901 Απ: Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;; Παρ Μάης 17, 2013 3:20 am
amazona
Η ψυχή της παρέας!
είσαι μικρούλα ακόμη μην αγχώνεσαι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
amazona έγραψε:κορίτσια τι κάνετε;στελλούλα μου από περιποίηση τίποτα δεν προλαβα αρρώστησε το κορίτσι...
ntinoula pana έγραψε:γεια σας και απο μενα...στις 21/5 περιμενω να αδιαθετησω ηρθα σε επαφες στις γονιμες μερες...εδς και 7 ημερς ποναω κατω χαμηλα και στην μεση και εδω και 4 μερες το στηθος εχει πρηστει...τοσο νωρις συμπτωματα περιοδου;;;
ntinoula pana έγραψε:οταν πριν ενα χρονο ο γιατρος μ ειπε οτι δεν θα μπορεσω να κανω ποτε παιδια απο μια μολθνση τοτε μου εκοψε τα φτερα μου
stelloula έγραψε:amazona έγραψε:κορίτσια τι κάνετε;στελλούλα μου από περιποίηση τίποτα δεν προλαβα αρρώστησε το κορίτσι...
Γειας βρε κορίτσια και από εμένα...
τώρα χαλάρωσα λίγο στο γραφείο...έπηξα σήμερα....(όπως κάθε μέρα δηλαδή)...
Amazona μου, περαστικά στο κοριτσάκι σου...ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ...σήμερα είναι η μεγάλη μέρα,ε???
άντε με το καλό...και να δεις που μόλις η μικρή δει τον μπαμπά της θα της περάσουν όλα. και θα περάσετε ένα τέλειο Σ/Κ...
δεν πειράζει που δεν έκανες beaute...μια χαρά είσαι...
Εγώ σήμερα τελειώνω με την χαζο περίοδο, οπότε θα γίνει χαμός..
amazona έγραψε:stelloula έγραψε:amazona έγραψε:κορίτσια τι κάνετε;στελλούλα μου από περιποίηση τίποτα δεν προλαβα αρρώστησε το κορίτσι...
Γειας βρε κορίτσια και από εμένα...
τώρα χαλάρωσα λίγο στο γραφείο...έπηξα σήμερα....(όπως κάθε μέρα δηλαδή)...
Amazona μου, περαστικά στο κοριτσάκι σου...ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ...σήμερα είναι η μεγάλη μέρα,ε???
άντε με το καλό...και να δεις που μόλις η μικρή δει τον μπαμπά της θα της περάσουν όλα. και θα περάσετε ένα τέλειο Σ/Κ...
δεν πειράζει που δεν έκανες beaute...μια χαρά είσαι...
Εγώ σήμερα τελειώνω με την χαζο περίοδο, οπότε θα γίνει χαμός..
όπως τα λές!πρεπει να περάσουμε καλά! στο δόμο είναι;"έχει τρελαθέι!ευτυχώς έπεσε ο πυρετός...καλό σ.κ λοιπόν!
:blowkis s:
Καλε τι χαζα ειναι αυτα;;; Πλεον ολοι κανουν παιδι, για ολα υπαρχει θεραπεια. αλλοι πιο ευκολα και αλλοι πιο δυσκολα αλλα κανουνntinoula pana έγραψε:οταν πριν ενα χρονο ο γιατρος μ ειπε οτι δεν θα μπορεσω να κανω ποτε παιδια απο μια μολθνση τοτε μου εκοψε τα φτερα μου
ntinoula pana έγραψε:κοριτσια καλησπερα...η ακατανομαστη πιστη στο ραντεβου της οπςσ παντα...και η απαισιοδοξια στα υψη....
ntinoula pana έγραψε:πλεον δεν θα ασχοληθω και οτι γινει...
Δικαιο εχεις βρε κουκλα μου αλλα καθε φορα ετσι λεω και απογοητευομαι! Στην τελικη... οτι γινει!!BOBO έγραψε:Κάτσε καλε τζενακι μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα....
Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι όμοια με της περιόδου!!!!
Tzeni84 έγραψε:Τζιφος και αυτο το μηνα... Εμφανιστηκαν τα συμπτωματα στην ωρα τους... Πονοι στη μεση κλασσικα... Οποτε περιμενω την ακατανομαστη στις 26 του μηνα...
BOBO έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Καλημέρα stelloula!!!
Και εμείς στις προσπάθειες είμαστε!!!!!!!
Αντε να έχουμε καλά νέα;;;ποτέ (δεν) περιμένεις περίοδο;;;
Εγώ περίπου 5 Ιουνίου...έχουμε ακόμα μέλλον!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης