676 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Πεμ Αυγ 26, 2010 10:07 pm
sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μενα!!!!!!η μερα ξεκιναει με αρκετη δουλεια στο γραφειο......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:vasoula έγραψε: Τι θες να φάς; Τώρα φτιάχνει η μάνα μου αστακομακαρονάδα θές λίγη;
Εχω και ωραίο κλέφτικο!!
Να έρθω εγώ που βαριέμαι να μαγειρέψω;Κλέφτικο θέλω!
Tziz έγραψε:Εγώ έφαγα.
Σπανακόπιτα.
Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως!
Αστακομακαρονάδα δε θα έτρωγα, δε μου αρέσουν τα θαλασσινά.
Όσο για το κλέφτικο, αν μου πεις και τι είναι αυτό....
Μη γελάτε! Είμαι άσχετη από κουζίνα.
Πάλι καλά που έχω τον αντρούλη μου!
Νηστικιά θα ήμουνα τώρα!
athina24 έγραψε:ολα θα πανε καλα με το μπαμπα σου.....!μολις ακουω για εμφραγμα κατι παθαινω...εμεις χασαμε το πεθερο μου ετσι ξαφνικα.....αντε τωρα να φτιαξετε κανενα καφεδακι...εγω κοντευω να το τελειωσω και μετα ποιοσ φτιαχνει αλλο?βαριεμαι τρελλα δεν περναει και ψυχη....ερημια....καλε δεν γυρισαν ακομα απο τις διακοπες τους?????????????
sktv έγραψε:καλημερα μαρακι ειναι να μην μπλεξεις με τα νοσοκομεια,αν μπλεξεις τρεχα γυρευε!!!!!!το εμφραγμα χτυπαει στο στομαχι ?
περαστικα να ειναι!!!!!!
sktv έγραψε:καλημερα κ απο μενα!!!!!!η μερα ξεκιναει με αρκετη δουλεια στο γραφειο......
Μαρία έγραψε:καλημέρα και από μένα! ... κατά τα άλλα ο μπαμπάκας μου είναι λίγο αρρωστούλης, ... κατα τα άλλα κοριτσάκια μου τι κάνετε εσείς?
athina24 έγραψε:...ψυχη....ερημια....καλε δεν γυρισαν ακομα απο τις διακοπες τους?????????????
vasoula έγραψε: Είναι αρνί μαγειρεμένο στη κατσαρόλα με μπαχαρικά κυριως ρίγανη, μετα τον βάζουμε σε λαδόκολλα με πιπεριες διάφορες και τυριά και 10 στο φούρνο!!
athina24 έγραψε:δεν χτυπαει στο στομαχι απλα ποναει το στομαχι σου εντονα(σαν στομαχοπονο)αυτο επαθε ο πεθερος μου και το αψηφησε....
vasoula έγραψε: Που πήγε η δημοσίευση μου;;; κατι θα έκανα λάθος οπότε ξαναγράφω.
Καλημέρα, Μαράκι περαστικά στο μπαμπά σου.
Κορίτσια πέρασα ένα άσχημο βράδυ, μόλις πήρα το χάπι μετά απο 7 με 10 λεπτα με έπιασε μια ταχυκαρδία που τα έκανα πάνω, ευτυχώς μετά απο ένα μισάωρο μου πέρασε. Τι να κάνω να τον πάρω πάλι να του το πώ; Πάντως να το κόψω αποκλείεται, Vivian για αυτό σου έκανα την παραπάνω ερώτηση.
Το πρωί ξύπνησα με τις φωνές ενός μανάβη πατάτεςςςςςςςςςςςςς γκάριζε ακριβώς κάτω απο το σπίτι μου
sktv έγραψε:athin@ μου τι βλεπω?ξανα τα πατουσακια της μικρης για φαγωμα?
μολις εκοψα ενα δαχτυλακιAthin@ έγραψε:sktv έγραψε:athin@ μου τι βλεπω?ξανα τα πατουσακια της μικρης για φαγωμα?
Τα ζήτησε ο λαός....τι να κάνω;
Vivian έγραψε:Καλημέραααα!!!!!
Athin@ έγραψε:Καήμέρα Βίβιαν!!!Πως είσαι σήμερα;
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης