76 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013! Δευ Ιαν 28, 2013 11:28 am
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
εχετε αγορασει τπτ για τα μπεμπακια σας η ακομα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofaki32 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Απο χθες το στομάχι μου κάνει πάλι σβούρες!!! ΕΛπίζω να μην συνεχίσει ακόμα για πολύ!!!! Εμάς ήδη όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι μας έφεραν τα πρώτα φορμάκια και καλτσάκια δώρο! Έχουμε καταλήξει στα έπιπλα (κούνια και συρταριέρα) και μένει να τα παραγγείλουμε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις καταλήξαμε να πάρουμε λευκά έπιπλα καθώς ακολουθούν αδερφή και κουνιάδα, οπότε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και αυτές είτε κορίτσι είτε αγόρι. Ευτυχώς ντουλάπα στο δωμάτιο είχαμε από την αρχή εντοιχισμένη, οπότε μείον ένα έξοδο. Βασικά λέω να ξεκινήσω τα χοντρά ψώνια καρότσι, πορτ μπεμπε κ.α. μετά τον Μάρτιο. Αυτά... Εσείς? Πώς σκέφτεστε να διακοσμήσετε το δωμάτιο????
Να'σαι καλά κοριτσάρα!!!dimitrav έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια όλα καλά?Εγώ πάντως μια χαρά,ο μπέμπης άρχισε σιγά σιγά να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του!
Δήμητρα σε ευχαριστούμε πολύ για την λίστα.
Άντε ωραία να μας πείς κ πως τα πήγατε!!!Θα περιμένουμε τα νέα σου!!Εγώ την άλλη πέμπτη...αχ κ περιμένω πως κ πως!!!Εμένα κορίτσια μου έφεραν την κυριακή 2 φορμάκια εγώ από ρούχα δεν θα πάρω τπτ γιατι η αδερφή μου θα μου τα δώσει,βασδικά σχεδόν όλα θα μου τα δώσει μόνο κρεββατάκι για λίγο πιο μετά θα πάρω γιατί θα μου δώσει λίκνο κ μια συρταριέρα θα παρουμε!!Όλα τα άλλα θα μου τα δώσουν!!Α κ κανένα μπουκάλι θα πάρω ππίλες κ τέτοια!! Πάντως έχω βρεί μια σελίδα που μου άρεσαν όλα κ είναι κ οικονομικά μπορώ να πω http://www.oshop.gr/eshop/view/8/107/beboulino/ κ πολύ όμορφα!!!Σας την έστειλα να ρίετε μια ματιά!!!dorto99 έγραψε:Γεια σας κοριτσια!Πως ειστε?Εγω ειμαι σε αναμονη για τη β'επιπεδου που θα κανω την Παρασκευη.Απο τη μια χαιρομαι που θα ξαναδω τον μπεμπουλη μου αλλα απο την αλλη με εχει πιασει ενα ανχος απεριγραπτο.
Παντως εγω ναυτιες κ ζαλαδες σταματησα να εχω σχεδον απο τη 14η εβδομαδα.
Ευα μου εγω εχω παρει μονο κατι φορμακια.Τωρα ειμαστε σε αναζητηση επιπλων κ ειμαστε σε μεγαλο διλημμα.Εσεις τι εχετε σκεφτει να παρετε για αρχη?
Τυχερή δεν λες τίποταα!!!Ευτυχως κ η αδερφή μου αγορομάνα ο ένας 3,μιση κ ο μικρός την παρασκευή γίνετε 1 χρονών!!!Είναι κ ψιλοκαινούρια!!Η σελίδα που έβαλα πιο πάνω έριξες καμμιά ματιά?τα στέλνουν κιόλας γιατί είναι Θεσ/νίκη κ εγώ είμαι ξάνθη οπότε αν ΄πάρω κρεββατάκι θα το παραγγείλω από εκεί!!!dorto99 έγραψε:Δημητρα κι εσενα καλα αποτελεσματα!Εισαι πολυ τυχερη που θα σου δωσουν τοσα πραγματα,εμεις δυστυχως θα αναγκαστουμε να τα παρουμε ολα καινουρια ακομα κ ρουχαλακια.Ηδη ξεκινησαμε να βλεπουμε κουνιες με τον αντρα μου αλλα στην περιοχη μας εχουμε μονο τρια καταστηματα με βρεφικα επιπλα κ οι επιλογες ειναι περιορισμενες
Καλά οπώς το βλέπει ο καθένας σίγουρα,πχ εγώ άμα δώ κάτι έστω κ από τον υπολογιστή θα το παραγγείλω,όπως κ για τον γάμο μου τα είχα παραγγείλει όλα απο το ίντερνετ κ τα στεφανα κ για τον στολισμό κ όλα!!Κ ήταν πού καλά!!Γι'αυτό βασίζομαι στο να τα παραγγείλω κ πάλι..Έχει αρκετή ποικιλία από χρώματα κ σχέδια!!Αλλά κ πάλι συμφωνώ κ μαζί σου αμα δεν τα δείς απο κοντα...αλλα αν το κάνω κ δεν μου αρέσει θα τα στείλω κατευθείαν πίσω!!!dorto99 έγραψε:Τη σελιδα τη ξερω απο το facebook -βαζουν πολυ συχνα προσφορες.Εμεις βεβαια ειμαστε Αγρινιο,αλλα αν δεν τα δεις απο κοντα πως θα αποφασισεις?
dorto99 έγραψε:Sofaki32 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Απο χθες το στομάχι μου κάνει πάλι σβούρες!!! ΕΛπίζω να μην συνεχίσει ακόμα για πολύ!!!! Εμάς ήδη όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι μας έφεραν τα πρώτα φορμάκια και καλτσάκια δώρο! Έχουμε καταλήξει στα έπιπλα (κούνια και συρταριέρα) και μένει να τα παραγγείλουμε. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις καταλήξαμε να πάρουμε λευκά έπιπλα καθώς ακολουθούν αδερφή και κουνιάδα, οπότε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και αυτές είτε κορίτσι είτε αγόρι. Ευτυχώς ντουλάπα στο δωμάτιο είχαμε από την αρχή εντοιχισμένη, οπότε μείον ένα έξοδο. Βασικά λέω να ξεκινήσω τα χοντρά ψώνια καρότσι, πορτ μπεμπε κ.α. μετά τον Μάρτιο. Αυτά... Εσείς? Πώς σκέφτεστε να διακοσμήσετε το δωμάτιο????
sofaki με το καλο το κοριτσακι σας!Για τους πρωτους μηνες που σκεφτεσαι να εχεις το μωρο?θα το βαλεις στην κουνια η θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε?
dimitrav έγραψε:Τι κάνετε κοριτσάρες?Όλα καλά?Κ εγώ την άλλη Πέμπτη που θα πάμε για την Β' επιπέδου μετά από εκεί θα πάμε για ψώνια!!Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας φυσικά!!!dorto99 άντε 2 μέρες έμειναν υπομονή λίγο έμεινε να δείτε το ζουζούνι σας!!!
Κοίτα η συνηφάδα μου που γέννησε ιούνιο πέρυσι απ'οτι θυμάμαι της φορούσε μακρυμάνικα φορμακια..εγώ θα πάρω κ κοντομάνικα όμως μήπως κ χρειαστεί!!!maria-eva έγραψε:ρε κοριτσια ολη μερα σημερα σκεφτομαι, οταν γεννηθουν με το καλο μες στο κατα καλοκαιρο τι τα φορανε στο νοσοκομειο;μακρομανικο φορμακι κοντομανικο τι;ζιπουνακια ξερω θα εχω ενα σωρο αλλα φορμακια..απο οτι θυμαμαι τα τυλιγουν καλα μολις γεννηθουν
Καλημέρα Εύα τι κάνεις?Όλα καλά?Κοίτα κ συσπάσεις να ήταν αν κρατάει λίγο δεν υπάρχει πρόβλημα είναι φυσιολογικό!!Μην αγχώνεσε!!Ναι μάλλον 6 είμαστε αλλά βλέπω δεν πολύ μπαίνουμε όλες...Ελπίζω τουλάχιστον να είμαστε μέχρι το τέλος!!!Εσύ πόσα κιλά έχεις βάλει μέχρι τώρα??Αν έβαλες φυσικα!ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μονο 6 ειμαστε για αυτους τους μηνες?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης