601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.92 Πεμ Δεκ 20, 2012 5:10 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΠΕΣ ΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑΚΙΑ!!!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 28..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΕΙ!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?
karamelitsa22 έγραψε:γεια σου ευουλι μου!!!βρε τοσο εκανε η σαλπιγογραφια μου, 20ευρω συνολο!!
μαλιστα μου ειχαν δωσει και κατι δωρακια, τυπου αλοιφες και κρεμες φαρμακευτικες!ειχα παρει μονο 2 buscopan και τιποτα αλλο μετα, καθολου αντιβιωση!
την υστεροσκοπηση την εκανα παλι στο Ρεα, μου στοιχισε 800ευρ η επεμβαση, την μια διανυκτερευση μου την καλυψε το ΕΟΠΥ και η αμοιβη της γιατρου μου ηταν 450ευρ.
goldangel1990 έγραψε:κοριτσάκια μου τι κάνετε???εμεις με την μπέμπα ειμαστε μια χαρά,σήμερα δεν πολυκλωτσάει,και με ανυσηχεί..αλλα πριν λίγες μερες που πήγαμε στον γιατρό μας ειπε οτι εχουμε γινει 1,5 κιλο!!!
εχουμε φρεσκοεγκυούλεσ????
εγω θέλω να ευχηθώ σε όλες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,και ο μικρός Χριστός να στειλει σε όλες σας δυνατά σποράκια να φωλιάσουν στις κοιλίτσες σας.!!!
αγαπη έγραψε:γεια σου σταυρουλα
γεια σου ειρηνη
γεια σου αφρουλα
γεια σου καραμελιτσα
γεια σου ευουλι
γεια σου γιαννα (εσυ δεν την γλυτωνεις την μυνηση του w.c)
sorry αν ξεχναω καποια στελνω πολλα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...
ΕΥΟΥΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?
ΕΒΕΛΙΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ Ε?ΦΑΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ?ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΛΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ!!!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ
Ευούλι έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:γεια σου ευουλι μου!!!βρε τοσο εκανε η σαλπιγογραφια μου, 20ευρω συνολο!!
μαλιστα μου ειχαν δωσει και κατι δωρακια, τυπου αλοιφες και κρεμες φαρμακευτικες!ειχα παρει μονο 2 buscopan και τιποτα αλλο μετα, καθολου αντιβιωση!
την υστεροσκοπηση την εκανα παλι στο Ρεα, μου στοιχισε 800ευρ η επεμβαση, την μια διανυκτερευση μου την καλυψε το ΕΟΠΥ και η αμοιβη της γιατρου μου ηταν 450ευρ.
Ελένη μου δεν αμφιβάλλω ότι πλήρωσες 20 ευρώ, αλλά προφανώς στην κάλυψε το ΕΟΠΠΥ.Αν πας ιδιωτικά στοιχίζει 150 ευρώ και σου δίνουν και αντιβίωση. Στο λέω σίγουρα γιατί είχα πάρει τηλέφωνο και μου τα είπαν τηλεφωνικά.Χρειάστηκε διανυκτέρευση μετά την υστεροσκόπηση, γι'αυτό μάλλον σου βγήκε πιο ακριβά...Εμένα μου είπε πως δεν θα χρειαστεί και πως την επόμενη μέρα αν θέλω μπορώ να πάω κανονικά στη δουλειά μου.Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα;Πόσο μέγεθος είπες ότι είχε το ωάριό σου τη 10η μέρα;
goldangel1990 έγραψε:Και η αδελφουλα μου καλα ειναι,εχει πολλη πλακα που έχουμε και οι δυο τις κοιλιτσες μας!!!! ειναι 5 μηνων και εγω 7 σχεδόν!!! σας το πα οτι θα κάνει αγόρι???εγω το ειχα προαισθημα απ την αρχή!!!
karamelitsa22 έγραψε:
εσενα δλδ ποσο θα σου στοιχισει?εγω εκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση, δπδ με κοιμισαν και αφου εβαλαν την καμερα μεσα και ειδαν τι προβλημα υπηρχε τοτε μου το αφιαρεσαν.και εγω μπορουσα να φυγω την ιδια μερα, αλλα αφου θα μου στοιχιζε το ιδιο ειτε με ΕΟΠυ ειτε οχι, επειδη πονουσα αποφασισα να μεινω ενα βραδυ.και πηρα και αναρωτικη 15 μερες και πηρα καποια χρηματα πισω απο το ΙΚΑ, οχι πολλα αλλα γιατι να τους τα χαρισω.τα ξερω αυτα επειδη ειμαι λογιστρια.
το ωαριο μου ειχε μεγεθος 14,10 χιλ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΑ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ?ΜΕ ΤΗΝ 2η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΕΙΔΕΣ ΕΥΟΥΛΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!
Ευούλι έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:
εσενα δλδ ποσο θα σου στοιχισει?εγω εκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση, δπδ με κοιμισαν και αφου εβαλαν την καμερα μεσα και ειδαν τι προβλημα υπηρχε τοτε μου το αφιαρεσαν.και εγω μπορουσα να φυγω την ιδια μερα, αλλα αφου θα μου στοιχιζε το ιδιο ειτε με ΕΟΠυ ειτε οχι, επειδη πονουσα αποφασισα να μεινω ενα βραδυ.και πηρα και αναρωτικη 15 μερες και πηρα καποια χρηματα πισω απο το ΙΚΑ, οχι πολλα αλλα γιατι να τους τα χαρισω.τα ξερω αυτα επειδη ειμαι λογιστρια.
το ωαριο μου ειχε μεγεθος 14,10 χιλ.
Μου είπε ότι θα μου στοιχίσει 1000 ευρώ (500 το Ιασώ, 500 η αμοιβή γιατρών). Επίσης μου είπε ότι θα κάνω ολική αναισθησία, αλλά λογικά ως το μεσημέρι θα έχω συνέλθει. Περισσότερα δεν ρώτησα...Πονάει δηλαδή μετά; Και τις επόμενες μέρες;Χρειαζόταν 15 μέρες αναρρωτική;Σε ρώτησα για το ωάριο γιατί μου είχε πει ο γιατρός ότι μεγαλώνει περίπου 2 χιλ. τη μέρα ώσπου τα 20 περίπου, οπότε και σκάει. Αρα λογικό τη 13η μέρα να έχει σκάσει!Μακάρι να την έκανε τη δουλίτσα του!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.92
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης