276 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 Πεμ Ιαν 10, 2013 5:08 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ SMILEY!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:λοιπον εγω λιωνω μια μαγια ειτε ξερη ειτε νωπη σε χλιαρο νερο -το νερο αναλογα ποσο ζυμη θες...ριχχνω λιγη ζαχαρη εχει τη δυνατοτητα να αφρατευει τη μαγια...και το αφηνω 5 λεπτακια...μετα λιγο ξυδι λιγο αλατι λαδι και αλευρι οσο παρει λιγο λιγο ωστε να γινει μαλακη ουτε να κολλαει στα χεια αλλα και ουτε οπως η ζυμη για πιτσα κτι ανδιαμεσο....το αφηνεισ σε ζεστο μερος μεχρι αν διπλασιαστει περιπου...και μετα τα κανεις μπιλιτσες τα ανοιγεις και τα γεμιζεις με οτι θες..το πιο ευκολο ειναι με τυρι...βαζεις λιγο πιπερι το παταας με το πηρουνι ακι μετα τα γεμιζεις..οχι πολυ τυρι γτ θα σου βγει εξω...αφηνεις το λδι αν καψει ακλα και οταν το βαζεις κατεβαζεις τη φωτια στο 6 ωστε να ψηθουν και απο μεσαkaramelitsa22 έγραψε:ρε κοριτσια ωραια τα λετε αλλα ακομη περιμενω την συνταγη και την διαδικασια για να τα φτιαξουμε!!!
marichui έγραψε:Καλησπερα στο παρεακι!!
Τι μου κανετε απιστευτς γλωσσουδες;;;;;
Διαβαζω κ δεν τελειωνω!!!
Ειρηνη περαστικα, Ελενη υπομονη, σε λιγες μερες θα μαθουμε κ σε οσα κοριτσια προσπαθουν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Την αλλη Πεμπτη εχω κι εγω γιατρο μαζι με το Φουρφουρ κ τη Χρυσα. Ξερει καμια να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να ακουσουμε καρδουλα αν ολα ειναι καλα;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΕΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ!!
ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ε ΜΑ ΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ!!!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ Ε?
ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ε ΜΑ ΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ!!!
ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ Ε?
ΠΩ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
marichui έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! Σταματησαν κ σημερα που ειχε τελεια μερα κ ειπα να βγω μια πολυ μικρη βολτιτσα, ειδα μια σταμπα μπεζ-ανοικτο καφε μικρη(οχι οπως τα αλλα), χεστηκα πανω μου κ ταβλιαστηκα παλι!!!!! Απο τοτε δεν ξανα ειχα, ελπιζω στη βοηθεια του Θεουλη!!!
Εγω Μαχη κυρια, χθες σαλατα με αβγουλακι κ τυρακι!!!
art86 έγραψε:μαχουλα τι κανεις?οχι οχι ψεμματα φημες εμεις τρωμε μονο λιτ.
καραμελιτσα ναι μεχρι αν ροδοκοκκινησουν......
μαρακι μου να ξεκουραζεσαι κια ολα θα πανε καλα........
marichui έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! Σταματησαν κ σημερα που ειχε τελεια μερα κ ειπα να βγω μια πολυ μικρη βολτιτσα, ειδα μια σταμπα μπεζ-ανοικτο καφε μικρη(οχι οπως τα αλλα), χεστηκα πανω μου κ ταβλιαστηκα παλι!!!!! Απο τοτε δεν ξανα ειχα, ελπιζω στη βοηθεια του Θεουλη!!!
Εγω Μαχη κυρια, χθες σαλατα με αβγουλακι κ τυρακι!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:μαχη εχεισ πμ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης