101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96 Παρ Ιαν 04, 2013 5:21 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
μαχη κολλησες σεντονιτιδα απο την ελλη???
μαρακι δες τα π.μ σου
μαρακι δες τα π.μ σου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!!!!
ΝΒ Β ΗΞ, ΩΧΨ,.Ω,Δ.,Ω.Δ,ΩΛΔΦΓ,ΛΦΔΓΦΛΓΦΛ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Π Α ΤΑΕΙ ΚΟΥΜΠΙΑ
ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ
ΓΦΓΔΗ ΦΓ ΗΦΔΗ
'Μ΄Μ,
toniach29 έγραψε:NAI GIANNA ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ FRISOGROW Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ FRISOGROW PLUS..ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΙΚΤΡΑ!!!
αγαπη έγραψε:μαχη κολλησες σεντονιτιδα απο την ελλη???
μαρακι δες τα π.μ σου
fourfouraki έγραψε:Να' μαι πάλι!! Έβαλα και καινούριο τικεράκι... αλλά παρόλο που έβαλα ίδιες ημερομηνίες αυτό τα βγάζει αλλιώς... παρ' το αυγό και κούρευτο!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ μεγια το τικερακι!!
για αγορακι μου μοιαζει!!!!
fourfouraki έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ μεγια το τικερακι!!
για αγορακι μου μοιαζει!!!!
Λες?? γερό να είναι και ας είναι ότι θέλει!! Αν και προτιμώ κοριτσάκι
Μάχη μου... τα είδες καλό μου αυτά που έγραψα εχθές??? ή τζάμπα τα έγραφα??
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:μαχη ξυπνησε με κλαματα και ειχα τη σακουλα στο χερι με τα ρολλα και για να σταματησει το κλαμα τισ εδωσα ενα και αυτη το πηρε τρεχωντασ και αρχισε να το κοβει κομματακι κομματακι!!!
marichui έγραψε:Μαχη μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! Μιλουσα με τους δικους μου και τωρα μπήκα...Συγγνωμη που αργησα!
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου όσο δε φανταζεσαι....
Συντομα κι εσυ εγκυουλα και λιλά!!!!
fourfouraki έγραψε:Μαχούλα για να βάλω μόνο 10 κιλά, θα πρέπει να τρώω γύρω στις 1400-1500 και να περπατάω κι' όλας... Χωρίς περπάτημα πρέπει να τρώω λιγότερες...
Και εγώ αυτό πιστεύω.. πως αν είναι σωστή η διατροφή δεν είναι ανάγκη να τρώω του σκασμού επειδή είμαι έγκυος!!!
fourfouraki έγραψε:Μαχούλα για να βάλω μόνο 10 κιλά, θα πρέπει να τρώω γύρω στις 1400-1500 και να περπατάω κι' όλας... Χωρίς περπάτημα πρέπει να τρώω λιγότερες...
Και εγώ αυτό πιστεύω.. πως αν είναι σωστή η διατροφή δεν είναι ανάγκη να τρώω του σκασμού επειδή είμαι έγκυος!!!
marichui έγραψε:Μαχη μου ειμαι ηρεμη σημερα. Δεν ξερω κοπελα μου τι προλαβες να διαβασεις αλλα την αλλη εβδομαδα θα ερθει κ η μαμα μου!!! Οποτε ηρεμησα αρκετα!
fourfouraki έγραψε:έτρωγα 1200-1300 θερμίδες και έχανα ένα κιλό το μήνα με γρήγορο περπάτημα 3-4 φορές την εβδομάδα. Μία φορά την εβδομάδα έτρωγα γύρω στις 1500 αλλά όχι και τόσο ποιοτηκά γιατί κάθε κυριακή βγαίνουμε έξω για φαγητό... αλλά και πάλι όχι υπερβολές.. απλά έτρωγα και κανένα τηγανιτό, ενώ στο σπίτι δεν τηγανίζω ΠΟΤΕ! Στην αρχή πήγαινα και γυμναστήριο κανονικά αλλά από τότε που αρχίσαμε τις προσπάθειες για μωράκι το σταμάτησα. Όταν ξεκίνησα τη δίαιτα, για 3-4 μήνες έτρωγα γύρω στις 1400 θερμίδες και δεν γυμναζόμουν και δεν έχανα γραμμάριο!
χοριακη γιατι να κανεις κουκλιτσα μου?πρεπει?marichui έγραψε:Μαχη ειδε μια κουκίδα κ μετα μου πηραν αιμα. Αυτο ξερω τιποτε αλλο. Αυριο θα τηλ για τη χοριακη κ την τεταρτη θα ξαναπάω...
andi82 έγραψε:
η ηλικια σου? υψος μου ειχες πει 1,64 και βαρος 61 κιλα? τωρα ποια ειναι η δραστηριοτητα σου?η δουλεια σου ειναι καθιστικη?γενικα τωρα κινεισαι η οχι?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #96
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης