51 Απ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΦΥΛΟΥ.. Παρ Φεβ 22, 2013 4:03 am
melimpa
Είναι σε καλό δρόμο!
Απογοήτευση που χαράμισα 5 ολόκληρα λεπτα απ τη ζωη μου για να διαβασω βλακείες...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
summertime έγραψε:Ο ψυχίατρος είναι απαραίτητος, είτε πρόκειται για τρολ, είτε πρόκειται για μαμά. Στη δεύτερη περίπτωση είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, διότι θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει η ευαισθησία να σκεφτεί ότι εδώ υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν κ δεν μπορούν (όπως εγώ). Γυναίκες που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους είχαν τραγική απώλεια. Και το χειρότερο: γυναίκες που γέννησαν παιδάκι με κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ας μην προκαλεί λοιπόν με τέτοια "θέματα"
πες τα ρε σωτηρια.μυαλο δεν βαζουμε.Sot2010 έγραψε:Aπο τη μια παλεύετε να ξεφορτωθείτε τον κάθε προκλητικό και απο την άλλη απαντάτε σε προκλητικά θέματα που ανοίχτηκαν πριν δυο μήνες......
Πάμε παρακάτω.....
Allo mia krifi epithimia kai allo olokliri apogoitefsi giati to 3o paidi den einai koritsi!!Petrini έγραψε:Hmmmmmm dyskolh erwthsh...
Loipon egw kai ekswswmatikes ekana, kai paidi exasa, kai telika den mporesa na kanw diko mou paidi, kai uiothetisa....
Fysika kai kathe fora elega gero na einai, kai oti nanai... eixa omws panta mia kryfh elpida na einai koritsi... Se kathe mia apo tis dyo egkymosynes....
Prwta erxotan h xara oti eimai egkyos, meta to gero na einai kai oti nanai, kai meta h kryfh elpida... ax na einai koritsaki...
Tetoies skepseis den einai katakritees re koritsia... Oute thewrw oti eimai kakh mama gia ton gio mou, epeidh h8ela koritsi kapote....
Oute lew oti apogohteftika...
Skepseis einai pou kanoume oles kryfa mesa mas... kai h kopela... troll ksetroll thn moirasthke mazi mas!
An katakrinoume ton kathena gia tis skepseis tou, epeidh diaferoun apo tis dikes mas... tote tha fovatai o kathenas na moirastei kati mazi mas...
filitsaki έγραψε:δεν θα σε πυροβολησω εγω προσωπικα αλλα δεν θα σχοληθω με το θεμα σου.συγνωμη αλλα δεν εχεις θεμα ολο αυτο ειναι απλα .
οταν το κρατηςεις ςτην αγκαλια ςου θα αλλαξεις γνωμη....να ςκεφτεςαι οτι τουλαχιςτον εχεις ενα κοριτςακι...με το καλο....υγεια να εχει....dimar έγραψε: ΜΗ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ..Η ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ..ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ....ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙ ΕΝΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΩ 1 ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ....(ΕΧΩ 1 ΑΓ.ΚΑΙ 1 ΚΟΡ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΡΙΤΟ)ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΡΟΖ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ????ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΚΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.....ΜΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΕΙΤΕ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΕΜΑΙ ΑΠΙΣΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.....
Σωστο. Η υγεια μετραει. τιποτα αλλο.margdimitra έγραψε:Ένα γερό παιδάκι να εύχεσαι και μόνο. Συμβαίνουν τόσο τραγικά πράγματα που ας μην προκαλούμε καλύτερα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης