801 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Πεμ Δεκ 27, 2012 10:38 am
Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και τον δικο μου τον γιοκα (γαι καποιο λογο σημερα ολο γιοκα το αποκαλω το ζουζουνι μου) θα το πουμε Αλεξανδρο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:Ελενηηηηηηηηηηηηηηη?????????ζεις?
Δωρα δεν εμφανιστηκε μνμ για σουπερ..χαθηκε στο δικτυο μαλλον
Gewrgia έγραψε:Μα ποσο δικαιο εχεις Λουκια μου. Αλλα οταν κανουν την κορη εκει χαζευουν τελειος.
Ονοματακια βρηκατε κοριτσια;
filitsaki έγραψε:γεια σου Γιωργια!αγορακι ειπες ε?αντε να πληθενουμε...Λουκια κατι για ειδα!!! εγω Μιχαλη θα το πω αν εννοειτε για τα μπεμπακια!
mimaaa88 έγραψε: καλα Δωρα εισαι ολα τα λεφτα με τις φαλαινες,ουτε που το προσεξα...αλλα Λουλια μου καταλαβα τι εννοουσες....τιφαλαινες τι δελφινακια
loukia_84 έγραψε:filitsaki έγραψε:γεια σου Γιωργια!αγορακι ειπες ε?αντε να πληθενουμε...Λουκια κατι για ειδα!!! εγω Μιχαλη θα το πω αν εννοειτε για τα μπεμπακια!
αααααααααα!το παιρνω απο την αρχη..η Μιραντζελα εχει επετειο σημερα με τον καλο της..αλλα κ παλι δεν ελπιζει να κανει..της λεω κ εγω οτι ομαδικως με κυαλια το βλεπουμε το σεξ..κ λεει η Ελενη θα στρωθουμε ομαδικως στο μετα την γεννα..και ξαναλεω, εκει που θα ειμαστε απασχολημενες με τα μωρα, θα εχουμε κ τα μεγαλα μωρα να ικανοποιησουμε.. αυτα!σε φωτισα!
mimaaa88 έγραψε:
εμεις Ραφαηλια θα τη πουμε τη πριγκιπισσα μας
mimaaa88 έγραψε:mimaaa88 έγραψε:
κ δε το ξερει κ κανενας το ονομα.δε το λεμε.
elenhtsa έγραψε:ε ενταξει τις κατανοουμε αυτο το διαστημα τις φαλαινιτσες κ τις βλεπουμε δελφινακια!ποιοςξερει;θα χαν κ αυτες λιγουριτσες...
doritaki έγραψε:elenhtsa έγραψε:ε ενταξει τις κατανοουμε αυτο το διαστημα τις φαλαινιτσες κ τις βλεπουμε δελφινακια!ποιοςξερει;θα χαν κ αυτες λιγουριτσες...
σωστο κ αυτο!Εγω παντως τις συμπονω!Κ εχω να σας πω οτι εκανα ενα τραγικο λαθος!Εβαλα μπαταριες στη ζυγαρια μου που ειχαν τελειωσει κ
doritaki έγραψε:mimaaa88 έγραψε:mimaaa88 έγραψε:
κ δε το ξερει κ κανενας το ονομα.δε το λεμε.
θα εχετε καυγαδες αν το ανακοινωσετε?
elenhtsa έγραψε:
ε...γιατι δεν ειχαναλλες συσκευες ελλιεψη;;;δεν πειραζει ελα μονο εμεις το ξερουμε...
σloukia_84 έγραψε:
ραφαηλια???ωραιο, πρωτοτυπο κ ιδιαιτερο..2 σε 1 ειναι?
απο τον αγιο Ραφαηλ.ειχαμε πει αν ειναι κοριτσι Ραφαηλια αν ειναι αγορι μιχαλης σαν τον πεθερο κ ο αγιος Ραφαηλ μας εκανε τη χαρη να ειναι κοριτσι που τοσο πολυ ηθελε ο αντρας μου κοριτσακι
elenhtsa έγραψε:
ε...γιατι δεν ειχαναλλες συσκευες ελλιεψη;;;δεν πειραζει ελα μονο εμεις το ξερουμε...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης