Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

276ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 3:43 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Modmommy, δεν παίρνω ακομα ασβέστιο! Οπότε αυτο δεν ειναι, μαλλον απο την ουρολοίμωξη... Κορίτσια, εχω αγχωθεί πολύ με αυτο το πράγμα, φοβαμαι να μην παθει τιποτα το νινι μου... Ουφφφ. Ολο καθομαι και περιμένω ν κουνηθεί, νομίζω οτι εχει μειωθει η κινηση του σε σχεση με αλλες μέρες. Η΄ ειναι απο το άγχος μου κα το νομίζω? Sad Sad

απο το αγχος σου ειναι.και εγω χτες ολο το πρωι εκανα δουλειες και φυσικα δεν τον ειχα ακουσει το μεσημερι επεσα να κοιμηθω και εφαγα φρικη.ευτυχως στα επομενα 10 λεπτα κλωτσησε και ηρεμησα.ετσι και εσυ απο το αγχος σου φαινεται οτι δεν ακους οσο παλια

277ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 3:46 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι πόσο σε καταλαβαινω γι αυτές τις αποφασεις και πόσο σε ζηλεύω για τα κιλά σου!!!!!!
Λοιπόν θα σου πω πως τελικά κατέληξα εγώ γιατί δεν.με λες κι αποφασιστικη γενικά και μου πήρε μέρες!!! Πήρα το χρωματολογιο έκατσα στο μελλοντικό δωμάτιο του αγοριού μου και σκέφτηκα τι θέμα θα θελα να χει,με τι να μοιάζει μόλις μπει καποιος! Ήθελα να ναι ένα πάρκο,όμορφο,χαρούμενο,αρμονικό κι αισιόδοξο! Σαν παιδική χαρά!Δεν μ αρέσουν τα μπουκωμενα δωμάτια ούτε αυτα που έχουν μέσα τα πάντα!!!!! Οπότε με βαση αυτα και το ξύλο οξείας που έχουμε ήδη σε ντούλαπα και συρταριερα κατεληξα σε χρώματα!!
Το κρεβατι εγώ ήθελα να είναι μίξη λευκό οξεία και να μπορεί να γίνει προεφηβικο. Εχω βρει κάτι πολύ κοντά σ αυτό και σε προσφορα!!!

278ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 3:48 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nantiaf έγραψε:Modmommy, δεν παίρνω ακομα ασβέστιο! Οπότε αυτο δεν ειναι, μαλλον απο την ουρολοίμωξη... Κορίτσια, εχω αγχωθεί πολύ με αυτο το πράγμα, φοβαμαι να μην παθει τιποτα το νινι μου... Ουφφφ. Ολο καθομαι και περιμένω ν κουνηθεί, νομίζω οτι εχει μειωθει η κινηση του σε σχεση με αλλες μέρες. Η΄ ειναι απο το άγχος μου κα το νομίζω? Sad Sad

Απ το άγχος σου είναι σίγουρα!!! Φάε κάτι,ένα φρούτο η ένα γιαουρτακι με μέλι και ξάπλωσε να δεις που θα τον ακούσεις να σε κουτουλαει!! χαχα!!

279ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 3:54 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ναντιακι μου μην αγχωνεσαι... Δεν ειναι τιποτα!!! Δεν προκειται να παθει απολυτως τιποτα το νινακι σου!!! Ετσι κανουν αυτα!!! Εχουν κ αυτα τις ωρες τους!!! Ποτε τρελαινονται στις κλωτσιες κ ποτε ειναι τεμπελικα κ δεν εχουν ορεξη να κουνηθουν!!!! Χαλαρωσε κ μην κανεις ασχημες σκεψεις!!!

280ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:00 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:Μαρακι πόσο σε καταλαβαινω γι αυτές τις αποφασεις και πόσο σε ζηλεύω για τα κιλά σου!!!!!!
Λοιπόν θα σου πω πως τελικά κατέληξα εγώ γιατί δεν.με λες κι αποφασιστικη γενικά και μου πήρε μέρες!!! Πήρα το χρωματολογιο έκατσα στο μελλοντικό δωμάτιο του αγοριού μου και σκέφτηκα τι θέμα θα θελα να χει,με τι να μοιάζει μόλις μπει καποιος! Ήθελα να ναι ένα πάρκο,όμορφο,χαρούμενο,αρμονικό κι αισιόδοξο! Σαν παιδική χαρά!Δεν μ αρέσουν τα μπουκωμενα δωμάτια ούτε αυτα που έχουν μέσα τα πάντα!!!!! Οπότε με βαση αυτα και το ξύλο οξείας που έχουμε ήδη σε ντούλαπα και συρταριερα κατεληξα σε χρώματα!!
Το κρεβατι εγώ ήθελα να είναι μίξη λευκό οξεία και να μπορεί να γίνει προεφηβικο. Εχω βρει κάτι πολύ κοντά σ αυτό και σε προσφορα!!!
Γιατι καλε με ζηλευεις για τα κιλα μου;;; Πηγα σε διατροφολογο γιατι το χα παρακανει με τα σκατολοιδια, κ μου ειπε οτι ειμαι δυο κιλα πανω κ μεχρι το τελος πρεπει να παρω αλλα 5 με 6...
Αλλα δε θα ξαναπαω.. Μου εδωσε μια διατροφη κ θα τη λαβω υποψη μου αλλα δε θα την ακολουθησω κατα γραμμα.... Αμαν πια.. Το πολυ πολυ να μου μεινουν καποια κιλακια θα τα χασω μετα!! Σκοπος ειναι να ειμαστε καλα μεσα μας κ προπαντως τα μωρακια μας να ερθουν με το καλο να ειναι ολα γερα!!!!!!!
Οσο για το δωματιο ωραια η σκεψη σου!! Το απογευμα θα σταθω εξω απο το δωματιο του μπεμπουλη κ θα φανταστω οπως θα ηθελα να ειναι κ ελπιζω να βρω μια ακρη!!!!

281ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:25 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσιαααα! Εμενα η γραμμη που λετε αργησε πααααααααααρα πολυ να μου εμφανιστει στην 1 η εγκυμοσινη και οταν εμφανιστηκε ηταν πολυ μικρη και διακριτικη και τωρα ακομη δεν εχω ουτε ιχνος.

Αποστειρωτη κι εγω της chicco τον κλασσικο απο τα Λητω και μαλιστα με την ιδια προσφορα. Απο τα 70 ευρω στα 49,99!

Εχθες κοριτσια το απογευματακι εφαγα μια βαφλα... μα μια βαφλα... με εχξτρα σκουρα σοκολατα απο πανω... εγινε της κολασεως! Σημερα το πρωι δεν τολμησα να ζυγιστω βεβαια... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Κι εγω παντως εκει γυρω στα +5 ειμαι... μετα απο το χθεσιμο ισως εφτασα και στα +6 .... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

282ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:28 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Καλημερα κοριτσιαααα! Εμενα η γραμμη που λετε αργησε πααααααααααρα πολυ να μου εμφανιστει στην 1 η εγκυμοσινη και οταν εμφανιστηκε ηταν πολυ μικρη και διακριτικη και τωρα ακομη δεν εχω ουτε ιχνος.

Αποστειρωτη κι εγω της chicco τον κλασσικο απο τα Λητω και μαλιστα με την ιδια προσφορα. Απο τα 70 ευρω στα 49,99!

Εχθες κοριτσια το απογευματακι εφαγα μια βαφλα... μα μια βαφλα... με εχξτρα σκουρα σοκολατα απο πανω... εγινε της κολασεως! Σημερα το πρωι δεν τολμησα να ζυγιστω βεβαια... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Κι εγω παντως εκει γυρω στα +5 ειμαι... μετα απο το χθεσιμο ισως εφτασα και στα +6 .... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

πωπω ρε στεφυ τι ειπες τωρα.βαφλα ε;σοκολαση ειναι αυτο το πραγμα.ολες μια χαρα το παμε με τα κιλα βλεπω .την δεκαρα θα την χτυπησουμε μεχρι να γεννησουμε ε;μην το ξεπερασουμε κιολας.σημασια εχει οτι εζησες αυτην την σοκολατενια εμπειρια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 328109

283ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:29 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
GeorgiaM έγραψε:Καλημερα!Νανσυ σου κανανε δωρο σηυτη τη τουρτιτσα απο δωρακια;ωραια ειναι..
οσο για τα μαλλια -ακου εκει πηγες κ σου βαλανε χερι -δεν τις αφηνες να πας αλλου;;Εγω εκανα μονο στεφανι ανταυγειες κ τωρα παλι εχουν κατεβει-αλλα δεν πιανει ριζα οποτε δεν υπαχει θεμα,μονο οι μυρωδιες αλλα μπορεις να βαλεις ενα χαρτακι να καλυπτεις τη μυτη σου! Απο κοιλουμπα καλα παω κ γω!Αμαζευτη! Οσο για τον οφαλο-εμενα ηταν βαθυς και τωρα βλεπω μια μαυρη τρυπα-παντα συχαινομουν τους οφαλους!μπουαχχχ!! Επισης να σας πω πως τελικα αλλαξα γιατρο κ ειμαι χαρουμενη! Ιασω και 2300ε ολα-νοσοκομειο κ γιατρος-να σας ρωτησω-ακουσα πως αν πας κ βγαλεις ΑΜΚΑ του μωρου οταν γεννηθει δεν πληρωνεις ουτε τα 1000ε συμμετοχη μαιευτηριου..ξερετε κατι;Να το ψαξουμε να ενημερωθουμε -ειναι σημαντικό!

καλημερα κοριτσακια μου και εγω σκεφοτμαι να κανω ανταυγειες γιατι οπως ειπε και το κοριτσακι εδω δεν ερχεται σε επαφη με τη ριζα.αυτο για το αμκα κοριτσακι μου πρωτη φορα το ακουω.αλλα μπορει το βρεφος να εχει ξεχωριστο αμκα απο αυτο του μπαμπα ή της μαμας;εγω το πρωτο μου το παιδι το εχω ασφαλισμενο στο δικο μου βιβλιαριο.εχει μεν δικο της βιβλιαριο αλλα στο δικο μου ονομα.και βεβαια εινια σημαντικο εννοειται αυτο.βρηκες καινουριο γιατρο;τελεια μπραβοοοοοοοοοο.οσο για τον αφαλο και εγω ειχα παντα θεμα ουτε να τον ακουμπησω δ εμπορω.τωρα εμενα εχει κλεισει σχεδον εντελως οπως και σητ πρωτη εγκυμοσυνη.να ρωτησω ρε κοριτσια τη γραμμη εγκυμοσυνης την εχετε;εμενα ειναι ακομη αφαντη

η γραμμουλα εμενα εχει εμφανιστει γενικα λενε ειναι θεμα μελανινης εμενα μεχρι και οι μασχαλες μου εχουν μαυρισει ... Razz

284ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:30 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:Καλημερα κοριτσιαααα! Εμενα η γραμμη που λετε αργησε πααααααααααρα πολυ να μου εμφανιστει στην 1 η εγκυμοσινη και οταν εμφανιστηκε ηταν πολυ μικρη και διακριτικη και τωρα ακομη δεν εχω ουτε ιχνος.

πωπω ρε στεφυ τι ειπες τωρα.βαφλα ε;σοκολαση ειναι αυτο το πραγμα.ολες μια χαρα το παμε με τα κιλα βλεπω .την δεκαρα θα την χτυπησουμε μεχρι να γεννησουμε ε;μην το ξεπερασουμε κιολας.σημασια εχει οτι εζησες αυτην την σοκολατενια εμπειρια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 328109

Την 10αρα εγω την εχω στο νερο... και την 15 αρα μην σου πω... Αλλα παραπανω ειναι απαγορευτικο για μενα. Ιδανικα γυρω στα 12-13 κιλα. Μακαρι Θεε μου...

285ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:31 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Την 10αρα εγω την εχω στο νερο... και την 15 αρα μην σου πω... Αλλα παραπανω ειναι απαγορευτικο για μενα. Ιδανικα γυρω στα 12-13 κιλα. Μακαρι Θεε μου...

ενταξει τα 12-13 καλα ακουγονται μωρε.καπου εκει με βλεπω αυτη τη φορα και εμενα αφου ειμαι ηδη +8.μη φτασω την 15αρα κιολας.αλλα μια σοκολαση την χρωσταω και εγω στον εαυτο μου μεχρι να γεννησω ποσο πια να ανεβει το ζαχαρο απο μια φορα;

286ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:32 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GeorgiaM έγραψε:Καλημερα!Νανσυ σου κανανε δωρο σηυτη τη τουρτιτσα απο δωρακια;ωραια ειναι..
οσο για τα μαλλια -ακου εκει πηγες κ σου βαλανε χερι -δεν τις αφηνες να πας αλλου;;Εγω εκανα μονο στεφανι ανταυγειες κ τωρα παλι εχουν κατεβει-αλλα δεν πιανει ριζα οποτε δεν υπαχει θεμα,μονο οι μυρωδιες αλλα μπορεις να βαλεις ενα χαρτακι να καλυπτεις τη μυτη σου! Απο κοιλουμπα καλα παω κ γω!Αμαζευτη! Οσο για τον οφαλο-εμενα ηταν βαθυς και τωρα βλεπω μια μαυρη τρυπα-παντα συχαινομουν τους οφαλους!μπουαχχχ!! Επισης να σας πω πως τελικα αλλαξα γιατρο κ ειμαι χαρουμενη! Ιασω και 2300ε ολα-νοσοκομειο κ γιατρος-να σας ρωτησω-ακουσα πως αν πας κ βγαλεις ΑΜΚΑ του μωρου οταν γεννηθει δεν πληρωνεις ουτε τα 1000ε συμμετοχη μαιευτηριου..ξερετε κατι;Να το ψαξουμε να ενημερωθουμε -ειναι σημαντικό!

μπραβο γεωργια μια χαρα τιμουλα και αστον τον αλλον ανεργο με τα χρηματα που ζηταει να μαθει να εχει ανθρωπια Very Happy

287ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:38 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:http://www.kiddo-online.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=106&Itemid=261&lang=en
εχω βρει αυτόν τον αποστειρωτη που είναι 3 σε 1! τι λέτε οι παλιές μανούλες?
αχ δεν το πιστευω αυτον θα παρω εγω τελικα μια φιλη μου που γεννησε τον αυγουστο μου ειπε θα με βολεψει πολυ και δεν θα μ παει αχρηστος λογω του οτι κανει πολλα πραγματα και η τιμη πολυ καλη Very Happy

288ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:40 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

την ιδια εποχη μαλλον ψωνισαμε αποστειρωτη ε;ή ξαναεβγαλε την ιδια προσφορα τα λητω;

289ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:46 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
madmommy έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:http://www.kiddo-online.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=106&Itemid=261&lang=en
αχ δεν το πιστευω αυτον θα παρω εγω τελικα μια φιλη μου που γεννησε τον αυγουστο μου ειπε θα με βολεψει πολυ και δεν θα μ παει αχρηστος λογω του οτι κανει πολλα πραγματα και η τιμη πολυ καλη Very Happy

Ματίνα αλήθεια??? Έχει όντως πολύ καλή τιμή αλλά αφού λες ότι είναι και δοκιμασμένος αυτόν θα πάρω!!

290ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:48 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν εχω δει καθολου αλλα τωρα με τις εκπτωσεις θα το ξαναβαλει σε προσφορα πιστευω. Εγω παντως θα παρω παλι καινουριο γιατι μου ειχε πιάσει άλατα... και τωρα τοσο καιρο αχρησιμοποιητο... δεν το εμπιστευομαι.

291ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:49 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Δεν εχω δει καθολου αλλα τωρα με τις εκπτωσεις θα το ξαναβαλει σε προσφορα πιστευω. Εγω παντως θα παρω παλι καινουριο γιατι μου ειχε πιάσει άλατα... και τωρα τοσο καιρο αχρησιμοποιητο... δεν το εμπιστευομαι.

εμενα απο οσο θυμαμαι ηταν σε καλη κατασταση θα του ριξω παλι ξυδι και θα ερθει στα ισια του λογικα

292ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:52 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki_86 έγραψε:
madmommy έγραψε:

Ματίνα αλήθεια??? Έχει όντως πολύ καλή τιμή αλλά αφού λες ότι είναι και δοκιμασμένος αυτόν θα πάρω!!

πριν 2 βδομαδες κατεληξα σε αυτον και πηρα την φιλη μου να ρωτησω και μου λεει εννοειται παρτον αυριο ακομα δεν εχω παει γιατι μετα την βεπιπεδου θελω να αρχισω τα ψωνια.απλα η κοπελα αυτη μου ειπε γενικοτερα οτι περνεις για το μωρο ας εχει 2 και 3 ιδιοτητες για να μην παει χαμμενο τπτ!!! Wink

293ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:53 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:
madmommy έγραψε:

Οντως ειναι καλη η τιμη... Τον θερμαντηρα εγω προσωπικα δεν θα τον χρησιμοποιησω ποτε... αλλα για αποστειρωτης ειναι φθηνος και ο ατμομαγειρας ισως μου χρησιμέψει... Γραφει καπου τιμες αυτο το site? Ο αποστειρωτης πιπιλας ποσο κανει?

Κοριτσια!! Να προλαβω μια αχρηστη αγορα??????????? Μην παρετε ζυγαρια για να ζυγιζετε τα μωρακια σας... Εμεις δωσαμε 50 ευρω για να αγορασουμε και η παιδιατρος μας μας ειπε να μην το ζυγιζουμε καθολου το παιδι για να μην αγχωνομαστε. Θα το ζυγιζει εκεινη καθε φορα που θα εχουμε εμβολιο και αυτο αρκει... Σκεφτομαι να βαλω αγγελια να την πουλησω αυτην που εχω... Ειναι ολοκαινουρια και πιανει πολυ χωρο χωρις λογο...

294ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 4:56 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:Δεν εχω δει καθολου αλλα τωρα με τις εκπτωσεις θα το ξαναβαλει σε προσφορα πιστευω. Εγω παντως θα παρω παλι καινουριο γιατι μου ειχε πιάσει άλατα... και τωρα τοσο καιρο αχρησιμοποιητο... δεν το εμπιστευομαι.

εμενα απο οσο θυμαμαι ηταν σε καλη κατασταση θα του ριξω παλι ξυδι και θα ερθει στα ισια του λογικα

Εγω η νοικοκυρα .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ... ειχα δειξει υπερβαλοντα ζηλο στον να τον καθαρισω καλα και ετριψα και το φιλτρο... με αποτελεσμα φυσικα να το μισο καταστρεψω... οποτε δεν το γλιτωνω αυτο το εξοδο...

295ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 5:08 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ούτε εγω εχω βγάλει τη γραμμή της εγκυμοσύνης!!

Αχ, ευτυχως με το που εκατσα μερικες ώρες τον καταλαβα τον κούκλ μου... Και τώρα που γραφω τον νιώθω... Καλα να είναι. Κορίτσια προβλέπω να ειναι κανενας μικροκολικος του νεφρου.. Η να πιεζει η μητρα που μεαλώνει... Ετσι διαβασα στο ιντερνετ. Σιγουρα παιζει ρολο και η λοιμωξη βεβαια. Ουφφ, μακαρι να περασει..

296ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 5:16 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stefy έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:
madmommy έγραψε:

πηγαινε στο skroutz και βαλε την μαρκα το 3 σσε1 αυτο που λεει η δεσποινα γραφει 52ευρω σε ενα μαγαζι στο αιγαλεω και αν δεν μπορεις να πας τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν!!!

Οντως ειναι καλη η τιμη... Τον θερμαντηρα εγω προσωπικα δεν θα τον χρησιμοποιησω ποτε... αλλα για αποστειρωτης ειναι φθηνος και ο ατμομαγειρας ισως μου χρησιμέψει... Γραφει καπου τιμες αυτο το site? Ο αποστειρωτης πιπιλας ποσο κανει?

Κοριτσια!! Να προλαβω μια αχρηστη αγορα??????????? Μην παρετε ζυγαρια για να ζυγιζετε τα μωρακια σας... Εμεις δωσαμε 50 ευρω για να αγορασουμε και η παιδιατρος μας μας ειπε να μην το ζυγιζουμε καθολου το παιδι για να μην αγχωνομαστε. Θα το ζυγιζει εκεινη καθε φορα που θα εχουμε εμβολιο και αυτο αρκει... Σκεφτομαι να βαλω αγγελια να την πουλησω αυτην που εχω... Ειναι ολοκαινουρια και πιανει πολυ χωρο χωρις λογο...

297ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 5:17 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ πως εγινε αυτο??ενδιαμεσα ειναι η απαντηση σορυ!!!! Shocked

298ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 5:23 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφυ σ ένα μαγαζί εδώ θεσσαλονίκη τον εχω δει από κει που πήραμε και το καρότσι μας. Τιμές δεν έχει το site αλλά θυμαμαι 40 κάτι ευρώ μου χαν πει,ο αποστείρωτης πιπιλας νομίζω 17 καπου εκεί!!!
Ζυγαριά κι εγώ δεν σκοπεύω να πάρω μου φαίνεται φουλ αγχωτικό!!!!
Νάντια είδες που εμφανιστηκε ο κανακαρης σου? Μην σκας και μην αγχώνεσαι κανε υπομονή και θα περάσει. Εμείς 29/1 παμε ξανά στον γιατρό!! Καλέ πότε κιόλας μπαίνουμε στον έκτο??????

299ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 5:32 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα πάρω το απογευμα τη γιατρό στο ιατρείο να της το πω να δω τι θα πει κι αυτη γι αυτο το πραγμα, να μη βαζω και διαφορα στο κεφάλι μου! Ποναει κι η μεση μου ρε γαμωτο...! Προχτες σιδερωνα κ πισω ειχα λιγο ανοιχτο το τζαμι φοβαμαι καμια ψυξη.. Ολα μαζι ρε γαμωτο? Θα την παρω να της τα πω να δω τι θα μου πει...

Ναι κορίτσια εγώ σε 2 μέρες κλείνω τον 5ο! Αχ, μακαρι να περασουν ησυχα και καλα και οι αλλοι 4 μηνες για όλες μας!

300ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 3 Δευ Ιαν 14, 2013 5:33 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:
madmommy έγραψε:

να τον πουλησεις ναι βεβαια .και εμας μια φορα τον μηνα την ζυγιζαμε στην παιδιατρο με το εμβολιο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις