301 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98 Πεμ Ιαν 10, 2013 6:12 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαρακι το σαββατο ερχεται η μανουλα???? τι τελειααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
karamelitsa22 έγραψε:κοριτσακια να ρωτησω κατι?ποια ανοιξε αυτη την ομαδουλα στο φβ??!!!
γιαννα εισαι ακομη θυμωμενη μαζι μου?
art86 έγραψε:θα περιμενω τα νεα της μαριας και μετα θα παω για υπνο......
καραμελιτσα το φουρφουρακι την ανοιξε...ειναι μυστικη οπως λεει δεν φαινεται στους αλλους μονο εμεις την βλεπουμε
karamelitsa22 έγραψε:art86 έγραψε:θα περιμενω τα νεα της μαριας και μετα θα παω για υπνο......
καραμελιτσα το φουρφουρακι την ανοιξε...ειναι μυστικη οπως λεει δεν φαινεται στους αλλους μονο εμεις την βλεπουμε
αληθεια??δεν το ηξερα!!Σιγουρα ειναι μυστικη?μην γινω και ρεζιλι!!!
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!! ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ>???
marichui έγραψε:Δε μου λενε τιμη!! Μου λενε να παρω σε μιση ωρα να μιλησω με τη γιατρο, να μου πει αν όλα ειναι καλα... Ειναι να μην φοβασαι;
marichui έγραψε:Δε μου λενε τιμη!! Μου λενε να παρω σε μιση ωρα να μιλησω με τη γιατρο, να μου πει αν όλα ειναι καλα... Ειναι να μην φοβασαι;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΧΗ ΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #98
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης