Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΗΡΘΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΤΗ ΜΟΥ! Wink

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ... Sad

ΘΑ ΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΓΛΥΚΑ.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472
ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΑ!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

andi82

andi82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσακια μουυυυ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994

αφρουλιτα μου καλως ηρθες κουκλιτσα μουυυυυ εχθες δεν μπηκα καθολου ουτε εδω ουτε στο αλλο ειχα ρεπο και γυρνουσα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109
ειδα οτι περασες τελεια κοριτσακι μου μπραβο καλα εκανε ξεφυγες ειδες την οικογενεια σου τις φιλες σου τι τελειαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 215994
αφρουλιτα το τζινακι σου εχει λαστιχο επανω?

evaki27:)

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoula25 έγραψε:
καλησπέρα και πολύ καλά έκανες. αλλά τι να κάνω προκειμένου να κάνω γαμοβάπτιση του χρόνου είπα άντε ας κάνουμε χώρια τον γάμο αλλά που να ήξερα ότι η καλή μου η πεθερούλα θέλει να καλέσει γύρω στα 600 άτομα

πόσα?? Shocked Shocked πω πω σπυρια θα είχα βγάλει. Να φανταστεις ήμασταν οι γονεις,αδερφια μας,αδερφια των γονιων, νονοι, κουμπαροι. και απο ετοιμασιες προσκλητηρια δεν εκανα, τραπεζι σε μια ωραια ταβερνα στην κρηνη, και γενικα ολα τα εκλεισα γρηγορα.απλα δουλευα μεχρι τελευταια μερα σχεδον και ημουν πτωμα. Δεν θα μπορουσα να με τιποτα να εκανα μεγαλυτερο γαμο, αγχωνομαι και ευκολα, δεν μπορω και τον πολυ τον κοσμο, αστα να πανε! παντως αν ψαχνει καμια ζαχαροπλαστειο και φωτογραφο απο Θεσ/νικη εχω να προτεινω!

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evaki27:) έγραψε:
vasoula25 έγραψε:
καλησπέρα και πολύ καλά έκανες. αλλά τι να κάνω προκειμένου να κάνω γαμοβάπτιση του χρόνου είπα άντε ας κάνουμε χώρια τον γάμο αλλά που να ήξερα ότι η καλή μου η πεθερούλα θέλει να καλέσει γύρω στα 600 άτομα

πόσα?? Shocked Shocked πω πω σπυρια θα είχα βγάλει. Να φανταστεις ήμασταν οι γονεις,αδερφια μας,αδερφια των γονιων, νονοι, κουμπαροι. και απο ετοιμασιες προσκλητηρια δεν εκανα, τραπεζι σε μια ωραια ταβερνα στην κρηνη, και γενικα ολα τα εκλεισα γρηγορα.απλα δουλευα μεχρι τελευταια μερα σχεδον και ημουν πτωμα. Δεν θα μπορουσα να με τιποτα να εκανα μεγαλυτερο γαμο, αγχωνομαι και ευκολα, δεν μπορω και τον πολυ τον κοσμο, αστα να πανε! παντως αν ψαχνει καμια ζαχαροπλαστειο και φωτογραφο απο Θεσ/νικη εχω να προτεινω!

καλά οι περισσότεροι θα κοπούν σιγά μην κάθομαι με την κοιλούμπα να χαιρετάω τόσα άτομα

Nadia25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Geia sas koritsia!
Eixa grapsei prin kati meres , kai eixa perigrapsei ta symptomata egkymosineis pou eixa, telika 20 tou minos adiathetisa kai den imoun egkyos Crying or Very sad Exthes itan i teleytaia mera periodou, eixame eleftheri sxesi me ton antra mou, yparxei periptosi na mino egkyos teleytaia mera periodou? An oxi, pos tha ypologiso tis gonimes meres mou ?

Eyxaristo poly!
Sas eyxomai kala apotelesma se oses perimenete ton pelargo Wink

Popisofia

Popisofia
stauroulinaa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΥΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!1 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 328109

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 534787 ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ!!!ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!! Razz Razz Razz
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΛΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟ...ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 654316 ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Σ Ε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

mhtsaina

mhtsaina
Nadia25 έγραψε:Geia sas koritsia!
Eixa grapsei prin kati meres , kai eixa perigrapsei ta symptomata egkymosineis pou eixa, telika 20 tou minos adiathetisa kai den imoun egkyos Crying or Very sad Exthes itan i teleytaia mera periodou, eixame eleftheri sxesi me ton antra mou, yparxei periptosi na mino egkyos teleytaia mera periodou? An oxi, pos tha ypologiso tis gonimes meres mou ?

Eyxaristo poly!
Καλό μου κορίτσι, θες να μας τρελάνεις; Εδώ λέει ότι έκανες εγγραφή στις 21 του μηνός, εσύ γράφεις ότι αδιαθέτησες στις 20 κι ότι νωρίτερα μας είχες περιγράψει τα συμπτώματα που είχες. Δεν κολλάνε αυτά που γράφεις...

Nadia25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:

Eyxaristo poly!
Καλό μου κορίτσι, θες να μας τρελάνεις; Εδώ λέει ότι έκανες εγγραφή στις 21 του μηνός, εσύ γράφεις ότι αδιαθέτησες στις 20 κι ότι νωρίτερα μας είχες περιγράψει τα συμπτώματα που είχες. Δεν κολλάνε αυτά που γράφεις...

Very Happy 21 tou minos eixa grapsei auto "Geia sas koritsia!
Edo kai ena mina ypopsiazomai oti eimai egkyos. Teleftaia periodos itan 24.12 , ayta ta symptomata pou tha sas perigrapso,den ta eixa pote mou prin ,to stoithos mou arxise na me ponaei para poly, exei ginei dyplasio (edo kai dyo evdomades) kourazomai poly eykola, kai pinao para poly ( genika eimai mikrokamomeni, 48 kila, kai exo paei 52) i koilia mou einai poly fouskomeni , kato xamila, kai pigeno synexeia toualeta, (akoma kai vrady, pou den sykonomoun pote apo ton ypno gia na pao toualeta. Omos xtes mou vgike ligo aima, kai simera einai ligo pio entono, imoun sigouri oti imoun egkyos kai xafniastika. Mia fili mou eipe oti mporei na eimai ontos egkyos, kai na aimorago logo emfytefsis. Auto mporei na ginei? Kai an nai, vgainei poly aima san tin periodo?

Eyxaristo poly, perimeno tis apantiseis sas!!!

P.S mporo na kano to test, i einai akoma noris? "

Telika ekana to test, kai den imoun egkyos, omos ta symptomata pou eixa me anisixisan, kai o giatros mou eipe oti itan ormoniko.

????????

Επισκέπτης
ας προστεθω κ εγω στη λιστα των υποψηφιων μαμαδων. Θελω να πιστευω οτι εδω μεσα θα χαλαρωσω ακουγοντας κ αλλες αποψεις κ επιτελους θα ερθει αυτη η μερα που θα πω στον αντρουλη μου ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.. Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναντια ο καλυτερος τροπος να βρεις τις γονιμες ειναι να πας στον γιατρο σου να το δειτε με υπερηχο...η μπορεις να αγορασεις τεστ ωορρηξιας, ειτε απο το φαρμακειο ειτε απο το ιντερνετ για πιο οικονομικα...

Κατνικ καλως ηρθες στο γκρουπ των μελλουσων μαμαδων! ελπιζω να μην αργησει πολυ αυτη η μερα!

Nadia25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:Ναντια ο καλυτερος τροπος να βρεις τις γονιμες ειναι να πας στον γιατρο σου να το δειτε με υπερηχο...η μπορεις να αγορασεις τεστ ωορρηξιας, ειτε απο το φαρμακειο ειτε απο το ιντερνετ για πιο οικονομικα...

Κατνικ καλως ηρθες στο γκρουπ των μελλουσων μαμαδων! ελπιζω να μην αργησει πολυ αυτη η μερα!

Eyxaristo poly gia tis plirofories Smile

mhtsaina

mhtsaina
Nadia25 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:

Eyxaristo poly!

Very Happy 21 tou minos eixa grapsei auto "Geia sas koritsia!
Edo kai ena mina ypopsiazomai oti eimai egkyos. Teleftaia periodos itan 24.12 , ayta ta symptomata pou tha sas perigrapso,den ta eixa pote mou prin ,to stoithos mou arxise na me ponaei para poly, exei ginei dyplasio (edo kai dyo evdomades) kourazomai poly eykola, kai pinao para poly ( genika eimai mikrokamomeni, 48 kila, kai exo paei 52) i koilia mou einai poly fouskomeni , kato xamila, kai pigeno synexeia toualeta, (akoma kai vrady, pou den sykonomoun pote apo ton ypno gia na pao toualeta. Omos xtes mou vgike ligo aima, kai simera einai ligo pio entono, imoun sigouri oti imoun egkyos kai xafniastika. Mia fili mou eipe oti mporei na eimai ontos egkyos, kai na aimorago logo emfytefsis. Auto mporei na ginei? Kai an nai, vgainei poly aima san tin periodo?

Eyxaristo poly, perimeno tis apantiseis sas!!!

P.S mporo na kano to test, i einai akoma noris? "

Telika ekana to test, kai den imoun egkyos, omos ta symptomata pou eixa me anisixisan, kai o giatros mou eipe oti itan ormoniko.
Έλα κοπέλα μου, με συγχωρείς πολύ για τον τόνο που σου έγραψα, αλλά με τόσα που γίνονται εδώ μέσα ειδικά αυτές τις μέρες, καταλαβαίνεις, έχουμε μπαφιάσει στο φούμαρο... Λοιπόν, μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε, παρακολούθησε την ωορρηξία σου με τεστ και γρήγορα θα βρεθείς με το μωρό σου αγκαλιά!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ (ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!) ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ... Sad Sad Sad ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΣΑΝ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΤΟΜΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

????????

Επισκέπτης
Nadia25 έγραψε:
boubou έγραψε:Ναντια ο καλυτερος τροπος να βρεις τις γονιμες ειναι να πας στον γιατρο σου να το δειτε με υπερηχο...η μπορεις να αγορασεις τεστ ωορρηξιας, ειτε απο το φαρμακειο ειτε απο το ιντερνετ για πιο οικονομικα...

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ. Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katnik75 έγραψε:
Nadia25 έγραψε:

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ. Sad

μη το βλεπεις ετσι,γιατι κι εγω το ιδιο λαθος εκανα και θα ντρεπομαι να βγω στις παραλιες το καλοκαιρι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αφρουλιτακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 125586

Popisofia

Popisofia
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ.
ΑΠΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472

Popisofia

Popisofia
ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ Cool Κ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΑΨΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 28/12 ΠΕΡΙΕΝΑ 20/1 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κορίτσια!!!Να μαι και εγώ!!!Αν και καιρό γραμμένη και συστηματική αναγνώστρια είχα καιρό να γράψω,!Μόλις είδα το θέμα σας και βρίσκομαι και εγώ στην ίδια φάση αν και εγώ προσπαθώ για τρίτο παιδάκι το οποίο αρνείται πεισματικά να έρθει!!! Sad Σας εύχομαι γρήγορα και καλά αποτελεσματα!!

mhtsaina

mhtsaina
αφρουλα έγραψε:ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 33 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ (ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!) ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ... Sad Sad Sad ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΣΑΝ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΤΟΜΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Αφρούλα μου, μιας και τεχνικώς είναι η πρώτη φορά που συνομιλούμε, χαίρομαι πολύ και συγχαρητήρια, με το καλό να έρθει το Καρκινάκι σου, το οποίο ήδη συμπαθώ ακριβώς διότι είναι κι αυτό συγΚαρκινάκι Very Happy .Με το καλό! Για την προκήρυξη τι ευχαριστείς, το είδα ένα πρωί και ειπα να ενημερώσω. Βοήθησε κάπου; Ελπίζω ναι! Όσο για τον γνωστό άγνωστο Αντώνη, δυστυχώς τα κατάφερε να μας κάνει όλες νευρικότερες και πιο καχύποπτες... Κι εγώ παρασύρομαι καμιά φορά και μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Αλλά τελευταία αν παρακολούθησες το περίφημο θέμα του μωρού που έφυγε, θα παρατήρησες την είσοδο νέων εδώδιμων προϊόντων, τα οποία φροντίζουν να σπέρνουν αμφιβολία και διχόνοια επίσης. Το φόρουμ έχει αρχίσει να βαραίνει πολύ, δυστυχώς...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποππη μου καλα αποτελεσματα! τα νουμερα ειναι σχετικα, δν γινεται να τα συγκρινεις με αλλες κοπελες!!
αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να διπλασιαζεται καθε 2 μερες!!! τιποτα αλλο!!

θα το πειτε στα πεθερικα σημερα?

nantiag

nantiag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ!ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΡΕΞΙΜΟ.8 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ..!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:[ Όσο για τον γνωστό άγνωστο Αντώνη, δυστυχώς τα κατάφερε να μας κάνει όλες νευρικότερες και πιο καχύποπτες... Κι εγώ παρασύρομαι καμιά φορά και μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Αλλά τελευταία αν παρακολούθησες το περίφημο θέμα του μωρού που έφυγε, θα παρατήρησες την είσοδο νέων εδώδιμων προϊόντων, τα οποία φροντίζουν να σπέρνουν αμφιβολία και διχόνοια επίσης. Το φόρουμ έχει αρχίσει να βαραίνει πολύ, δυστυχώς...

το ιδιο νιωθω κι εγω!! δν θελω να λεω πολλα πολλα με καινουρια ατομα γιατι φοβαμαι οτι μας χλευαζουν!! οποτε κραταω μια αποσταση και δν μου αρεσει..παλιοτερα η υποδοχη ηταν θερμοτατη και καταφερε 1 μονο ατομο να τα κανει ολα μπαχαλο!!

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλως ηρθες Katnik!κ εμεις στην προσπάθεια είμαστε!
πάντως λέω τον Φεβρουαριο που θα εχω αδιαθετησει με το καλο και θα εχω κανει και τις εξετασεις μου να ξεκινησω να κανω αυτα τα τεστακια ωορρηξιας τα hometest για να διαπιστώσω και αν κάνω τελικά ωορρηξια. Μάλλον θα τα παραγγείλω απο βδομάδα γιατι συμφέρουν σε σχεση με τα αλλα πιο επωνυμα. είναι αξιόπιστα όμως?

Popisofia

Popisofia
boubou έγραψε:Ποππη μου καλα αποτελεσματα! τα νουμερα ειναι σχετικα, δν γινεται να τα συγκρινεις με αλλες κοπελες!!
αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να διπλασιαζεται καθε 2 μερες!!! τιποτα αλλο!!

θα το πειτε στα πεθερικα σημερα?
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiag έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ!ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΡΕΞΙΜΟ.8 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ..!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!!

πωπω ναι!!κι εγω διαβαζω τις ετοιμασιες... κι εμενα ηταν η καλυτερη μερα της ζωης μου!!Τοσο ευτυχισμενη δν νομιζω οτι εχω νιωσει ποτε!!!! ημουν σε μια νιρβανα ευτυχιας 2 μερες!! χεχεχε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις