776 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Πεμ Δεκ 27, 2012 9:57 am
mimaaa88
Πανταχού παρούσα!
μπορεις να μου στειλεις ενα πμ να δω;κ να σ στειλω κ εγω μετα;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenhtsa έγραψε:[
Μιραντζελακι μου να ζησετε! οσο για το σεξ....ποτε δεν ξερεις!λες να ειπε οτι σημερα θα...
Mirantzela! έγραψε:Δουλευει ρε γαμωτο... Αλλα επιανε σημερα μια το μεσημερι και αρα κατα τς εννια δεκα θα ειναι σπιτι! Και μαλλον κατι εχει στο μυαλο του, γτ μου ειπε να τον περιμενω.... Παντως σεξ σιγουρα δεν εχει στο μυαλο του...
mimaaa88 έγραψε:
μπορεις να μου στειλεις ενα πμ να δω;κ να σ στειλω κ εγω μετα;;
Mirantzela! έγραψε:elenhtsa έγραψε:[
Μιραντζελακι μου να ζησετε! οσο για το σεξ....ποτε δεν ξερεις!λες να ειπε οτι σημερα θα...
Ευχαριστω πολυ Ελενη μου!! Ε, και να θελει ναα , ο γιατρος δεν αφηνει... Μια φορα τον παρακουσαμε, και τρεχαμε μετα...
Mirantzela! έγραψε:elenhtsa έγραψε:[
Ευχαριστω πολυ Ελενη μου!! Ε, και να θελει ναα , ο γιατρος δεν αφηνει... Μια φορα τον παρακουσαμε, και τρεχαμε μετα...
loukia_84 έγραψε:γεια σου Ελενιτσα!!!
elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:γεια σου Ελενιτσα!!!
γεια σου Λουκια μου! μια χαρουλα η μπεμπα σας!
αντε να περασουν οι μερες να παω κ εγω...
loukia_84 έγραψε:χε, χε!δεν θα χουμε για πολλους λογους τοτε χρονο να μπαινουμε στο forum...!!!μια με το μικρο μωρο, μια με με το μεγαλο...
loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:γεια σου Ελενιτσα!!!
γεια σου Λουκια μου! μια χαρουλα η μπεμπα σας!
αντε να περασουν οι μερες να παω κ εγω...
ναι, ναι, μια χαρα η σταλιτσα μου!
κ ο πλακουντας μου, κ το αμνιακο, ολα καλα!
εσεις ποτε με το καλο ξανα?
α!εμαθα κ τιμες!ξεχασα..
filitsaki έγραψε:Λουκια τι εννοεις????? εγω τα εχω παρει παλι αλλα ειναι και πανσελληνος εξω....αυτη η αδερφη μου θα με σκασει...
mimaaa88 έγραψε:σου εστειλα τελικα Λουκια πμ;
doritaki έγραψε:μαρη!!!!!!φαλαινες ειναι οχι δελφινακια!!!!!!!
καλε εγω σας ειχα στειλει μηνυμα οτι παω σουπερ που πηγε???
Μαρινακι δεν εχει εμπεδωθει η μπεμπα μου!Ή για να ειμαι πιο ακριβης δεν ειχε εμπεδωθει την τελευταια φορα που πηγα στο γιατρο (την προηγουμενη Δευτερα).Δεν ξερω τι θα μου πει αυριο.Θεση εχει εδω κ 2 μηνες αλλα δεν ειχε κατεβει.Απλα αυτες τις μερες νιωθω πιεση κ λεω οτι μπορει να κατεβηκε.
Gewrgia έγραψε:Σας ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα. Αγορακι εχω και ευτυχως γιατι ποιος ακουγε τον μπαμπα του αλλιως.
Λουκια μου μην στεναχωριεσαι και εμενα οταν εκλεισα την 32 γυρισε το μωρακι μου. Ολα καλα.
Μιρατζελα μου να ζεισετε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης