326 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 Σαβ Ιαν 12, 2013 7:29 am
andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω σταυρουλινα μου δευτερα τριτη αλλα μπορει να ερθει και αυριο η χαζη επειδη εχει κανα 2 μερες που ποναω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
andi82 έγραψε:ελλη μου πεμπτη θα πατε για σπερμοδιαγραμμα???τι καλα μπραβο που το δρομολογησες και γιατι αυριο πρεπει να ερθετε σε επαφη???ετσι σας ειπαν?
boubou έγραψε:andi82 έγραψε:ελλη μου πεμπτη θα πατε για σπερμοδιαγραμμα???τι καλα μπραβο που το δρομολογησες και γιατι αυριο πρεπει να ερθετε σε επαφη???ετσι σας ειπαν?
Τεταρτη θα παμε .... πρεπει να κανουμε τη μια μερα..να περασουν 2 μερες χωρις και την τριτη μερα το πρωι να κανουμε το σπερμοδιαγραμμα....οποτε αφου θελω να παω Τεταρτη τοτε η τελευταια μερα που θα κανουμε θα ειναι την Κυριακη
stauroulinaa έγραψε:KOΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΛΙΓΟ...ΜΑΑΑΤΣ!!!
boubou έγραψε:Σταυρουλινακι bye!!
Μαχη μακαρι κοριτσακι μου!! εχουμε κανει ηδη ενα τον Νοεμβριο και βγηκε μαπα!! ελπιζω με τις βιταμινες και που περασε καιρος και τοτε ειχε κρυωσει κιολας, να εχουν φτιαξει τα πραγματα!!!! ειμαι αισιοδοξη!!
boubou έγραψε:αχαχαχα εχεις επέτειο με το φορουμ καλε και δν μας ειπες τιποτα??? να ζησετε
ο αντρας μου εχει μαζι με το σπερμοδιαγραμμα να δωσει και αιμα για ορμονικες! και εχουμε να κανει και ακτινοσκοπηση για να δουμε μηπως υπαρχει κιρσοκιλη!! και εγω καποια στιγμη θα κανω μια σαλπιγγογραφια μαλλον ,αν και δν μου ειπε κατι ακομη ο γιατρος μου, για να αποκλησουμε και οτι εγω μπορει να εχω κατι που δν φανηκε με τις ορμονικες!
andi82 έγραψε: ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ??????? ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??????
boubou έγραψε:Μαχη μου εγω το μονο που ανησυχω ειναι μη χρειαζεται χειρουργειο..γιατι εκει δν ξερω ποσο καιρο θα κανω να πισω τον αντρα μου ..ολα τα αλλα λυνονται σιγουρα
boubou έγραψε:αν εχει κιρσοκηλη.θα χρειαστει μια μικροεπεμβαση και θα πρεπει να μεινει για κανα 3ημερο στο κρεβατι..κι επειδη το κραταμε μυστικό γιατι δν θελει να το μαθει κανεις, δν ξερω πως θα τον πεισω να την κανει, γιατι μετα οι δικοι του θα το μαθουν που μενουν απο πανω μας!
ας ελπισουμε λοιπον να ειναι ορμονικο
boubou έγραψε:καλα εισαι εσυ..εμενα ειναι ηδη εδω ο αντρουλης μου αλλα παιζει...οποτε παρεα γιοκ!
κι εγω για την ωρα ειμαι πολυυυ ψοφια στη δουλεια...
andi82 έγραψε:boubou έγραψε:καλα εισαι εσυ..εμενα ειναι ηδη εδω ο αντρουλης μου αλλα παιζει...οποτε παρεα γιοκ!
καλε που πηγαν ολες οι αλλες σημερα?????μα πολυ νεκραααααα
boubou έγραψε:andi82 έγραψε:boubou έγραψε:καλα εισαι εσυ..εμενα ειναι ηδη εδω ο αντρουλης μου αλλα παιζει...οποτε παρεα γιοκ!
καλε που πηγαν ολες οι αλλες σημερα?????μα πολυ νεκραααααα
εισαι καινουρια δν ξερεις!!Τα ΣΚ πεφτει μαγικη σκονη και εξαφανίζονται!!!!
boubou έγραψε:Μαλλον το προηγουμενο Σαββατο ηταν η εξαιρεση χαχαχαχαχ σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση του γευματος μου σημερα!! πως τα θυμασαι ολα απεξω?? παρολο που τα ψαχνω καιρο τωρα, δν μπορω να υπολογισω θερμιδες με τιποτα..παντα βαζω παραπανω απ οτι λενε για να πεφτω μεσα και να μην τρωω πολυ και νομιζω οτι τρωω υπερβολικα χωρις λογο!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης