751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95 Πεμ Ιαν 03, 2013 9:28 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Χρύσα το κυρίως γεύμα σου ποιό ήταν;;;έπρεπε να το φας μεσημέρι νομίζω ας πει και η Μαχη που ξέρει καλύτερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
XrysaB έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ (ΕΛΠΙΖΩ!) ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ! ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ! ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ! ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ FAUX LEATHER ΚΟΛΑΝ ΜΟΥ!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΧΥΝΕΙ!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ
andi82 έγραψε:μια χαρα ειναι χρυσα μου απλα το κυριως γευμα καλο ειναι να γινεται μεσημερακι και οχι βραδυ αλλα καποιες φορες δεν πειραζειXrysaB έγραψε:andi82 έγραψε:χρυσα γυμναστρια εισαι????XrysaB έγραψε:eirini7 έγραψε:XrysaB έγραψε:
ΚΑΝΕ 3 4 ΦΟΡΕΣ ΚΥΚΛΙΚΟ.
ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΦΟΥΛΑ
ευχαριστώ!!πήγαινα 5 φορές την εβδομάδα,έκανα και τη διατροφή που μου είχαν δώσει και ήμουν μια χαρά..αλλά με ξενέρωσαν εκεί μέσα και εφυγα..θα στα πω και από κοντά
ΑΧ ΤΡΩΜΕ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΩΡΑΡΙΩΝ
ΑΝ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ Η ΙΠΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ
ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ
5 ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ 3 ΑΡΚΟΥΝ
ΑΝ ΘΕΣΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?
10 1 ΑΥΓΟ
1 1Κ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
3 2 ΑΧΛΑΔΙΑ
7 1 ΤΟΣΤ ΜΟΝΟ ΤΥΡΙ
10 ΘΑ ΦΑΩ Α ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΟΤΟ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΠΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?
χρυσα οταν εισαι εγκυος μπορεις να κανεις γυμναστικη????
ναι ειρηνη μου της το εγραψα παραπανω οτι το κυριως το εβαλε βραδυ ενω πρεπει να ειναι μεσημερι απλα αν και καποιες φορες ειναι βραδυ δεν πειραζει αλλα οχι συχναeirini7 έγραψε:Χρύσα το κυρίως γεύμα σου ποιό ήταν;;;έπρεπε να το φας μεσημέρι νομίζω ας πει και η Μαχη που ξέρει καλύτερα
eirini7 έγραψε:Χρύσα το κυρίως γεύμα σου ποιό ήταν;;;έπρεπε να το φας μεσημέρι νομίζω ας πει και η Μαχη που ξέρει καλύτερα
ωραια αφου θες να τρως βραδυ τοτε θα πρεπει το μεσημερι να τρως εστω μια σαλατουλα και το απογευμα φρουτα να μην αφηνεις το στομαχι σου αδειο γιατι ετσι θα φας πολυ περισσοτερο το βραδυ.και το βραδυ μετα να τρως με μετρο οχι μεγαλες ποσοτητες γιατι δνε παυει να ειναι βραδυXrysaB έγραψε:eirini7 έγραψε:Χρύσα το κυρίως γεύμα σου ποιό ήταν;;;έπρεπε να το φας μεσημέρι νομίζω ας πει και η Μαχη που ξέρει καλύτερα
ΤΡΩΩ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 7 ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ 7
andi82 έγραψε:ωραια αφου θες να τρως βραδυ τοτε θα πρεπει το μεσημερι να τρως εστω μια σαλατουλα και το απογευμα φρουτα να μην αφηνεις το στομαχι σου αδειο γιατι ετσι θα φας πολυ περισσοτερο το βραδυ.και το βραδυ μετα να τρως με μετρο οχι μεγαλες ποσοτητες γιατι δνε παυει να ειναι βραδυXrysaB έγραψε:eirini7 έγραψε:Χρύσα το κυρίως γεύμα σου ποιό ήταν;;;έπρεπε να το φας μεσημέρι νομίζω ας πει και η Μαχη που ξέρει καλύτερα
ΤΡΩΩ ΒΡΑΔΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 7 ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ 7
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 51,5! ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ (ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΒΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΒΕΙ!), 2-3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ 0,5 ΚΙΛΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ 48 ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 49 ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
ΕΓΩ ΤΡΩΩ! ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ!
toniach29 έγραψε:ΤΣΑ ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!
ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
ΧΑΧΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΕΜΕ ΕΕΧΩ 2ΚΙΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΠΜΙ...ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΞ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡΑΚΙ?
marichui έγραψε:Κοριτσια αν επαναλαμβανομαι συγγνωμη δε θυμαμαι τιποτα από την ταραχή μου!
1ον, μακαρι να μείνει...Κυριως για το ιδιο και τον καλο μου που θα ελιναιτελειος μπα,πας.
2ον θα ξαναμιλησουμε το Σαββατο κ την Τεταρτη θα παω να με ξαναδει.
Χρυσα μου ελειψες τοσο καιρο!!! Τωρα μου λείπει κ η Σταυρουλα.
Αφρούλα μου ειπε να μην παρω τιποτα, αλλα θα τη ρωτησω παλι το Σαββατο.
XrysaB έγραψε:toniach29 έγραψε:ΤΣΑ ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!
ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
ΧΑΧΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΕΜΕ ΕΕΧΩ 2ΚΙΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΠΜΙ...ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΞ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΡΑΚΙ?
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΕΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΔΩ! ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Η' ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!) ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ! ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΔΩ! ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ Η' ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΠΟΤΕ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!) ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ! ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #95
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης