Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
429 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 429 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μενα!!!!!!η μερα ξεκιναει με αρκετη δουλεια στο γραφειο......

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα και από μένα! και εγώ μια χαρά σε βρίσκω Αθηνούλα!
εγώ ακόμα δεν έχω πιει ούτε καφέ, πάω να φάω κάτι γιατί το στομάχι έχει ακουμπήσει στην πλάτη το νιώθω!
κατά τα άλλα ο μπαμπάκας μου είναι λίγο αρρωστούλης, παραπονιόταν από εχτές για το στομάχι, φοβηθήκαμε για κανά έμφραγμα πάλι, πήγε 2 φορές μέχρι το νοσοκομείο και τελικά ίσως να είναι καμιά γαστρεντερίτιδα! και λέω ίσως γιατί από τα νοσοκομεία ποτέ δεν παίρνεις απάντηση για το τι έχεις! σε αφήνουν να βγάλεις μόνος το συμπέρασμα! Rolling Eyes
κατα τα άλλα κοριτσάκια μου τι κάνετε εσείς?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα θα πανε καλα με το μπαμπα σου.....!μολις ακουω για εμφραγμα κατι παθαινω...εμεις χασαμε το πεθερο μου ετσι ξαφνικα.....αντε τωρα να φτιαξετε κανενα καφεδακι...εγω κοντευω να το τελειωσω και μετα ποιοσ φτιαχνει αλλο?βαριεμαι τρελλα δεν περναει και ψυχη....ερημια....καλε δεν γυρισαν ακομα απο τις διακοπες τους?????????????

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
vasoula έγραψε: Τι θες να φάς; Τώρα φτιάχνει η μάνα μου αστακομακαρονάδα θές λίγη; Very Happy
Εχω και ωραίο κλέφτικο!! Very Happy

Να έρθω εγώ που βαριέμαι να μαγειρέψω;Κλέφτικο θέλω!

Βέβαια και να έρθεις και πάρε και μαζί σου το μπικινι σου να ριξεις και μια βουτιτσα Very Happy

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Εγώ έφαγα.
Σπανακόπιτα.
Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως!
Αστακομακαρονάδα δε θα έτρωγα, δε μου αρέσουν τα θαλασσινά.
Όσο για το κλέφτικο, αν μου πεις και τι είναι αυτό....

Μη γελάτε! Είμαι άσχετη από κουζίνα.
Πάλι καλά που έχω τον αντρούλη μου!
Νηστικιά θα ήμουνα τώρα!

Είναι αρνί μαγειρεμένο στη κατσαρόλα με μπαχαρικά κυριως ρίγανη, μετα τον βάζουμε σε λαδόκολλα με πιπεριες διάφορες και τυριά και 10 στο φούρνο!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ολα θα πανε καλα με το μπαμπα σου.....!μολις ακουω για εμφραγμα κατι παθαινω...εμεις χασαμε το πεθερο μου ετσι ξαφνικα.....αντε τωρα να φτιαξετε κανενα καφεδακι...εγω κοντευω να το τελειωσω και μετα ποιοσ φτιαχνει αλλο?βαριεμαι τρελλα δεν περναει και ψυχη....ερημια....καλε δεν γυρισαν ακομα απο τις διακοπες τους?????????????

και εμείς πριν 12 χρόνια πήγαμε να τον χάσουμε εντελώς ξαφνικά από έμφραγμα και όποτε λέει τη λέξη στομάχι... άστα!
και ω ναι! είναι ακόμα όλοι διακοπές! πάντως η οικονομική κρίση καλά κρατεί αλλά όπου και αν περάσω στα μαγαζιά πάντα γεμάτα τα βρίσκω! οπότε μιας και είναι ερημιά απόλαυσε και εσύ το καφεδάκι σου γιατί σε μια εβδομάδα θα γίνετε χαμός πάλι!

sktv

sktv
καλημερα μαρακι ειναι να μην μπλεξεις με τα νοσοκομεια,αν μπλεξεις τρεχα γυρευε!!!!!!το εμφραγμα χτυπαει στο στομαχι scratch ?
περαστικα να ειναι!!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:καλημερα μαρακι ειναι να μην μπλεξεις με τα νοσοκομεια,αν μπλεξεις τρεχα γυρευε!!!!!!το εμφραγμα χτυπαει στο στομαχι scratch ?
περαστικα να ειναι!!!!!!

μπορεί το στομάχι να είναι ένα από τα συμπτώματα, έντονος πόνος ψιλά στο στομάχι που συχνά "χτυπάει" στην πλάτη, εμετός και μετά σε λούζει κρύος ιδρώτας! και συνήθως μελανιάζουν και τα χείλια και τα νύχια! αυτά σε γενικές γραμμές!
αλλά μάλλον (ελπίζω δηλαδή) αυτήν τη φορά πρέπει να ήταν καμιά ίωση! τι να πω! Rolling Eyes

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν χτυπαει στο στομαχι απλα ποναει το στομαχι σου εντονα(σαν στομαχοπονο)αυτο επαθε ο πεθερος μου και το αψηφησε....

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που πήγε η δημοσίευση μου;;; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 215994 κατι θα έκανα λάθος οπότε ξαναγράφω.

Καλημέρα, Μαράκι περαστικά στο μπαμπά σου.
Κορίτσια πέρασα ένα άσχημο βράδυ, μόλις πήρα το χάπι μετά απο 7 με 10 λεπτα με έπιασε μια ταχυκαρδία που τα έκανα πάνω, ευτυχώς μετά απο ένα μισάωρο μου πέρασε. Τι να κάνω να τον πάρω πάλι να του το πώ; Πάντως να το κόψω αποκλείεται, Vivian για αυτό σου έκανα την παραπάνω ερώτηση.
Το πρωί ξύπνησα με τις φωνές ενός μανάβη πατάτεςςςςςςςςςςςςς γκάριζε ακριβώς κάτω απο το σπίτι μου Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 215994

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!

sktv έγραψε:καλημερα κ απο μενα!!!!!!η μερα ξεκιναει με αρκετη δουλεια στο γραφειο......

Κι εγώ έχω αρκετή δουλίτσα. Δεν τα πρόλαβα όλα χθες...

Μαρία έγραψε:καλημέρα και από μένα! ... κατά τα άλλα ο μπαμπάκας μου είναι λίγο αρρωστούλης, ... κατα τα άλλα κοριτσάκια μου τι κάνετε εσείς?

Καλημέρα Μαράκι! Περαστικά στον μπαμπούλη σου. Δε νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό. Μην ανησυχείς...

Εγώ έλιωσα στον ύπνο όλο το απόγευμα χθες. Με ξύπνησε ο άντρας μου στις 22:00 και την ξανάπεσα στις 00:30. Σηκώθηκα στις 7:30 (εδώ θέλω χειροκρότημα γιατί αν δεν πάει τουλάχιστον 8:00 συνήθως δε σηκώνομαι) κι έκανα και μπανάκι (αν και απεχθάνομαι το πρωινό μπάνιο). Η κοιλίτσα είναι πολύ καλύτερα από χθες.

athina24 έγραψε:...ψυχη....ερημια....καλε δεν γυρισαν ακομα απο τις διακοπες τους?????????????

Γύρισαν, γύρισαν... Το ξέρω γιατί βγαίνω εθνική κάθε μέρα και τα τουτού ξαναέγιναν αρκετά μπορώ να πω...
Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε 7 λεπτά για Σ.Ε.Φ. και σήμερα έλεγε 12. Βέβαια έφυγα και πιο νωρίς από το σπίτι. Κι όσο πιο νωρίς φεύγω τόσο πιο πολύ κίνηση βρίσκω.

vasoula έγραψε: Είναι αρνί μαγειρεμένο στη κατσαρόλα με μπαχαρικά κυριως ρίγανη, μετα τον βάζουμε σε λαδόκολλα με πιπεριες διάφορες και τυριά και 10 στο φούρνο!!

Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία.
Αν και δε μου αρέσει πολύ το αρνί (ούτε το κατσίκι) με τα τυράκια (να λιώνουν!) μια χαρά μου ακούγεται! Μ' έκανες και πείνασα πρωί πρωί!!

Ας φάω κι εγώ ένα μπισκοτάκι...

kikhl

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα και περαστικά κοπέλα μου.Ας ελπίσουμε όλα να συνεχίσουν καλύτερα από ότι το πρωινό ξύπνημα Wink

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:δεν χτυπαει στο στομαχι απλα ποναει το στομαχι σου εντονα(σαν στομαχοπονο)αυτο επαθε ο πεθερος μου και το αψηφησε....

έτσι το είχε πάθει και εμάς τότε και μέχρι να πάει στο νοσοκομείο είχε ήδη... με το ηλεκτροσόκ τον επανέφεραν!

vasoula έγραψε: Που πήγε η δημοσίευση μου;;; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 215994 κατι θα έκανα λάθος οπότε ξαναγράφω.

Καλημέρα, Μαράκι περαστικά στο μπαμπά σου.
Κορίτσια πέρασα ένα άσχημο βράδυ, μόλις πήρα το χάπι μετά απο 7 με 10 λεπτα με έπιασε μια ταχυκαρδία που τα έκανα πάνω, ευτυχώς μετά απο ένα μισάωρο μου πέρασε. Τι να κάνω να τον πάρω πάλι να του το πώ; Πάντως να το κόψω αποκλείεται, Vivian για αυτό σου έκανα την παραπάνω ερώτηση.
Το πρωί ξύπνησα με τις φωνές ενός μανάβη πατάτεςςςςςςςςςςςςς γκάριζε ακριβώς κάτω απο το σπίτι μου Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 215994

Βασούλα ευχαριστώ για τα περαστικά!
σίγουρα και πρέπει να του πεις του γιατρού σου για το σύμπτωμα! μπορεί να σου πει να εξακολουθείς να παίρνεις το ίδιο χάπι και να μην στο αλλάξει αλλά πρέπει να του το αναφέρεις!

καλημέρα Τζιζάκι! καλά είσαι σήμερα? πέρασε καθόλου ο πόνος? καλά έκανες και ξεράθηκες στον ύπνο, έτσι ντε!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nαι Μαρία μου θα του το πώ, κοίτα τώρα που το έχω πάρει εδώ και 1 μισάωρο δεν με έχει πειράξει καθόλου μα καθόλου, ετσι κανει μια με πειράζει και μια οχι.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια σας!!!
Μαράκι περαστικά στον μπαμπά!
ΠΟΝΑΩΩΩ!!!Αδιαθέτησα χτες και έχω ψοφήσει αλλά εντάξει θα ζήσω.
Βαασούλα τι ωραία κοιλίτσα!!!

markellajohny

markellajohny
καλημερα κοριτσακια!!!

sktv

sktv
athin@ μου τι βλεπω?ξανα τα πατουσακια της μικρης για φαγωμα?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:athin@ μου τι βλεπω?ξανα τα πατουσακια της μικρης για φαγωμα?

Τα ζήτησε ο λαός....τι να κάνω;
Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε Βασούλα, τι ωραία κοιλίτσα είναι αυτή! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 990599
Athin μου κουράγιο! και εγώ περιμένω σε 2 μέρες! και θα έχει και καύσωνα και άστα να πάνε!

sktv

sktv
Athin@ έγραψε:
sktv έγραψε:athin@ μου τι βλεπω?ξανα τα πατουσακια της μικρης για φαγωμα?

Τα ζήτησε ο λαός....τι να κάνω;
Very Happy Very Happy Very Happy
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 564595 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 564595 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 28 564595 μολις εκοψα ενα δαχτυλακι Wink

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ετσι....λαικη απαιτηση!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααα!!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλημέραααα!!!!!

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καήμέρα Βίβιαν!!!Πως είσαι σήμερα;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Καήμέρα Βίβιαν!!!Πως είσαι σήμερα;

Καλημέρα Αθηνά μου.... Καλύτερα είμαι σημερα... Ξαπλωμένη βεβαια αλλα πολύ καλυτερα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις