26 Απ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ....ΟΔΗΓΗΣΗ!!! Τρι Αυγ 03, 2010 2:04 am
manoula3
Πανταχού παρούσα!
sktv έγραψε:sumbouli mou xwris na parexigitheis:MHN PAREIS DIPWMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAmanoula3 έγραψε:εγω κοριτσια οταν παω με τον αντρα μου,που προσπαθει ο κημενος να μου μαθει τουλαχιστον τα βασικα...που κ αυτα βουνο τα βλεπω,ετσι κ παμε σε στενο δρομο,βαζω χειροφρενο κ του λεω παρτο!! η' αμα δω οτι παω να σφηνωσω αρχιζω τη γκρινια κ τα μυξιαρικα ''αχ τι θα κανω,δεν χωραω,θα μας πατησουν''!!!χαχαχα!!
αμ κ το αλλο!!σε μεγαλο δρομο με 2 λωριδες κυκλοφοριας,δεν ξερω προς τα που να οδηγω...στη μεση,δεξια,αριστερα???αμα παω αριστερα,νιωθω οτι θα ακουμπησω τις μαντρες,αμα παω αριστερα νιωθω οτι θα μας ακουμπησουν αλλα αυτοκινητα κ αμα παω στη μεση,νιωθω οτι κατι δεν παει καλα που τα καταφερα!!!χαχαχα!!!
για το παρκαρισμα ας μη μιλησω!!! αλλου ειναι το παρκιν,αλλου παω εγω!!!!κ μετα το βλεπω απο μακρια κ λεω μα πως πηγε εκει???χαχαχα!!!
XAXAXAXAXAXAXA
kαλε σιγα μην παρεξηγηθω!!
κοιταξτε αμα ημουν μονη μου στο δρομο κ ειχα κανενα αυτοκινητο που θ ηταν για ''αποσυρση'',θα ημουν πολυ ανετη!!τωρα ομως με του αντρα μου που ακομα ξεχρεωνουμε το λυπαμαι!χαχαχα!!!
προπερσι με πηγαινε η μαμα μου με το αυτοματο που εχει!!ενταξει σουμαχερ....τι ψεμματα να πω??προσπερναγα,ετρεχα,σφηνωνα!!απ'ολα!!
με τις ταχυτητες δεν το μπορω!!χειροφρενο,συμπλεκτης,φρενα,αλλαγες ταχυτητων,ολα μαζι....δεν τα χωραει το λιγοστο μυαλο μου!!με το αυτοματο,βαζεις μπρος κ πας κ στα δυσκολα πατας μπαμ κ κατω φρενακι!!με το κανονικο αντε να βαλεις πρωτη,ντε να φρεναρεις πατωντας συμπλεκτη...αχ!! ελεοοος!!
σας λεω δεν πιστευα στα ματια μου ετσι που οδηγουσα!!λεω δεν ειμαι εγω!!χαχαχα!!
τωρα λεω να παρω το διπλωμα κ μαλλον θα παρουμε κανενα μικρο αυτοματο!!μου εχω εμπιστοσυνη με αυτο!!απ'τις λιγες φορες που μ'εμπιστευομαι!!κ τωρα αμα λαχει το παιρνω δεν φοβαμαι!!