701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97 Τετ Ιαν 09, 2013 6:44 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΟΡΜΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 56.andi82 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
χαχχααχχαχαχχαχα εκμεταλευσου με οσο θελεις
καλε εσυ κορμαρα εισαι μας δουλευεις????
βαλε αλλα 7-8 κιλακια και θα εισαι σουπερ
σταυρουλινα μου ναι εχουμε περιπτερο και δουλευω και εδω εκτος απο την αλλη δουλεια που κανω
μαρακι μου χαιρομαι πολυ πολυ που εισαι καλα κουκλιτσα μου
art86 έγραψε:τι ωρα τελειωνεις μαχουλα μου....ηθελα να σε ρωτησω..προσπαθητε καιρο...?τα ειχαμε ξαναπει..?δεν θυμαμαιandi82 έγραψε:art86 έγραψε:καλως την Μαχη μας...τι κανεις κοριτσακι........
η τουρτα μου θα εχει 27 κερακια Σταυρουλινα μου
αρτεμουλα μου γεια σου καλα ειμαι γλυκια μου εδω δουλιτσα
εισαι αρχη ακομα..ελπιζω να ερθει συντομααααααααααααααααandi82 έγραψε:art86 έγραψε:τι ωρα τελειωνεις μαχουλα μου....ηθελα να σε ρωτησω..προσπαθητε καιρο...?τα ειχαμε ξαναπει..?δεν θυμαμαιandi82 έγραψε:art86 έγραψε:καλως την Μαχη μας...τι κανεις κοριτσακι........
η τουρτα μου θα εχει 27 κερακια Σταυρουλινα μου
αρτεμουλα μου γεια σου καλα ειμαι γλυκια μου εδω δουλιτσα
7.30 σχολαω αρτεμουλα και σημερα δεν εχω ραντεβου με πελατισσες αρα κατευθειαν σπιτακι
οχι γλυκια μου δεν προσπαθουμε καιρο,αν εξαιρεσεις μια φορα μονο που εγινε ελευθερα τον προηγουμενο μηνα και μου ηρθε(λογικοτατο) τωαρ ειναι ο επομενος κυκλος και περιμενω 14-15/1 και εγιναν ολες οι επαφες ελευθερα αρα στην ουσια απο αυτον το κυκλο ξεκινησαμε προσπαθειες αρα ειναι η πρωτη φορα εχω ακομα μελλον
XrysaB έγραψε:ΚΟΡΜΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 56.andi82 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
καλε εσυ κορμαρα εισαι μας δουλευεις????
βαλε αλλα 7-8 κιλακια και θα εισαι σουπερ
σταυρουλινα μου ναι εχουμε περιπτερο και δουλευω και εδω εκτος απο την αλλη δουλεια που κανω
μαρακι μου χαιρομαι πολυ πολυ που εισαι καλα κουκλιτσα μου
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΦΑΓΑ. ΜΗ ΦΩΝΑΞΕΙΣ
10 1 ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ
1 2 ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 1 ΚΟΥΠΑ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΡΥΖΙ
ΤΩΡΑ 2 ΦΕΡΕΡΟ ΡΟΣΕ
stauroulinaa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ....
marichui έγραψε:Χρυσα το λεμονι πως το ηπιες κ εχεις κ χαμηλη πιεση; Εγω αν το πιω θα με μαζευουν....
να μην πινεις λεμονι αμα εχεις χαμηλη πιεση.....αλλα αφου το ηθελες ....καλα εκανες....αλλα γενικα να το αποφευγεςXrysaB έγραψε:marichui έγραψε:Χρυσα το λεμονι πως το ηπιες κ εχεις κ χαμηλη πιεση; Εγω αν το πιω θα με μαζευουν....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
δεν ζυγιστηκα αλλα το νιωθω Γιαννα μου ...το βλεπω στα ρουχα μΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αρτ ποσο παχυνεσ?πηρες 2 κιλα?
μαριτσουι ποσο μεγαλη περιφερεια?οσο κ η εγνατια οδος?
χρυσα νομιζω οτι ηρθε ο καιροσ να σε μαλωσω. δεν ξερω τι λεει η μαχη αλλα η διατροφη που κανεισ ειναι πεινας!!!
φαε καλε εγκυος εισαι.τι κολλημα ειναι αυτο με τα κιλα?ειδικα εσυ που εισαι και γυμναστρια το σωμα σου ειναι εκπαιδευμενο και θα επανελθει πολυ γρηγορα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αρτ ποσο παχυνεσ?πηρες 2 κιλα?
χρυσα νομιζω οτι ηρθε ο καιροσ να σε μαλωσω. δεν ξερω τι λεει η μαχη αλλα η διατροφη που κανεισ ειναι πεινας!!!
φαε καλε εγκυος εισαι.τι κολλημα ειναι αυτο με τα κιλα?ειδικα εσυ που εισαι και γυμναστρια το σωμα σου ειναι εκπαιδευμενο και θα επανελθει πολυ γρηγορα
ουτε 4 5 μηνε4ς ειναι πολυ..να μην αγχωνεσαι κια καθολου...υπαρχουν κοριτσια εδω μεσα που προσπαθουμε χρονια ολοκληρα.........στο απευχομαι και μακαρι να μεινεις συντομα εγκυουλα αλλα μην σκεφτεσαι ετσι..θα αγχωθω αμα περασεουν 5 6 μηνες....σκεψου οτι θα ρθει συντομα και δεν θα προλαβεις να αγχωθειςandi82 έγραψε:ναι αρτεμουλα ακομα αρχη ειμαι αλλα αν περασουν 4 5 μηνες και δεν ερχεται πιστευω θα αρχισω να αγχωνομαι,ξερω δεν κανει αλλα θα μπορω να το ελεγξω????
ασε ποναει και οι κοιλιτσα μου σημερα σε 5 μερες περιμενω
andi82 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αρτ ποσο παχυνεσ?πηρες 2 κιλα?
χαχαχχαχχχαχαχχαχα τρελοκομειο χαχαχχαχχαχα μια χαρα ειναι καλε ας την να λεει
πες τα γιαννααααααα η χρυσα διαιτα κανει οχι διατροφη
andi82 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.
ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΕΡΕΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ?
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
art86 έγραψε:ουτε 4 5 μηνε4ς ειναι πολυ..να μην αγχωνεσαι κια καθολου...υπαρχουν κοριτσια εδω μεσα που προσπαθουμε χρονια ολοκληρα.........στο απευχομαι και μακαρι να μεινεις συντομα εγκυουλα αλλα μην σκεφτεσαι ετσι..θα αγχωθω αμα περασεουν 5 6 μηνες....σκεψου οτι θα ρθει συντομα και δεν θα προλαβεις να αγχωθειςandi82 έγραψε:ναι αρτεμουλα ακομα αρχη ειμαι αλλα αν περασουν 4 5 μηνες και δεν ερχεται πιστευω θα αρχισω να αγχωνομαι,ξερω δεν κανει αλλα θα μπορω να το ελεγξω????
XrysaB έγραψε:andi82 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.
ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΕΡΕΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ?
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
χαχχαχχαχαχχα οχι δεν θελω
μια χαρα το κριθαρακι με τυρακι και σαλατουλα τελεια,σε λιγακι φαε και κανενα γιαουρτακι με φρουτο και τρωγε καθε μερα 10 αμυγδαλακια που εχουν σιδηρο.
ειμαι σιγουρη οτι θα γινει συντομα για ολες μασandi82 έγραψε:art86 έγραψε:ουτε 4 5 μηνε4ς ειναι πολυ..να μην αγχωνεσαι κια καθολου...υπαρχουν κοριτσια εδω μεσα που προσπαθουμε χρονια ολοκληρα.........στο απευχομαι και μακαρι να μεινεις συντομα εγκυουλα αλλα μην σκεφτεσαι ετσι..θα αγχωθω αμα περασεουν 5 6 μηνες....σκεψου οτι θα ρθει συντομα και δεν θα προλαβεις να αγχωθειςandi82 έγραψε:ναι αρτεμουλα ακομα αρχη ειμαι αλλα αν περασουν 4 5 μηνες και δεν ερχεται πιστευω θα αρχισω να αγχωνομαι,ξερω δεν κανει αλλα θα μπορω να το ελεγξω????
μακαρι αρτεμουλα να μην προλαβω να αγχωθω
αλλα θα θελα παρα πολυ να μεινετε και σεις εγκυουλες που προσπαθειτε καιρο πολυ θα το θελα πραγματικα και ολα τα κοριτσακια να μεινουμε πολυ πολυ συντομα :kankan:kankan:
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #97
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης