626 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 Κυρ Ιαν 13, 2013 10:37 am
Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς σήμερα πήγαμε να δούμε κτήματα. Είδαμε 3.κουραστηκα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΟ ΗΡΕΜΩ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ?!
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.πως είστε;
Εμείς σήμερα πήγαμε να δούμε κτήματα. Είδαμε 3.κουραστηκα.
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ... ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΣ?
ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ? ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ? 34 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ...ΑΙΝΤΕ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Κυρ Ιαν 13, 2013 11:10 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:θα παω να ξαναμετρησουμε το οινομυωμα μου.εκανα εξετασεις κ μου το εβγαλαν διπλασιο κ οτι εχω διωγκωμενη δεξια ωοθηκη
karamelitsa22 έγραψε:καλησπερα γλυκα μου κοριτσακια!!!!
χθες μπηκα και βγηκα βιαστικα!!αλλα ηταν η επομενη μερα της ωορηξιας και δεν επρεπε να την αφηχω ανεκμεταλλευτη!!
αφρουλινικο, το μωρακι σου ειναι πανεμορφο!!δεν μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν τετοιες εικονες!!!αχ βρε μανουλιτα συγκινηθηκα απιστευτα!!Ειναι ενα μικρο ανθρωπακι!!!
Ευουλι μου σου ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο!!Ολα μα ολα καλα θα πανε!!Θα δεις, θα μπεις και θα βγεις!Οπως σου λεει και η αφρουλα πρεπει να χαλαρωσεις το προγραμμα σου!!
Γεια σου Γιαννα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Κυρ Ιαν 13, 2013 11:22 am, 1 φορά
Ευούλι έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:καλησπερα γλυκα μου κοριτσακια!!!!
χθες μπηκα και βγηκα βιαστικα!!αλλα ηταν η επομενη μερα της ωορηξιας και δεν επρεπε να την αφηχω ανεκμεταλλευτη!!
αφρουλινικο, το μωρακι σου ειναι πανεμορφο!!δεν μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν τετοιες εικονες!!!αχ βρε μανουλιτα συγκινηθηκα απιστευτα!!Ειναι ενα μικρο ανθρωπακι!!!
Ευουλι μου σου ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο!!Ολα μα ολα καλα θα πανε!!Θα δεις, θα μπεις και θα βγεις!Οπως σου λεει και η αφρουλα πρεπει να χαλαρωσεις το προγραμμα σου!!
Γεια σου Γιαννα!!!!
Γεια σου γλυκιά Καραμελίτσα!Σ'ευχαριστώ κούκλα μου!Οσο για το πρόγραμμα, λίγο δύσκολο να χαλαρώσει τώρ
α, αλλά το προσπαθώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Κυρ Ιαν 13, 2013 11:05 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης