Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

aspirin407

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια καλημέρα....πολύ καλά τα λέτε...η συνταγή δεν θέλει άγχος για να πετύχει...λοιπόν καλοκαιράκι έρχεται θα χαλαρώσουμε και όλα θα έρθουν απο μόνα τους και εύχομαι σύντομα να τα λέμε με φουσκωμένες κοιλίτσες

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έλενα77 μια τεράστια χοριακή έυχομαι!στελλούλα μου μακάρι να περάσετε καλά στο χωριό και άσε τις δουλειές!ΕΓΏ ΠΕΡΠΑΤΆΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΜΠΟΚΟΠ!αυριο δεν κάνω τίποτα! να χαρώ τον αντρούλη μου!

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια τι κάνετε;Εγω περιμένω να δώ αν τελικά θα αδιαθετησω αύριο...Η θερμοκρασια μου παραμένει υψηλή για 14 μερες σημερα είμαι στο 37.2...Μακάρι να είμαι..Αν δεν μου έρθει αύριο θα κάνω τεστ την επόμενη...

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="aria13"]Κορίτσια τι κάνετε;Εγω περιμένω να δώ αν τελικά θα αδιαθετησω αύριο...Η θερμοκρασια μου παραμένει υψηλή για 14 μερες σημερα είμαι στο 37.2...Μακάρι να είμαι..Αν δεν μου έρθει αύριο θα κάνω τεστ την επόμενη...[/q

πότε περιμένεις;μακάρινα μας πείς τα ευχάριστα! Smile Smile Smile

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
amazona αυριο περιμενω..

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
με το καλό να μην σου έρθει λοιπόν! Wink κάνε καλύτερα αυριο τεστ!

eva evaki

eva evaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
BRE KALA TA LETE DEN LEW TO ANTITHETO AN PSAXETE PALOIA THEMATAKIA POU EGRAFA KAI EGW SE PROSPATHIES GIA NA GINOYME MANOYLES THA KATALABAITE AMAZONA MILAGAME KAI MAZI ..TOTE!EIXAME AKRIVOS TETOIES SYZHTHSEIS..ME ESAS..KAI DEN HMOYN MONO EGW POY TO SKEFTHKA ETSI..! ME TO POU MPAINETE SE AYTA TA THEMATA PREPEI NA GRAPSETE AN HRTHE GT DEN HRTHE POTE THA ERTHEI AX HRTHE KAI PALY APO THN ARXH AYTES H LEXEIS APO MONES TOYS PROSDOIORIZOYN MONO "ANXOS..ANXOS..ANXOS..KAI MONO ANXOS.."VALTE KAPOION AGNWSTO NA MPEI STA THEMATAKIA THA SAS PEI APO MONOS TOY ANXOTHIKA!! KAI SAS XANALEW KAI EGW EGRAFA..ALLA KAPOIA STIGMH DIAPISTOSA APO ENA PROVLHMA TOY YPOLOGISTEI POY DEN MPOROYSA NA MPW PERIPOY MIA EBDOMADA OTI TELIKAQ MOY EKANE KALO! FYSIKA TWRA YPARXOYN FILIES ALLA GT DEN ANOUGETE TOTE ENA ALLO THEMA ASXETO ME AYTO..NA MILATE GIA ALLA PRAGMATAKIA..DOKIMASTETO ESTO GIA LIGO ..KAI SHMASIA AMAZONA EXEI OTI AYTO POY PALEYETE TOSO KAIRO TO KYNHGATE KAI SAS FEYGEI EXETE ANARWTHTHEI GT ENW OOOLES OI EXAITASEIS EINAI KALES? RWTHSATE TO GIATRO SAS ? ANARTISOY SE PALAIOTERES DHMOSIEYSEIS POY GRAFAME KAI THA DEIS TI ENNOW! EGW SAS TA LEW ME POLY AGAPH..OLA AYTA GT PONESA POLY GIA NA APOKTISW MWRAKI KI AS EIMAI MIKRH! ALOSTE VLEPETE EDW EIMAI PALY DEN APARNHTHIKA ORISTIKA TO FORUM! KAI DEN SAS LEW NA TO KANETE SONY KAI NTE MIA SYMVOYLH EINAI KAI AYTH OPWS OLES!!

Elena77

Elena77
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα σε ολες μας Very Happy

Λοιπον την παρασκευη 26/4 εκανα χοριακη το μεσημερακι και βγηκε 286,9.
Χτες 30/4 εκανα το πρωι και βγηκε 764,43.
Δεν πολυχαρηκα, πηρα λοιπον τον γιατρο μου και μου ειπε να ξανακανω αλλη μια την πεμπτη το πρωι και να περιμενουμε σιγουρα κατι πανω απο 1400...
"Αν δειξει κατι χαμηλοτερο καπου στραβωσε"
ετσι μου ειπε.Διαβασα διαφορα Post για τιμες χοριακης και ακρη ειλικρινα δεν βγαζω..το μονο που καταλαβα ειναι πως δεν παιζει τοσο ρολο η τιμη της χοριακης οσο ο διπλασιασμος της ανα 48 ωρες ( σε αυτο το σταδιο της εγκυμοσυνης )

Υπομονη και θετικη σκεψη cheers cheers cheers

eva evaki

eva evaki
kalhmera elenomanoyla etsi einai o diplasiasmos exei shmasia egw phga sthn 4 ebdomada me 498.08 mona des kai meta phga palh thn paraepomenh dhladh thn prwth thn ekana deytera kai thn deyterh tetarth kai htane 976.9 monades..kai meta ekana apo mia ebdomada kai eixe fygei teleios sto 15.863 o diplasiasmos exei shmasia alla mhn trelenesai ola kala tha einai tha deis!

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσακια μου καλημερα...Σημερα ειμαι στην 28 μερα του κυκλου..Περιμενα να αδιαθετησω χθες αλλα τελικα δεν αδιαθετησα οποτε λεω σιγουρα θα ερθει αυριο...Δεν μου ηρθε ακομα ευτυχως...Τρεμω ν κανω τεστ και ειπα θα περιμενω και αυριο μηπως καθυστερει λογω αγχους κλπ...Η θερμοκρασια συνεχιζει να ειναι υψηλη εδω και 16 μερες σημερα στο 37.2 και το στηθος μου ποναει πολυ...Σημερα εχω τσιμπηματα ολη μερα....Και το πρωι νωρις ειχα πολυ πονο περιοδου αλλα τωρα τπτ απολυτως...

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aria13 έγραψε:Κοριτσακια μου καλημερα...Σημερα ειμαι στην 28 μερα του κυκλου..Περιμενα να αδιαθετησω χθες αλλα τελικα δεν αδιαθετησα οποτε λεω σιγουρα θα ερθει αυριο...Δεν μου ηρθε ακομα ευτυχως...Τρεμω ν κανω τεστ και ειπα θα περιμενω και αυριο μηπως καθυστερει λογω αγχους κλπ...Η θερμοκρασια συνεχιζει να ειναι υψηλη εδω και 16 μερες σημερα στο 37.2 και το στηθος μου ποναει πολυ...Σημερα εχω τσιμπηματα ολη μερα....Και το πρωι νωρις ειχα πολυ πονο περιοδου αλλα τωρα τπτ απολυτως...
Καλησπερα aria13!Κατα την γνωμη μου περιμενε 3 μερουλες και παρε μετα τεστακι!Για να εισαι σιγουρη παρε το clearblue που μπορεις να το κανεις και 4 μερες πριν την καθηστερηση αλλα μονο με τα πρωινα ουρα αν το κανεις πριν την καθηστερηση!

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ελενα ζωη έγραψε:
aria13 έγραψε:Κοριτσακια μου καλημερα...Σημερα ειμαι στην 28 μερα του κυκλου..Περιμενα να αδιαθετησω χθες αλλα τελικα δεν αδιαθετησα οποτε λεω σιγουρα θα ερθει αυριο...Δεν μου ηρθε ακομα ευτυχως...Τρεμω ν κανω τεστ και ειπα θα περιμενω και αυριο μηπως καθυστερει λογω αγχους κλπ...Η θερμοκρασια συνεχιζει να ειναι υψηλη εδω και 16 μερες σημερα στο 37.2 και το στηθος μου ποναει πολυ...Σημερα εχω τσιμπηματα ολη μερα....Και το πρωι νωρις ειχα πολυ πονο περιοδου αλλα τωρα τπτ απολυτως...
Καλησπερα aria13!Κατα την γνωμη μου περιμενε 3 μερουλες και παρε μετα τεστακι!Για να εισαι σιγουρη παρε το clearblue που μπορεις να το κανεις και 4 μερες πριν την καθηστερηση αλλα μονο με τα πρωινα ουρα αν το κανεις πριν την καθηστερηση!
Μακαρι να εχεις θετικα αποτελεσματα!!Περιμενω να πεις!!!! Θετικό!!

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι και γω αυτό σκέφτομαι..Δυο τρεις μερες και μετα..ΜΕΧΡΙ στιγμής τπτ ευτυχώς....Εννοείται θα ενημερώσω...

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!!
ΗAria εμείς μαζι πάμε και εγω 4 απριλιου είχα τελευταία περιοδο αλλα επειδη εχω λίγο μεγαλύτερο κύκλο λέω αν κρατηθωωω να κάνω το τεστ Πάσχα πρωι αν βέβαια δεν εχει έρθει!!!!
Απο συμπτωματα εχουμε πολλα νεύρα!!!!
Πονακια χαμηλα όχι ακριβώς σαν και αυτά τις περιοδου πιο πολυ προς τσιμπήματα θα έλεγα!!!!
Κορίτσια η αγωνία κορυφώνεται!!!!!!

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Bobo καλημέρα...Εγω εχω κύκλο 27-28 μερες σημερα είμαι στην 29 αλλα ακόμα δεν μου ήρθε.Το πρωί όπως και χθες είχα κανονικα πόνους περιοδου λέω εντάξει έρχεται μετα τπτ εξαφανίστηκαν οι πονοι και η περιοδος δεν ήρθε...Ακριβως το ίδιο και σημερα ξύπνησα Πονουσα πολυ αλλα δεν ήρθε ακόμα...Περιμένω τι να κάνω...Πάντως δεν ξέρω δεν πιστεύω οτι είμαι..

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aria γιατί κανείς αρνητικές σκέψεις;;;και εγω την προηγούμενη φορα έλεγα θα αδιαθετησω απο στιγμη σε στιγμη και τελικα δεν ηρθε και ήμουν!!!
Και εγω τώρα έχω πονακια αλλα δεν απογοητευομαι!!!!

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αρια κάνε τεστ! Smile

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν δεν έρθει που ακόμα τπτ ούτε σημαδι δεν είχαμε θα κάνω την αλλη βδομάδα να είμαι σίγουρη amazona....29 μερα και 30 αύριο πιστεύω ειναι νωρίς γτ εχω κανει στο παρελθόν και κύκλο 30 ημερων....Περιμενωωωωωωωωω

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια γεια σας!!!!
Δεν κρατήθηκα και έκανα πριν απο λίγο τεστ !!!
Βγήκε αχνά θετικό και παταω!!!!!!
Είμαι βέβαια 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περιοδο !!!!
Θα δώ μήπως βρω ανοιχτά αυριο μικροβιολογικό να κάνω χοριακη!!!!
Κορίτσια άντε να εχουμε όλες καλα αποτελεσματα
Aria κανε τεστακι θα σου δείξει σίγουρα!!!!!

ελενα ζωη

ελενα ζωη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βοboκαι αρια13 καλα αποτελεσματααααα!!!Ευχομαι να ειναι ολα θετικα και να αρχισουν να φουσκωνουν οι κοιλιτσες σας! Θετικό τεστ!! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 386913 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 337404 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 990599

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Bobo απο οτι διάβασα εδω οταν βγαίνει αχνη γραμμή σημαινει οτι είσαι....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!!!Αχ πολυ χαρα μου έδωσες και ελπίδα...Εγω ακόμη τπτ αλλα μου εχει κολλήσει πως δεν έρχεται επειδη μπορει να αγχωθηκα λίγο....

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bobo μάλλον είναι ευχάριστα τα νέα!με το καλό! Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 50580 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 50580 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 50580 Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; - Σελίδα 32 50580

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
άρια η σειρά σου! Wink

aria13

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Amazona το ξέρω ...την αλλη βδομάδα θα κάνω...Εκτός και αν βρω ανοιχτό φαρμακείο νωρίτερα

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aria με εντυπωσιαζεις πως κρατιέσαι!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις