Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
406 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 406 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου και εγω google chrome χρησιμοποιω δηλαδη περα απο το φορουμ που δεν θελω να φενετε στο ιστορικο δεν καταγραφει και καμμια αλλη δραστηριοτητα????

τη εγινε με το φουρφουρακι και περιμενουμε νεα της εχασα κατι???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη οτι και να γραψεις οταν εισαι στο Incognito δν αποθηκευει τιποτα, ουτε ιστορικο ουτε κωδικους ουτε αναζητησεις!!τιποτα απολυτως! τον χρησιμοποιουμε στο μαγαζι αυτο τον τροπο γιατι οι υπολογιστες ειναι κοινοχρηστοι!! για να σβηνονται ολα με το που θα κλεισει το παραθυρο ο πελατης! Wink Wink Wink

marichui

marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια καλημέρα...Είμαι πολύ λυπημένη σημερα!!! Ο καλός μου ούτε ενα χατίρι δε μου χάλασε, σχεδόν μέρα παρα μέρα κάναμε αγαπούλες....και του είπα να μην πάμε πουθενα στην άδεια και πάλι ενω εχει αναγκη την ξεκουραση τίποτα δεν είπε.
Αλλα έπαθα ωτίτιδα και τωρα εχω ιλιγγους και μαλλον θα συνεχισω την αντιβιωση και στις γόνιμες και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να προσπαθήσουμε για μωράκι με τόση αντιβιωση που εχω πάρει...Σημερα θα παώ και στο γιατρό...
Μαλλον με βλεπω τον άλλο μηνα...Πολυ στεναχωριεμαι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Κορίτσια καλημέρα...Είμαι πολύ λυπημένη σημερα!!! Ο καλός μου ούτε ενα χατίρι δε μου χάλασε, σχεδόν μέρα παρα μέρα κάναμε αγαπούλες....και του είπα να μην πάμε πουθενα στην άδεια και πάλι ενω εχει αναγκη την ξεκουραση τίποτα δεν είπε.
Αλλα έπαθα ωτίτιδα και τωρα εχω ιλιγγους και μαλλον θα συνεχισω την αντιβιωση και στις γόνιμες και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να προσπαθήσουμε για μωράκι με τόση αντιβιωση που εχω πάρει...Σημερα θα παώ και στο γιατρό...
Μαλλον με βλεπω τον άλλο μηνα...Πολυ στεναχωριεμαι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

καλημερα μαρια μου μην εισαι λυπημενη βρε δεν πειραζει ετυχε μια στραβη μην τα βαφεις μαυρα νταξει δεν λεω οτι ειναι ευχαριστο αυτο αλλα θα ειναι καλυτερα τον επομενο μηνα γιατι ο οργανισμος σου θα ειναι καθαρος απο τις αντιβιωσεις επειδη εχω περασει και εγω θεμα με τις αντιβιωσεις και ξερω ειχα παρει πολλες και βαριες για τον οργανισμο μου να τρως πολλα γιαουρτια και να πινεις πολυ νερο βοηθανε να καθαρισει τον οργανισμο σου πιο γρηγορα αντε και θα ειμαι εδω μαζι σου να κανουμε μαζι αγαπουλες τον επομενο μηνα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 215994

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΜΑΡΙΤΣΟΥΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ?ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.ΑΠ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ?
ΕΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 35468

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι μου μη στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου!!! αν δν ειναι αυτον τον μηνα θα ειναι τον επομενο!!Ετσι πρεπει να σκεφτομαστε!! Ισως ειναι μια ευκαιρια τελικα να πατε με τον αντρουλη σου καπου στην αδεια του να ξεκουραστειτε και να χαλαρωσετε!!!!(αν εισαι καλα μεχρι τοτε!!!)καθε εμποδιο για καλο λενε!!!

marichui

marichui
Κοριτσακια μου σας ευχαριστω...Αυτο κανω Αγαπη μου, νερο κ γιαούρτι αντε μακαρι να μεινουμε μαζι εγκυος τον αλλο μηνα. Μακαρι...
Γιαννα σε ευχαριστω, θα κανω λίγη υπομονη και τωρα που γραφω πάλι ψιλοζαλίζομαι, χθες το βραδυ ημουν πολύ χάλια....Στις 3 εχω ραντεβου, θα σας πω τι μου είπε ο γιατρος.
Μακαρι να πει τίποτε ευχαριστο καμια κοπέλα να φτιαξει η ψυχολογία μου λίγο!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Κοριτσακια μου σας ευχαριστω...Αυτο κανω Αγαπη μου, νερο κ γιαούρτι αντε μακαρι να μεινουμε μαζι εγκυος τον αλλο μηνα. Μακαρι...
Γιαννα σε ευχαριστω, θα κανω λίγη υπομονη και τωρα που γραφω πάλι ψιλοζαλίζομαι, χθες το βραδυ ημουν πολύ χάλια....Στις 3 εχω ραντεβου, θα σας πω τι μου είπε ο γιατρος.
Μακαρι να πει τίποτε ευχαριστο καμια κοπέλα να φτιαξει η ψυχολογία μου λίγο!!!!

καλα κανεις κοριτσακι μου και εγω ειχα σταματησει τις προσπαθεις οταν επαιρνα αντιβιωση ηταν την εποχη που ειχα προβλημα με τον φρονιμητη μου που επαιρνα αντιβιωση και πριν τον βγαλω και μετα η ελλη σιγουρα θα το θυματε γιατι (τους τα ειχα κανει τεραστια με την γκρινια μου Embarassed)και δεν ειναι καλο σε τυχον συλληψη με ληψη αντιβιωτικων γιατι μπορει να σου δημιουργησει αλλα προβληματα πιο σοβαρα οποτε κανε μια μικρη αποχη προς το παρων και τον επομενο μηνα θα ειμαστε παρεουλα i promise Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 403793

marichui

marichui
Ναι Αγαπη μου αυτο θα κανω καλυτερα να περιμενω παρα να τρεχω μετα γιατι πιθανον να δημιουργηθούν προβλήματα στην εγκυμοσύνη!!! Εχετε δικαιο, ηρεμησα λίγο πάμε πάλι γερά τον άλλο μήνα, τι νακανουμε συμβαίνουν και αναποδιές...Καλύτερα τωρα παρά μετα τη συλλήψη. Φανταζεσαι να πάθαινα την επόμενη εβδομαδα και να είχα συλλάβει;;;;;Πόπο ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Kitten-exclaim-smiley-emoticon

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα αχ βρε Αγαπη!! ναι το θυμαμαι!! Αφου εισαι φοβητσιαρα!!! τι να σε κανουμε?σε αγαπαμε κι ετσι!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 417472

marichui

marichui
Αγαπη μακαρι να ειμαστε μαζι εγκυούλες!!!Και με όλα τα κορίτσια βασικά!!!!!!Να άλλαξουμε ονομασια στο θεματάκι....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ.
ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ?
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 911307

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αχαχα αχ βρε Αγαπη!! ναι το θυμαμαι!! Αφου εισαι φοβητσιαρα!!! τι να σε κανουμε?σε αγαπαμε κι ετσι!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 417472

και οσο σκεφτομαι οτι μετα τις γιορτες πρεπει να παω για εναν ελεγχο στην οδοντιτρο μου τρεμει το φυλοκαρδι μου καλυτερα να αποχαιρετησω τον ματαιο τουτο κοσμο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Scared-and-sweating-smiley-emoticon

marichui έγραψε:Αγαπη μακαρι να ειμαστε μαζι εγκυούλες!!!Και με όλα τα κορίτσια βασικά!!!!!!Να άλλαξουμε ονομασια στο θεματάκι....

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΤΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

marichui

marichui
Σε ωριλα. Μου εδωσε ο αντρας μου αντιβιωση αλλα τελικα δε γλιτωνω τον ωριλα...Κ εγω φοβαμαι πολυ να μου κοιτάνε το αυτι....
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Afraid

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ EMOTICONS ΣΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Suicidal-smiley-emoticon

ΓΙΑΝΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΓΚΑΜΗΛΑΣ Razz ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ???

marichui

marichui
Τον οδοντιατρο ετσι κι ετσι τον φοβαμαι αλλα ο ωριλα νομιζω ειναι το χειροτερό μου...Τελος πάντων θα κανω ό,τι μα ό,τι μου πει γιατι τον άλλο μηνα δε θελω να τον χασω με τίποτα!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Σε ωριλα. Μου εδωσε ο αντρας μου αντιβιωση αλλα τελικα δε γλιτωνω τον ωριλα...Κ εγω φοβαμαι πολυ να μου κοιτάνε το αυτι....
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Afraid

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 612893 ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΗΤΕ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ EMOTICONS ΣΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Suicidal-smiley-emoticon

ΓΙΑΝΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΓΚΑΜΗΛΑΣ Razz ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ???

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Toilet-paper

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΤΟΝ ΩΡΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ?????ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ???

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 3:28 am, 1 φορά

marichui

marichui
Δεν ξερω απλα βλεπει παραγματα που εγω δεν βλεπω και βαζει και κατι τσιμπηδες και μπορεί να βγαλει κανενα κερι, δε μου αρεσει καθολου μα καθολου...Βάλε και για μενα το φοβερο με το μπανιο...Εχω λιωσει στο γελιο...
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Hearty-laugh

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙΙΙΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Γειά σας κορίτσια;;;;;;;;τι κάνετε;;;;

Διάβαζα 1 ώρα τα νέα σας!

Ευούλι καλή επιτυχία για αύριο!!!όλα θα πάνε μια χαρά!μη φοβάσαι!

ετοιμάζομαι συγχρόνως για τα μαθήματα

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΒΙΑΒΑΖΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙΙΙΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ

τι τρέλες λέτε πάλι;;;;
Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marichui έγραψε:Δεν ξερω απλα βλεπει παραγματα που εγω δεν βλεπω και βαζει και κατι τσιμπηδες και μπορεί να βγαλει κανενα κερι, δε μου αρεσει καθολου μα καθολου...Βάλε και για μενα το φοβερο με το μπανιο...Εχω λιωσει στο γελιο...
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Hearty-laugh

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 32 Pooping

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις