Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ελενιτσα!κι εμενα με ειχαν γραψει αρχικα κ εστειλα καπου διαφορετικα την επομενη φορα!μισο, μπαινω yahoo κ σου λεω!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
loukia_84 έγραψε:
Γεια σου Ζωη μου..κοιτα γενικα μαγαζια εχουν κλεισει..αλλα οχι στην Ερμου!εκει κραταει καλα η αγορα(παρα τα πανακριβα ενοικια)!αλλα αφενος στολισμοι κ τα σχετικα πολυ φτωχικα και αφετερου κοσμος περαστικος και τα μαγαζια αδεια.αλλες χρονιες ανα 5 μετρα ειχε αγιοβασιληδες, ξωτικα, λατερνες, πονυ κ ο,τι αλλο μπορουσε να φανταστει ο νους σου..σημερα εναν σαντα ειδα ολο κι ολο!εχει πεσει πεινα μαλλον.. Rolling Eyes

Κρίμα όμως.. τι κατάθλιψη και μιζέρια.. φυσικά δεν είναι στα μαγαζιά η ουσία, αλλά τα διαφορα που γίνονται έξω αλλάζουν την ατμόσφαιρα όσο να ναι!

Ελένη, αν βρεις καμιά φορά χαλουμάκι φτιάξτες και με χαλούμι!! γιαμ γιαμ!! τέλειο!!

mpompiras

ναι , θα βαζω διαφορα μεσα , οτι μας κανει κεφι ...SmileSmileSmileSmile

κοριτσια εκανα 16 ψωμακια και τα 4 λειπουνε ηδη ... χοχοχοχοοχοχ αυριο θα φυγουν και τα 10 και θα μεινουν ισα ισα τα νηστισιμα της πεθερας μου ...SmileSmileSmile

λοιπον ξαναφευγω, οριστικα αυτη τη φορα .... χαιρομαι που οι κοριτσαρες μας ειναι πολυ καλα και μεγαλωσαν κιολας ... αντε , αυριο ποια εχει σειρα για γιατρο ?? καποια εχει αλλα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη ...

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα σε ολες ... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpompiras έγραψε:ναι , θα βαζω διαφορα μεσα , οτι μας κανει κεφι ...SmileSmileSmileSmile

κοριτσια εκανα 16 ψωμακια και τα 4 λειπουνε ηδη ... χοχοχοχοοχοχ αυριο θα φυγουν και τα 10 και θα μεινουν ισα ισα τα νηστισιμα της πεθερας μου ...SmileSmileSmile

λοιπον ξαναφευγω, οριστικα αυτη τη φορα .... χαιρομαι που οι κοριτσαρες μας ειναι πολυ καλα και μεγαλωσαν κιολας ... αντε , αυριο ποια εχει σειρα για γιατρο ?? καποια εχει αλλα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη ...

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα σε ολες ... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 850933

καληνυχτα!ονειρα γλυκα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα κ απο δω!
2900 η μπεμπα μας!Δεν εχει εμπεδωθει ακομη.Εχουμε μελλον μαλλον.Ραντεβου ξανα στις 28/12.

Οντως γινονται κ με ελαιολαδο τα ψωμακια της Σμαρως.Αν αφαιρεσετε λαδι ομως να αυξησετε λιγο την ποσοτητα του χυμου για να μη γινει σκληρη η ζυμη.

Που βρε κοριτσια κανεις φθηνες διακοπες κ δεν το ξερω?Σαντορινη πηγαμε περυσι 100€/βραδυ το φθηνοτερο δωματιο!Φετος δεν πηγαμε πουθενα γιατι δεν περισσευαν...Πηγαν ομως οι κουμπαροι στην Χαλκιδικη 70€ τη βραδια το δωματιο.Αν θες να πας σε νησι θες ενα σκασμο λεφτα στα μεταφορικα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα Ελενη!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα σημερα δεν εχει σταματησει το κλοτσομπουνιδι!λετε να θελει να μου πει κατι;

discordia

discordia
Βαζω εδω την συνταγη για τους κουραμπιεδες.... με την Δωρα το λεγαμε αλλα ορμηστε οοολες!!!

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. βουτυρο γαλακτος
250 γρ. μαργαρινη
½ κουπα αχνη
1 κουπα αμυγδαλα
Λιγη βανιλια
1 κουτ. Γλ. Μαγειρικη σοδα
Αλευρι για ολες τις χρησεις οσο παρει (περιπου 8 φλυτζανια) η ζυμη να είναι σφιχτη
Για το πασπαλισμα περιπου μια κουπα αχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάς στο μίξερ τα βουτυρα με την αχνη μεχρι να ασπρισει, περιπου 10 λεπτα δηλαδη.
Προσθετεις τα υπολοιπα υλικα και ζυμωνεις με το χερι.
Στρωνεις την ζυμη στο παχος που θες και κοβεις με κουπ πατ.
Ψηνεις στους 175 μεχρι να ροδισουν.
Όταν κρυωσουν τα στριφογυρνας μεσα στον αχνη για το πασπαλισμα και τα στοιβαζεις σε πιατελα. Τελος, με σουρωτηρι πασπαλιζεις την αχνη που εμεινε .
Καλη επιτυχια!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευρηκα!!λοιπον Ελενιτσα αρχικα τους ειχα στειλει mail στο info@frezyderm.gr, απο εκει προκοπη δεν ειδα ομως..μετα μπηκα στο site τους (frezyderm.com ) μπηκα στην Επικοινωνια και συμπληρωσα την φορμα λεγοντας οτι περιμενω συντομα το πρωτο μου παιδακι κ ενδιαφερομαι για δειγματα της βρεφικης τους σειρας!αυτο πετυχε, δοκιμασε!
ψαχνω κ για προδερμ..

Ελενη μου καλο σας βραδυ..κ φρονιμα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Δωρα κ Σμαρω!εσεις οι δυο πατε πακετο!που λεει κ το ασμα..!

εμεις Σαντορινη, το 2008 ομως 35ευρω!και με πισινα παρακαλω!φετος δεν πηγαμε καπου, ημουν χαλια το πρωτο 3μηνο..περυσι Κερκυρα παλι στα ιδια λεφτα!εγω πιστευω αν ψαχνεις, βρισκεις!ποτε δεν εχουμε δωσει υπερβολικα λεφτα.μονο σε μια σουιτα στην Δημητσανα..ετσι για να κανουμε το κεφι μας..!

πιο μικρουλα η μικρη σου Δωρα!και σου ειπα οτι αργεις..!καλε, λετε να πεσω μεσα? Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 328109

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα κι εσυ μελλον εχεις..απο κλοτσομπουνιδια αλλο τιποτα..!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:ευρηκα!!λοιπον Ελενιτσα αρχικα τους ειχα στειλει mail στο info@frezyderm.gr, απο εκει προκοπη δεν ειδα ομως..μετα μπηκα στο site τους (frezyderm.com ) μπηκα στην Επικοινωνια και συμπληρωσα την φορμα λεγοντας οτι περιμενω συντομα το πρωτο μου παιδακι κ ενδιαφερομαι για δειγματα της βρεφικης τους σειρας!αυτο πετυχε, δοκιμασε!
ψαχνω κ για προδερμ..

Ελενη μου καλο σας βραδυ..κ φρονιμα!

ευχαριστω πολυ Λουκια μου! Ελπιζω να πετυχει.

ζωάκι

ζωάκι
Σμαρώ ευχαριστούμε για τη συνταγή!! Αποθηκεύτηκε κι αυτή! εύκολη φαίνεται!! Πεθύμησα να φάω έναν ωραίο κουραμπιέ!! να μυρίζει βούτυρο!!
μμμμμμμμμμ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιποτα καλε, για προδερμ στο info@pharmeden.gr , τα ιδια εγραψα..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω κ για προδερμ!
Σμαρω μου ευχαριστουμε για την συνταγη! Αχ κ πειναω παλι! Το σκεφτομαι να φαω μην μου πεσει βαρυ...αλλα να δω θα κρατηθω;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing εγω χτες αργα εφαγα ενα μηλαρακι και μπορω να πω οτι εκανε δουλεια..δεν ξερω αν σε μπουκωνει ή αν σου ανοιγει την ορεξη εσενα..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλλα πες κ σε μενα την ασχετη τι εννοεις βουτυρο γαλακτος κ τι μαργαρινη???Εγω μονο βιταμ παιρνω η καημενη...

Λουκια Σαντορινη πηγαμε 2011 κ μεναμε ημεροβιγλι με θεα στην καλντερα.Ηταν κατι σαν ταξιδι του μελητος κ θελαμε θεα.Ολα τα υπολοιπα ξενοδοχεια ειχαν απο 180 κ πανω σε εκεινα τα μερη.Αλλα κ Θασο που πηγαμε για 3 μερες εκεινο το καλοκαιρι σε ενα τρισαθλιο κυριολεκτικα δωματιο διναμε 45€!Μαλλον ειμαι ατυχη τι να πω!

Α!Κ πιστευω κ εγω οτι η μικρη μου θα ερθει με το νεο ετος.Μεσα θα πεσεις...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εφαγα γκουντις κ πεθαινω!Ενα βημα πριν τον εμετο ημουν!Απαισια ηταν κ εφαγα κ πολυ!Μιλουσα στο τηλ κ ουτε καταλαβα οτι ειχα χορτασει κ επρεπε να σταματησω...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ναι!!δεν ερχεται τοσο νωριτερα το μωρακι!υπομονη!αξιζει η αναμονη.. Wink

αν ειναι για Ημεροβιγλι παω πασο!!εμεις Φηρα.χαλαλι το κατοσταευρω τοτε.αξιζει...!

Θασο κι εμεις..40 με γνωστο κ δωματιο επιεικως απαραδεκτο.. στον λιμενα ή λιμεναρια ή..καπως ετσι τελοςπαντων, ουτε που θυμαμαι!

βουτυρο γαλακτος ειναι αυτο με την εντονη μυρωδια, μαργαρινη, η μεγαλη συσκευασια η κιτρινη, κιτρινο ειναι κ αυτο, και παχυ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Εγω εφαγα γκουντις κ πεθαινω!Ενα βημα πριν τον εμετο ημουν!Απαισια ηταν κ εφαγα κ πολυ!Μιλουσα στο τηλ κ ουτε καταλαβα οτι ειχα χορτασει κ επρεπε να σταματησω...

κι εγω γκουντις εφαγα το μεσημερι.ουτε εγω τα ευχαριστηθηκα, τα εχουν χαλασει, και οι μεριδες πολυ πιο μικρες..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλλα το βουτυρο ειναι αγελαδος?Τυπου λουρπακ?αγνο βουτυρο?τι?

δε μ'αρεσει η μαργαρινη.αν βαλω βιταμ δε θα γινουν?εκτος αν υπαρχει μικρη συσκευασια μαργαρινης γιατι αλλου αποκλειεται να τη χρησιμοποιησω.

Στη Θασο υπαρχει κ Λιμενας κ Λιμεναρια οποτε δεν ξερω που μπορει να εμεινες...Κ εμεις συστημενοι πηγαμε.Κ μαλιστα βγαλαν αλλους απο το δωματιο για να βαλουν εμας.Κ οταν το ειδα ηθελα να κλαιω!Ηθελα να φυγω αλλα δεν ηθελα να εκθεσω τον Πετρο γιατι μεσω του διευθυντη του στη δουλεια ειχε κλειστει το δωματιο.Φρικη σου λεω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:ναι αλλα το βουτυρο ειναι αγελαδος?Τυπου λουρπακ?αγνο βουτυρο?τι?

δε μ'αρεσει η μαργαρινη.αν βαλω βιταμ δε θα γινουν?εκτος αν υπαρχει μικρη συσκευασια μαργαρινης γιατι αλλου αποκλειεται να τη χρησιμοποιησω.

Στη Θασο υπαρχει κ Λιμενας κ Λιμεναρια οποτε δεν ξερω που μπορει να εμεινες...Κ εμεις συστημενοι πηγαμε.Κ μαλιστα βγαλαν αλλους απο το δωματιο για να βαλουν εμας.Κ οταν το ειδα ηθελα να κλαιω!Ηθελα να φυγω αλλα δεν ηθελα να εκθεσω τον Πετρο γιατι μεσω του διευθυντη του στη δουλεια ειχε κλειστει το δωματιο.Φρικη σου λεω!

μμμ scratch για αυτο δεν θυμαμαι μαλλον!θα πρεπει να το κοιταξω στον σκληρο..ασε, κι εμεις τα χαμε δει ολα, αλλα τι να πεις?δεν θα καθομασταν ουτως ή αλλως πολυ..3 μερουλες που ειχε ελευθερο ο καλος μου απο την σχολη..και το κρεβατι ετριζε... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 - Σελίδα 3 534787 φοβομασταν οτι μπορει να ακουγομασταν κιολας..!

δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο με το βιταμ.η μαργαρινη ειναι πιο παχια και λιπαρη.μικρη συσκευασια δεν εχω δει ποτε..το βουτυρο γαλακτος μηπως ειναι αυτο που ειναι λιγο κρεμωδες?σαν υγρο παχυρρευστο?κατι μου ερχεται..

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε: Laughing εγω χτες αργα εφαγα ενα μηλαρακι και μπορω να πω οτι εκανε δουλεια..δεν ξερω αν σε μπουκωνει ή αν σου ανοιγει την ορεξη εσενα..

οχι δεν μου την ανοιγει αλλα μου φερνει αυπνια! Εχω που εχω την κανονικη να εχω κ εξτρα; Sad

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα, επαναφερω το ζητημα..εστειλα στην pharmaden οπως σου ειπα.ελαβα απαντητικο mail οτι δειγματα αποστελλουν μαζι με τυχον παραγγελια..αλλα μετα μου εστειλε μια κυρια απο το Theopoula.Kristi@unilever.com η οποια μου ειπε για το μαιευτηριο κ μου εδωσε κ ενα τηλ επικοινωνιας..

το μηλο αυπνια???ακου να δεις!μηπως σου πεφτει βαρυ ή σου φερνει καμια καουρα τιποτα

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το γαλακτος ειναι πιο λευκο κ οχι κιτρινοσαν το βιταμ. Ειναι μαλακο κ ειναι κ το βουτυρο κερκυρας αν εχετε δει στα σουπερ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις