76 Απ: Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος; Τετ Ιουν 23, 2010 1:51 am
areti1
Η ψυχή της παρέας!
zorikos o mikros sou...den eimai mono ego pou exo ena thiriaki...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
areti1 έγραψε:zorikos o mikros sou...den eimai mono ego pou exo ena thiriaki...
faye έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;( ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΩΝ)
Γωγω μου το εχω δοκιμασει το καθισματακι για την λεκανη και δεν θελουν ουτε να το βλεπουν . Με το γιογιο τα παμε καλυτερα αλλα δεν θελουν καθε μερα να τις αφηνω χωρις πανες. Απο την μια δεν θελω να τις ζορισω μηπως και στραβωσουν μετα με το ολο θεμα και απο την αλλη σκεφτομαι που θα παει πια αυτη η ιστορια ; Ειμαστε 3 χρονων μεχρι ποτε θα φοραμε πανες; Και μεσα σε ολα εχω και την πεθερα μου να μου λεει οτι εχω αργησει πολυ και οτι εκεινη τα ειχε καταφερει με τα δικα της απο οταν ηταν 40 ημερων. Ρε κοριτσια δεν ειναι οτι δεν προσπαθω αλλα δεν θελω να τις πιεζω κιολας και να το παρουν μετα απο φοβο . Προσπαθω να τους το κανω και σαν παιχνιδι αλλα δεν πιανει παντα .Αν εκεινες δεν εχουν ορεξη οτι και να κανω εγω αυτες θα κανουν το δικο τους.gogo έγραψε:faye έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;( ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΩΝ)
Η γνώμη μου είναι (ο γιος μου έκοψε την πάνα (εκτός από ύπνου που την κόβουμε αυτές τις ημέρες) 27 μηνών...
Η λύση πιστεύω ότι είναι το καθισματάκι που μπαίνει στην τουαλέτα...και σίγουρα η επιβράβευση, γιατί εάν τους φωνάζουμε δεν πρόκειται ποτέ να τα κόψουν...
όσο για το γιογιο πιστεύω ότι το θεωρούν παιχνίδι...
Καλή επιτυχία
faye έγραψε:Γωγω μου το εχω δοκιμασει το καθισματακι για την λεκανη και δεν θελουν ουτε να το βλεπουν . Με το γιογιο τα παμε καλυτερα αλλα δεν θελουν καθε μερα να τις αφηνω χωρις πανες. Απο την μια δεν θελω να τις ζορισω μηπως και στραβωσουν μετα με το ολο θεμα και απο την αλλη σκεφτομαι που θα παει πια αυτη η ιστορια ; Ειμαστε 3 χρονων μεχρι ποτε θα φοραμε πανες; Και μεσα σε ολα εχω και την πεθερα μου να μου λεει οτι εχω αργησει πολυ και οτι εκεινη τα ειχε καταφερει με τα δικα της απο οταν ηταν 40 ημερων. Ρε κοριτσια δεν ειναι οτι δεν προσπαθω αλλα δεν θελω να τις πιεζω κιολας και να το παρουν μετα απο φοβο . Προσπαθω να τους το κανω και σαν παιχνιδι αλλα δεν πιανει παντα .Αν εκεινες δεν εχουν ορεξη οτι και να κανω εγω αυτες θα κανουν το δικο τους.gogo έγραψε:faye έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ. ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΖΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ
ΣΤΡΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ . ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;( ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΩΝ)
Η γνώμη μου είναι (ο γιος μου έκοψε την πάνα (εκτός από ύπνου που την κόβουμε αυτές τις ημέρες) 27 μηνών...
Η λύση πιστεύω ότι είναι το καθισματάκι που μπαίνει στην τουαλέτα...και σίγουρα η επιβράβευση, γιατί εάν τους φωνάζουμε δεν πρόκειται ποτέ να τα κόψουν...
όσο για το γιογιο πιστεύω ότι το θεωρούν παιχνίδι...
Καλή επιτυχία
faye έγραψε:αχ μακαρι και οι δικες μου να το κανουν αυτο . Να ξυπνησουν ενα πρωι και να μου πουν οτι δεν θελουν αλλο τις πανες . Τι ωραια που θα ειναι
αχ μακαρι κουκλα μου απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι. Σιγουρα παντως αυτο το καλοκαιρι θα το παλεψω παλι . Ηδη προσπαθω αλλα επειδη μεσα στο διαμερισμα μου ειναι λιγο δυσκολο θα το κανω πιο μεθοδικα οταν θα παμε στην χαλκιδικη σε μιαμιση βδομαδα καλυτερα.gogo έγραψε:faye έγραψε:αχ μακαρι και οι δικες μου να το κανουν αυτο . Να ξυπνησουν ενα πρωι και να μου πουν οτι δεν θελουν αλλο τις πανες . Τι ωραια που θα ειναι
Κάπως έτσι θα γίνει...είναι σίγουρο
ευχαριστουμε καλη μου θα σας ενημερωνω πως πανε η προσπαθειες μας καθημερινα. Τουλαχιστον εχω εσας για να με παρηγορητε αμα θα αποτυχω.gogo έγραψε:Η εξοχή πάντα είναι το καλύτερο...
Εάν και εμένα το έκοψε μέσα στο χειμώνα (Φεβρουάριο)...
Δεν είναι όμως και από τα φυσιολογικά παιδιά ο δικό μου, όλα ανάποδα τα κάνει...
Πάντα το αντίθετο από αυτό που του λες...
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
faye έγραψε:Το ξερω κουκλα μου απλα αρχισαν να με αγχωνουν οι πεθερα μου και αλλες κυριες σε αυτην την ηλικια που μου λενε οτι κακως τις εχω αφησει μεχρι τωρα με τις πανε και με κανουν και αισθανομαι τελειως αχρηστη.
faye έγραψε:αχ δεν ξερω κοριτσια θα το προσπαθησω αλλα δεν θα τις πιεσω . Στο κατω κατω δεν νομιζω να παντρευτουνε και να φορανε ακομα πανες ε;;;;
faye έγραψε:Το ξερω κουκλα μου απλα αρχισαν να με αγχωνουν οι πεθερα μου και αλλες κυριες σε αυτην την ηλικια που μου λενε οτι κακως τις εχω αφησει μεχρι τωρα με τις πανε και με κανουν και αισθανομαι τελειως αχρηστη.
faye έγραψε:αχ κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες αλλα και για την ηθικη συμπαρασταση . Μαρακι ωραια εκλεισε μια κορη θα παρει σιγουρα ο γιος σου. Να τους δω και τους δυο με πανες στην εκκλησια και τι στον κοσμο χαχαχαχα
faye έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΓΙΟΓΙΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΛΛΟΝ . :face:Σισσίνι έγραψε:Δεν ξερω πως θα σας φανεί αυτό που θα πω και ούτε το εχω διαβάσει πουθενα, αλλά όταν πάω στην τουαλέτα να κάνω τα τσίσα μου, αφήνω την πόρτα ανοιχτή. Η Χαριλίνα ερχεται μέσα και της εξηγώ τί κάνω. Έχω το γιογιό της στο μπάνιο και όταν με βλέπει κάθεται και αυτή. Μέχρι στιγμίς έχει κάνει 2 φορες τα κακα της και 2 τα τσίσα της στο γιογιό. Θεωρώ πετυχημένη αυτή την πρώτη επαφή. Είναι μόλις 22 μηνών δε θα την πιέσω.
Απο το καλοκαίρι θα την αφήνω γυμνούλα. Και τώρα το κάνω για λίγο.
Της λέω όταν θελήσει τσίσα να μου το πει και έχει τύχει να μου το πει.
Δεν μου έχει δώσει την αίσθηση οτι είναι έτοιμη ακόμα, αλλά έχουμε κάνει μια καλή αρχή.
markellajohny έγραψε:δεν ειναι δυσκολο να κοψουν την πανα. εμεις απλα σταματησαμε να της βαζουμε, της εφυγαν καποιες φορες πανω της και τελικα εμαθε. της κοψαμε παραλληλα και τη βραδυνη, τη σηκωνω απλα νωρις το πρωι για τσισακια και μετα ξανακοιμαται.ηταν πολυ ευκολο.
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Παιδάκια 2-4 ετών » Κόψιμο πάνας: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία και ποιος ο καλύτερος τρόπος;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης