401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 Τετ Ιαν 02, 2013 8:31 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μη ζητας συγνωμη αφρουλιτα σιγα απλα δεν θελω να δινω τετοιες εντυπωσεις γιαυτο και στεναχωρεθηκα λιγο αλλα ολα καλα δεν εγινε και τπτ και καλα κανεις και εισαι ειλικρινηςαφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
και γω μαρακι δεν ειμαι καθολου καχυποπτη αφου πολλοι με λενε αγαθιαρα ευτυχως μεχρι τωρα δεν την εχω πατησει με καποιον δηλ να μου βγαλει κατι αλλο απο αυτο που φανταζομουν και να κανει σε μενα κακο(ψυχολογικα εννοω)marichui έγραψε:Ελλη μου σε ευχαριστω, καλη ξεκουραση!!!
Δυσκολο πραγμα η εξωσωματικη, μακαρι όλα να πανε καλα για τη Μαρία...
Αφρούλα συνηθως εγω δεν ειμαι καχυποπτη κ εμπιστευομαι ευκολα. Προβλημα του αλλου τι θα αποδειχθει και οχι δικο μου!!! Μια χαρα κοπέλα ειναι η Μαχη και φανταζομαι γι αυτο της ειπες την αληθεια.
αφρουλα έγραψε:ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!
αυτο ακριβως μαρακι δεν αξιζει να ασχολεισαι με τετοιου ειδους ανθρωπους τους δινουμε αξια και δεν κανει....marichui έγραψε:Εγω την εχω πατησει...Παλαιοτερα τωρα πλεον οχι αλλα δε με νοιαζει...Αυτοι αποδειχθηκαν λίγοι!
μονη εισαι τωρα μαρακι σπιτι η ειναι και ο αντρουλης σου να σου κανει παρεουλα και να σε βοηθαει?marichui έγραψε:Από το στομα σας και στου θεου το αυτι!!! Μακαρι, τωρα που δεν εχω καφε προς το παρον ειμαι λιγο καλυτερα. Θα δυμε αυριο σιγουρα!
ναι αφρουλα μου το καταλαβα οτι στην αρχη με εβλεπες καχυποπτα και οχι τωρα πλεον γιαυτο και σου ειπα οτι εγω απο την αρχη σε συμπαθησα καταλαβες??? και εννοειται οτι τις συμβουλες που δινεις και συ και το καθε κοριτσακι το κανετε για το καλο ολων μας αλλωστε γιαυτο υπαρχει και αυτο το φορουμ για να λεμε τον πονο μας τη χαρα μας να κανουμε τις ερωτησεις μας για πραγματα που δεν ξερουμεαφρουλα έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ... ΣΟΥ ΕΙΠΑ "ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ"! ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!! ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ" ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗ ΧΑΡΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ! ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΗ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ! ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΚΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩΩΩΩΩ!!!
ουυυυυυ μια χαρα μαρακι που ειναι μικρουλι το σπιτι δεν χρειαζεται και πολλες δουλιτσεςmarichui έγραψε:Ειναι και ο καλος μου εδω απλα κοιμαται γιατι ειναι κουρασμενος απο εχθες...Αλλα υατος θα τα κανει όλα λεει...Το σπίτι ειναι 20 τετραγωνικα κ να θελω που να παω; Ως την τουαλέτα είναι 10 βηματα κ 8 ως την κουζινα...
ναι τοτε που εφυγε η αρτεμης σας διαβαζα και ειχα στεναχωρεθει πολυ και που της ειχε ερθει ενω ειχε πολλες ελπιδες και που εφυγε αλλα εγω την καταλαβα να σου πω την αληθεια αφρουλα.πριν αρχισω να γραφω το σκεφτομουνα φοβομουν μηπως και αρχισω να αγχωνομαι αλλα τελικα ειμαι μια χαρα και ισα ισα περναω πολυ ομορφα μαζι σας και σας σκεφτομαι και οταν δεν ειμαι μεσα αφου λεω καμια μερα θα παραμιλαω στον υπνο μου για σας και θα τα παιξει ο αντρουλης μου χαχαχαχχαχχαχααφρουλα έγραψε:ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ?! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΩ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!! ΙΣΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
andi82 έγραψε:αφρουλιτα και τωρα που λεμε για συμβουλες
ειχα περιοδο 17/12 μεχρι 22 καναμε 23/12,26/12,28/12,30/12 η γονιμη ηταν 30/12 με πολυ σιγουρια γιατι ειχα πολυ πονο απο το πρωι μεχρι το βραδυ.31/12 και 1/1 δεν εγινε δεν ειχα και πολυ ορεξη δεν ημουν και πολυ στα καλα μου.εχω ελπιδες με αυτες τις ημερομηνιες?και λογικα θα γινει και σημερα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης