Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 39]

andi82

andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω σταυρουλινα μου δευτερα τριτη αλλα μπορει να ερθει και αυριο η χαζη επειδη εχει κανα 2 μερες που ποναω Mad Mad Mad Mad Mad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:ελλη μου πεμπτη θα πατε για σπερμοδιαγραμμα???τι καλα μπραβο που το δρομολογησες Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy και γιατι αυριο πρεπει να ερθετε σε επαφη???ετσι σας ειπαν?

Τεταρτη θα παμε .... πρεπει να κανουμε τη μια μερα..να περασουν 2 μερες χωρις και την τριτη μερα το πρωι να κανουμε το σπερμοδιαγραμμα....οποτε αφου θελω να παω Τεταρτη τοτε η τελευταια μερα που θα κανουμε θα ειναι την Κυριακη Wink Wink

andi82

andi82
boubou έγραψε:
andi82 έγραψε:ελλη μου πεμπτη θα πατε για σπερμοδιαγραμμα???τι καλα μπραβο που το δρομολογησες Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy και γιατι αυριο πρεπει να ερθετε σε επαφη???ετσι σας ειπαν?

Τεταρτη θα παμε .... πρεπει να κανουμε τη μια μερα..να περασουν 2 μερες χωρις και την τριτη μερα το πρωι να κανουμε το σπερμοδιαγραμμα....οποτε αφου θελω να παω Τεταρτη τοτε η τελευταια μερα που θα κανουμε θα ειναι την Κυριακη Wink Wink

μια χαρα ελλη μου ολα θα πανε καλα θα δεις Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy πολυ χαιρομαι μπραβο ελλουκο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KOΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΛΙΓΟ...ΜΑΑΑΤΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

andi82

andi82
stauroulinaa έγραψε:KOΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΛΙΓΟ...ΜΑΑΑΤΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρουλινακι bye!!

Μαχη μακαρι κοριτσακι μου!! εχουμε κανει ηδη ενα τον Νοεμβριο και βγηκε μαπα!! ελπιζω με τις βιταμινες και που περασε καιρος και τοτε ειχε κρυωσει κιολας, να εχουν φτιαξει τα πραγματα!!!! ειμαι αισιοδοξη!!

andi82

andi82
boubou έγραψε:Σταυρουλινακι bye!!

Μαχη μακαρι κοριτσακι μου!! εχουμε κανει ηδη ενα τον Νοεμβριο και βγηκε μαπα!! ελπιζω με τις βιταμινες και που περασε καιρος και τοτε ειχε κρυωσει κιολας, να εχουν φτιαξει τα πραγματα!!!! ειμαι αισιοδοξη!!

ετσι κοριτσακι μου αισιοδοξη να εισαι ετσι πρεπει Razz Razz Razz Razz Razz και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε πολυ καλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 328109
θα κανετε και αλλες εξετασεις ελλη μου η οχι?

andi82

andi82
καλε εχθες εκλεισα ενα μηνα στο φορουμ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 να με κανετε παρτυ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 12978
χαχαχχαχχαχχαα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα εχεις επέτειο με το φορουμ καλε και δν μας ειπες τιποτα??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing να ζησετε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316

ο αντρας μου εχει μαζι με το σπερμοδιαγραμμα να δωσει και αιμα για ορμονικες! και εχουμε να κανει και ακτινοσκοπηση για να δουμε μηπως υπαρχει κιρσοκιλη!! και εγω καποια στιγμη θα κανω μια σαλπιγγογραφια μαλλον ,αν και δν μου ειπε κατι ακομη ο γιατρος μου, για να αποκλησουμε και οτι εγω μπορει να εχω κατι που δν φανηκε με τις ορμονικες!

andi82

andi82
boubou έγραψε:αχαχαχα εχεις επέτειο με το φορουμ καλε και δν μας ειπες τιποτα??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing να ζησετε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 654316

ο αντρας μου εχει μαζι με το σπερμοδιαγραμμα να δωσει και αιμα για ορμονικες! και εχουμε να κανει και ακτινοσκοπηση για να δουμε μηπως υπαρχει κιρσοκιλη!! και εγω καποια στιγμη θα κανω μια σαλπιγγογραφια μαλλον ,αν και δν μου ειπε κατι ακομη ο γιατρος μου, για να αποκλησουμε και οτι εγω μπορει να εχω κατι που δν φανηκε με τις ορμονικες!

