276 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 Τρι Δεκ 18, 2012 9:45 am
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
Καλως την Μιραντζελα! Ανυσηχησαμε! Αφου ομως περασες τελεια δεν το συζηταμε καθολου! Το τηλ σου να μας στειλεις σε πμ μην σε χασουμε παλι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mirantzela! έγραψε:Κοριτσια μου!!!! Τι κανετε?? Μου λειψε η παρεα σας παρα πολυ!!!
Ηρθε κανενα μπεμπακι βιαστικουλικο ή οχι ακομα?
Αχ, αλπιζω ολες οι κοιλιτσες μανουλες μπεμπακια να ειστε τελεια, θα παω τωρα να διαβασω τα νεα σας!!!
Εχω καμια εβδομαδα να μπω, για καλο λογο ομως.Πηγαμε στον γιατρο την προηγουμενη Τριτη, με βρηκε πολυ καλα, και το μωρο επισης!!Μεγαλωνει μια χαρα, εχει παρει λιγο και τα πανω του, ολα σουπερ!! 2100 ηταν το ζουζουνακι μου το μικρουλικο!!
Εγω ομως ολη την προηγουμενη εβδομαδα ημουν χαλια ψυχολογικα, απο την κλεισουρα, πολυ χαλια, ολο εκλαιγα. με επιασαν τα κλαμματα και στον γιατρο, σχεδον τον παρακαλεσα να μου δωσει το οκ για να σηκωθω, να αρχισω λιγο να βγαινω παλι κλπ γιατι θα τρελαινομουν, καταθλιψη σχεδον ειχα παθει απο την κλεισουρα. Και μου το εδωσε.
Μην τα πολυλογω λοιπον, τα κανονισε ο Χρηστος με το αφεντικο του, πηρε αδεια 2 μερες και αλλες 2 μερες τα ρεπο που του χρωστουσε και την Πεμπτη φυγαμε και πηγαμε τετραημερο με τον Χρηστο και την κολλητη μου με τον φιλο της στον Παρνασσο!!!!
Το χρειαζομουν μπορω να πω, ειχα πολυ αναγκη να παω ενα ταξιδακι!!!Ειδαμε και χιονι, χαλαρωσαμε, γελασαμε, ολα τελεια, πολυ ομορφα περασαμε!!Δεν κουραστηκα και ταλαιπωρηθηκα καθολου βεβαια. Και δεν επαθα και τιποτα, ουτε πονο, ουτε τραβηγμα, ουτε αιμορραγιες ουτε τιποτα.
Ανεβηκε και η ψυχολογια μου, ειμαι τωρα κομπλε!!! Και επεστρεψα δριμυτερη, με γεματες μπαταριες!
Και τωρα δριμυτερη παω να δαβασω τα νεα σας, γτ μου ελειψε πολυ η παρεα σας!!!
elenhtsa έγραψε:Ουφ αισθανομαι τοσο χαλια σημερα...δεν εχω ορεξη καν να φαω...μηπως επειδη δεν κοιμηθηκα;
Mirantzela! έγραψε:Αχ βρε κοριτσια μου, συγνωμη που σας ανησυχησα....
χαχαχαχαχα ναι Σοφακι μου, ειχα μεινει γιατι ειχα πιασει δουλεια σε ενα λατιν μπαρ και δεν με αφησε να φυγω για γιορτες γιατι ειχε πολυ δουλεια! Επισης, δεν πολυηθελα κιολας να φυγω, γιατι εκει δουλευε και ο Χρηστος και επαιζε κατασταση μεταξυ μας ηδη, κι εγω ειχα τρελη καψουρα μαζι του, πολυ καιρο. Μεγαλος ερωτας,φαντασου, εκανα Πρωτοχρονια χωρις την μανουλα μου για να μην χασω την ευκαιρια... χιχιχιχιχι
Sofki έγραψε:Εμεις το παλεψαμε ουοοουυου καμια ωρα :Ρ
Αλλα μετα απο συζητηση που ειχαμε καιροοοοοοοο μετα μου ειχε πει οτι με ξαναειδε και ηθελε να μου μιλησει και δεν το εκανε και με σκεφτοταν μερες λεει (αν θελω βεβαια τον πιστευω |)
Mirantzela! έγραψε:Εμενα παντως μ'αρεσουν πολυ οι τυχαιες γνωριμιες, τα μπανισματα που λεει κι η κολλητη μου!!! Ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει, ειναι ετσι λιγο πιο μυστηρια, απροβλεπτα!!!
Ευτυχως που επεμεινε το παιδι Σοφακι να λες, κι ας σε εκνευρισε τοτε! Ολα τελικα για καποιον λογο γινονται!
Mirantzela! έγραψε:Ουυυυυυυ, αν μας αρεσει να μας κυνηγανε λεει!!
Αλλη αυτοπεποιθηση ρε παιδι μου σου δινει, αλλη αισθηση!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης