Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ναι ετσι να κανετε!νομιζω οτι ειναι το καλυτερο!!

mhtsaina

mhtsaina
boubou έγραψε:
mhtsaina έγραψε:[ Όσο για τον γνωστό άγνωστο Αντώνη, δυστυχώς τα κατάφερε να μας κάνει όλες νευρικότερες και πιο καχύποπτες... Κι εγώ παρασύρομαι καμιά φορά και μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Αλλά τελευταία αν παρακολούθησες το περίφημο θέμα του μωρού που έφυγε, θα παρατήρησες την είσοδο νέων εδώδιμων προϊόντων, τα οποία φροντίζουν να σπέρνουν αμφιβολία και διχόνοια επίσης. Το φόρουμ έχει αρχίσει να βαραίνει πολύ, δυστυχώς...

το ιδιο νιωθω κι εγω!! δν θελω να λεω πολλα πολλα με καινουρια ατομα γιατι φοβαμαι οτι μας χλευαζουν!! οποτε κραταω μια αποσταση και δν μου αρεσει..παλιοτερα η υποδοχη ηταν θερμοτατη και καταφερε 1 μονο ατομο να τα κανει ολα μπαχαλο!!

boubou μου, καλησπέρα. Έτσι είναι, κι εμένα θυμάμαι με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο εδώ, ήμουν και τυχερή, έκανα εγγραφή το Σεπτέμβριο, που τα πράγματα ήταν ακόμη αθώα σχετικά. Τώρα ...
Αλλά ευελπιστώ ότι θα επανέλθουμε. Σε λίγες μέρες που θα ξεθυμάνει η επικαιρότητα και θα απομακρυνθούν οι αλεξιπτωτιστές, θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά καλά μας δεδομένα.
Να πω όμως και μια αλήθεια, όλη αυτή η κατάσταση με βοήθησε να εκτονωθώ σε μια δύσκολη περίοδο, όποτε έβλεπα σχόλιο του Αντώνη ή κάποιου άλλου προκλητικού, έχωνα κι εγώ και ξεσπούσα χαχαχα!
Υ.Γ. Έλλη μου, avon στην Αθήνα στέλνεις παραγγελίες; Αν ναι, θα χαρώ πολύ, γιατί η κοπέλα που είχα γνωστή από εκεί δεν ανήκει πια στο club των φίλων μου, οπότε έχασα κι εγώ την εταιρεία, και μου αρέσουν πολλά από τα προϊόντα της, μου φαίνονται καλύτερα από τα περισσότερα της oriflame που επίσης έπαιρνα για χρόνια!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΛΕΙΠΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΥ...

mhtsaina

mhtsaina
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΛΕΙΠΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΥ...
Ελπίζω τότε στην επόμενη προκήρυξη να είμαστε πιο τυχεροί Wink Α, είχες έρθει στα μέρη μας ε; Πέτυχες και καλό καιρό, είχαμε λιακαδούλες! Συμφωνώ, διάττοντες αστέρες είναι, αλλά κατάφεραν να χαλασουν το κλίμα για πολλές από μας...

andi82

andi82
αφρουλαααααααα δεν ειδες που σου εγραψα???? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
andi82 έγραψε:αφρουλαααααααα δεν ειδες που σου εγραψα???? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

ΜΠΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΤΟ ΣΠΟΡΙΝΙ ΣΟΥ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ? ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΤΖΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΜΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ! ΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΛΙΓΟ! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! Very Happy Very Happy Very Happy

Ελπίζω τότε στην επόμενη προκήρυξη να είμαστε πιο τυχεροί Wink Α, είχες έρθει στα μέρη μας ε; Πέτυχες και καλό καιρό, είχαμε λιακαδούλες! Συμφωνώ, διάττοντες αστέρες είναι, αλλά κατάφεραν να χαλασουν το κλίμα για πολλές από μας...

ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! Very Happy ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΕΝΑ!

andi82

andi82
αφρουλα έγραψε:
andi82 έγραψε:αφρουλαααααααα δεν ειδες που σου εγραψα???? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

ΜΠΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΤΟ ΣΠΟΡΙΝΙ ΣΟΥ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ? ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΤΖΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΜΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ! ΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΛΙΓΟ! Wink

εδω ειμαι αφρουλα μου ηθελα να δω τι κανεις Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz το σπορινι μου θελω να πιστευω οτι ειναι καλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 534787
τεταρτη παω στο γιατρο αχ ανυπομωνω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 εσυ τι κανεις κουκλιτσα μου????

evaki27:)

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
andy, αφρουλα μιας και δεν εχουμε ξαναμιλησει σας ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σας πανε ολα καλα.και αν ξεχναω καποια αλλη εγκυουλα ας με συγχωρεσει..
να ρωτησω κατι τα τικερ πως μπαινουν???

mhtsaina

mhtsaina
αφρουλα έγραψε:
mhtsaina έγραψε:

ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! Very Happy ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΕΝΑ!
I love you

andi82

andi82
evaki27:) έγραψε:andy, αφρουλα μιας και δεν εχουμε ξαναμιλησει σας ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σας πανε ολα καλα.και αν ξεχναω καποια αλλη εγκυουλα ας με συγχωρεσει..
να ρωτησω κατι τα τικερ πως μπαινουν???

σευχαριστω πολυ Very Happy Very Happy Very Happy σου ευχομαι οτι επιθυμεις.πατας επανω στο τικερακι και κανεις το δικο σου Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΧΗ ΜΟΥ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΟΥ... Very Happy Very Happy Very Happy ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ! Crying or Very sad

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΙΝΙ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316

ΕΥΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΠΑΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Η ΣΕΛ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ (BBCODE) ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ! Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
Υ.Γ. Έλλη μου, avon στην Αθήνα στέλνεις παραγγελίες; Αν ναι, θα χαρώ πολύ, γιατί η κοπέλα που είχα γνωστή από εκεί δεν ανήκει πια στο club των φίλων μου, οπότε έχασα κι εγώ την εταιρεία, και μου αρέσουν πολλά από τα προϊόντα της, μου φαίνονται καλύτερα από τα περισσότερα της oriflame που επίσης έπαιρνα για χρόνια!

ναι κι εγω θεωρω οτι ειναι καλυτερα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 215994 στελνω οπου θελετε, απλα ειναι +2-5€ παραπανω λογω μεταφορικων αναλογα το μεγεθος του δεματος!!!!
Εχω στειλει μεχρι Κρητη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 654316

Αφρουλα θελω κι εγω τετοιο τζιν κι ας μην ειμαι!!! να ειμαι ανετη Laughing Laughing Laughing Laughing αλλα δν θελω να παρω μη το γρουσουζεψω, κατσε να μεινω και μετα χαχααχχααχ κι εγω γι αυτο το λογο λεω να μην κατεβω Χαλκιδα οταν μπορεσω να παρω αδεια, γιατι θα κουραστω οσο και καλα να περασω..και θα προσπαθησω να περασω καλα εδω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 328109

????????

Επισκέπτης
evaki27:) έγραψε:καλως ηρθες Katnik!κ εμεις στην προσπάθεια είμαστε!
πάντως λέω τον Φεβρουαριο που θα εχω αδιαθετησει με το καλο και θα εχω κανει και τις εξετασεις μου να ξεκινησω να κανω αυτα τα τεστακια ωορρηξιας τα hometest για να διαπιστώσω και αν κάνω τελικά ωορρηξια. Μάλλον θα τα παραγγείλω απο βδομάδα γιατι συμφέρουν σε σχεση με τα αλλα πιο επωνυμα. είναι αξιόπιστα όμως?

Δεν εχω ιδεα για αυτα τα τεστ γαμωτο. Εμενα ο γιατρος κατευθειαν με καθοδηγησε σε εξωσωματικη την οποια προς το παρον αρνουμαι να ξεκινησω. Παρολο που οι εξετασεις μας ηταν καλες, η ηλικια μου (38) κ ενα ιστορικο ενδομητριωσης τον εκανε να εχει τετοια αποψη. Εμεις σκεφτομαστε να κανουμε προσπαθεια μεχρι τον απριλιο-μαιο κ αν δεν...να βαλουμε πλωρη για εξωσωματικη Crying or Very sad

andi82

andi82
αφρουλα εχεις χαιρετισματα απο την αγαπουλαααα Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα θα κανεις!! αφου οι εξετασεις σου ειναι καλες!! ακους εκει!? και της κουνιαδα μου ετσι της ελεγαν καποιοι απο τους γιατρους που πηγε γιατι ειχε ενδομητριωση και ευτυχως πηγε σε ενα αγιο ανθρωπο που της ειπε να προσπαθησει φυσιολογικα ενα χρονο και μετα να το δουν για αλλα πραγματα και τα καταφερε στο 6μηνο !!!

εσυ ισως λογω ηλικιας να το προσπαθησεις λιγοτερο καιρο και μετα να κοιταξεις αλλες λυσεις αλλα οχι κατευθειαν εξωσωματικη!!! υπαρχουν και αλλα σταδια πριν απο αυτο!!!
να παρεις κι αλλη γνωμη!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΕΣ! ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κι εγω αφρουλα για πλακα το ειπα γι αυτο και εβαλα το γελιο διπλα....απλα μου φαινεται χαζομαρα να το κανω παρολο που πιστευω θα ηταν πολυ βολικα χεχε...ασε καλυτερα να με στενεύουν να βλεπω ποσο παχαινω!! Razz Razz Razz

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω πολυ!ελπιζω να ξεπερασω το προβληματακι μου συντομα και να ερθει και το μπεμπε! οσο για το τικερ το βρηκα πως γινεται αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι για μια βδομαδα δεν μπορω να βαλω κατι επειδη ειμαι νεο μελος. κριμα γιατι βρηκα και τικερ για το γατουλινι μου.cat

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Wink Wink Wink Wink Wink

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέραααααα

πω πω τι πολλά που γράψατε πάλι!!!

Αφρουλίτα ούτε το δικό μου μήνυμα διάβασες???? Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΗΗΗΗΗ! ΠΤΩΜΑ ΟΡΘΙΟ ΗΜΟΥΝ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΠΑΛΙ! Very Happy

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρουλιτακι δν μπορουμε να σε αφησουμε καλε!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 669659
χαιρομαι που σε βλεπω πιο ηρεμη!!!

φουρφουρινι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 334590

evaki27:) υπομονη μια βδομαδα τοτε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 403793

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 34 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις