876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 Τρι Δεκ 18, 2012 9:08 am
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευα μου όπως το είπες μια μουτζα ναααααααααααα, δεν έχει και εικονίτσα να βάλω!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφου τελειωσε εκμεταλλευσου τις μερες αγαπης που ερχονται κ ολα θα πανε καλα.....μην καθεσαι να αγχωνεσαι συνεχεια...πεισε τον εαυτο σου πως τα νινακια ερχονται οταν θελουν αυτα κ οχι οποτε θελουμε εμεις....απο σπορια ειναι εγωιστες καταλαβες....μας βασανιζουν χιχιχιχιχιχmikas έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΘΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΘΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ(ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ?)ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ.
ΚΥΡΙΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ 1 Η ΚΑΙ 2 ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ,ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩ?
χαχαχαχ κ γω εικονα εψαχνα..χαχαχαχmarichui έγραψε:Ευα μου όπως το είπες μια μουτζα ναααααααααααα, δεν έχει και εικονίτσα να βάλω!!!!!
mikas έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΘΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΘΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ(ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ?)ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ.
εγω δεν την περιμενω χριστουγεννιατικα....24/12 αντε να δουμε....θελει λιγο αναισθησια το θεμα..οποτε θελει ας ερθει γτ αλλιως μας βλεπω ολες με αυτες τις ωραιες ασπρες μπλουζιτσες που δένουν πισω....χαχαχαχandi82 έγραψε:ετσι λεμε ευουλα μου αν και αδιαθετησα εχθες αλλα ειχε γινει μονο 2 φορες ελευθερα οποτε δεν περιμενα και κατι απο τωρα ειπαμε εντατικα και πιστευω να ερθει συντομα εσυ ολα καλα??? ευχομαι και σε σενα συντομα ενα νινακι
anypomoni έγραψε:αφου τελειωσε εκμεταλλευσου τις μερες αγαπης που ερχονται κ ολα θα πανε καλα.....μην καθεσαι να αγχωνεσαι συνεχεια...πεισε τον εαυτο σου πως τα νινακια ερχονται οταν θελουν αυτα κ οχι οποτε θελουμε εμεις....απο σπορια ειναι εγωιστες καταλαβες....μας βασανιζουν χιχιχιχιχιχmikas έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΘΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΘΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ(ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ?)ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ.
καλα ειμαι περιμενω να περασουνοι μερες να παω αθηνα να αλλαξω παραστασεις ααααχχχχχχχχχχXrysaB έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?
anypomoni έγραψε:χρυσα μου ηρεμισες καθολου απο τις αναγουλες???για σενα κ γω αγορακι λεω κ για την αφρουλα κοριτσακι!!!!!!!!!!!XrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Αφρουλα όπως τα λες είναι, και δυο είναι ευτυχισμένοι αλλα ενα μωρο και δυο και τρια μεταποιεί αυτην την ευτυχία, την απογειώνει.
Οπότε Μάχη μου μακάρι όλες συντομα να
Χρυσα νομιζω στο ειχα ξαναπει οτι πιστευω για εσενα αγορακι...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΟΡΙ ΛΕΤΕ
καλα να περασεις!!!!!!!!!!αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ!
XrysaB έγραψε:mikas έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΕΜΠΑΙΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΘΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΘΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ(ΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ?)ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΧ ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.ΜΑΚΑΡΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΛΑ
εγω απλα ετσι εχω ηρεμισει κ δεν μαλωνω κ με τον αντρα μου....marichui έγραψε:Αγάπη δοκιμασε να κρατησεις την αναπνοη σου μετρωντας ως το 30 χωρις να κανεις λόξιγκα...Η πιες πολυ νερό...
Ευα κι εγω από τοτε που το είδα πιο χαλαρα είμαι και πιο αισιόδοξη. Κ ο αντρας μου μου λεει ότι είναι καλύτερα ετσι...
χαλαλι στο σπορακι σου......κανει αισθητη την παρουσια του!!!!XrysaB έγραψε:anypomoni έγραψε:χρυσα μου ηρεμισες καθολου απο τις αναγουλες???για σενα κ γω αγορακι λεω κ για την αφρουλα κοριτσακι!!!!!!!!!!!XrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Αφρουλα όπως τα λες είναι, και δυο είναι ευτυχισμένοι αλλα ενα μωρο και δυο και τρια μεταποιεί αυτην την ευτυχία, την απογειώνει.
Οπότε Μάχη μου μακάρι όλες συντομα να
Χρυσα νομιζω στο ειχα ξαναπει οτι πιστευω για εσενα αγορακι...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΟΡΙ ΛΕΤΕ
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝΤΕΧΩ.ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΑΡΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΙ
αν κ χλωμο ,μακαρι να εφτασε η ωρα κ για μενα να κρατησω θετικο !!!!κ μετα βεβαια ολες μια μια να ανακοινωνουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!andi82 έγραψε:γεια σου mikas ειμαι η μαχη χαρηκα πολυ!ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην αγχωνεσαι να σκεφτεσαι οτι το αγχος μονο κακο φερνει!να εισαι χαλαρη και θα ερθει!θα δεις!οπως ειπα και χθες ο θεουλης για ολες μας εχει αφρουλα καλο καφεδακι φιλακια πολλα και χαρηκα πολυ ευα μου να μην ερθει η ακατανομαστη και να ειναι το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρακι για σας
marichui έγραψε:Μαρια καλησπέρα, να τη βρεις κοπέλα μου τη διάθεση...Να τη βρεις, είστε γεροί, εχεις τον αντρα σου ανθρωπους που σε αγαπάνε...Οι μέρες δε γυρίζουν πίσω και είναι κριμα να τις περνάμε με άσχημη διάθεση.
Να προσπαθήσεις, απόλαυσε όσο μπορείς τη διαδικασία εγω αυτό προσπαθω να κάνω. Θα εθει το μωρο. στο 2012 σε λιγο 2013 ζουμε, η επιστημη προχωράει αλλα και γιατι όχι με τον παραδοσιακό τρόπο.
Πρόσπαθησε, βαλε λιγη μουσικη που σου αρεσει και όλα θα ερθουν σιγα σιγα...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης