Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

andi82

andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου marichui ευχομαι και σενα οτι καλυτερο και συντομα να ανακοινωσεις ευχαριστα νεα Very Happy Very Happy Very Happy περιμενω αυριο περιοδο αλλα ποναω πολυ σημερα και μπορει να ερθει και σημερα η βρωμιαρα Very Happy καναμε ελευθερα την 15η μερα αλλα δεν νομιζω μωρε ασε που ποναω τοσο πολυ που απο στιγμη σε στιγμη καταλαβαινω οτι θα κατεβει!και συ μην αγχωνεσαι και πολυ γιατι καθολου ξερω οτι δεν ειναι εφικτο!για ολες μας εχει ο θεουλης το πιστευω!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:Σευχαριστω πολυ αγαπη να εισαι καλα Very Happy ετσι πιστευω και γω αφου την καταλαβαινω πιστευω θα μου κατσει ευκολα αλλα δεν σου κρυβω οτι προβληματιζομαι γιατι με ολα αυτα που συνανταμε δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος!εσυ προσπαθεις καιρο?σου ευχομαι συντομα να εχεις πολυ πολυ καλα νεα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΔΕΞΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Η ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Π.Μ ΣΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 272517

andi82

andi82
εχεις δικιο Αγαπη το πιστευω αυτο!υπομονη θεληση και επιμονη και ολα θα πανε καλα για ολες μας Very Happy Very Happy Very Happy εγω ειμαι 30 και ο αντρας μου 39 αλλα ευτυχως κρατιεται πολυ καλα δηλ δεν καπνιζει δεν πινει και ασχολειται πολυ με τον αθλητισμο!πιστευω οτι και αυτα παιζουν ρολο ετσι δεν ειναι? Crying or Very sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:εχεις δικιο Αγαπη το πιστευω αυτο!υπομονη θεληση και επιμονη και ολα θα πανε καλα για ολες μας Very Happy Very Happy Very Happy εγω ειμαι 30 και ο αντρας μου 39 αλλα ευτυχως κρατιεται πολυ καλα δηλ δεν καπνιζει δεν πινει και ασχολειται πολυ με τον αθλητισμο!πιστευω οτι και αυτα παιζουν ρολο ετσι δεν ειναι? Crying or Very sad

ΑΜΕ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΕΟΤΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΠΙΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

andi82

andi82
και συ πολυ μικρουλα εισαι αποτι βλεπω Very Happy ευχομαι αυτο το μηνα να εχεις τα ευχαριστα Very Happy Very Happy Very Happy μακαρι να ειμαι γουρλου Very Happy Very Happy Very Happy

marichui

marichui
Αγαπη νομιζω τα καταφερα! Αντυ όπως ακριβως τα λέει η Αγάπη! Κοίτα να προσπαθείτε στις γόνιμες και θα έρθει. Το μυστικό είναι να μην έχεις άγχος!!!

andi82

andi82
να μην εχεις αγχος???? γινεται??? Shocked Shocked δεν νομιζω να γινεται απλα να ειναι σε νορμαλ ρυθμους το αγχος Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:και συ πολυ μικρουλα εισαι αποτι βλεπω Very Happy ευχομαι αυτο το μηνα να εχεις τα ευχαριστα Very Happy Very Happy Very Happy μακαρι να ειμαι γουρλου Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΥΡΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 28 ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 27 ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΙΧΙΧΙ

marichui

marichui
Να μην κοιτας συμπτωματα, θα μου ερθει δε θα μου ερθει, γενικα απασχόλησε το μυαλο με κατι άλλο...Εννοείται ότι το σκεφτόμαστε απλα να μη γινεται εμμονη!

andi82

andi82
τι 27 τι 28 το ιδιο ειναι Smile Smile Smile μακαρι να ειμαι για ολες σας θα χαρω πολυ πολυ!σας διαβαζω εδω και 15 μερες περιπου και μιλαμε τι αγωνιες εχω περασει δεν λεγεται!με την αφρουλα με την art86 με ολες!!!!

marichui

marichui
Αντυ κι εγω νεα σχετικα είμαι, αλλα ειλικρινα νιωθω σαν να γνωρίζω χρόνια τα κορίτσια!! Κι ευχομαι για όλες τα καλύτερα και πραγματικα αγωνιώ για την καθε μια τους... Και αυτες το ίδιο, η μια λύνει τις απορίες της άλλης! Μακαρι συντομα όλες να είμαστε εγκυούλες!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:να μην εχεις αγχος???? γινεται??? Shocked Shocked δεν νομιζω να γινεται απλα να ειναι σε νορμαλ ρυθμους το αγχος Very Happy

ΕΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 Afraid ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 Cursing ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 604962 ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ

andi82

andi82
εχεις δικιο marichui θα το κανω αυτο που λες μακαρι να τα καταφερω αλλα ενταξει το καλο ειναι οτι τωρα ξεκινησαμε αλλα δεν λεει να αγχωνομαι απο τωρα!δηλ ελεος!!!! Shocked

andi82

andi82
χαχχαχαχαχχαα αγαπη γελασα πολυ με τα φατσακια!πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 215994 και ολα τα νινακια θα ερθουν Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 24 654316

marichui

marichui
Κουλ σε βλεπω οπότε μια χαρά!!! Αγαπη φοβερο μηνυμα! που τις βρισκετε τόσες εικονίτσες;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!Τι κάνετε κοριτσάκια;
Andy καλώς μας ήρθες!Εύχομαι να ανακοινώσεις σύντομα ευχάριστα!
Αγαπουλίνι τι κάνεις;Πώς πέρασες Σ/Κ;
Μαρία πώς πάει το κρύο;Μαλακωσε καθόλου;Βγήκε θετικό το τεστάκι σου ή ακόμα;

andi82

andi82
marichui εκει που γραφεις ειναι απο δεξια οι φατσουλες Very Happy Very Happy Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΑΤΣΑΚΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΠΙΟ ΦΑΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΕΔΩ

andi82

andi82
ευουλι καλησπερα καλως σας βρηκα!ειστε μια απιθανη παρεα και μονο που σας διαβαζα περνουσα πολυ ομορφα και γελουσα!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ????ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΕΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ Σ/Κ ΕΣΥ???

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Andi μου από πού είναι η φώτο στο avatar σου;
Αγαπη αφού ήσουν με καλή παρεούλα, τέλεια!Κι εγώ ωραία πέρασα!Και έξω βγήκαμε και σε φίλους πήγαμε και τις ανιψούλες μου είδα!Μπηκα σε mood γιορτών και σήμερα δεν πέρναγε η μέρα στη δουλειά!

marichui

marichui
Ευούλι το τεστ ωορηξιας εδειξε αρνητικο, ελπιζω Αυριο η την τεταρτη να βγει θετικο. Κρυο δεν εχει πολύ, λιγο βρεχει μονο!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:ευουλι καλησπερα καλως σας βρηκα!ειστε μια απιθανη παρεα και μονο που σας διαβαζα περνουσα πολυ ομορφα και γελουσα!!!

ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ??? Rolling Eyes ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? Rolling Eyes ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ??? Laughing Laughing Laughing

andi82

andi82
ευουλι ειναι απο το γαμηλιο ταξιδακι μας εχει 10 μερουλες που γυρισαμε Mad Mad Mad πηγαμε austria σε χιονοδρομικο γιατι κανουμε σκι και οι 2 η φωτο ειναι απο το aqua dome ειναι πισινες εξωτερικες θερμαινομενες με θεα χιονισμενα τοπια απλα μαγευτηκα!!!!!αχ αχ αχ αχ αχ αχ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις