151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Δευ Ιαν 07, 2013 9:46 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 1:47 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ετσι ολο ευχαριστα να ακουμε!!!!!αφρουλα έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ? Π.Χ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ?
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η LIDA R, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!), ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ (ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ!)!!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΕΜΕ!!! ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
XrysaB έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ!!!
ΘΕΙΚΟ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΣΩΘΗΚΑ.ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑΦΑΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΛΥΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
αφρουλα έγραψε:XrysaB έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ!!!
ΘΕΙΚΟ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΣΩΘΗΚΑ.ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑΦΑΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΛΥΚΑ.ΕΧΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΡΕΛΗ Ε ΤΡΕΛΗ!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ! ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ! ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΧΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ... ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ!!!
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσακια μου!!!!Καλωριζικο το νεο μας θεματακι!!!!!Πριν τελειωσει αυτος ο μηνας να μας αφησει ευχαριστες εκπληξεις!!!
Θελω να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ!!!!Να ειναι παντα καλα, ευτυσμενη με την οικογενεια της και θα της ευχηθω να παρει και κανα ΚΙΛΟ!!!χαχαχαχα
Χρονια πολλα στον αντρουλη της μαριας, της μαχης και της ευουλας!!
Χρονια πολλα και στην φωτεινουλα!!!
Εγω εχω τον αδεορφουλη μου σημερα και σε λιγο θα παω να τον χαιρετησω!!!
Λπν κοριτσια τλκ οταν εισαι αρρωστουλης το απολαμβανεις περισσοτερο το !!ασε που ξεβουλωνει και η μυτη!!!
Σημερα ειχα αδειουλα και τριγυρνουσα!!!
Σας χαιρετω!!!Απλα μπηκα να πω ενα γεια και να στειλω πολλα φιλια!!!
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλορίζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;εγώ ακόμα χάλια...πολύ συνάχι,δέκατα,λαιμός,βήχας κλπ.. και μου ήρθε και η αλέκα 4 μέρες πριν και με αποτελείωσε
το σκ πήγαμε εκδρομούλα καλάβρυτα!!περάσαμε πολύ όμορφα ..αν δεν ήμουν και άρρωστη....
Γιάννα χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!!!!!!!!!!
διάβασα 1 ολόκληρο θέμα από το πρωί κακούργες
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ...
karamelitsa22 έγραψε:
Ειρηνακι μου!!περαστικουλια!!!Εμενα μου εχει περασει αρκετα!!!εκανα πολυ και ξεβουλωσαν ολα!!!χαχαχ
Πρεπει να εκαν ωορηξια χθες!17η μερα!Οποτε βαλε με στην λιστα "ξου παλιοαλεκα" στις 23 ιανουαριου!!
Αφρουλακι, καλα ειμαι κοριτσακι μου!!!Διαβασα οτι θα μας επισκεφτεις συντομα!!με το καλο να μας ερθεις και να βρεθουμε ολες απο κοντα!!!
χρονια σου πολλα κοπελα μου..να χαιρεσαι την γιορτουλα σου κ τηνοικογενεια σου!!!!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης