826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Πεμ Ιαν 24, 2013 7:37 am
Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Popisofia έγραψε: ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
boubou έγραψε:mhtsaina έγραψε:[ Όσο για τον γνωστό άγνωστο Αντώνη, δυστυχώς τα κατάφερε να μας κάνει όλες νευρικότερες και πιο καχύποπτες... Κι εγώ παρασύρομαι καμιά φορά και μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Αλλά τελευταία αν παρακολούθησες το περίφημο θέμα του μωρού που έφυγε, θα παρατήρησες την είσοδο νέων εδώδιμων προϊόντων, τα οποία φροντίζουν να σπέρνουν αμφιβολία και διχόνοια επίσης. Το φόρουμ έχει αρχίσει να βαραίνει πολύ, δυστυχώς...
το ιδιο νιωθω κι εγω!! δν θελω να λεω πολλα πολλα με καινουρια ατομα γιατι φοβαμαι οτι μας χλευαζουν!! οποτε κραταω μια αποσταση και δν μου αρεσει..παλιοτερα η υποδοχη ηταν θερμοτατη και καταφερε 1 μονο ατομο να τα κανει ολα μπαχαλο!!
Ελπίζω τότε στην επόμενη προκήρυξη να είμαστε πιο τυχεροί Α, είχες έρθει στα μέρη μας ε; Πέτυχες και καλό καιρό, είχαμε λιακαδούλες! Συμφωνώ, διάττοντες αστέρες είναι, αλλά κατάφεραν να χαλασουν το κλίμα για πολλές από μας...αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!
ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΛΕΙΠΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΥ...
andi82 έγραψε:αφρουλαααααααα δεν ειδες που σου εγραψα????
mhtsaina έγραψε:Ελπίζω τότε στην επόμενη προκήρυξη να είμαστε πιο τυχεροί Α, είχες έρθει στα μέρη μας ε; Πέτυχες και καλό καιρό, είχαμε λιακαδούλες! Συμφωνώ, διάττοντες αστέρες είναι, αλλά κατάφεραν να χαλασουν το κλίμα για πολλές από μας...αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!
ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΛΕΙΠΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΥ...
αφρουλα έγραψε:andi82 έγραψε:αφρουλαααααααα δεν ειδες που σου εγραψα????
ΜΠΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΤΟ ΣΠΟΡΙΝΙ ΣΟΥ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ? ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΤΖΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΜΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ! ΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ? ΕΛΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΛΙΓΟ!
αφρουλα έγραψε:mhtsaina έγραψε:Ελπίζω τότε στην επόμενη προκήρυξη να είμαστε πιο τυχεροί Α, είχες έρθει στα μέρη μας ε; Πέτυχες και καλό καιρό, είχαμε λιακαδούλες! Συμφωνώ, διάττοντες αστέρες είναι, αλλά κατάφεραν να χαλασουν το κλίμα για πολλές από μας...αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!
ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΕΝΑ!
evaki27:) έγραψε:andy, αφρουλα μιας και δεν εχουμε ξαναμιλησει σας ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σας πανε ολα καλα.και αν ξεχναω καποια αλλη εγκυουλα ας με συγχωρεσει..
να ρωτησω κατι τα τικερ πως μπαινουν???
mhtsaina έγραψε:
Υ.Γ. Έλλη μου, avon στην Αθήνα στέλνεις παραγγελίες; Αν ναι, θα χαρώ πολύ, γιατί η κοπέλα που είχα γνωστή από εκεί δεν ανήκει πια στο club των φίλων μου, οπότε έχασα κι εγώ την εταιρεία, και μου αρέσουν πολλά από τα προϊόντα της, μου φαίνονται καλύτερα από τα περισσότερα της oriflame που επίσης έπαιρνα για χρόνια!
evaki27:) έγραψε:καλως ηρθες Katnik!κ εμεις στην προσπάθεια είμαστε!
πάντως λέω τον Φεβρουαριο που θα εχω αδιαθετησει με το καλο και θα εχω κανει και τις εξετασεις μου να ξεκινησω να κανω αυτα τα τεστακια ωορρηξιας τα hometest για να διαπιστώσω και αν κάνω τελικά ωορρηξια. Μάλλον θα τα παραγγείλω απο βδομάδα γιατι συμφέρουν σε σχεση με τα αλλα πιο επωνυμα. είναι αξιόπιστα όμως?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης