Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
52 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 52 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μάλλον μπούρδες λες! χαχαχαχαχχαχα Razz Razz

είναι όπως η μεσογειακή αναιμία.. δεν μπορείς να κάνεις κάτι νομίζω...

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472

ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ...ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ!!!(ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!!)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 99132

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:μάλλον μπούρδες λες! χαχαχαχαχχαχα Razz Razz

είναι όπως η μεσογειακή αναιμία.. δεν μπορείς να κάνεις κάτι νομίζω...
φουρφουρακι μου δεν νομιζω οτι ειναι σχετικο με την αναιμια .....απο την εκπομπη που ειδα ειναι κατι πιο σοβαρο...αυτο καταλαβα εγω...και απο οτι λενε εχει να κανει με το πνευμονικο συστημα..αντε καλε ελατε να πουμε τπτ αλλο...τι μαγειρεψατε σμρ?????

andi82

andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σταυρουλινα εφτιαξες μερεντα??????πως καλε????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

andi82

andi82
εγω αρτεμουλα εχω σημερα κοτοπουλακι απο χθες με πατατουλες και επειδη σημερα απο το πρωι δουλευω και θα παω σπιτι βραδυ δεν προλαβαινα μα μαγειρεψω Razz Razz Razz

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρεντα κανω και εγω πολυ ευκολη ειναι.....με ζαχαρουχο ,κακαο και βιταμ....εγω εκανα στιφαδο σημερα και εγινε πολυυυυυυυυυυυυ νοστιμο

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ...ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΠΜ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΨΥΧΕΙΟ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΛΙΓΟ... Razz Razz Razz Razz Razz

ΚΑΛΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ!!!ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ..ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ??!!ΑΧΑΧΑΧ Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.....................ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ........ΤΩΡΑ ΜΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

τελικα δν βαζει μυαλο η σιχαμενη!!και οχι μονο αυτο..αργει κιολας για να μπαινουμε στον πειρασμο να χαρουμε!!!

Αρτεμακο μου ευχομαι οταν πατε στον γιατρο, αν οντως φταιει κατι που το απευχομαι, να ειναι το πιο απλο πραγματακι και να το λυσετε στην στιγμη!!

φουρφουρ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 αυτο που λες για την κυστικη το σωστοτερο ειναι να γινεται πριν ξεκινησεις προσπαθειες!! τωρα αν εισαι ηδη εγκυος δν ξερω, ρωτα τον γιατρο σου για πιο καλη απαντηση!!

Σταυρουλινα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962 ...ξεχασαμε τα χαπακια μας σημερα γμτ!! Το τεστ παλι αχνο...ειναι τζουφιος αυτος ο μηνας..το ξερω!! ασε που δν μου καθεται ο αντρας μου αυτες τις μερες αρα ουτως η αλλως τζουφιος ειναι χαχαχα
μερεντα ε?μιαμμμμμμμμ...εγω σημερα ανεπροκοπη..δν εκανα ΤΙΠΟΤΑ!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αρτεμις δεν είπα ότι είναι σχετικό με τη μεσογειακή αναιμία... είπα ότι είναι κάτι σαν τη μεσογειακή αναιμία.. εννοώντας πως αν είναι φορείς και οι δύο γονείς μπορεί το παιδί να είναι και αυτό φορέας ή να νοσεί.

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:μαρεντα κανω και εγω πολυ ευκολη ειναι.....με ζαχαρουχο ,κακαο και βιταμ....εγω εκανα στιφαδο σημερα και εγινε πολυυυυυυυυυυυυ νοστιμο

ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΡΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.. Mad ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΖΗΛΕΨΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΑΓΗΤΑ..ΑΥΡΙΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!!ΜΜΜ.. Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ ΑΡΤ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΠΑ...ΑΧΑΧΧΑ!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fourfouraki έγραψε:Αρτεμις δεν είπα ότι είναι σχετικό με τη μεσογειακή αναιμία... είπα ότι είναι κάτι σαν τη μεσογειακή αναιμία.. εννοώντας πως αν είναι φορείς και οι δύο γονείς μπορεί το παιδί να είναι και αυτό φορέας ή να νοσεί.
αχ σορυ δεν το καταλαβα.............οντως αυτο που λες ισχυει
ελλουκο μου τι κανεις??????

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
art86 έγραψε:μαρεντα κανω και εγω πολυ ευκολη ειναι.....με ζαχαρουχο ,κακαο και βιταμ....εγω εκανα στιφαδο σημερα και εγινε πολυυυυυυυυυυυυ νοστιμο

ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΡΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.. Mad ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΖΗΛΕΨΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΑΓΗΤΑ..ΑΥΡΙΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ!!!!ΜΜΜ.. Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ ΑΡΤ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΠΑ...ΑΧΑΧΧΑ!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
εγω βαζω ζαχαρουχο κακαο αχνη και βιταμ....δεν θυμαμαι αν βαζω και αυγο.....μια χαρα καλε θα βγει...με πολλους τροπους γινεται

andi82

andi82
στιφαδο αρτεμουλα???μμμμμμμ πολυ μαρεσει Razz Razz Razz
ελλη μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472
μηπως γλυκια μου κανεις ωορηξια πιο μετα γιαυτο και ειναι αχνη η γραμμουλα????
σταυρουλινα καλη επιτυχια με την μερεντουλα ελα μια χαρα θα ειναι θα τρωγεται Razz Razz Razz
αλλα οχι καθε μεραααααααα οκκκκκκ???? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
τσιμπηματακια ε???χμμμ θα δειξει σταυρουλινα μου κατι αλλο νιωθεις?ειχατε επαφη στις γονιμες?
εμενα ποναει απο χθες η δεξια μου ρωγα η αριστερη ομως καθολου Shocked Shocked Shocked Shocked

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΜΟΥ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ... ¨ΚΑΛΑ" ΣΟΥ ΚΑΙ..ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 604962

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου θα τα πουμε πιο μετα...θα βγω...φιλακια πολλα σε ολες

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπα Μαχη μου θα ειχε δειξει μεχρι σημερα..αυριο ειναι η 16η μερα...αλλη μια φορα ειχα κανει ωορρηξια 17η αλλα και παλι σκουραινε η γραμμη...τωρα ειναι καθε μερα το ιδιο αχνη..κι επειδη το εχω ξαναπαθει αλλη μια φορα, πιστευω οτι θα ειναι κυκλος χωρις ωορρηξια!!

Σταυρουλινα μου γλυκια τι να απολαυσω? σου λεω δν μου καθεται!! χαχαχα εχει τωρα 3 μερες τσουκ...δν εχει ορεξη! ε με το ζορι δν γινονται αυτα!! Rolling Eyes Rolling Eyes ασε που δν ειμαι και εγω φουλ στην ορεξη οποτε δν το επιδιώκω και τρελα...

Αρτεμακι καλη συνεχεια

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Σαβ Ιαν 12, 2013 7:16 am, 1 φορά

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ.. Crying or Very sad ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ... Shocked

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ!!!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΣΑΙ?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Σταυρουλινα μου γλυκια τι να απολαυσω? σου λεω δν μου καθεται!! χαχαχα εχει τωρα 3 μερες τσουκ...δν εχει ορεξη! ε με το ζορι δν γινονται αυτα!! Rolling Eyes Rolling Eyes ασε που δν ειμαι και εγω φουλ στην ορεξη οποτε δν το επιδιώκω και τρελα...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ!!ΑΧΑΧΧΑ!!!Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing )

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπεραααααααααααα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι θελω διαβαζω αχαχαχαχα

δν μπορω να τον αποπλανησω οταν παιζει..και δν ειδαμε και μαζι καμια ταινια αυτες τις μερες να το εκμεταλλευτω χαχαχαχα τωρα αυριο θα του κατσω..για να εχει ορεξη αυριο..γιατι μετα την Τεταρτη εχουμε σπερμοδιαγραμμα και πρεπει να κανουμε αυριο θελουμε δν θελουμε Razz Razz

καλησπερα αγαπακι!

andi82

andi82
εγω λεω ελλουκο να τον βιασεις Razz Razz Razz Razz
υπαρχει δηλ περιπτωση να περασει μηνας και να μην εχουμε κανει ωορηξια???δεν το ηξερα αυτο Shocked Shocked Shocked Shocked
σταυρουλινα μου μια χαρα ηταν οι επαφες σας και μεις μερα παρα μερα ειχαμε παρολο που ημασταν σπιτι μας Razz Razz Razz Razz Razz αρα μια χαρα εισαι Razz Razz Razz
σε 2 3 μερες περιμενω σταυρουλινα μου θα δειξει αν και δεν νομιζω αλλα αυτο με τη ρωγα μου κανει λιγο εντυπωση κατα ταλλα εχω πονακια ανα διαστηματα γιαυτο και πιστευω οτι θα ερθει Razz Razz

andi82

andi82
φιλακια αρτεμουλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472
γεια σου αγαπουλα τι κανεις κοριτσακι μου?τι επαθες εχθες χαζουλικο μου και επεσες ετσι???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαχη ναι , δν εχουν ολοι οι κυκλοι μας ωορρηξια!! να και κατι καινουριο που μαθαινεις χιχιχ Cool

Σταυρουλα και η Φουρφουρ μερα παρα μερα εκανε και μια χαρα το επιασε το σπορι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 328109

andi82

andi82
ελλη μου πεμπτη θα πατε για σπερμοδιαγραμμα???τι καλα μπραβο που το δρομολογησες Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy και γιατι αυριο πρεπει να ερθετε σε επαφη???ετσι σας ειπαν?

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΜΠΤΗ ΕΣΥ ΤΕΤΑΡΤΗ??ΑΧΑΧΑ Laughing Laughing Laughing ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! Very Happy

ΕΛΛΟΥΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΜΑΚΑΡΙ..!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 328109

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΕΡΜΑ?(ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ)

ΑΓΑΠΟΥΛΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 417472 ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 13 35468

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις