576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Τρι Ιαν 08, 2013 2:06 pm
art86
Πρωταγωνιστής!!
που εισαι ρε ελλουκο ?μονο εστ εισαι για μταμεσονυκτιο κουσ κουσ............boubou έγραψε:Ειπα να κοιμηθω και σαπισα!!και εχω και αυριο να σηκωθω πρωι!!!!fourfouraki έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ Mhtsaina!! Καλή χρονιά και σε σένα!! Ότι επιθυμείς κοπέλα μου...
Τώρα που το σκέφτομαι κι' εγώ το έκοψα όταν σταμάτησαν να με πρήζουν!!!
Πάντως να σας πω κάτι ρε κορίτσια.. και είναι τραγικό... Αν το κόψεις, ο τρόπος για να μην το ξαναρχίσεις δεν είναι ούτε να πετάξεις τα τσιγάρα, ούτε να μην βγαίνεις, ούτε να μην κάνεις παρέα με καπνιστές κλπ... Ο τρόπος να μην το ξαναρχίσεις είναι να μην κάνεις ποτέ αυτή τη μία τζούρα, αυτή που θα πεις έλα μωρέ.. μια τζουρίτσα μετά από δυο χρόνια δεν είναι τίποτα! Γιατί αυτή η τζουρίτσα είναι πάντα αυτή που θα φέρει και όλες τις υπόλοιπες!!!
Είναι απαίσιο να επιλέγεις να βγαίνεις με καπνιστές και να τους προτιμάς σε σχέση με τους μη καπνιστές φίλους σου μπας και ξεκλέψεις καμιά τζουρίτσα... ένιωθα σαν πρεζάκι πραγματικά!!! έλεος...
φουρφουρ εγω παντως απο τοτε που το εκοψα το μονο που με ενοχλει ειναι να βγω βραδυ για ποτο καπου που δν μπορουμε να μιλαμε...σε μαγαζι με δυνατη μουσικη....γιατι βαριεμαι...ενω πρωτα θα ααααααραζα και θα εκανα το τσιγαρακι μου!!
αυτο που υπογραμμισα φοβομουν κι εγω...αλλα το εχω κομμένο 3 χρόνια και έχω κάνει περιστασιακά απο κανένα!έχει τύχει να κάνω 2 μέσα σε δυο μήνες (1 το μήνα) αλλά και να περάσουν και 5 μήνες μετά και να μην ξαναθέλω να κάνω!!! οποτε δν ειναι απαραιτητο!!!δν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να ξανακαπνιζει οπως πριν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά επειδη ειναι αυτο που λες οτι δν ξεχναμε την ευχαριστηση ΠΟΤΈ, δν μπορω να σκεφτώ και ότι δν θα καπνίσω ποτέ ξανα κανένα!! ίσως όταν κανω παιδιά να σκεφτώ αλλιώς, αλλά τώρα που ειμαι μόνη μου δν μπορω
εγω παντως ΟΛΑ τα οσπρια τα τρωω με τυρι!ειδικα στις φακες σπαω φετα μεσα και τα τρωω μαζι κυριολεκτικα χααχαχαχα
Μαρία αντε έφτασε η μέρα, αύριο θα δεις το σποράκι
Μάχη αν δν θες να το κόψεις ότι και να λενε οι αλλοι....κι εμενα ο αντρας μου δν ηταν ποτε καπνιστής και εγω ξεκίνησα να καπνιζω ενώ ήμασταν ήδη 2+ χρονια μαζί...και ειδικα στην αρχή μου θύμωνε πολύ όταν άναβα τσιγάρο και ποτέ δν το συνήθισε 6 χρόνια που κάπνιζα!!και φυσικά έτσι και κάπνιζε δν θα το εκοβα ποτε..μου άρεσε πολύ!!(αηδια θα λετε αλλα ναι μου άρεσε και καπνιζα, δν το έκανα ουτε για μοδα ουτε για τιποτα αλλο..εξάλλου ξεκινησα να καπνιζω στα 22 δν ημουν και πιτσιρικα να πεις οτι με παρέσυραν ) όταν θα θες πραγματικα μόνο τοτε θα τα καταφερεις!!
ΧΑΧΑΧΑΧ πολύ μου άρεσε το ανεκδοτο!!!
Χρυσα μου όλα τελεια θα ειναι με τις εξετασεις σου!!!!
Τονια μου μεγαλωσε το μπουμπουκακι σου!πηρε και θεση!!με το καλο να την υποδεχτεις τον Μαρτιο λοιπον να σας γεμισει εξτρα χαρα το σπιτι!!!
παλι για φαγητα μιλατε?? χιχι εγω για την ωρα καλα βαστώ... για να δούμε ποσος καιρος θα χρειαστει να χασω 5 κιλα! την προηγουμενη φορα χρειαστηκα 3 μηνες!! (δν μπορω να κανω διαιτα με 1200 θερμιδες πειναω χαχαχα οποτε το παω αργα αργα!)
Αφρουλιτα μου πωπω κι εγω τοτε με τους σεισμους της Αθηνας επειδη τον νιωσαμε κι εμεις ειχα φοβηθει τοσο πολυ που το βραδυ οταν εκανε μετασεισμους δν μπορουσα να κοιμηθω και μενω και σε μονοκατοικια!!δν ειχα τα πατωματα να με πλακωσουν κι εμεις ετσι ειμαστε..ηλιος και κρυοοοοοοοοοοοοο!!
Αρτεμις πιτσα ε? εχω κι εγω τα υλικα αλλα ολο ξεχναω να μπω στην διαδικασια να κανω μια ετσι ελαφριά!!χιχιχι
Φωτεινουλα μεγια το ρολοι!!
Σταυρουλινα γραφετε και διαγωνισματα?? καλη προβολη!!
Γιαννα μου καλη ξεκουραση!!!!!!
μεχρι να διαβασω και να γραψω περασε η ώρα..θα παω κι εγω να δω ταινια!!! θα ξαναμιλησουμε αυριο!!
σας φιλω μια μια ξεχωριστα!!
καληνυχτα