51 Απ: Διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια! Τρι Ιουν 15, 2010 12:37 pm
tzeni
Η ψυχή της παρέας!
φαιη εσενα θα σε κερασω αυριο γλυκια μου χεχεχεε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
θελω τουρτα καραμελα χχιιχι ( πλακα κανω )βολευομαι ομως και με ενα φορτηγο παγωταtzeni έγραψε:φαιη εσενα θα σε κερασω αυριο γλυκια μου χεχεχεε
οτι τραβαει η ψυχη σου στα γκουντις εχει απολαfaye έγραψε:θελω τουρτα καραμελα χχιιχι ( πλακα κανω )βολευομαι ομως και με ενα φορτηγο παγωταtzeni έγραψε:φαιη εσενα θα σε κερασω αυριο γλυκια μου χεχεχεε
Blumie έγραψε:Γεια σας κορίτσια,
ήρθε η ώρα να σας πω και εγώ τη δικιά μου ιστορία.Είμαι σε μία σχέση με αρκετά χρόνια διαφοράς ηλικίας. Ναι είμαι 33 και εκείνος 10 χρόνια μικρότερος. Είμαστε μαζί δύο χρόνια και αγαπιόμαστε πολύ. Περάσαμε δύσκολα και συνεχίζουμε και περνάμε, μιας και οι δικοί μου είναι εντελώς αρνητικοί (οι δικοί του πάλι με καλοδέχτηκαν).Από την πρώτη στιγμή αγαπηθήκαμε πολύ και ονειρευτήκαμε τη δικιά μας οικογένεια, και συνεχίζουμε και ονειρευόμαστε ακόμα και αν σύννεφα υπάρχουν πάνω από τα κεφάλια μας. Εκείνος δεν έφυγε όμως ...δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Λέει πως η αγάπη είναι αυτή που θα τα φέρει όλα στα ίσια τους...
Τώρα θα μου πείτε γιατί με ένα "πιπίνι" ? Οι απαντήσεις μου θα έπιαναν πολλές ώρες γραφής μάλλον...
Γιατί είμαστε και οι δυο στην ίδια φάση ζωής. Αυτός δουλέυει εδώ και πολλά χρόνια και εγώ μάλλον άργησα να μεγαλώσω και συναισθηματικά και πρακτικά
Αφήστε που δεν του φαίνεται και καθόλου. Τόσο που ούτε εγώ το είχα καταλάβει στην αρχή. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως θα γεράσει πρώτα ο ίδιος και θα του λένε πως κυκλοφορεί ένα μωρό (είμαι το κοριτσάκι του ).Αυτά εν ολίγοις ...δεν περνάω και την ευκολότερη περίοδο της ζωής μου, αλλά όταν είμαστε αγκαλιά όλα είναι πιο χρωματιστά και ελπιδοφόρα.
Γατούλη θέλω να σου πω ό,τι σε αγαπώ γιατί ονειρεύεσαι ένα μικρό κοριτσάκι δικό μας, για να έχεις 3 όπως λες, μια εμένα, μία το μωρό και μία τη μάνα μου που είμαστε καρμπόν.
Ευχαριστώ που με ακούσατε...
Υ.Γ.1 Ναί είμαι Υδροχόος ...των άκρων και τα μυαλά στα κάγκελα.
Υ.Γ.2 Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα λίγο...
Αννα Κ. έγραψε:
Αμα εσυ περνας καλα κοριτσακι μου χεστους ολους!!!
Πιπινι στην εμφανιση αλλα μυαλα ωριμου αντρα εχω δει πολλες φορες!
Αλλα και το αντιθετο! Λιγοι ειναι αυτοι που ειναι 40 φευγα και εχουν "βλακεια" στον εγκεφαλο????
Εμενα ο αντρας μου ειναι λιγο μικροτερος μου(11 μηνες) αλλα σε περιπτωσεις σοβαρες ειναι τοσο ωριμος και ικανος να με βοηθησει που πραγματικα αισθανομαι ασφαλεια...Αυτη ειναι η ουσια.
ZWRZET έγραψε:εγω τι να σας πω τωρα...οταν παντρευτηκα την 1η φορα εγω ημουν 17 κι ο αντρας μου 32.μετα απο 15 χρονια γαμου χωρισαμε γιατι η ζωη μου τοσα χρονια ηταν ανηποφορη..δεν ειχα σκοπο να ξαναπαντρευτω..η ζωη ομως μου τα εφερε διαφορετικα κι ετσι τον περασμενο σεπτεμβρη ξαναπαντρευτηκα...η διαφορα ηλικιας μας?εγω 42 κι ο αντρας μου 37..η' του υψους ειμαι η' του βαθους..
Μαρία έγραψε:ZWRZET έγραψε:εγω τι να σας πω τωρα...οταν παντρευτηκα την 1η φορα εγω ημουν 17 κι ο αντρας μου 32.μετα απο 15 χρονια γαμου χωρισαμε γιατι η ζωη μου τοσα χρονια ηταν ανηποφορη..δεν ειχα σκοπο να ξαναπαντρευτω..η ζωη ομως μου τα εφερε διαφορετικα κι ετσι τον περασμενο σεπτεμβρη ξαναπαντρευτηκα...η διαφορα ηλικιας μας?εγω 42 κι ο αντρας μου 37..η' του υψους ειμαι η' του βαθους..
καλέ μια χαρά σε βρίσκω! τα κορίτσια της φωτό, είναι κάποιο από τα 2 εσύ? ή είναι κόρες σου καλέ?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης