51 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #11 Δευ Δεκ 17, 2012 12:14 pm
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ελενιτσα!κι εμενα με ειχαν γραψει αρχικα κ εστειλα καπου διαφορετικα την επομενη φορα!μισο, μπαινω yahoo κ σου λεω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:
Γεια σου Ζωη μου..κοιτα γενικα μαγαζια εχουν κλεισει..αλλα οχι στην Ερμου!εκει κραταει καλα η αγορα(παρα τα πανακριβα ενοικια)!αλλα αφενος στολισμοι κ τα σχετικα πολυ φτωχικα και αφετερου κοσμος περαστικος και τα μαγαζια αδεια.αλλες χρονιες ανα 5 μετρα ειχε αγιοβασιληδες, ξωτικα, λατερνες, πονυ κ ο,τι αλλο μπορουσε να φανταστει ο νους σου..σημερα εναν σαντα ειδα ολο κι ολο!εχει πεσει πεινα μαλλον..
mpompiras έγραψε:ναι , θα βαζω διαφορα μεσα , οτι μας κανει κεφι ...
κοριτσια εκανα 16 ψωμακια και τα 4 λειπουνε ηδη ... χοχοχοχοοχοχ αυριο θα φυγουν και τα 10 και θα μεινουν ισα ισα τα νηστισιμα της πεθερας μου ...
λοιπον ξαναφευγω, οριστικα αυτη τη φορα .... χαιρομαι που οι κοριτσαρες μας ειναι πολυ καλα και μεγαλωσαν κιολας ... αντε , αυριο ποια εχει σειρα για γιατρο ?? καποια εχει αλλα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη ...
καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα σε ολες ...
loukia_84 έγραψε:ευρηκα!!λοιπον Ελενιτσα αρχικα τους ειχα στειλει mail στο info@frezyderm.gr, απο εκει προκοπη δεν ειδα ομως..μετα μπηκα στο site τους (frezyderm.com ) μπηκα στην Επικοινωνια και συμπληρωσα την φορμα λεγοντας οτι περιμενω συντομα το πρωτο μου παιδακι κ ενδιαφερομαι για δειγματα της βρεφικης τους σειρας!αυτο πετυχε, δοκιμασε!
ψαχνω κ για προδερμ..
Ελενη μου καλο σας βραδυ..κ φρονιμα!
doritaki έγραψε:Εγω εφαγα γκουντις κ πεθαινω!Ενα βημα πριν τον εμετο ημουν!Απαισια ηταν κ εφαγα κ πολυ!Μιλουσα στο τηλ κ ουτε καταλαβα οτι ειχα χορτασει κ επρεπε να σταματησω...
doritaki έγραψε:ναι αλλα το βουτυρο ειναι αγελαδος?Τυπου λουρπακ?αγνο βουτυρο?τι?
δε μ'αρεσει η μαργαρινη.αν βαλω βιταμ δε θα γινουν?εκτος αν υπαρχει μικρη συσκευασια μαργαρινης γιατι αλλου αποκλειεται να τη χρησιμοποιησω.
Στη Θασο υπαρχει κ Λιμενας κ Λιμεναρια οποτε δεν ξερω που μπορει να εμεινες...Κ εμεις συστημενοι πηγαμε.Κ μαλιστα βγαλαν αλλους απο το δωματιο για να βαλουν εμας.Κ οταν το ειδα ηθελα να κλαιω!Ηθελα να φυγω αλλα δεν ηθελα να εκθεσω τον Πετρο γιατι μεσω του διευθυντη του στη δουλεια ειχε κλειστει το δωματιο.Φρικη σου λεω!
loukia_84 έγραψε: εγω χτες αργα εφαγα ενα μηλαρακι και μπορω να πω οτι εκανε δουλεια..δεν ξερω αν σε μπουκωνει ή αν σου ανοιγει την ορεξη εσενα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης