751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Πεμ Ιαν 24, 2013 3:42 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 3/8/1982! ΣΟΥ ΡΙΧΝΩ 15 ΜΗΝΕΣ!
ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3990 ΚΙΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!! ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ... ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΜΦΑΓΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. (ΓΡΑΦΩ).αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ Ε?!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ! ΕΜΕΝΑ ΗΔΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ?
αφρουλα έγραψε:ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΑΥΧΕΝΙΚΗ) ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΣΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ...
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΥΛΕΣ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mpanti84 στις Τετ Φεβ 06, 2013 4:23 am, 1 φορά
mpanti84 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, θέλω λίγο τη βοήθεια σας, είχα κάνει μια εξέταση ούρων και μου έβγαλε ότι είχα το μικρόβιο ecoli, στο Test Pap που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα καθαρή πως γίνετε αυτό; Ξέρετε αν επηρεάζει κάτι τέτοιο στη σύλληψη;;
mpanti84 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, θέλω λίγο τη βοήθεια σας, είχα κάνει μια εξέταση ούρων και μου έβγαλε ότι είχα το μικρόβιο ecoli, στο Test Pap που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα καθαρή πως γίνετε αυτό; Ξέρετε αν επηρεάζει κάτι τέτοιο στη σύλληψη;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mpanti84 στις Τετ Φεβ 06, 2013 4:24 am, 1 φορά
boubou έγραψε:mpanti84 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, θέλω λίγο τη βοήθεια σας, είχα κάνει μια εξέταση ούρων και μου έβγαλε ότι είχα το μικρόβιο ecoli, στο Test Pap που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα καθαρή πως γίνετε αυτό; Ξέρετε αν επηρεάζει κάτι τέτοιο στη σύλληψη;;
ειναι στα ουρα γι αυτο δν φανηκε στο παπ...
νομιζω οτι πρεπει να το θεραπευσεις ουτως η αλλως, δν πιστευω οτι επιρρεαζει την γονιμότητα, αλλα ισως να επιρρεασει το μωρακι αν μεινεις!!μιλα με τον γιατρο σου
mpanti84 έγραψε:αφρουλα έγραψε:mpanti84 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, θέλω λίγο τη βοήθεια σας, είχα κάνει μια εξέταση ούρων και μου έβγαλε ότι είχα το μικρόβιο ecoli, στο Test Pap που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα καθαρή πως γίνετε αυτό; Ξέρετε αν επηρεάζει κάτι τέτοιο στη σύλληψη;;
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ?
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις πάντως. Αν γνωρίζει καμία κοπέλα ας μου απαντήσει, ευχαριστώ
eirini7 έγραψε:Ρε ουστ
καλησπέρα κορίτσια!
αφρουλα έγραψε:mpanti84 έγραψε:αφρουλα έγραψε:mpanti84 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, θέλω λίγο τη βοήθεια σας, είχα κάνει μια εξέταση ούρων και μου έβγαλε ότι είχα το μικρόβιο ecoli, στο Test Pap που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα καθαρή πως γίνετε αυτό; Ξέρετε αν επηρεάζει κάτι τέτοιο στη σύλληψη;;
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ?
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις πάντως. Αν γνωρίζει καμία κοπέλα ας μου απαντήσει, ευχαριστώ
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ? ΚΑΙ Η ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!
vasoula25 έγραψε:καλησπέρα ειρήνη!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης