151 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 Δευ Δεκ 17, 2012 3:32 pm
discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλε εγραψα και δεν το ανεβασε...
δε βλεπω αυτο που σας εγραψα...
δε βλεπω αυτο που σας εγραψα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:doritaki έγραψε:ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ!
βρε θα αρχισω να υπνοβατω τα βραδια κ θα την αδειασω την τροφοθηκη!!!!!τι μου λες τωρα...
elenhtsa έγραψε:Ε λογικο που πειναω. Εφαγα κατα τις εφτα...οποτε μπορω να σηκωθω να φαω;;οχι δεν πρεπει!μα πειναω... οχι δεν θα σηκωθω!
elenhtsa έγραψε:Ε λογικο που πειναω. Εφαγα κατα τις εφτα...οποτε μπορω να σηκωθω να φαω;;οχι δεν πρεπει!μα πειναω... οχι δεν θα σηκωθω!
doritaki έγραψε:Ασχετο αλλα ρωτησα το γιατρουλη σχετικα με τον τοκετο κ ποτε σου δινουν το παιδι.Κ μου ειπε οτι με το που βγει μου το δινει στην αγκαλια μου πριν ακομη κοψει το λωρο! Το βαζω κ στο στηθος για λιγο μεχρι να τελειωσει αυτος τη δουλεια του κ μετα το παιρνουν να το πλυνουν κ να το δει ο παιδιατρος.
doritaki έγραψε:το μααλοξ δε διωχνει τη μελαγχολια!
elenhtsa έγραψε:Ναι ας πουμε για σουτιεν που δεν παχαινουν!
doritaki έγραψε:ε αν σε βολεψουν αυτα απο τα Η&Μ γιατι να παρεις ακριβοτερα?Μπορει να παω κ εγω μια βολατα απο εκει να δω αν ειναι.Γιατι 2 μου φαινονται λιγα δεδομενου οτι δε θα πολυβαζω επιθεματα.
κ εγω θελω να κλαιω αυτες τις μερες αλλα δεν εχει να κανει με τις γιορτες.Με τις ορμονες εχει να κανει.Δεν την παλευω κ πολυ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης