26 Απ: ΠΟΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΒΑΦΤΗΣΗ??????????????????? Πεμ Ιαν 17, 2013 1:36 am
????????
Επισκέπτης
[quote="Jen75[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
antonia32 έγραψε:Κ για θέμα έχετε βρει για το γιωργο? Μπορείς να κάνεις δράκο η σκουτερ η κάτι με θάλασσα η δέντρο, σερφ πχ, η θέμα με αστέρια η κάποιο ζωάκι που αρέσει στο μικρό, καμηλοπαρδαλη η χελώνα η κάτι ιδιαίτερο! Τώρα το μάιο έχω βάφτιση πιγκουινο πχ ! Ωραίο θέμα κ το ποδόσφαιρο!
arco iris έγραψε:[quote="ioanna_41ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ,ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΩ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.
http://forum.eimaimama.gr/t17020-topic#639228
ΕΓΡΑΦΑ ΒΡΕ ΒΙΑΣΤΙΚΕ!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Πεμ Ιαν 17, 2013 2:56 am, 1 φορά
mairyz έγραψε:Εγω κοριτσια θα βαφτισω το Χριστινακι μου το Σεπτεμβρη.Θελω κατι πολυ οικονομικο-απλο-λιτο-απερριτο.Σκεφτομαι για θεμα στις μπομπο να εχω γλυφυτζουρια!Εσεις τι λετε?
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Πάνινα κουκλάκια ψάχνω για τις μπομπονιέρες.Σκέφτομαι το θέμα να είναι το κουκλόσπιτο.antonia32 έγραψε:Με το καλό κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Οποία κοπέλα θέλει βοήθεια στο στήσιμο ιδέες η υλικά χαρά μου να βοηθήσω! Ζoim τι κουμπάκια ψάχνεις; Έχω παρά πολλά. Αν θες στείλε μου ένα μειλ να σου στείλω! Τι θέμα έχετε;
Σου έστειλα πμ το mail μου.Σε ευχαριστώantonia32 έγραψε:Στείλτε μου μειλ να σου στείλω κουκλακια!
letitsa έγραψε:καλημερα μανουλεςςςςςςςς...
ετοιμαζεστε βλεπω καμποσες....
εγω ξεκινησα και ειπα οτι θα της φτιαξω μονη μου αλλα τελικα ειδα οτι δεν συμφερει αμα τα λογαριασεις ολα....και για αυτο θα παρω ετοιμες
loukia_84 έγραψε:letitsa έγραψε:καλημερα μανουλεςςςςςςςς...
ετοιμαζεστε βλεπω καμποσες....
εγω ξεκινησα και ειπα οτι θα της φτιαξω μονη μου αλλα τελικα ειδα οτι δεν συμφερει αμα τα λογαριασεις ολα....και για αυτο θα παρω ετοιμες
λετιτσα, εσυ νομιζω φτιαχνεις μπομπονιερες κ προσκλητηρια..το χω διαβασει κ καπου αλλου που εχεις κανει αναρτηση..σωστα???????εχεις δωσει κ λινκ για φατσαμπουκ..
letitsa έγραψε:μαλλον καπου θα μπερδεβεστε, λινκ σας εχω στειλει αλλα μπομπονιερες δεν φτιαχνω, εξαλου για αυτο δημιουργησα και την ομαδουλα αυτην για να ανταλλασουμε ιδεες
supermama έγραψε:κοριτσια με καθε ολοκληρωμενο πακετο βαφτισης εχετε εκπτωση σε προσκλητηρια και μπομπονιερες εως 30%
Ήρθε το mail σ'ευχαριστώ.Θα ήθελα σε παρακαλώ να δώ την τελευταία φωτογραφία λίγο καλύτερα αν μπορείς.antonia32 έγραψε:Zoim στα έστειλα! Αν δεν ήρθε το μειλ πες μου. Όσο για το θέμα βάπτισης γλυκά υπάρχουν κ μπρελόκ σε αυτό το θέμα κ περαστικές σε σχήμα πάστας. Αν σε ενδιαφέρει κάτι να σου στείλω φώτο κ τιμές. Κ στην Τρίτη σελίδα του λινκ του φόρουμ στην υπογραφή μου έχω προσκλητήριο σε αυτό το θέμα. Κ στην πρώτη σελίδα θα βγείτε τις προσφορές μου!
Όσο για τη βάφτιση του γιώργου μπορεί να σε βοηθήσει η αδελφή σου αφλου του χει κ να μιλάτε με μειλ
http://forum.eimaimama.gr/t17013-topic?highlight=catering καθόλου λάθος δεν κατάλαβες.loukia_84 έγραψε:letitsa έγραψε:μαλλον καπου θα μπερδεβεστε, λινκ σας εχω στειλει αλλα μπομπονιερες δεν φτιαχνω, εξαλου για αυτο δημιουργησα και την ομαδουλα αυτην για να ανταλλασουμε ιδεες
μαλλον κατι θα καταλαβα λαθος τοτε..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης