Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
48 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 48 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.πως είστε;
Εμείς σήμερα πήγαμε να δούμε κτήματα. Είδαμε 3.κουραστηκα.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΟ ΗΡΕΜΩ... Sad Sad Sad Sad Sad ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΧΕ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ?! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Αφρουλίνι μου μπορεί να σε πειράζω αλλά σε καταλαβαίνω σε αυτό το θέμα... Crying or Very sad Εχω κι εγώ θέμα με το έντερό μου, απλά ποτέ δεν υπέφερα τόσο όσο εσύ τώρα...Μη μαλώνεις όμως μόνο εμένα με το άγχος!Πήρες τοις μετρητοίς τα λόγια του γιατρού λες και δεν ξέρεις τον οργανισμό σου και το λόγο που ανέβηκε η ζυγαριά!Φέρθηκε μαλακωδώς, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά κι εσύ κάθεσαι και σκας εδώ 2 μέρες!!!! Mad Mad Χαλάρωσε!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ??? ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΥΤΗ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΓΑΜΟΥ...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ! Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΩ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.πως είστε;
Εμείς σήμερα πήγαμε να δούμε κτήματα. Είδαμε 3.κουραστηκα.

Καλησπέρα!Ξεκίνησε η αναζήτηση,ε;Ωραία διαδικασία αλλά λίγο κουραστική...Βρήκατε τίποτα καλό;Από τιμές τι λένε;Γιατί όταν ρώταγα εγώ πριν 2 χρόνια περίπου ήταν απλησίαστα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι.εβαλα τη μικρη για υπνο.ελπιζω συντομα να ροχαλιζει.
αχ μη μιλατε για γιατρους.πλησιαζει κ το δικο μου ραντεβου. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΝΙΩΘΩ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΟΞΥΘΥΜΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. Sad Sad Sad ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΩ...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΣ?

ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ? ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ? 34 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ...ΑΙΝΤΕ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα welcome back!Για τεστ-παπ δεν θα πας στο γιατρό;Τι ανησυχείς βρε χαζό;Μην κοιτάς εμένα!Είμαι περιπτωσάρα! Razz
Αφρουλίνι μου, συγγνώμη κοπελίτσα μου... Sad Νιώθω άσχημα...Πρέπει να θυμάμαι πιο συχνά ότι είσαι εγκυούλα και πως η ψυχολογία σου είναι περίεργη...Αλλά, απ' την άλλη, γι'αυτό είμαστε εδώ!Για να επαναφέρουμε το τρελοΑφρουλίνι, το δυναμικό, που έχει αυτοπεποίθηση και δεν κωλώνει πουθενά! Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΣ?

ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΙΜΟΣ? ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ? 34 ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ...ΑΙΝΤΕ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

με πληγωσες Sad Sad Sad Sad Sad
34 ειμαι??????????
τι να κανω μαρη αφου θελω να καπνισω????????λες κ δεν μπορεισ να με καταλαβεις!!!!!

ναι εκει θα παω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 534787

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Κυρ Ιαν 13, 2013 11:10 am, 1 φορά

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:θα παω να ξαναμετρησουμε το οινομυωμα μου.εκανα εξετασεις κ μου το εβγαλαν διπλασιο κ οτι εχω διωγκωμενη δεξια ωοθηκη

Το ινομύωμα έχει σχέση με την ωοθήκη ή καμία σχέση; Το έχεις καιρό που το παρακολουθείς;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΥΟΥΛΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!! ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 33 ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΑ 34? Ε ΟΤΑΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα γλυκα μου κοριτσακια!!!!
χθες μπηκα και βγηκα βιαστικα!!αλλα ηταν η επομενη μερα της ωορηξιας και δεν επρεπε να την αφηχω ανεκμεταλλευτη!! Wink

αφρουλινικο, το μωρακι σου ειναι πανεμορφο!!δεν μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν τετοιες εικονες!!!αχ βρε μανουλιτα συγκινηθηκα απιστευτα!!Ειναι ενα μικρο ανθρωπακι!!!

Ευουλι μου σου ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο!!Ολα μα ολα καλα θα πανε!!Θα δεις, θα μπεις και θα βγεις!Οπως σου λεει και η αφρουλα πρεπει να χαλαρωσεις το προγραμμα σου!!

Γεια σου Γιαννα!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ? ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΡΙΜΩΝ ΩΑΡΙΩΝ! Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
karamelitsa22 έγραψε:καλησπερα γλυκα μου κοριτσακια!!!!
χθες μπηκα και βγηκα βιαστικα!!αλλα ηταν η επομενη μερα της ωορηξιας και δεν επρεπε να την αφηχω ανεκμεταλλευτη!! Wink

αφρουλινικο, το μωρακι σου ειναι πανεμορφο!!δεν μπορω να πιστεψω πως υπαρχουν τετοιες εικονες!!!αχ βρε μανουλιτα συγκινηθηκα απιστευτα!!Ειναι ενα μικρο ανθρωπακι!!!

Ευουλι μου σου ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο!!Ολα μα ολα καλα θα πανε!!Θα δεις, θα μπεις και θα βγεις!Οπως σου λεει και η αφρουλα πρεπει να χαλαρωσεις το προγραμμα σου!!

Γεια σου Γιαννα!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472

Γεια σου γλυκιά Καραμελίτσα!Σ'ευχαριστώ κούκλα μου!Οσο για το πρόγραμμα, λίγο δύσκολο να χαλαρώσει τώρα, αλλά το προσπαθώ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΙ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!
ΑΝΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.....ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ????????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Κυρ Ιαν 13, 2013 11:22 am, 1 φορά

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραία είναι αλλα κουραστικά.ήδη έχω μπερδευτεί.μου άρεσε το άλσος νυμφων που έχω παραβρεθεί σε γάμο και το κτήμα βλαχογιαννη που είναι πολυ ωραίος χώρος αλλα δεν ξέρω και δεν βρίσκω τίποτα στο Ίντερνετ για το αν είναι καλο.τις τιμές τις έχουν ρίξει αλλα σου βάζουν ελάχιστο αριθμό ατόμων.εμείς θέλαμε 200 αλλα μας κλείνουν για 250 άτομα.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα μου μην ανησυχείς!Τίποτα δεν θα είναι, θα δεις!Ακόμα και να έχει μεγαλώσει, δε σημαίνει κάτι...Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Κοριτσάκια ξεκινάει το dancing!Πάω να χαζέψω σιδερώνοντας...Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές!Οποτε μπορέσω θα μπω να σας ενημερώσω!Καλό βράδυ σε όλες! I love you

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ

ΛΟΛΙΠΟΠ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΤΟΜΩΝ.

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:
karamelitsa22 έγραψε:καλησπερα γλυκα μου κοριτσακια!!!!

Γεια σου γλυκιά Καραμελίτσα!Σ'ευχαριστώ κούκλα μου!Οσο για το πρόγραμμα, λίγο δύσκολο να χαλαρώσει τώρ
α, αλλά το προσπαθώ!

ευουλι, με τι ασχολεισαι και εχεις τοσο πιεσμενο προγραμμα??καλο ειναι να μην εισαι τοσο αγχωμενη!το αγχος δυστυχως μας προκαλει πολλα προβληματα!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 417472 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ?

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ?! Shocked ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ... Wink ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!! ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΙΝΟΜΥΩΜΑ ΕΙΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ? ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ... Sad

ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!! Wink Wink Wink

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευουλι μου!!Καλη επιτυχια!!!!Θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!

Ματινακι, εμενα μου αρεσει πολυ η δεξιωση σε κλτημα απλα το μαιο που παντρευτηκα εκανε πολυ κρυο για να επιλεξω κτημα!!

αφρουλινικο, ξεκουραστηκα λεειι!!!ξυπνησα στις 11 και πηγα για καφεδακι και φαγητο με τις φιλες μου που ειχα πολυ καιρο να το κανω αυτο!!
γυρισα σπιτι και τωρα περιμενω να ψηθει και το κοτοπουλο στον φουρνο για να εχω φαγητο για τις επομενες δυο μερες!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #99 - Σελίδα 26 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Κυρ Ιαν 13, 2013 11:05 pm, 1 φορά

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ξέρω Γιάννα αλλα είναι τόσο ωραία τα κτήματα.είδα και ένα άλλο με καλη τιμή αλλα έξω το γκαζόν ήταν χάλια.ασε που τώρα που το αποφάσισα εγω δεν βρίσκω και ημερομηνίες εύκολα.
Αφρουλα δεν το έχω πολυ με τα παζάρια αλλα μόλις αποφασίσουμε πιο μας αρέσει πιο πολυ θα πρεπει να το πάρω απόφαση και να τους τα πριξω.
Θα μπω πάλι αύριο κορίτσια μου.θα δούμε εργακι.φιλακια πολλα και καλο ξημέρωμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις