776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Πεμ Ιαν 24, 2013 4:26 am
mpanti84
Σιωπηλή δύναμη
eirini7 έγραψε:Ρε ουστ
καλησπέρα κορίτσια!
α καλά δεν την παλεύεις κοπελιά!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:Ρε ουστ
καλησπέρα κορίτσια!
mpanti84 έγραψε:αφρουλα έγραψε:mpanti84 έγραψε:αφρουλα έγραψε:mpanti84 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια, θέλω λίγο τη βοήθεια σας, είχα κάνει μια εξέταση ούρων και μου έβγαλε ότι είχα το μικρόβιο ecoli, στο Test Pap που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα καθαρή πως γίνετε αυτό; Ξέρετε αν επηρεάζει κάτι τέτοιο στη σύλληψη;;
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ?
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις πάντως. Αν γνωρίζει καμία κοπέλα ας μου απαντήσει, ευχαριστώ
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ? ΚΑΙ Η ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!
Δεν είμαστε εδώ να βοηθάμε η μια την άλλη;; τι σου φαίνεται περίεργο δλδ; και αντί να με βοηθλησεις πήγες αμέσως να μου την πεις τι να πω.
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:καλησπέρα ειρήνη!!!
Γειά σου Βάσω μου!!τι κάνεις;;
πώς πάνε οι προετοιμασίες για το γάμο;
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!! ΤΡΕΛΗ!!!
vasoula25 έγραψε:eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:καλησπέρα ειρήνη!!!
καλά κλείσαμε την εκκλησία το κτήμα την ορχήστρα τον φωτογράφο και το υπόλοιπα μένει να αρχίσω να τα παραγγέλνω. αυτό που δεν θα βρω ποτέ είναι το νυφικό χαχαχ εσύ βρήκες??
ΠΗΤ ΕΙΧΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 13/7 ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΕΙΧΑ ΠΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Κ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΕΤΡΩΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ Η ΤΕΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ... ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ Κ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΜΕ ΟΡΟ. ΑΚΟΥΓΑ Κ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑΙ ΣΙΓΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΕΣ ΣΙΓΑ ΠΙΑ... ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΥΠΝΟΣ... ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΛΠΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 3 Κ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 6. ΣΤΙΣ 20/7 ΚΑΙΩΡΑ 7 ΠΑΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ... ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΟ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 Ο ΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Α ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΙΣ 10 ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ Κ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΩΝΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΥΝΑΜΩΝΝ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΙΧΕ Κ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ ΜΥΡΙΖΑΝ Κ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΥΓΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ Κ ΠΟΝΟΥΣΑ ΑΦΟΡΗΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΙΑΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟΣΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΡΟΞΩ ΚΙΟΛΑΣ? ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΤΗΣ ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΓΔΟΥΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΑΜΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ? Κ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ? ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΛΙΓΟ Κ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΛΥΝΑΝΚ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΩ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 20/7/2010 ΣΤΙΣ 2 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ! ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΖΑΛΙΖΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ.αφρουλα έγραψε:ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΠΗ ΜΟΥ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:43 pm, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:vasoula25 έγραψε:eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:καλησπέρα ειρήνη!!!
καλά κλείσαμε την εκκλησία το κτήμα την ορχήστρα τον φωτογράφο και το υπόλοιπα μένει να αρχίσω να τα παραγγέλνω. αυτό που δεν θα βρω ποτέ είναι το νυφικό χαχαχ εσύ βρήκες??
ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΤΕ?ΠΟΙΟ ΚΤΗΜΑ?
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:καλησπέρα ειρήνη!!!
τα ίδια έχουμε κλείσει!!
όχι βέβαια δε βρήκα!έχω πάει σε 2 οίκους ως τώρα μένουν άλλοι 2!άντε να δούμε..
με μπομπονιέρες κλπ πότε θα ασχοληθείς;;εγώ έχω αρχίσει και ψάχνω στο ιντερνετ να βρω το σ΄χεδιο που μου αρέσει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 1:48 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 1:49 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Τι χρώματα θα έχεις;;
εγώ λιλά άσπρο...σε μπομπονιέρες δεν έχω καταλήξει..θα μου τις κάνει μια φίλη μου που έχω εργαστήριο και κάνει πολύ ωραίες!
Αφρούλα που πήγες;;;;
έφυγε ο φίλος σου και δεν έχει ενδιαφέρον η παρέα μας;
mpanti84 έγραψε:eirini7 έγραψε:Ρε ουστ
καλησπέρα κορίτσια!
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ!!!!
eirini7 έγραψε:mpanti84 έγραψε:eirini7 έγραψε:Ρε ουστ
καλησπέρα κορίτσια!
αμαν αυτό τώρα το είδα
απευθύνθηκα σε σένα μήπως;
Βασω μου κατάλαβα πώς εννοείς τη μπομπονιέρα!τέλεια!Μάιος θα είναι ε;
evaki27:) έγραψε:kalispera se oles! ti kanete?ti xamos ginetai autes tis meres! apofasisa epitelous na ginw melos kai 8a e3afanistoun oloi oi ipoloipoi!! an to pw ston antra mou pali emena 8a leei gkantemw!!!
kalo kouragio se oles oses sxediazoun gamo!
egw politiko ekana me 50 atoma(vevaia mporei na min kanw 8riskeutiko ka8oloy i an kanw na eimaste 5 atoma olo k olo) kai pelagwsa me tis etoimasies. kai na fantasteite oute gia to nifiko den eixa tre3imata afou i8ela forema konto kai imoun tixeri giati brika sxedon apeu8eias auto pou epsaxna. (sorry gia ta greeklish)
vasoula25 έγραψε:
ναι μαιο, είναι λίγο σκούρα τα χρώματα αλλά δεν πειράζει
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:
ναι μαιο, είναι λίγο σκούρα τα χρώματα αλλά δεν πειράζει
ό,τι σου αρέσει εσένα θα κάνεις!
κορίτσια θα σας αφήσω!έχω μάθημα σε λίγο!
σας φιλώ!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης