Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Elena77

Elena77
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ευχαριστουμε Ελενα Ζωη...να'σαι παντα καλα Very Happy

Μολις μπηκαμε σπιτι μετα απο ταβερνοκατασταση!
Σε λιγο θα κανω μπουμ!
Παμε για ενα νανι και θα μιλησουμε πιο μετα κοπελαρες μου, μακια σε ολες Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 850933

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elena77 έγραψε:Ευχαριστουμε Ελενα Ζωη...να'σαι παντα καλα Very Happy

Μολις μπηκαμε σπιτι μετα απο ταβερνοκατασταση!
Σε λιγο θα κανω μπουμ!
Παμε για ενα νανι και θα μιλησουμε πιο μετα κοπελαρες μου, μακια σε ολες Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 850933
Καλη ξεκουρασηηηηη!φιλακια! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 417472

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω παντα 1-2 μερες πριν την περιοδο εχω συχνοουρια... Αλλά ποτε δεν ξερεις. Λοιπον κοριτσια θα παω στο γιατρο. Κατι συμβαινει και δεν ειναι απο το αγχος;; Ποιο αγχος; Το θελω ναι, αλλα αγχος δεν εχω...

clioulaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tzeni84 έγραψε:Εγω παντα 1-2 μερες πριν την περιοδο εχω συχνοουρια... Αλλά ποτε δεν ξερεις. Λοιπον κοριτσια θα παω στο γιατρο. Κατι συμβαινει και δεν ειναι απο το αγχος;; Ποιο αγχος; Το θελω ναι, αλλα αγχος δεν εχω...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τζενη ελπίζω να με θυμάσαι πριν λιγο καιρό είχαμε ξαναμιλήσει και για δικό μου θέμα ... Έκατσα και ηρέμησα το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου και για να ησυχάσω τελείως πήγα και στον γιατρό!!! Μου είπε πως είμαστε υγιέστατοι και οι 2 έπειτα από εξετάσεις... οπότε πήγαινε για να σας δει και μόλις σου πει ότι όλα καλά θα δεις πως η ψυχολογία σου θα αλλάξει τελείως τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε όσον αφορά το άγχος ,τώρα για το πότε θα κάτσει να μείνω έγκυος θα δείξει αλλά τουλάχιστον είμαι ήρεμη πως δεν συμβαίνει κάτι κακό και πως θα συμβεί!!! αργά ή γρήγορα!!! I love you Επίσης μου τόνισε να μην κοιτάζω μέρες και να χαιρόμαστε την στιγμή αυτή και να ερχόμαστε τακτικά σε επαφή! επίσης μου είπε πως υπάρχει μήνας που η γυναίκα δεν κάνει ωορηξία , ομολογώ πως δεν το ήξερα!! σου το λέω για να δεις ότι υπάρχουν παράγοντες και παράγοντες!! κοριτσάκι μου εύχομαι όλα τα κορίτσια που γράφουμε σε αυτό το φόρουμ τον επόμενο μήνα να ανακοινώσουμε τα ευχάριστα !!! φιλιά και όλα θα πάνε καλά!!

Στελούλα και εγώ αυτόν τον μήνα δεν προσπάθησα σχεδόν καθόλου έλειπα 2 εβδομάδες και λίγο κούραση καταλαβαίνεις προσπάθεια 0!!! pale

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
clioulaki έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Εγω παντα 1-2 μερες πριν την περιοδο εχω συχνοουρια... Αλλά ποτε δεν ξερεις. Λοιπον κοριτσια θα παω στο γιατρο. Κατι συμβαινει και δεν ειναι απο το αγχος;; Ποιο αγχος; Το θελω ναι, αλλα αγχος δεν εχω...

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τζενη ελπίζω να με θυμάσαι πριν λιγο καιρό είχαμε ξαναμιλήσει και για δικό μου θέμα ... Έκατσα και ηρέμησα το έβγαλα τελείως από το μυαλό μου και για να ησυχάσω τελείως πήγα και στον γιατρό!!! Μου είπε πως είμαστε υγιέστατοι και οι 2 έπειτα από εξετάσεις... οπότε πήγαινε για να σας δει και μόλις σου πει ότι όλα καλά θα δεις πως η ψυχολογία σου θα αλλάξει τελείως τουλάχιστον σε εμένα λειτούργησε όσον αφορά το άγχος ,τώρα για το πότε θα κάτσει να μείνω έγκυος θα δείξει αλλά τουλάχιστον είμαι ήρεμη πως δεν συμβαίνει κάτι κακό και πως θα συμβεί!!! αργά ή γρήγορα!!! I love you Επίσης μου τόνισε να μην κοιτάζω μέρες και να χαιρόμαστε την στιγμή αυτή και να ερχόμαστε τακτικά σε επαφή! επίσης μου είπε πως υπάρχει μήνας που η γυναίκα δεν κάνει ωορηξία , ομολογώ πως δεν το ήξερα!! σου το λέω για να δεις ότι υπάρχουν παράγοντες και παράγοντες!! κοριτσάκι μου εύχομαι όλα τα κορίτσια που γράφουμε σε αυτό το φόρουμ τον επόμενο μήνα να ανακοινώσουμε τα ευχάριστα !!! φιλιά και όλα θα πάνε καλά!!

Στελούλα και εγώ αυτόν τον μήνα δεν προσπάθησα σχεδόν καθόλου έλειπα 2 εβδομάδες και λίγο κούραση καταλαβαίνεις προσπάθεια 0!!! pale
Φυσικα και σε θυμαμαι κουκλιτσα μου. Ξερεις κι εσυ, καθε μηνα ελπιζω και μολις ερχεται απογοητευομαι... Πριν 2-3 μηνες ειχα παρει τηλ το γιατρο για να παω για εξετασεις και μου ειπε οτι ειναι περιττο, ειμαι υγιεστατη και απλα να χαλαρωσω

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stelloula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά για τις ημέρες...

Εγώ δουλεύω..κουβάλησα τη δουλειά στο σπίτι γιατί έχω deadline για Δευτερα πρωί...

Elena77, πήγες στο γιατρό?

Amazona μου, εδώ είμαι...απλά χθες δεν μπόρεσα να μπώ γιατί έπηξα με δουλειά..

Εγώ αυτό το μήνα κορίτσια δεν έχω να περιμένω τπτ γιατί πολύ απλά για κάποιο λόγο (απροσδιόριστο) δεν είχαμε σχεδόν καθολου επαφές πάρα ελάχιστες
Τελοσπάντων θα δείξει..τουλαχιστον δεν θα με φάει η αγωνία... Razz Razz

καλημέρα κορίτσια!τζένη μαζί τον μαιο!στελλούλα μου κι εγώ δεν θα έχω αγώνία,πάει και η τελευταία μας προσπάθεια πριν φύγει αλλά το έχω πάρει χαλαρά... Cool Cool Cool .πιάστηκα με δουλειές στο σπίτι...ουφ!τυχερές όσες τους τα κάνουν άλλοι...έχω τη μέση μου και βαριέμαι.... Sleep Sleep Sleep άντε να ακούσουμε κι άλλα ευχάριστα! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οταν ξερεις οτι εχεις χασει τις γονιμες, εχεις και μια δικαιολογια να πεις στον εαυτο σου που δεν καταφερες παλι να μεινεις εγκυος. Αλλα οταν ξερεις οτι τα εχεις κανει ολα την ωρα που πρεπει τοτε αναρωτιεσαι γιατι...;;;

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TZENAKI OTAN MEINEIS EGKYOS TOTE THA MAS PEIS APO MONH SOY TO GIATI GT THA KATALABEIS AYTO POY SOY LEW TOSO KAIRO!KAI MHN DIKAIOLOGEIS TON EAYTO SOY KAI ESY KAI ALLES KOPELES ..EISTE TRELA ANXOMENES KAI FENETE PANTA AYTO DEN SAS KRINW PROSTHEOY NA VOHTHISW PROSPATHW GT TA PERASA KAI ME TO PARAPANW..! NA SAS TO DWSW ALIOS NA TO KATALAVAITE...TON IANOYARIO MPHKE STO NOSOKOMEIO ME VARI EGKAIFALIKO O PATERAS TOY ANTRA MOY KAI MEXRI ARXES FEVROYARIOY EFYGE APO THN ZWH..MESA SE AYTO TO DIASTIMA APO THN AGWNIA KAI THN STENAXWRIA KAI TO TREXIMO DEN ASXOLITHIKA OYTE KAN ME THN SKEPSEI TIPOTA KATHOLOY KAI MERIKES MERES META EMATHA GIA THN EGKYMOSYNH EPIDEI EPREPE NA PARW KATI XAPIA GT DEN EKANA WORIXIA DEN EIXA PERIODO ALLA MOY EIXE PEI H ENDO/LOGOS AFOY PROSPATHEIS PRIN PAREIS TO XAPI KANE TEST KAI SIGOYRH GIA TO ARNITIKO APOTELESMA AFOY DEN EIXAME ASXOLITHEI KIOLAS TSOYP KAI H ROZ GRAMMH....PARALIGO NA LYPOTHIMHSW ENA THA SAS PW EKANA THN IDIA MERA 4 TEST + MIA XWRIAKH GIA NA EIMAI SIGOYRH..KAI OLA THETIKA!!!!!! TI MAS DIDASKEI OLO AYTO THA MOY PEITE ESEIS!!!!!!!! PERIMENW AN THELETE APANTHSTE! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κουκλιτσα μου να εισαι καλα για τα λογια σου και την συμπαρασταση σου. Εχεις δικαιο σε ολα οσα λες αλλα πως να μην το σκεφτομαι καθολου;;

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ τζένη,αν ήμουν εγώ στην ηλικία σου θα έλεγα στον εαυτό μου,παιδί θα κάνουμε του χρόνου δεν θέλουμε τώρα και θα το άφηνα!είμαι σίγουρη ότι μόλις χαλαρώσεις και ξεχαστείς θα σας έρθει!αν δεν είχα ενδομητρίωση 2 αποβολές και ήμουν μικρότερη δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου!θα δείς θα σας κάνει την έκπληξη όταν δεν θα το περιμένεις! Smile

eva evaki

eva evaki
SIGOYRA DEN MPOREIS APO THN MIA MERA STHN ALLH NA PATHSEIS PAUSE..DEN GINETE TO XERW ALLA VRHTE KATI ALLO NA ASXOLHTHEITE..ANAGKASTIKA NA XEHASTITE..ME TO SWMA SAS ME KATI POY THA SAS TRAVAEI THN PROSWXH SYNNEXEIA! YPARXEI AKOMA ENA MYSTIKO POY EGW TO EKANA KAI EPIASE ALLA DEN XERW AN PREPEI NA TO ANAFERW..MHN PAREXIGITHOYN DEN XERW!PANTOS OTAN TO EKANA HREMHSA TI NA PW! TO ANXOS EINAI SAN THN XLWRINH TA KAIEI OOOOLA!!!!EXEI DIKIO H AMAZONA!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευάκι πες το μυστικό! Smile

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για πες το!!!

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:αχ τζένη,αν ήμουν εγώ στην ηλικία σου θα έλεγα στον εαυτό μου,παιδί θα κάνουμε του χρόνου δεν θέλουμε τώρα και θα το άφηνα!είμαι σίγουρη ότι μόλις χαλαρώσεις και ξεχαστείς θα σας έρθει!αν δεν είχα ενδομητρίωση 2 αποβολές και ήμουν μικρότερη δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου!θα δείς θα σας κάνει την έκπληξη όταν δεν θα το περιμένεις! Smile
Να εισαι καλα κουκλιτσα μου. Αλλα πιστεψε με δεν αγχωνομαι τοσο για μενα οσο για τον αντρα μου που μπορει να μην το δειχνει αλλα ξερω οτι στενοχωριεται. Ευακι πες το ελευθερα!!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα και από εμένα...
όλα καλά?
εγώ γραφείο είμαι, μετά έμεινε η Πέμπτη και μετά ΑΔΕΙΑ Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 για μια εβδομάδα...
Amazona, πώς είναι η μέση σου?

Με έχει πιάσει μια σπαρίλα άλλο πράγμα...βαριέμαι τα πάντα όλα...

Μου άρεσε πολύ η παρομοίωση της Εύας..ότι το αγχος είναι σαν την χλωρίνη και ότι τα καίει όλα...συμφωνώ και επαυξάνω..και πρώτα απ'όλα μας καίει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα Laughing Laughing Laughing τα δικά μου έχουν ψηθεί τελείως...
Κορίτσια νομίζω ότι πρέπει να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας για ένα διάστημα και να επανέλθουμε δριμύτερες...

Τζενάκι, θα συμφωνήσω με την Amazona σε ότι σου είπε... σίγουρα ο άντρας σου μπορεί να στενοχωριέται αλλά πιστέυω ότι στενοχωριέται περισσότερο αν βλέπει εσένα να στενοχωριέσαι και να αγχώνεσαι...

φιλάκια σε όλα τα κορίτσια Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 417472 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 417472
και να έχουμε όλες μια τέλεια ημέρα...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α...και Ευάκι πες ντε το μυστικό...
δεν θα παρεξηγηθεί κανένας...

eva evaki

eva evaki
KALHMERA KOYKLITSES MOY! TO MYSTIKO FOVAMAI MHN THIXEI TO FORUM!TESPA THA TO PW GT EGW AYTO EKANA GIA NA HREMISW KAI VOHTHISE POLY! APOMAKRINTHIKA APO TO FORUM GIA ARKETO KAIRO..GT ME ANXONAN OLA...GT OPWS KATALAVAINETE HMOYN KAI EGW GIA POLY KAIRO SE TETOIA THEMATAKIA OPWS TO DIKO SAS KAI YPOTITHETE VOHTHOYUSAME H MIA THN ALLH ALLA EGW KAI ALLES KOPELES KATALAVAMAI OTI AYTO MAS ANXONEI IDIAITEROS..GT STO TELOS THELAME NA KANOYME KAI YPERIFANH H MIA THN ALLH EIXAME GINEI FILES OPWS ESEIS..KAI EGW DEN SAS KANW KALO POY SAS MILAW..LOGO THS EGKYMOSYNHS MOY EGW OPOTE EMPAINE MIA EGKYOS KAI MAS SYMVOYLEYAI SAFOS TH SEVOMOYN ETSI KAI EYXARISTIOMOYN TIS SYMVOYLES THS ALLA KATAVATHOS "ZHLEYA" ME THN KALH ENOIA PROSTHEOY KAI ANXONOMOYNA DIPLA!META DYO TREIS KOPELES MEINANE EGKUOYLES KALH WRA OPWS H ELENITSA..PETAGAME APO TH XARA MAS ALLA NA PALY TO AGKATHAKI STHN PLHGEI TOY TYPOY " EGW POTE THA GINW MANA..."??????????? KAI ETSI APOFASISA GIA LIGAKI OSPOY NA NIOSW HREMH KAI XEKATHJARH NA MHN XANAMPW EDW. KAI ETSI EGINE HREMISA DEN TO SKEFTOMOYN DEN METRAGA TIPOTA ARXISA NA ASXOLOYME ME OLA EKTOS APO TON YPOLOGISTH POY EXEI OLA TA SITE KAI TA FOROUM KAI PISTEYW OTI ME VOHTHISE TROMERA...KAI OTAN HMOYNA OK....KAI EGKYOYLA TSOYP NA MAI PALY PISO....! DEN XERW AN ME KATALAVAITE DEN THELW NA EPIREASW ENANTION TOY ETSI...MHN PAREXIGITHW ALLA EIPA THN ALHTHEIA KAI FYSIKA OTI KANETE THA TO KANETE GT TO NIOTHETE ESEIS!!! KAI OSO GIA THN XLORINEI ISXYEI..ETSI KAI THN MYRISEIS ZALIZESAI AN THN PIEIS THA STA KAPSEI OLA MESA SOY...OPWS KAI TO XAPI THS EPOMENHS HMERAS ETSI AKRIVOS EINAI KAI TO ANXOS KAI META O ORGANISMOYLHS MAS TI NA PRWTOKANEI! SYGNWMH GIA TO SENTONI... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κι από μένα!ευάκι μπορεί να έχεις λίγο δίκιο αλλά εδώ τουλαχιστον εγώ βρίσκω παρέα και συμπαράσταση που δεν έχω από κανέναν.γιαυτό το θέμα δεν μιλάω σε κανέναν γιατί και με τις αποβολές καλό λόγο δεν εχω ακούσει και από συγγενείς ...πρόκοψα!στελλούλα μου άντε λίγο έμεινε για να ξεκουραστείς!τα χαλιά σήμερα έμειναν και τέλος... Sleep Sleep Sleep κουράστηκα!ευτυχώς η θερμοφόρα κάνει δουλειά! Smileκαλά από εγκεφαλικά κύτταρα κι εγώ...μου τελείωσαν! Laughing Laughing Laughing το έκαψα το μηχανημα από την πολλή σκέψη! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502

Elena77

Elena77
eva evaki έγραψε:KALHMERA KOYKLITSES MOY! TO MYSTIKO FOVAMAI MHN THIXEI TO FORUM!TESPA THA TO PW GT EGW AYTO EKANA GIA NA HREMISW KAI VOHTHISE POLY! APOMAKRINTHIKA APO TO FORUM GIA ARKETO KAIRO..GT ME ANXONAN OLA...GT OPWS KATALAVAINETE HMOYN KAI EGW GIA POLY KAIRO SE TETOIA THEMATAKIA OPWS TO DIKO SAS KAI YPOTITHETE VOHTHOYUSAME H MIA THN ALLH ALLA EGW KAI ALLES KOPELES KATALAVAMAI OTI AYTO MAS ANXONEI IDIAITEROS..GT STO TELOS THELAME NA KANOYME KAI YPERIFANH H MIA THN ALLH EIXAME GINEI FILES OPWS ESEIS..KAI EGW DEN SAS KANW KALO POY SAS MILAW..LOGO THS EGKYMOSYNHS MOY EGW OPOTE EMPAINE MIA EGKYOS KAI MAS SYMVOYLEYAI SAFOS TH SEVOMOYN ETSI KAI EYXARISTIOMOYN TIS SYMVOYLES THS ALLA KATAVATHOS "ZHLEYA" ME THN KALH ENOIA PROSTHEOY KAI ANXONOMOYNA DIPLA!META DYO TREIS KOPELES MEINANE EGKUOYLES KALH WRA OPWS H ELENITSA..PETAGAME APO TH XARA MAS ALLA NA PALY TO AGKATHAKI STHN PLHGEI TOY TYPOY " EGW POTE THA GINW MANA..."??????????? KAI ETSI APOFASISA GIA LIGAKI OSPOY NA NIOSW HREMH KAI XEKATHJARH NA MHN XANAMPW EDW. KAI ETSI EGINE HREMISA DEN TO SKEFTOMOYN DEN METRAGA TIPOTA ARXISA NA ASXOLOYME ME OLA EKTOS APO TON YPOLOGISTH POY EXEI OLA TA SITE KAI TA FOROUM KAI PISTEYW OTI ME VOHTHISE TROMERA...KAI OTAN HMOYNA OK....KAI EGKYOYLA TSOYP NA MAI PALY PISO....! DEN XERW AN ME KATALAVAITE DEN THELW NA EPIREASW ENANTION TOY ETSI...MHN PAREXIGITHW ALLA EIPA THN ALHTHEIA KAI FYSIKA OTI KANETE THA TO KANETE GT TO NIOTHETE ESEIS!!! KAI OSO GIA THN XLORINEI ISXYEI..ETSI KAI THN MYRISEIS ZALIZESAI AN THN PIEIS THA STA KAPSEI OLA MESA SOY...OPWS KAI TO XAPI THS EPOMENHS HMERAS ETSI AKRIVOS EINAI KAI TO ANXOS KAI META O ORGANISMOYLHS MAS TI NA PRWTOKANEI! SYGNWMH GIA TO SENTONI... Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 215994

Evaki μου καλημερα Very Happy
Και σε ολα τα κοριτσακια καλημερες πολλες πολλες!
Θα συμφωνησω μαζι σου σε αρκετα μεγαλο βαθμο για το θεμα αγχους που μπορει να σε πιασει διαβαζοντας διαφορα. Γιαυτο και εγω βρηκα την λυση: μπαινω μονο σε αυτο το θεμα του forum οχι γιατι δεν με ενδιαφερουν ολα τα υπολοιπα απλα γιατι με αγχωνουν( τα περισσοτερα τα διαβασα πριν μεινω εγκυος). Διαπιστωσα οτι εδω οσες κοπελες ειναι ενεργες σε αυτο το θεμα χαιρονται με την χαρα μας και αυτο ειναι τελειο!Προσωπικα σας ευχαριστω ολες Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχετε δικαιο για το φορουμ αλλα τωρα γιναμε και φιλες βρε κοριτσια! Πως να μην μαθαινουμε τα νεα μας;;; Παντως μια μια, οποια μπαινει σε αυτο το θεματακι μενει εγκυος... Wink Wink Wink Wink Wink

Elena77

Elena77
Tzeni84 έγραψε:Εχετε δικαιο για το φορουμ αλλα τωρα γιναμε και φιλες βρε κοριτσια! Πως να μην μαθαινουμε τα νεα μας;;; Παντως μια μια, οποια μπαινει σε αυτο το θεματακι μενει εγκυος... Wink Wink Wink Wink Wink

χαχαχαχα ναι ναι πλακα πλακα γουρικο ειναι!
Κοριτσια μου φευγω παω για μια δευτερη χοριακη και ξαναερχομαι μακια σας!

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
amazona έγραψε:καλημέρα κι από μένα!ευάκι μπορεί να έχεις λίγο δίκιο αλλά εδώ τουλαχιστον εγώ βρίσκω παρέα και συμπαράσταση που δεν έχω από κανέναν.γιαυτό το θέμα δεν μιλάω σε κανέναν γιατί και με τις αποβολές καλό λόγο δεν εχω ακούσει και από συγγενείς ...πρόκοψα!στελλούλα μου άντε λίγο έμεινε για να ξεκουραστείς!τα χαλιά σήμερα έμειναν και τέλος... Sleep Sleep Sleep κουράστηκα!ευτυχώς η θερμοφόρα κάνει δουλειά! Smileκαλά από εγκεφαλικά κύτταρα κι εγώ...μου τελείωσαν! Laughing Laughing Laughing το έκαψα το μηχανημα από την πολλή σκέψη! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 875502

θα συμφωνήσω μαζί σου...μπορεί Ευάκι να έχεις κάποιο δίκιο, αλλά και ε΄γω πιστεύω ότι είναι όπως λέει η Amazona...πολλές φορές μιλώντας με κάποιον που σε καταλαβαίνει για΄τι περνάει τα ίδια αλλά και μπορεί ταυτόχρονα να έχει πιο αποστασιοποιημένη προσέγγιση γιατι δεν σε ξέρει μπορεί να έιναι πολύ λυτρωτικό...
Εξάλλο είναι πως αντιλάμβανεται κανείς την παρουσία του σε ένα forum...
Amazona, εγώ ακόμα από δουλειές σπιτιού τίποτα δεν έχω κάνει..(ντιπ ανοικοκύρευτη είμαι)...θα φυγουμε κιόλας την Κυριακή του Πάσχα και θα λείψουμε μια εβδομάδα...όποτε άστα να πάνε... Laughing Αλλά και στο χωριό που θα πάω ο τάκος θα μου φύγει.... Laughing Laughing Laughing
Μήπως εσύ να χαλαρώσεις με τις δουλειές μη μείνεις από μέση και έχεις άλλα??
Πάντως μια ανασυγκρότηση δίσκων νομίζω ότι όλες την χρειαζόμαστε λίγο πολύ... Laughing Laughing

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elena77 έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Εχετε δικαιο για το φορουμ αλλα τωρα γιναμε και φιλες βρε κοριτσια! Πως να μην μαθαινουμε τα νεα μας;;; Παντως μια μια, οποια μπαινει σε αυτο το θεματακι μενει εγκυος... Wink Wink Wink Wink Wink

Καλά απότελέσματα κοριτσάκι...

stelloula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα Τζενάκι μου...έτσι είναι όπως τα λές...να δεις που σύντομα όσες είμαστε εδώ θα ανοίξουμε άλλο θεματάκι και θα λέμε για τις κοιλιές μας και τισ λιγούρες μας... Laughing Laughing Laughing

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stelloula έγραψε:
Elena77 έγραψε:

Καλά απότελέσματα κοριτσάκι...
Φιλακια Ελενα μου καλα αποτελεσματαααααααααα!!!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 31 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις