26 Απ: ......................... Τετ Ιαν 09, 2013 1:39 am
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν διαβασα όλες τις απαντησεις και δεν ξερω τι σου ειπαν τα κοριτσια αλλα σου μιλαω ως ελενη που μεχρι πριν αρραβωνιαστω καπνιζα κανονικοτατα, μετα το εκοψα για λιγο, με το αγχος του γαμου το ξανααρχισα και το ξαναεκοψα μετα και τωρα μετα απο 3 χρονια εκανα τα πρωτα 2 ετσι για την πλακα και δεν το ξανακανω γιατι αηδιασα.
γνωμη μου ετσι? ο αντρας σουειναι απαραδεκτος να μιλαει ετσι. και ακομη πιο απαραδεκτος που βαζει το παιδι να σε βριζει.
αν εσυ θελεις να καπνισεις, και εφ οσον δεν το κανεις στα παιδια μπροστα ή μεσα στο σπιτι καλα κανεις.
αν ομως το εκανες στα παιδια μπροστα θα σε εκραζα εγω.
μιλησε του κατ αρχην πες του το ποσο ασχημο ειναι να σου μιλαει ετσι.
κακο κανεις ναι. αλλα σοτν εαυτο σου. εεε δεν νομιζω οτι ο καπνος μυριζει απο το μπαλκονι μσα στο σπιτι ή απο τον κατω οροφο στον επανω...
δηλ αν εσυ του μιλουσες ετσι για μια δικια του κακια συνηθεια τι θα ελεγε?
γνωμη μου ετσι? ο αντρας σουειναι απαραδεκτος να μιλαει ετσι. και ακομη πιο απαραδεκτος που βαζει το παιδι να σε βριζει.
αν εσυ θελεις να καπνισεις, και εφ οσον δεν το κανεις στα παιδια μπροστα ή μεσα στο σπιτι καλα κανεις.
αν ομως το εκανες στα παιδια μπροστα θα σε εκραζα εγω.
μιλησε του κατ αρχην πες του το ποσο ασχημο ειναι να σου μιλαει ετσι.
κακο κανεις ναι. αλλα σοτν εαυτο σου. εεε δεν νομιζω οτι ο καπνος μυριζει απο το μπαλκονι μσα στο σπιτι ή απο τον κατω οροφο στον επανω...
δηλ αν εσυ του μιλουσες ετσι για μια δικια του κακια συνηθεια τι θα ελεγε?