δηλ να δειτε αν το σπερμα ειναι επαρκης και γρηγορο ελλη μου,ειμαι λιγο ασχετη με αυτα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ναι εχθες ειχα επετειο αλλα το ειδα σημερα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994

andi82

andi82
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ??????? ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε: ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ??????? ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??????

η αγαπη παλευε με το fb τοση ωρα μπας και το ξεκλειδωσει και μπηκε για μπανακι τωρα! η Γιαννα δν ξερω..

να σου εξηγησω..την προηγουμενη φορα που καναμε..η ποσοτητα ηταν στα μισα απ οτι επρεπε..π.χ. αντι για 40εκατομ... ειχαμε 15εμεις..και ειχαμε και πολλα προβληματικα, χωρις κεφαλι χωρις ουρα και παλι λεγοντας χαχα
επισης απο αυτα που ειχαμε ..κινουταν προς τα μπροστα μονο το 12%γρηγορα και αλλο ενα 27%αργα..το υπολοιπο καθοταν και κοιμοταν Razz Razz Razz για να ειμασταν ενταξει θα επρεπε να ειχαμε τουλαχιστον 40εκατομ.σε ποσοτητα και να κινουταν αθροιστικα τουλαχιστον το 50% αργα και γρηγορα μαζι..

οποτε ελπιζω να ηταν επειδη λιγες μερες πριν ηταν αρρωστος(μας ειπε ο γιατρος οτι προφανως επαιζε ρολο και αυτο !!) ..και μαζι και με τις βιταμινες που τον ενισχυσαν να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα αυτη τη φορα!

andi82

andi82
μαλιστα ελλη μου καταλαβα,τετοιο προβλημα ειχε μιας φιλης μου ο αντρας ειχε 6 εκατ σπερμα και εκανε θεραπεια 6 μηνες χωρις ποτο τσιγαρο υγιεινη διατροφη και φαρμακευτικη αγωγη και μετα κατευθειαν εμεινε και τωρα εχουν 3 παιδακια Razz Razz Razz Razz ( νομιζω την εχω ξαναπει αυτη την ιστορια αλλα δεν ξερω αν την ειχες διαβασει εσυ ) Razz Razz Razz Razz
αρα για ολα υπαρχει λυση ελλουκο μου και θα πανε ολα πολυ καλα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 14 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαχη μου εγω το μονο που ανησυχω ειναι μη χρειαζεται χειρουργειο..γιατι εκει δν ξερω ποσο καιρο θα κανω να πισω τον αντρα μου Razz Razz Razz ..ολα τα αλλα λυνονται σιγουρα Wink Wink

andi82

andi82
boubou έγραψε:Μαχη μου εγω το μονο που ανησυχω ειναι μη χρειαζεται χειρουργειο..γιατι εκει δν ξερω ποσο καιρο θα κανω να πισω τον αντρα μου Razz Razz Razz ..ολα τα αλλα λυνονται σιγουρα Wink Wink

ελα ρε αμεσως χειρουργειο?????δεν νομιζω!!! χειρουργειο αν εχει τι θα χρειαστει?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν εχει κιρσοκηλη.θα χρειαστει μια μικροεπεμβαση και θα πρεπει να μεινει για κανα 3ημερο στο κρεβατι..κι επειδη το κραταμε μυστικό γιατι δν θελει να το μαθει κανεις, δν ξερω πως θα τον πεισω να την κανει, γιατι μετα οι δικοι του θα το μαθουν που μενουν απο πανω μας! Rolling Eyes Rolling Eyes
ας ελπισουμε λοιπον να ειναι ορμονικο Razz Razz Razz

andi82

andi82
boubou έγραψε:αν εχει κιρσοκηλη.θα χρειαστει μια μικροεπεμβαση και θα πρεπει να μεινει για κανα 3ημερο στο κρεβατι..κι επειδη το κραταμε μυστικό γιατι δν θελει να το μαθει κανεις, δν ξερω πως θα τον πεισω να την κανει, γιατι μετα οι δικοι του θα το μαθουν που μενουν απο πανω μας! Rolling Eyes Rolling Eyes
ας ελπισουμε λοιπον να ειναι ορμονικο Razz Razz Razz

ναι ελλη μου μη σκεφτεσαι τετοια ορμονικο θα ειναι και ολα θα πανε καλα Razz Razz Razz Razz Razz
πωωωω βαριεμαι πολυ σημερα Mad Mad Mad Mad μεχρι 12 και γω θα ειμαι περιπτερο κατα τις 9 θα ερθει ο αντρουλης να μου κανει παρεα Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εισαι εσυ..εμενα ειναι ηδη εδω ο αντρουλης μου αλλα παιζει...οποτε παρεα γιοκ! Razz Razz Razz Razz
κι εγω για την ωρα ειμαι πολυυυ ψοφια στη δουλεια...

andi82

andi82
boubou έγραψε:καλα εισαι εσυ..εμενα ειναι ηδη εδω ο αντρουλης μου αλλα παιζει...οποτε παρεα γιοκ! Razz Razz Razz Razz

καλε που πηγαν ολες οι αλλες σημερα?????μα πολυ νεκραααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:
boubou έγραψε:καλα εισαι εσυ..εμενα ειναι ηδη εδω ο αντρουλης μου αλλα παιζει...οποτε παρεα γιοκ! Razz Razz Razz Razz

καλε που πηγαν ολες οι αλλες σημερα?????μα πολυ νεκραααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

εισαι καινουρια δν ξερεις!!Τα ΣΚ πεφτει μαγικη σκονη και εξαφανίζονται!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

andi82

andi82
boubou έγραψε:
andi82 έγραψε:

εισαι καινουρια δν ξερεις!!Τα ΣΚ πεφτει μαγικη σκονη και εξαφανίζονται!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ρε συ και αλλα σκ εχω πετυχει και δεν ηταν ετσι Shocked Shocked Shocked Shocked πχ το προηγουμενο σαββατο που ημουν παλι μεχρι 12 περιπτερο ηταν πολλες μεσα και μιλουσαμε συνεχεια και ειχε περασει θυμαμαι η ωρα νερακι Razz Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαλλον το προηγουμενο Σαββατο ηταν η εξαιρεση χαχαχαχαχ σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση του γευματος μου σημερα!! πως τα θυμασαι ολα απεξω?? παρολο που τα ψαχνω καιρο τωρα, δν μπορω να υπολογισω θερμιδες με τιποτα..παντα βαζω παραπανω απ οτι λενε για να πεφτω μεσα και να μην τρωω πολυ και νομιζω οτι τρωω υπερβολικα χωρις λογο!! Embarassed Embarassed

andi82

andi82
boubou έγραψε:Μαλλον το προηγουμενο Σαββατο ηταν η εξαιρεση χαχαχαχαχ σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση του γευματος μου σημερα!! πως τα θυμασαι ολα απεξω?? παρολο που τα ψαχνω καιρο τωρα, δν μπορω να υπολογισω θερμιδες με τιποτα..παντα βαζω παραπανω απ οτι λενε για να πεφτω μεσα και να μην τρωω πολυ και νομιζω οτι τρωω υπερβολικα χωρις λογο!! Embarassed Embarassed

ε μετα απο τοσα χρονια τα εχω μαθει ελλη μου Razz Razz Razz Razz Razz καλυτερα να υπολογιζεις παραπανω για να εισαι μεσα Razz Razz Razz Razz γιατι βρε τρως υπερβολικα χωρις λογο???? αφου υπολογιζεις παραπανω θερμιδες αρα θα εισαι μεσα Laughing Laughing Laughing

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σορυ για την απουσια μου αλλα εκανα μπανιο και τωρα θα φτιαξω τα μαλλια μου και να σας πω και το αλλο μετα εχω να ξεστολισω και το δεντρο γιατι φετος το παρακανα το θεμα Embarassed για να μην το πω αλλιως Embarassed αλλα τη να κανω που δεν το ειχα φχαριστειθει και τοσο ομως τωρα ηρθε η ωρα θα ειμαι ον και θα ριχνω καμμια ματια

υ.γ ελλουκο σου εστειλα π.μ

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλλη μου δεν μπορείτε να πείτε μια δικαιολογία για να μην καταλάβουν τίποτα? πχ.. ότι είναι αρρωστούλης και τέτοια... ή ότι πονάει η μέση του! Razz ξέρω κι' εγώ.. κάτι..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις