76 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Τετ Αυγ 04, 2010 11:44 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....ΒΑΡΙΕΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ!ΖΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
jojoma έγραψε:Εγώ βγήκα χτες για ψώνια. Βρήκα τελικά φόρεμα για τη βάφτιση!
αχ και γω μεχρι την παρασκευη θα ειμαι στη δουλεια!!!μετα απο 2 βδομαδες θα επιστεψω!!!!!Chrisi έγραψε:καλημέρα και από εμένα............
Πως θα περάσουν αυτές οι δύο μέρες στο γραφείο άτε από αύριο για 3 βδομάδες το σπίτι...................
Ευάκι έγραψε:jojoma έγραψε:Εγώ βγήκα χτες για ψώνια. Βρήκα τελικά φόρεμα για τη βάφτιση!
πες τα ολα!!!!πως ειναι τι χρωμα ολα ολα ολα!!!
jojoma έγραψε:Ευάκι έγραψε:jojoma έγραψε:Εγώ βγήκα χτες για ψώνια. Βρήκα τελικά φόρεμα για τη βάφτιση!
πες τα ολα!!!!πως ειναι τι χρωμα ολα ολα ολα!!!
Βασικά έψαχνα κάτι πιο απλό.Αλλά συνήθως έχω κάτι στο μυαλό μου και καταλήγω σε κάτι άλλο.
Είναι λευκό με λίγο καφέ-σοκολατί στο στήθος και στο πλάι, μακρύ, στράπλες (αλλά μπαίνει κ λεπτό τιραντάκι).Στενό πάνω και ρηχτό κάτω.
Ευτυχώς καλύπτει την κοιλιά που δεν έχει φύγει ακόμα. Πρέπει να βρω και παπούτσια, σε καφέ σκέφτομαι.
καλο ακουγεται!τι υφασμα?jojoma έγραψε:Βασικά έψαχνα κάτι πιο απλό.Αλλά συνήθως έχω κάτι στο μυαλό μου και καταλήγω σε κάτι άλλο.
Είναι λευκό με λίγο καφέ-σοκολατί στο στήθος και στο πλάι, μακρύ, στράπλες (αλλά μπαίνει κ λεπτό τιραντάκι).Στενό πάνω και ρηχτό κάτω.
Ευτυχώς καλύπτει την κοιλιά που δεν έχει φύγει ακόμα. Πρέπει να βρω και παπούτσια, σε καφέ σκέφτομαι.
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπραβο σας!!!!!!!!!!!!κ εκει που λες οτι θα στρωσει κατσε να δεις τι θα σου κανει τις επομενες!!!!!(δεν θελω να σε απογοητευσω)!!!!!!!εμενα ακομη ξυπναει!!!!!!!Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια!!!! Επιτέλους χτες ο μικρος μου κοιμήθηκε 4 ώρες συνεχόμενες!!!!!
sktv έγραψε:οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπραβο σας!!!!!!!!!!!!κ εκει που λες οτι θα στρωσει κατσε να δεις τι θα σου κανει τις επομενες!!!!!(δεν θελω να σε απογοητευσω)!!!!!!!εμενα ακομη ξυπναει!!!!!!!Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια!!!! Επιτέλους χτες ο μικρος μου κοιμήθηκε 4 ώρες συνεχόμενες!!!!!
sktv έγραψε:Αλλα σε σχέση με προχτές που ξύπναγε ανα 10 λεπτα χτες ήταν καλύτερα τα πράγματ!!! Για να δούμε σήμερα...Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια!!!! Επιτέλους χτες ο μικρος μου κοιμήθηκε 4 ώρες συνεχόμενες!!!!!
Vivian έγραψε:sktv έγραψε:Αλλα σε σχέση με προχτές που ξύπναγε ανα 10 λεπτα χτες ήταν καλύτερα τα πράγματ!!! Για να δούμε σήμερα...Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα κοριτσάκια!!!! Επιτέλους χτες ο μικρος μου κοιμήθηκε 4 ώρες συνεχόμενες!!!!!
λεω κ γω οτι ξυπναει ο δικος μου καθε μια ωρα αλλα το ζουζουνακι σου με τα ομορφα ματια το παρακανε!!!!!
υπομονη λοιπον!!!!!
να δεις που η μπεμπα σου θα ναι υσηχη κ θα κοιματε!
ε ναι δεν παλευεται ο υπνος ειναι σημαντικος!το ζω εδω κ 18 μηνες κ σε καταλαβαινω!sktv έγραψε:Vivian έγραψε:!
Ας το ελπίσουμε γιατί αλλιώς δεν την βλέπω καλά την μανούλα χιχι!!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης