526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 Δευ Δεκ 17, 2012 4:07 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!!ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ EVENTS.ΧΑΜΟΣ!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!!ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ EVENTS.ΧΑΜΟΣ!!!
Γιάννα μου βαλτή είσαι??????? Με βλέπω να μη πηγαίνω στο ΕΑΠ κ τους μισθούς μου να τους καταναλώσω στη Σαλόνικα!!
ο καιρος φταιει....εγω ενω τρωω γενικα λιγο οταν κρυωνω κατεβαζω οτι βρω...ασε αυτες τις μερες εχω κατεβασει τα παντα......υπομονη....boubou έγραψε:ασε Ευα μου, ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!! κοροιδευω τον αντρα μου οτι πειναει συνεχεια και εχω καταντησει χειροτερη!!! και δν ειμαι εγκυος!!!τι θα γινει αμα μεινω????
για μενα απολαυση ειναι κ το ξύσιμο...χαχαχαχ....τρελαινομαι να με ξυνουν....χαχαχαχmaryz-iraklio kritis έγραψε:είπαμε μετά το σεξ η 2η απόλαυση είναι το φαγητο!!
ααχχχχχχχ σεξουλιαρα !!!!!!!!!γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρboubou έγραψε:αχαχαχα πολυ σε απολαμβανω !! η καραμελιτσα ειπε οτι εχει ηδη μια μερα καθυστερηση!! και να της ευχηθουμε να γινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!επειδη παλιοτερα ειχε ασταστους κυκλους θα περιμενει μια βδομαδα πριν κανει τεστ!!
ρε κοριτσια ο αντρας μου λεει οτι εχω ξεφυγει χαχαχαχαχα επειδη με εχει πιασει να θελω συνεχεια και ολο του πεταω υπονοουμενα!μα δν το κανω επιτηδες!! εξαλλου αλλη μια βδομαδα αντε να εχω ορεξη..μετα πεφτει οσο φτανω προς την αλεκα χαχαχαχ μου λεγαν οτι οι γυναικες μετα τα 30 τους φτανουν το πικ της σεξουαλικοτητας τους αλλα δν το πιστευα!! τωρα τα εκλεισα, τοσο γρηγορα ???
ναι μαρεσει να καθομαι χαλαρη κνα με ξυνουνστην μεση-πλάτη.χιχιχιχιχboubou έγραψε:ξυσιμο ε?
χαχαχαχα αστα να πανε!!! δν με αναγνωριζω τον τελευταιο καιρο!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ ΤΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ LIDA.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
LIDA ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?
Lida R έγραψε:
TΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΠΑΛΙ ...ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ....ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Δευ Δεκ 17, 2012 4:32 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΙ!!!
ΥΓ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ!!
αποκλειεται να νιωθει ετσι γτ του εχω ξεκαθαρισει το θεμα οτι αλλο μωρο,αφου δεν θελει ακομα κ αλλο αγαπουλες....κ μου ειπε πως οταν εχει τοσα στο μυαλο του κ ειναι κ κουρασμενος δεν το απολαμβανει οποτε δεν θελει να το κανει για να το κανει.....δεν ξερω αν το καταλαβαινεις ετσι που το γραφω.....boubou έγραψε:Lida R έγραψε:
TΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΠΑΛΙ ...ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ....ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ..
κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι!εξαλλου οτι ειναι να γινει εχει γινει τωρα!!! δν λεω να μην νιωθεις μια αγωνια αλλα οχι να χαλιεσαι!!!! σου ευχομαι αυτη τη φορα να τα εχετε καταφερει και να ερθει για να μεινει μεχρι τελους!! λιιιγο υπομονη ακομη!!!!
Ευα ευτυχως τις περισσοτερες φορες δν τρωω πορτα!! αλλα επειδη καταλαβαινει οτι πλεον οντως θελω και το ευχαριστιεμαι (αφου το μωρο δν ερχεται τουλαχιστον να απολαυσω τον αντρα μου!!!)!!!ενω παλιοτερα που το προσπαθουσα ειτε ηθελα ειτε οχι στις γονιμες για μωρο, ε εκει σχεδον παντα ετρωγα πορτα για αντι για να κανουμε αγαπες, καταληγαμε να μαλωνουμε!!! ο δικος μου μου ελεγε ευθεως οτι τον πιεζω και τον εκμεταλλευομαι!! δν ξερω αν το νιωθει ετσι και ο δικος σου!!!
κ συ καλα να περασεις.....κ ελπιζω να τα ξαναπουμε πριν τις γιορτες!!!!!!!!!!!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:Λοιπόν κοριτσάκια θα πρέπει να σας αφήσω ! Θα ετοιμαστώ σιγά σιγά για να φύγουμε!! Φιλιά πολλά!!! Καλού κακού γιατί δε ξέρω πότε θα ξαναμπώ να σας ευχηθώ καλές Γιορτές κ καλά να περάσετε!! φιλιά πολλάαα!!
boubou έγραψε:Lida R έγραψε:
κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι!εξαλλου οτι ειναι να γινει εχει γινει τωρα!!! δν λεω να μην νιωθεις μια αγωνια αλλα οχι να χαλιεσαι!!!! σου ευχομαι αυτη τη φορα να τα εχετε καταφερει και να ερθει για να μεινει μεχρι τελους!! λιιιγο υπομονη ακομη!!!!
Ευα ευτυχως τις περισσοτερες φορες δν τρωω πορτα!! αλλα επειδη καταλαβαινει οτι πλεον οντως θελω και το ευχαριστιεμαι (αφου το μωρο δν ερχεται τουλαχιστον να απολαυσω τον αντρα μου!!!)!!!ενω παλιοτερα που το προσπαθουσα ειτε ηθελα ειτε οχι στις γονιμες για μωρο, ε εκει σχεδον παντα ετρωγα πορτα για αντι για να κανουμε αγαπες, καταληγαμε να μαλωνουμε!!! ο δικος μου μου ελεγε ευθεως οτι τον πιεζω και τον εκμεταλλευομαι!! δν ξερω αν το νιωθει ετσι και ο δικος σου!!!
και αυτο κανω αλλα δεν πιανει οποτε τον αφηνω ησυχο να του ερθει απο μονο του χαχαχαχboubou έγραψε:Lida R έγραψε:
ααα και πλεον δν τον "κυνηγάω" οπως ειπες, του πεταω συνεχεια μεσα στην μερα υπονοουμενα και μεχρι να ερθει η στιγμη να ειμαστε μονοι μας χαλαροι, εχει ερθει και αυτος σε φαση να θελει χεχεχεχε (γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο τα ιδια ελεγα με εσενα..εδω και σχεδον 1μιση χρονο δν του εδινα χρονο να με αναζητησει, κι ετσι εκανα παντα εγω την πρωτη κινηση!!)
maryz-iraklio kritis έγραψε:Λοιπόν κοριτσάκια θα πρέπει να σας αφήσω ! Θα ετοιμαστώ σιγά σιγά για να φύγουμε!! Φιλιά πολλά!!! Καλού κακού γιατί δε ξέρω πότε θα ξαναμπώ να σας ευχηθώ καλές Γιορτές κ καλά να περάσετε!! φιλιά πολλάαα!!
ετσι αποφασισα να κανω κοπελα μου,αφηνω τον χρονο για να ηρεμισουμε...μας επεσαν πολλα τον τελευταιο καιρο....λοιπον τα λεμε το βραδακι αν ειναι ..φιλακια ρουφιχταααα...χαχαχboubou έγραψε:Linda ορμονικο ειναι το θεμα!!διαταραχτηκαν οι ορμονες σου και ισως θελουν παραπανω χρονο να στρωσουν!!!!
Ευα καταλαβαινω πως το λες!!δωσε λιγο χρονο και θα ερθει αυτος!!ειμαι σιγουρη!!! υπομονη και καλη διαθεση για να τον ανεβαζεις!!!και θα την βρειτε την χρυση τομη!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης