51 Απ: ......................... Τετ Ιαν 09, 2013 5:38 am
????????
Επισκέπτης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Απρ 09, 2013 10:37 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Απρ 09, 2013 10:38 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Απρ 09, 2013 10:39 am, 1 φορά
eirini.pav έγραψε:πιστευω πως εινα λογικό να νιωθεις ετσι γιατί σττην τελική σεβεσαι και τους μη καπνιστες και τα παιδια σου και δεν το κανεις μεσα στο σπίτι για να τους επιβαρυνεις με τη δική σου κακή συνηθεια! και για να μην παρεξηγηθω ειμαι και εγω καπνίστρια! ο αντρας μου πιο φανατικος το εκοψε εδω και ενα χρονο! το εκοψα και εγω μαζι του τοτε αλλα εντελώς λαθος στιγμη μολις ειχα απολυθει και μόλις ειχαν επιστρεψει οι κρισεις πανικού που παθαινω! το ξαναρχισα λοιπον και δεν μου μιλουσε καια βδομαδα! τωρα ειμαι σε φαση που μου διαγνωστηκε αυτοανοσο και η γιατροσ ειπε να το κοψω! καταλαβαινεις την μουρμουρα που εχω! ζοριζω με τα λίγα που ακούω πόσο μάλλον αν ακουγα αυτα που λέει σε σένα! ομως πρεπει να καταλαβουμε οτι ουσιαστικά δεν μας προσφερει τιποτα το τσιγαρο μόνο επιβαρυνει! θα κανουμε μεγαλο καλό στην υγεια μας και την σωματκή και την ψυχική αν το κοψουμε το ρημαδι! αλλά αυτο για τα παιδια να μην τα κατεβασεις κατω υπερβολή! μη τα βγαζεις και εξω τοτε γιατι εχει τρελό καυσαεριο και ο,τι αλλο εχει τωρα από τζακια κλπ!Αερισαν οι ανθρωποι!Ελεος!
Έλα κορίτσι μου, ήμανε Υποθηκοφυλακείο Καπανδριτίου, τώρα γύρισα.... Συγνώμη που το μπαχάλεψα εχθές, αλλά να σου πω την αλήθεια, μέχρι που κάποια αγγούρω πήγε να την πει σε σένα, καθόμουν ήσυχα... Μετά μου αναψαν τα λαμπάκια και πήρα φόραarco iris έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΝΕΛΑΔΑ?
σε διαβαζω τι γελιο ειχες χτες!
λοιπον εμενα ο δικος μου δεν εχει τετοια ρε συ, δεν εχει κολλημα με κατι ετσι για να καταλαβει τι ζηταει
χτες μου ειπε οτι το ιδιο θα χαρει αν κοψω το τσιγαρο με το να ξαναπερπατησω........ρε παιδια!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Απρ 09, 2013 10:40 am, 1 φορά
Άσε, μη μου πεις, ΚΑΙ ωροσκόπος Καρκίνος ε;arco iris έγραψε:ρε παιδια δεν καπνιζω μπροστα του τι τον νοιαζει αν κραταω ηλεκτρονικο η την πιπα της ειρηνης το μπελα μου μεσα!!!!!!
εχω κατι φιλεναδες λατινικη αμερικη μα το θεο πουρα θα παραγγειλω!
και με το ηλεκτρονικο θα φωναζει να μη με βλεπει αρα.......και πως ειναι αυτο ωρε και μετα το κοβετε? δλδ τι αισθηση εχει?
ουφ δεν ξερω
δεν εχει ρε τετοια κουσουρια να του προσαψω δεν πινει, δεν καπνιζει, δε βριζει, πως με πηρε εμενα δε μπορω να καταλαβω......
και δεν ειμαι και ανθρωπος εγω να σου χτυπησω κατι ετσι στυλ....[/font]
καλα φουντωσα[/font">
παω για τσιγαρο :D:D
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης