Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δωραααα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!! :Ρ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο βραδυ!παω σιγα σιγα!φιλακια ππολλα!!!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ηρθα παλι κι εγω, θα ξαναφυγω ιμως γιατι ειμαι πολυ χαλια, δεν αντεχω καθιστη.

Μυρια μου βιαζεται το παιδακι σου!!! Δεν πειραζει, αφου περασατε τα 2 κιλα, ολα καλα! Laughing Laughing Ολες οι μερες παραπανω απο δω και περα ειναι υπερ σας!
Οπως ειπε κ η Δωρα, μην περιμενεις και πολλα απο το ουτροτζεσταν... Εμενα μονο του δεν με βοηθησε ποτε! Κολπικα σου ειπε να το παιρνεις ή απο στομα?Κολπικα ειναι πιο δραστικο μπορω να πω.

Τωρα να πω και σε Φιλιτσακι και Δωρακι τις ευχες μου γιατι μπορει να βγειτε νωρις.

Δωρα μου, μακαρι ολα να γινουν οσο πιο γρηγορα κι ανωδυνα γινεται, αντε, μην καθυστερησει πολυ ακομα η μπεμπιτσα σου να ερθει στην αγκαλια της μανουλας!!!

Φιλιτσα μου ψυχραιμη να εισαι, να σε πιασει η επισκληριδιος Razz και ολα καλα θα πανε! Το ξες αλλωστε, το'χεις ξαναδει το εργο εσυ!!!

Απο ενα φιλακι και στις δυο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 417472 και η σκεψη μου θα ειναι μαζι σας αυριο!!! Στελνω και την θετικη μου ενεργεια και όλη μου την αγαπη Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 727892 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 727892 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 669659 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 669659 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 669659

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki, εχεις δικιο και σ' ευχαριστω για τον συνδεσμο. Απλα ειπα να δοκιμασω πρωτα στο φορουμ επειδη μιλαμε για μικρη ποσοτητα. θα το κοιταξω αυτο που μου εστειλες, το συγκεκριμενο ουτε που το γνωριζα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:doritaki, εχεις δικιο και σ' ευχαριστω για τον συνδεσμο. Απλα ειπα να δοκιμασω πρωτα στο φορουμ επειδη μιλαμε για μικρη ποσοτητα. θα το κοιταξω αυτο που μου εστειλες, το συγκεκριμενο ουτε που το γνωριζα.

κ εγω απο το φορουμ εμαθα για την αγκαλια!Διαβαζα πριν πολυ καιρο ενα θεμα με μια εγκυο κοπελα που ο συντροφος της δεν ηθελε το παιδι κ ή θα το εριχνε ή θα την χωριζε.κ εψαχνε να βρει τροπους κ μεσα στηριξης για να το κρατησει μονη της.Καποια μανουλα της ειπε να απευθυνθει στην αγκαλια κ ψαχνοντας το μου εμεινε.Ειχα κ εγω ξαδερφη που ειχε προσφατα γινει ανυπαντρη μανουλα κ με ευαισθητοποιησε καπως παραπανω!Γι'αυτο σκεφτηκα οτι εστω κ ενα πακετακι ισως για καποια μανουλα εκει να εχει πολυ μεγαλυτερη αξια απ'οτι για εμας εδω.Κ μιλαω για το συγκεκριμενο γκρουπακι που πανω κατω ξερουμε η μια την αλλη κ αν τα καταφερνουμε ή οχι.(νομιζω δλδ... Rolling Eyes )Δες το αν δε σου κανει κοπο.Μπορει να μη μπορεις να βοηθησεις τωρα αλλα να μπορεις καποια αλλη στιγμη με τον ενα ή τον αλλο τροπο...

Mirantzela!

Mirantzela!
Δωρακι δεν νυσταζεις φανταζομαι ε;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιραντζελακι μου ξεκουρασου...ηταν δυσκολη η μερα σημερα για σενα.

Σοφακι μου η δικη μου ελπιδα σ'αυτο το θεμα εχει πεθανει προ πολλου! Razz Ελπιζω να ξαναγεννηθει συντομα!εξαλλου απο αυριο ξεκιναμε διαιτα!Τουλαχιστον μεχρι το Σαββατο! Razz Razz Razz Μετα βλεπουμε!Ελπιζω να μην πλακωσουν ολοι με γλυκα στην κλινικη.

Φιλιτσα μου αυριο θα (ξανα)γινουμε μανουλες!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Αντε κοιμησου εσυ εγω θα βασταω θερμοπυλες οπως κ χθες!Νυστα ουτε για πλακα...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τπτ κ σημερα απο υπνο...Τωρα να φανταστεις θα αρχισω να μαζευω τα χριστουγεννιατικα.Δυστυχως ειναι λιγα κ θα τελειωσω γρηγορα κ μετα δε θα εχω τι να κανω!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο δικιο εχεις κοριτσι μου. θα το κοιταξω πιο προσεκτικα και αυριο το site. μακαρι να μας αξιωνει παντα ο Θεος να εχουμε τη διαθεση αλλα και την ικανοτητα να προσφερουμε.
Σου ευχομαι 9και σε ολα τα κοριτσια) τα καλυτερα! Καλο βραδυ.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Μιραντζελακι μου ξεκουρασου...ηταν δυσκολη η μερα σημερα για σενα.

Σοφακι μου η δικη μου ελπιδα σ'αυτο το θεμα εχει πεθανει προ πολλου! Razz Ελπιζω να ξαναγεννηθει συντομα!εξαλλου απο αυριο ξεκιναμε διαιτα!Τουλαχιστον μεχρι το Σαββατο! Razz Razz Razz Μετα βλεπουμε!Ελπιζω να μην πλακωσουν ολοι με γλυκα στην κλινικη.

Φιλιτσα μου αυριο θα (ξανα)γινουμε μανουλες!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109 Αντε κοιμησου εσυ εγω θα βασταω θερμοπυλες οπως κ χθες!Νυστα ουτε για πλακα...

ουπς! γεννας αυριο? με το καλο κοριτσακι μου, να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι και να εχεις εναν πολυ ευκολο τοκετο ευχομαι! Τωρα καλο βραδυ.

Mirantzela!

Mirantzela!
Ναι, πρεπει να ξεκουραστω αλλα δεν νυσταζω ρε γμτ...Εχω και την εγνοια να μετραω τις συσπασεις να καθε λιγο κ λιγακι, κ αγχωνομαι κ που να με πιασει υπνος μετα;;;

Τι δωματιο θα παρεις στην κλινικη;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρκελα σ'ευχαριστω!Καλο σου βραδυ!

Μιραντζελα ξαπλωσε τουλαχιστον κ παρε το λαπτοπ διπλα σου.τις συσπασεις γιατι τις μετρας?εγιναν παλι συστηματικες?
3κλινο θα παρω.δεν ειμαστε κ για πολυτελειες!ασε που λιγη παρεουλα δεν κανει κακο!

Mirantzela!

Mirantzela!
Ναι, ξαπλωσα ηδη, δεν την παλευω καθιστη, ζοριζομαι..

Τις μετραω γιατι μ ειπε ο γιατρος να τις μετραω και να τον ενημερωνω, για να ξερει. Μιλαμε στο τηλ καπου 4 φορες την μερα, για να βλεπει πως ειμαι.

Εχω παλι αρκετες δυνατες αλλα οχι τοσο συχνες οσο πρεπει..

Εμμονη ιδεα μ εχει γινει πια αυτο το πραγμα...Τυχερη εισαι που δεν ειχες, πιο πολυ για το ψυχολογικο κομματι

Mirantzela!

Mirantzela!
Κοριτσακι μου λεω να φυγω εγω, να προσπαθησω να κοιμηθω!

Και παλι με το καλο αυριο ολα καλα να πανε, και με εναν (κανεναν δλδ)πονο η ζουζουνα σου!!!

Αχ, τελευταια νυχτα εγκυος, πωςσε ζηλευω δεν λεγεται!!!με την ακλη εννοια παντα Very Happy Very Happy
Φιλακια πολλα! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 334590 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 334590
Προσπαθησε κι εσυ να κοιμηθεις να εισαι ξεκουραστη αυριο!!
Περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 125586 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 125586

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας όμορφες!
Φιλιτσα μου σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια! Με το καλό να ρθει το αγοράκι σου και να είστε και οι δύο γέροι και ευτυχισμένοι!
Δωρακι μου έφτασε η ώρα να ρθει η κουκλάκια σου ! σου εύχομαι να έχεις τον πιο εύκολο, ανώδυνο και γρήγορο τοκετό! Όλα να πάνε τέλεια κοριτσάκι μου και αύριο τέτοια ώρα να είναι η αγκαλιά σου γεμάτη με την κόρη σου!
Μιραντζελακι μου εμείς υπομονή! Θέλουμε λίγο ακόμα, το ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ μωρό μου αλλά λίγο έμεινε... Θα περάσει ο καιρός....

Mirantzela!

Mirantzela!
Γεια σου Νατασακι! Τι κανεις κοριτσι;;Πως εισαι;

Ολο λεω θα φυγω κι ολο εδω ειμαι τελικα, κολλαω... Razz Razz

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά ειμαι, συσπάσεις έχω και γω αλλά ευτυχώς όταν ξεκουραστώ περνάνε! Αύριο θα πάω στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει!
Εσύ καλό μου ζορίζεσαι παλι;

Mirantzela!

Mirantzela!
Ναι γμτ, ζοριζομαι.. Σωματικα, ψυχολογικα, λιγο απ'ολα..

Πω πω ολη μερα γκρινιαζω σημερα... Δεν παει αλλο η κατασταση μου..

Αν περνανε οι συσπασεις σου Νατασα μ οταν ξαπλωνεις, ειναι φυσιολογικες συσπασεις που καει η μητρα γτ προετοιμαζεται. Μην ανησυχεις! Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσιααααααα εγω μπηκα στν μηνα μ!!!και λετε οτι θελετε κ ο γιατρος μ με μηνα τα μετραει κ οχι με βδομαδες! :ρ

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ανησυχώ! Έτσι κι αλλιώς μιΑ εβδομάδα έμεινε! Θα περάσει που θα πάει!
Εσύ προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε τέλεια! ΈχειΣ απόλυτο δίκιο να γκρινιάζεις αλλά κακό σου κάνει... Σκέψου ότι σε λίγες μερουλες το αγοράκι σου θα είναι στην αγκαλίτσα σου και θα το μυρίζεις, θα το φιλάς και θα τα ξεχάσεις όλα όσα πέρασες... Οπότε λίγο υπομονή ακόμα ομορφιά μου!

Mirantzela!

Mirantzela!
Κι εγω αυτα σκεφτομαι Νατασα μου, προσπαθω τουλαχιστον...
Ε, τωρα γκρινιαζω πιο πολυ γτ μ βγηκε η ταλαιπωρια ολης της εγκυμοσυνης νομιζω...

Σοφακι κι εγω ετσι τα μετραω, ο γιατρος μου δηλαδη. Αρα ναιιι μπηκες στον μηνα σου!!! I love you

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ ζόρικο το αγοράκι σου! Και είσαι και μικρούλα και ταλαιπωρήθηκεΣ πολύ... Αξίζουν όσα και να περάσουμε για τα μωράκια μας!
Κλείσε τα ματάκια σου να κοιμηθείς και θα δεις ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα γιατί θα είσαι μια μέρα πιο κοντά στο μωρό σου.... Κάθε μέρα και καλύτερα θα είσαι!
Σοφακι όντως μπήκες στο μήνα σου, και γω έτσι τα μετράω, άντε με τοκαλό!
Πάω και γω να κοιμηθώ...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιγο ελλειψα κ παλι χαλασε κ δε μπορω να σας διαβασω!Μαζεψα τα χριστουγεννιατικα,εριξα ενα κλαμα κ εβαλα κ τον καλο μου για υπνο!
Αχ μεχρι χθες γκρινιαζα ποτε θα ερθει η μικρη μου κ τωρα εκλαιγα γιατι κουνιοταν κ μου θυμισε ποσο πολυ θα μου λειψει αυτο μετα!Ειναι φυσιολογικο που θελω να κλαιω?αχ δεν ξερω τι θελω πια!Θελω κ την κοιλιτσα μου κ τη μπεμπα αγκαλια! Rolling Eyes κ δεν ξερω αλλα εχω αρχισει κ να φοβαμαι λιγο...Οχι για μενα αλλα για τη μικρη μου!αχ...δεν βλεπω να περναει ευκολα η βραδια...

Mirantzela!

Mirantzela!
Αχ βρε Δωρα μου λογικο ειναι να εισαι φορτισμενη σημερα!!Αυριο τετοια ωρα δεν θα ειναι μεσα σου η μικρουλα σου, αλλα διπλα σου ή στην αγκαλιτσα σου!!!

Κι εγω διαβαζα κατι ιστοριες τοκετου τωρα στο μπλογκ του ειμαιμαμα κι εκλαιγα!!!Συγκινηθηκα πολυ!

Μην φοβασαι καθολου, εισαι ετοιμη και ολα θα ειναι τελειαααα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρικα τροπο να σας διαβασω! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #15 !! - Σελίδα 5 328109
Μιρατζελα μου λιγη υπομονη ακομα.πλησιαζει ο καιρος.Συσπασεις κ εγω εχω αλλα οχι σαν τις δικες σου.αν ξαπλωνω περνανε.
Νατασσα μου ευχαριστω!
Ελπιζω να προλαβω να μπω κ αυριο πριν φυγω!Καληνυχτα κοριτσακια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις