26 Απ: Δεν μενω έγκυος!! Παρ Ιαν 18, 2013 12:00 pm
anabela
Πανταχού παρούσα!
γεια και απο μενα. Εγω κοριτσια μου ειμαι παντρεμενη απο τον Αυγουστο του 2010. Βεβαια ξεκινησαμε ουσιαστικες προσπαθειες εδω και ενα χρονο. Εκανα εξετασεις παραεξετασεις. Πηρα φαρμακα καργα να ανεβει η προγεστερονη. Εχω βεβαια πολυκυστικες και γω αλλα οκ ηπιας μορφης. Η γιατρος μου, μου χει πει πως εχουν κανει παιδι αλλες με πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο εμενα. Ωστοσο εμενα δεν ανοιγουν τα ωοθηλακια. Πηρα φαρμακα πολλα και μετα διπλες δοσεις για να ανοιξουν. Στις παρενεργειες ομως ειχε και αιμορραγιες. Μετα μου πεσε ο σιδηρος και εγινα ασπρη σαν πανι οποτε αρχισα χαπια σιδηρου. Πηγαινα στην γιατρο καθε μηνα. Κουραστηκα λιγο. Εχω να παω απο Νοεμβρη. Θελω λιγο να ξεκουραστει το σωμα μου. Τωρα απο ψυχολογια. Η ψυχολογια μου ειναι περιεργη. Θα επρεπε μετα απο τοσα χαπια ανεπιτυχεις προσπαθειες και αιμορραγιες λογικα να εχω αγχωθει, αλλα δεν αγχωνομαι. (Αρα γιατι δεν ερχεται το πολυποθητο???). Ειμαι και λιγο της αποψης πως ....οκ οταν και αμα ειναι να ρθει θα ρθει. Τι να κανουμε? Κανουμε οτι ειναι ανθρωπινως και ιατρικως δυνατο και προσευχομαστε. Απο κει και περα οτι εχει πει θα γινει. Επι την ευκαιρια να ρωτησω κατι αμα ξερει καμια σας. Σημερα τελειωνουν οι γονιμες μερες μου. Θεωρητικα (γιατι ειπαμε τοσους μηνες δεν ειχα ωορηξια) Αδιαθετησα 1/1/2013 εως 7/1/13 αρα οι γονιμες ηταν απο 10/1-σημερα 18/1. Τις τελευταιες τρεις μερες παρατηρω στο χαρτι οταν παω τουαλετα αχνο ροζ-καφε (οχι αιμα ομως δηλ οχι κοκκινο) Χτες μαλιστα ειχα ελαφρα και ανεπεσθητα πονους περιοδου. Να πω εδω πως κατι τετοιο δεν εχω προσεξει ποτε ξανα και πως δεν ανηκω σε κατηγορια που φανταζονται πονους ζαλαδες κτλ Γνωριζει καμια σας αν αχνα καφε υγρα εν μεσω γονιμων ημερων σχετιζονται με ωορρηξια εμφυτευση η και τα δυο η με κατι αλλο?????