλεψω παλι . Ηδη προσπαθω αλλα επειδη μεσα στο διαμερισμα μου ειναι λιγο δυσκολο θα το κανω πιο μεθοδικα οταν θα παμε στην χαλκιδικη σε μιαμιση βδομαδα καλυτερα.

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η εξοχή πάντα είναι το καλύτερο...
Εάν και εμένα το έκοψε μέσα στο χειμώνα (Φεβρουάριο)...
Δεν είναι όμως και από τα φυσιολογικά παιδιά ο δικό μου, όλα ανάποδα τα κάνει...
Πάντα το αντίθετο από αυτό που του λες...
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogo έγραψε:Η εξοχή πάντα είναι το καλύτερο...
Εάν και εμένα το έκοψε μέσα στο χειμώνα (Φεβρουάριο)...
Δεν είναι όμως και από τα φυσιολογικά παιδιά ο δικό μου, όλα ανάποδα τα κάνει...
Πάντα το αντίθετο από αυτό που του λες...
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ευχαριστουμε καλη μου θα σας ενημερωνω πως πανε η προσπαθειες μας καθημερινα. Τουλαχιστον εχω εσας για να με παρηγορητε αμα θα αποτυχω. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις απαντήσεις θα σου πω τις δικές μου εμπειρίες faye.
Η μεγάλη μου κόρη επέμενε να βγάλει τις πάνες σε ηλικία 2,5 ετών. Μάταια προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει ότι δεν ήταν έτοιμη. Μια μέρα λοιπόν μετά από πολύ επιμονή αποφάσισα να της βάλω βρακάκι. Το αποτέλεσμα ήταν να τα κάνει επάνω της και να στενοχωρηθεί πολύ! Ένα χρόνο αργότερα και κοντεύοντας στα 4 τις έκοψε μόνη της. Πρώτα την καθημερινή πάνα και αργότερα τη βραδινή. Σηκώθηκε ένα βράδυ και μου είπε ότι θέλει τσίσα. Έκτοτε δεν την ξαναφόρεσε!

Με τη μικρή δυσκολεύτηκα λίγο παραπάνω! Αλλά και εκείνη μόλις έκλεισε τα 3 και μάλιστα μέσα στο καταχείμωνο τις έκοψε. Πήρε ένα απόγευμα το γιογιό της και κάθισε μόνη της. Και ήταν τόση η χαρά της που τα κατάφερε! Very Happy Έχουμε ένα θέμα με τη βραδυνή πάνα ακόμα αλλά δεν την πιέζω καθώς βλέπω ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη!! Το πρωί που σηκώνεται η πάνα της είναι βρεγμένη. Την παρακολουθώ όμως για να βρω την κατάλληλη στιγμή που θα τη σταματήσουμε και αυτή.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Και ούτε να τις πιέζεις. Θα έρθει η στιγμή που θα τα καταφέρουν. Κανένας δεν ενηλικιώθηκε φορώντας πάνες. Απλά θέλουν το χρόνο τους. I love you

http://mammael.blogspot.com/

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξερω κουκλα μου απλα αρχισαν να με αγχωνουν οι πεθερα μου και αλλες κυριες σε αυτην την ηλικια που μου λενε οτι κακως τις εχω αφησει μεχρι τωρα με τις πανε και με κανουν και αισθανομαι τελειως αχρηστη. Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 679259 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 679259 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 911307 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 262737

gogo

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κάνε αυτό που νοιώθεις και μην ακούς κανένα, κανένα απολύτως...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:Το ξερω κουκλα μου απλα αρχισαν να με αγχωνουν οι πεθερα μου και αλλες κυριες σε αυτην την ηλικια που μου λενε οτι κακως τις εχω αφησει μεχρι τωρα με τις πανε και με κανουν και αισθανομαι τελειως αχρηστη. Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 679259 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 679259 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 911307 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 262737

βρε faye μου αφού τα έχουμε ξαναπεί! θα τους αφήσουμε να λένε!
άσε και το άλλο! μας κάνουν τις έξυπνες γιατί τότε που γεννούσαν εκείνες δεν υπήρχαν πάνες και φόραγαν στα μωρά πανιά τα οποία εκτός του ότι αναγκάζονταν τα πλένουν στο χέρι, δεν ήταν και απορροφητικά, με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να συγκαίγονται και άρα από το κλάμα που θα έριχναν τα κακόμοιρα την πέταγαν από μόνα τους νωρίς νωρίς!
ε μα πια τι να πω!

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ δεν ξερω κοριτσια θα το προσπαθησω αλλα δεν θα τις πιεσω . Στο κατω κατω δεν νομιζω να παντρευτουνε και να φορανε ακομα πανες ε;;;; Razz Razz Embarassed Embarassed

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:αχ δεν ξερω κοριτσια θα το προσπαθησω αλλα δεν θα τις πιεσω . Στο κατω κατω δεν νομιζω να παντρευτουνε και να φορανε ακομα πανες ε;;;; Razz Razz Embarassed Embarassed

δεν πειράζει μην άγχεσαι! αν παντρευτούν και φοράνε πάνα, μία απο τις κόρες σου θα την πάρουμε εμείς που θα φοράμε επίσης πάνα ακόμα! Razz Razz

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
faye έγραψε:Το ξερω κουκλα μου απλα αρχισαν να με αγχωνουν οι πεθερα μου και αλλες κυριες σε αυτην την ηλικια που μου λενε οτι κακως τις εχω αφησει μεχρι τωρα με τις πανε και με κανουν και αισθανομαι τελειως αχρηστη. Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 679259 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 679259 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 911307 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 262737

Απλά κάνεις αυτό που έκανα εγώ. Φοράς ωτοασπίδες και δεν ακούς κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου!!!
Η μεγάλη μου φορούσε πιπίλα μέχρι τα 4,5. Που να δεις τι έλεγε η πεθερά μου!! Τα απίστευτα. Βέβαια εκείνη βοήθησε για να την κόψουμε αλλά μάλλον ήταν έτοιμη και η δικιά μου αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι ακόμα!!!
Να είσαι σίγουρη πως οι κόρες σου θα σου δείξουν εκείνες πότε είναι έτοιμες! I love you

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες αλλα και για την ηθικη συμπαρασταση . Μαρακι ωραια εκλεισε μια κορη θα παρει σιγουρα ο γιος σου. Να τους δω και τους δυο με πανες στην εκκλησια και τι στον κοσμο χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες αλλα και για την ηθικη συμπαρασταση . Μαρακι ωραια εκλεισε μια κορη θα παρει σιγουρα ο γιος σου. Να τους δω και τους δυο με πανες στην εκκλησια και τι στον κοσμο χαχαχαχα Laughing Laughing Laughing

Razz Razz Razz Razz Razz ωχ Παναγιά μου! το φαντάζεσαι το θέαμα!

markellajohny

markellajohny
δεν ειναι δυσκολο να κοψουν την πανα. εμεις απλα σταματησαμε να της βαζουμε, της εφυγαν καποιες φορες πανω της και τελικα εμαθε. της κοψαμε παραλληλα και τη βραδυνη, τη σηκωνω απλα νωρις το πρωι για τσισακια και μετα ξανακοιμαται.ηταν πολυ ευκολο.

kely

kely
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
faye έγραψε:
Σισσίνι έγραψε:Δεν ξερω πως θα σας φανεί αυτό που θα πω και ούτε το εχω διαβάσει πουθενα, αλλά όταν πάω στην τουαλέτα να κάνω τα τσίσα μου, αφήνω την πόρτα ανοιχτή. Η Χαριλίνα ερχεται μέσα και της εξηγώ τί κάνω. Έχω το γιογιό της στο μπάνιο και όταν με βλέπει κάθεται και αυτή. Μέχρι στιγμίς έχει κάνει 2 φορες τα κακα της και 2 τα τσίσα της στο γιογιό. Θεωρώ πετυχημένη αυτή την πρώτη επαφή. Είναι μόλις 22 μηνών δε θα την πιέσω.
Απο το καλοκαίρι θα την αφήνω γυμνούλα. Και τώρα το κάνω για λίγο.
Της λέω όταν θελήσει τσίσα να μου το πει και έχει τύχει να μου το πει.
Δεν μου έχει δώσει την αίσθηση οτι είναι έτοιμη ακόμα, αλλά έχουμε κάνει μια καλή αρχή.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΓΙΟΓΙΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ . :face:

κι εγω ετσι το ξεκίνησα και τα καταφέραμε χωρίς να δυσκολευτούμε με ελάχιστα ατυχήματα. Το εχουμε κοψει από τα 2 και λιγους μήνες αργότερα βγάλαμε και το βραδυνό. Θέλει πολυ συζήτηση να καταλάβουν τι ακρυβώς γίνετε και πανω απ'όλα να το δούνε θετικά

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω δεν δυσκολευτηκα πολυ ξυπνουσαμε το πρωι και η πανα ητανε στεγνη! ξεκινησα απο τον μεσημεριανο υπνο και μετα στον βραδυνο! της εχω και γιογιο-καθισματακι και αυτο που μπαινει στη λεκανη για να διαλεγει!! λολ! ατυχηματα ειχαμε αλλα την αφηνα για λιγο με τα τσισα και δεν μπορουσε ωσπου το εκοψε εντελως! να την αφηνα εντελως γυμνη δεν επαιζε γιατι τρελαινεται με αυτη την αισθηση και δεν θα μαθαινε ποτε!!!! εχει ενα χρονο που το εκοψε! φιλια καλη επιτυχια και καλα κουραγια! Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 417472 Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; - Σελίδα 4 417472

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markellajohny έγραψε:δεν ειναι δυσκολο να κοψουν την πανα. εμεις απλα σταματησαμε να της βαζουμε, της εφυγαν καποιες φορες πανω της και τελικα εμαθε. της κοψαμε παραλληλα και τη βραδυνη, τη σηκωνω απλα νωρις το πρωι για τσισακια και μετα ξανακοιμαται.ηταν πολυ ευκολο.

Τελικά μου φαίνεται ότι εμείς φοβόμαστε για αύτο δεν τους κόβουμε τις πάνες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις