Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχετε αγορασει τπτ για τα μπεμπακια σας η ακομα?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε?Εγω ειμαι σε αναμονη για τη β'επιπεδου που θα κανω την Παρασκευη.Απο τη μια χαιρομαι που θα ξαναδω τον μπεμπουλη μου αλλα απο την αλλη με εχει πιασει ενα ανχος απεριγραπτο.
Παντως εγω ναυτιες κ ζαλαδες σταματησα να εχω σχεδον απο τη 14η εβδομαδα.
Ευα μου εγω εχω παρει μονο κατι φορμακια.Τωρα ειμαστε σε αναζητηση επιπλων κ ειμαστε σε μεγαλο διλημμα.Εσεις τι εχετε σκεφτει να παρετε για αρχη?

Sofaki32

Sofaki32
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα κορίτσια!
Απο χθες το στομάχι μου κάνει πάλι σβούρες!!! ΕΛπίζω να μην συνεχίσει ακόμα για πολύ!!!! Εμάς ήδη όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι μας έφεραν τα πρώτα φορμάκια και καλτσάκια δώρο! Έχουμε καταλήξει στα έπιπλα (κούνια και συρταριέρα) και μένει να τα παραγγείλουμε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις καταλήξαμε να πάρουμε λευκά έπιπλα καθώς ακολουθούν αδερφή και κουνιάδα, οπότε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και αυτές είτε κορίτσι είτε αγόρι. Ευτυχώς ντουλάπα στο δωμάτιο είχαμε από την αρχή εντοιχισμένη, οπότε μείον ένα έξοδο. Βασικά λέω να ξεκινήσω τα χοντρά ψώνια καρότσι, πορτ μπεμπε κ.α. μετά τον Μάρτιο. Αυτά... Εσείς? Πώς σκέφτεστε να διακοσμήσετε το δωμάτιο????

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sofaki32 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Απο χθες το στομάχι μου κάνει πάλι σβούρες!!! ΕΛπίζω να μην συνεχίσει ακόμα για πολύ!!!! Εμάς ήδη όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι μας έφεραν τα πρώτα φορμάκια και καλτσάκια δώρο! Έχουμε καταλήξει στα έπιπλα (κούνια και συρταριέρα) και μένει να τα παραγγείλουμε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις καταλήξαμε να πάρουμε λευκά έπιπλα καθώς ακολουθούν αδερφή και κουνιάδα, οπότε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και αυτές είτε κορίτσι είτε αγόρι. Ευτυχώς ντουλάπα στο δωμάτιο είχαμε από την αρχή εντοιχισμένη, οπότε μείον ένα έξοδο. Βασικά λέω να ξεκινήσω τα χοντρά ψώνια καρότσι, πορτ μπεμπε κ.α. μετά τον Μάρτιο. Αυτά... Εσείς? Πώς σκέφτεστε να διακοσμήσετε το δωμάτιο????

sofaki με το καλο το κοριτσακι σας!Για τους πρωτους μηνες που σκεφτεσαι να εχεις το μωρο?θα το βαλεις στην κουνια η θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε?

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Lamara"]
dimitrav έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια όλα καλά?Εγώ πάντως μια χαρά,ο μπέμπης άρχισε σιγά σιγά να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του!

Δήμητρα σε ευχαριστούμε πολύ για την λίστα. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 50580
Να'σαι καλά κοριτσάρα!!! Very Happy

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε?Εγω ειμαι σε αναμονη για τη β'επιπεδου που θα κανω την Παρασκευη.Απο τη μια χαιρομαι που θα ξαναδω τον μπεμπουλη μου αλλα απο την αλλη με εχει πιασει ενα ανχος απεριγραπτο.
Παντως εγω ναυτιες κ ζαλαδες σταματησα να εχω σχεδον απο τη 14η εβδομαδα.
Ευα μου εγω εχω παρει μονο κατι φορμακια.Τωρα ειμαστε σε αναζητηση επιπλων κ ειμαστε σε μεγαλο διλημμα.Εσεις τι εχετε σκεφτει να παρετε για αρχη?
Άντε ωραία να μας πείς κ πως τα πήγατε!!!Θα περιμένουμε τα νέα σου!!Εγώ την άλλη πέμπτη...αχ κ περιμένω πως κ πως!!!Εμένα κορίτσια μου έφεραν την κυριακή 2 φορμάκια εγώ από ρούχα δεν θα πάρω τπτ γιατι η αδερφή μου θα μου τα δώσει,βασδικά σχεδόν όλα θα μου τα δώσει μόνο κρεββατάκι για λίγο πιο μετά θα πάρω γιατί θα μου δώσει λίκνο κ μια συρταριέρα θα παρουμε!!Όλα τα άλλα θα μου τα δώσουν!!Α κ κανένα μπουκάλι θα πάρω ππίλες κ τέτοια!! Πάντως έχω βρεί μια σελίδα που μου άρεσαν όλα κ είναι κ οικονομικά μπορώ να πω http://www.oshop.gr/eshop/view/8/107/beboulino/ κ πολύ όμορφα!!!Σας την έστειλα να ρίετε μια ματιά!!! Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 379767

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δημητρα κι εσενα καλα αποτελεσματα!Εισαι πολυ τυχερη που θα σου δωσουν τοσα πραγματα,εμεις δυστυχως θα αναγκαστουμε να τα παρουμε ολα καινουρια ακομα κ ρουχαλακια.Ηδη ξεκινησαμε να βλεπουμε κουνιες με τον αντρα μου αλλα στην περιοχη μας εχουμε μονο τρια καταστηματα με βρεφικα επιπλα κ οι επιλογες ειναι περιορισμενες

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Δημητρα κι εσενα καλα αποτελεσματα!Εισαι πολυ τυχερη που θα σου δωσουν τοσα πραγματα,εμεις δυστυχως θα αναγκαστουμε να τα παρουμε ολα καινουρια ακομα κ ρουχαλακια.Ηδη ξεκινησαμε να βλεπουμε κουνιες με τον αντρα μου αλλα στην περιοχη μας εχουμε μονο τρια καταστηματα με βρεφικα επιπλα κ οι επιλογες ειναι περιορισμενες
Τυχερή δεν λες τίποταα!!!Ευτυχως κ η αδερφή μου αγορομάνα ο ένας 3,μιση κ ο μικρός την παρασκευή γίνετε 1 χρονών!!!Είναι κ ψιλοκαινούρια!!Η σελίδα που έβαλα πιο πάνω έριξες καμμιά ματιά?τα στέλνουν κιόλας γιατί είναι Θεσ/νίκη κ εγώ είμαι ξάνθη οπότε αν ΄πάρω κρεββατάκι θα το παραγγείλω από εκεί!!!

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τη σελιδα τη ξερω απο το facebook -βαζουν πολυ συχνα προσφορες.Εμεις βεβαια ειμαστε Αγρινιο,αλλα αν δεν τα δεις απο κοντα πως θα αποφασισεις?

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:Τη σελιδα τη ξερω απο το facebook -βαζουν πολυ συχνα προσφορες.Εμεις βεβαια ειμαστε Αγρινιο,αλλα αν δεν τα δεις απο κοντα πως θα αποφασισεις?
Καλά οπώς το βλέπει ο καθένας σίγουρα,πχ εγώ άμα δώ κάτι έστω κ από τον υπολογιστή θα το παραγγείλω,όπως κ για τον γάμο μου τα είχα παραγγείλει όλα απο το ίντερνετ κ τα στεφανα κ για τον στολισμό κ όλα!!Κ ήταν πού καλά!!Γι'αυτό βασίζομαι στο να τα παραγγείλω κ πάλι..Έχει αρκετή ποικιλία από χρώματα κ σχέδια!!Αλλά κ πάλι συμφωνώ κ μαζί σου αμα δεν τα δείς απο κοντα...αλλα αν το κάνω κ δεν μου αρέσει θα τα στείλω κατευθείαν πίσω!!!

Sofaki32

Sofaki32
dorto99 έγραψε:
Sofaki32 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!

sofaki με το καλο το κοριτσακι σας!Για τους πρωτους μηνες που σκεφτεσαι να εχεις το μωρο?θα το βαλεις στην κουνια η θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε?

Μίλησα με 2-3 φίλες μου και μαμάδες πλέον και μου είπαν το εξής. Αν έχεις καλαθούνα και την έχεις δίπλα στο κρεβάτι σου, θα πρέπει να σηκώνεσαι για να δεις μέσα το μωρό, ενώ αν κοιμάται σε κρεβατάκι με κάγκελα μόνο ανοίγοντας τα μάτια σου θα μπορείς να το ελέγχεις.
Νομίζω ότι έχουν δίκιο, γιατί από βάσεις που έψαξα στο ιντερντ όλες είναι αρκετά ψηλές.
Βέβαια εγώ θα κοιμάμαι στο δωμάτιο της μικρής και δεν θα την έχουμε στην κρεβατοκάμαρα. Ο λόγος είναι ότι ο σύζυγός μου έχει πολύ άτσαλο ωράριο 10 το πρωί με 10 το βράδυ και δεν θα ήθελα να τον αναστατώνω το βράδυ ανάβοντας τρεις και λίγο το φως να θηλάσω. Εγώ ούτως ή άλλως δεν θα δουλεύω. Οπότε θα αγοράσουμε και κανονικό κρεβάτι. Έτσι αργότερα θα βγουν η συρταριέρα και η κούνια και θα μπει απλά ένα γραφείο!

Lamara

Lamara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια απαντάω στις ερωτήσεις σας κ λέω τα δικά μου σχέδια… scratch flower
Δεν ξέρω γιατί, αλλά φοβάμαι να κάνω ακόμα οποιαδήποτε αγορά για το κοριτσάκι μου (αν και το θέλω πολύ) . Νομίζω είναι νωρίς, λέω να κάνω πρώτα την Β’ επιπέδου να περάσω αυτές τις αγχωτικές εξετάσεις και μετά. Τι λέτε?
Μου είπανε ότι και τον Μάιο θα έχουμε εκπτώσεις. Οπότε θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνω τα ψώνια μου.
Όσο για το πώς θα διακοσμήσω το δωμάτιο ή τι θα αγοράσω, σκεφτήκαμε με τον σύζυγο μου τα εξής: το σπίτι δεν είναι δικό μας, το νοικιάζουμε. Στο δωμάτιο που θα είναι το παιδάκι μας έχουμε είδη και άλλα πράγματα. Το κακό είναι ότι δεν θα έχω πολύ χώρο στη διάθεση μου για διακόσμηση κλπ. Θα πάρουμε κούνια και συρταρίερα τους τοίχους είπαμε να τους διακοσμήσουμε με κάτι πανέμορφα αυτοκόλλητα που έχουμε δει (για να μην τους βάψουμε και δεν του αρέσει του ιδιοκτήτη) και από κεί κ πέρα ότι άλλο προκύψει.
Αρχικά θα πάρω καλαθούνα για να το έχω κοντα μου τον πρώτο καιρό. Αργότερα θα το πάω στο κρεβατάκι( το οποίο δέν μπορώ να το βάλω στο δωμάτιο μου γιατί δεν έχω χώρο).
Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά που μου λέτε για τις αναγούλες και τους εμετούς.. νομίζω σταματάνε σιγά-σιγά. Όσο για το κοριτσάκι μου.. έχει γίνει πολύ ζωηρή. Συνέχεις κλωτσάει sunny Αυτά. Σας αφήνω.. φιλιά πολλά. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 417472

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα... συγγνώμη που πετάγομαι!
Μήπως ενδιαφέρετε κάποιο κοριτσάκι για αυτό? http://forum.eimaimama.gr/t17435-topic
ας μου στείλει μέηλ!!!
φιλιά και με το καλό!!!

mom boys

mom boys
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα.
Τι καλά που πάτε για την Β΄επιπέδου εγώ τέλη Φεβρουαρίου και ανυπομονώ να την κάνω και να πάνε όλα καλά, σε όλες μας να πάνε καλά.......
Από ψώνια δεν έχω πάρει τίποτα την άλλη τετάρτη μετά τον γιατρό όμως θα πάω να πάρω σίγουρα κάτι σε ροζ. Από κρεβατάκι έχω λίκνο και πραγματικά βολεύει πάρα πολύ, βασικά έχω τα πάντα εκτός από ροζ ρουχαλάκια.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω την Παρασκευη εχω την β'επιπ.οποτε καταλαβαινετε η αγωνια μου εχει φουντωσει!!!Να σας πω την αληθεια κι εγω το λικνο θα προτιμουσα αλλα βγαινει αρκετα ακριβοτερο σε σχεση με την καλαθουνα κ γι'αυτο καταληγω σ'αυτο(εξαλλου ειναι κ κατι που θα χρησιμοποιησουμε για σχετικα λιγο καιρο).Γενικα ειναι σχετικα νωρις για ψωνια αλλα οσον αφορα στα επιπλα τουλαχιστον θελω να προλαβω τις εκπτωσεις.Βεβαια πρωτα απ'ολα σκεφτομαι την εξεταση την Παρασκευη,ας πανε λοιπον ολα καλα τοτε κ βλεπουμε

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα κανω υπομονη μια εβδομαδα κ πιστευω να μπω στην λιστα χαχαχα..δεν ξερω φυλο ακομη κοριτσια στην αυχενικη δεν φαινοταν με τιποτα γιατι περνουσε ο ομφαλιος λωρος αναμεσα απο τα ποδια..εχω ενα κοριτσακι 3 χρονων οποτε αν ειναι κοριτσι δεν θα παρω τιποτα αλλα αν ειναι παλικαρι τοτε ποιος με ποιανει(δεν φαινεται οτι θελω γιο..)..πητ εχω 12.7 νομιζω θα τον κλεισω τον ιουνιο σιγουρα..θελω οπωσδηποτε να θηλασω στο πρωτο δεν τα καταφερα..το αισθανομαι εδω κ 3 εβδομαδες εχω ακομη πολλες πολλες αναγουλες κ αυπνιες αυτα απο μενα...

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κοριτσάρες?Όλα καλά?Κ εγώ την άλλη Πέμπτη που θα πάμε για την Β' επιπέδου μετά από εκεί θα πάμε για ψώνια!!Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας φυσικά!!!dorto99 άντε 2 μέρες έμειναν Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 215994 υπομονή λίγο έμεινε να δείτε το ζουζούνι σας!!!

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitrav έγραψε:Τι κάνετε κοριτσάρες?Όλα καλά?Κ εγώ την άλλη Πέμπτη που θα πάμε για την Β' επιπέδου μετά από εκεί θα πάμε για ψώνια!!Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας φυσικά!!!dorto99 άντε 2 μέρες έμειναν Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 215994 υπομονή λίγο έμεινε να δείτε το ζουζούνι σας!!!

Λιγοτερο απο δυο μερες Very Happy Very Happy Very Happy
Σημερα με πηραν πρωι πρωι τηλεφωνο απο το γιατρο για να κανονισουμε την ωρα του ραντεβου και ειμαι ολη τη μερα σε υπερδιεγερση!!!

Καλα αποτελεσματα σε ολες!!!!!!!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
διαβασα το σα μηνυματα που ξεχασα τι εγραψε η καθεμια.χχχχχ.καλα αποτελεσματα σε οσες θα κανουν το β επιπεδου εγω αργω λιγο 16/2 το χω και εχω αγωνια.lamara ειδες που στο πα θα στματησουν βρε και θα χαρεις απο δω και περα.οσον αφορα για τα πραγματα δεν εχω παρει κατι ακομα περιμενω και γω την β επιπεδου.αλλα πανω κατω ολες τα ιδια θελουμε (κουνια,συρταριερα,καλαθουνα)εκτος απο τα κοριτσια που τους τα δινουν η ηδη τα χουν τυχερες ειστε.τομονο που εχω ειναι το καροτσι το οποιο μου το δινουν γλιτωνω αρκετα λεφτα παντως απο αυτο. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 215994 καλαθουνα θα παρω και γω γτ δεν εχω χωρο στο δωματιο μου.μονο κατι μικρο χωραει.σημερα ποναω στην κοιλια μου ρε κοριτσια πολυ και γυρω απο τον αφαλο πολυ.παντως κουνιεται σημερα ορεξη εχει ολη την ωρα περα δωθε Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια ολη μερα σημερα σκεφτομαι, οταν γεννηθουν με το καλο μες στο κατα καλοκαιρο τι τα φορανε στο νοσοκομειο;μακρομανικο φορμακι κοντομανικο τι;ζιπουνακια ξερω θα εχω ενα σωρο αλλα φορμακια..απο οτι θυμαμαι τα τυλιγουν καλα μολις γεννηθουν

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάντε?Πως πάει η εγκυμοσύνη??Εγώ μια χαρά αν εαιρέσουμε τους πονοκεφάλους που έχω εδώ κ κανενα 3 μηνο....κάθε βδομάδα θα με πιάσει το λιγότερο 1φορά...Η Δώρα δεν μπήκε να μας πεί τα νέα της από την Β' επιπέδου!!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria-eva έγραψε:ρε κοριτσια ολη μερα σημερα σκεφτομαι, οταν γεννηθουν με το καλο μες στο κατα καλοκαιρο τι τα φορανε στο νοσοκομειο;μακρομανικο φορμακι κοντομανικο τι;ζιπουνακια ξερω θα εχω ενα σωρο αλλα φορμακια..απο οτι θυμαμαι τα τυλιγουν καλα μολις γεννηθουν
Κοίτα η συνηφάδα μου που γέννησε ιούνιο πέρυσι απ'οτι θυμάμαι της φορούσε μακρυμάνικα φορμακια..εγώ θα πάρω κ κοντομάνικα όμως μήπως κ χρειαστεί!!!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια Laughing .τι κανετε?εγω ειμαι καλα χθες μονο φοβηθηκα λιγο γτ το νινι καπως γυρισε και μαλλον κεφαλι ηταν αυτο δεξια στην κοιλια μου και σκληρηνε τοσο πολυ που φοβηθηκα.πετρα ηταν στο σημειο εκει δεξια.και ετυχε να μου πουν πως ειναι οι συσπασεις και μου ειπαν οτι σκληραινει η κοιλια σου και αποτι καταλαβαινετε χεσ......α.θα παρω και το γιατρο να του το πω να μαι σιγουρη αλλα μαλλον δεν ηταν κατι ανησυχιτικο απλα γυριζει η μπουμπου.ποια εκανε β επιπεδου να μμας πει νεα πως πηγε και ποσο εκανε κιολας?εντε να μας πει?ποια ειναι για β επιπεδου αυτον τον μηνα?μαλλον ολες μας ε?ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 215994 οσον αφορα με τι θα το βγαλουμε απο το μαιευτηριο εγω θα παρω και κοντομανικο φορμακι και ενα μακρυμανικο και σιγουρα μια πικε κουβερτουλα.οσες γεννησετε ιουλιο θα κανει πολυ ζεστη κοντομανικο θα χρειαστειτε ,καλα και τον ιουνιο ζεστη θα χει μαλλον κοντομανικο θα του βαλω και την κουβερτα.λενε οτι οπως αισθθανομαστε εμεις αισθανονται και αυτα μην τα σκασουμε στα ρουχα καλοκαιριατικο.δε ξερω.παρτε ενα και ενα να στε σιγουρες και βλεπετε.για πειτε για το μαιευτηριο τι σας ειπανε να παρετε μαζι σας?μου ειπατε που γεννατε?γενναει καμια στο μητερα?εγω εκειι ειμαι. Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! - Σελίδα 4 654316

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μονο 6 ειμαστε για αυτους τους μηνες? Rolling Eyes

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μονο 6 ειμαστε για αυτους τους μηνες? Rolling Eyes
Καλημέρα Εύα τι κάνεις?Όλα καλά?Κοίτα κ συσπάσεις να ήταν αν κρατάει λίγο δεν υπάρχει πρόβλημα είναι φυσιολογικό!!Μην αγχώνεσε!!Ναι μάλλον 6 είμαστε αλλά βλέπω δεν πολύ μπαίνουμε όλες...Ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε μέχρι το τέλος!!!Εσύ πόσα κιλά έχεις βάλει μέχρι τώρα??Αν έβαλες φυσικα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις