201 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Σαβ Ιαν 19, 2013 5:27 am
aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οποια εχει νεα της κοπελας ας ενημερωσει βρε παιδια..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Helen M. στις Σαβ Ιαν 19, 2013 11:29 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Ιαν 19, 2013 7:25 am, 2 φορές συνολικά
arco iris έγραψε:παιδια γιατι λετε οτι το κοριτσακι ηταν προωρο?
εγω διαβαζω τωρα αυτο
Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Παρ Dec 14, 2012 11:57 pm
Maria_90
Kalhspera k Se euxaristw polu!einai na gennhsw se 2 meres...nai apo mikrh sta basana alla den peirazei!hthela na rwthsw pws tha katalabw oti plhsoazw ston toketo...ti sumptwmata uparxoun.
και μετα ειπε οτι γεννησε 17/12
αρα που το προωρο???????
vetaki..! έγραψε:arco iris έγραψε:παιδια γιατι λετε οτι το κοριτσακι ηταν προωρο?
εγω διαβαζω τωρα αυτο
Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Παρ Dec 14, 2012 11:57 pm
Maria_90
Kalhspera k Se euxaristw polu!einai na gennhsw se 2 meres...nai apo mikrh sta basana alla den peirazei!hthela na rwthsw pws tha katalabw oti plhsoazw ston toketo...ti sumptwmata uparxoun.
και μετα ειπε οτι γεννησε 17/12
αρα που το προωρο???????
Κ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΗΤ 23/2/13 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...
Euxoula έγραψε:Υποσυτισμο;;;Τι λετε ρε κοριτσια!!!Τι φταιει γι αυτο;;που ηταν τοσο μικρακι;;;το γαλα φταιει κατι στον οργανισμο του το στομαχακι ισως;γιατι δε μπορει να μην πειναγε το παιδι κατι θα φταιει καποιος αλλος παραγοντας θα ειναι σωστα;
ioanna_41 έγραψε:ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΝΕ 150ml
150 ml Πίνουν τα δικά μας δίδυμα που σήμερα είναι 56 ημερών .
ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ .
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΗΠΙΕ ΤΑ 150 ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ (ΥΠΕΡ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ !!
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΚΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΩΝ ,ΤΟ ΚΡΤ ΜΟΥ !
Euxoula έγραψε:1 μηνων δεν ειναι;που λεει οτι ειναι προωρο;παιδια κατι πρεπει να παιζει με το στομαχακι του παιδιου δε μπορει ενα μωρο να επαθε υποσητισμο και να μην διαμαρτηροταν οτι πειναγε αφου κοιμοταν τοσες ωρες χωρις να διαμαρτυρηθει αλλου ειναι το προβλημα κατι δε λειτουργει σωστα.σκληρο αυτο που λεω γιατι τα συμπερασματα δεν ειναι τοσο καλα συμφωνα με αυτο που γραφω αλλα η δικη μου λογικη αυτο μου λεει.ευχομε να πανε ολα καλα ομως και να εχουμε συντομα ευχαριστα νεα.στο παιδων θα το πανε αθηνα;
Euxoula έγραψε:1 μηνων δεν ειναι;που λεει οτι ειναι προωρο;παιδια κατι πρεπει να παιζει με το στομαχακι του παιδιου δε μπορει ενα μωρο να επαθε υποσητισμο και να μην διαμαρτηροταν οτι πειναγε αφου κοιμοταν τοσες ωρες χωρις να διαμαρτυρηθει αλλου ειναι το προβλημα κατι δε λειτουργει σωστα.σκληρο αυτο που λεω γιατι τα συμπερασματα δεν ειναι τοσο καλα συμφωνα με αυτο που γραφω αλλα η δικη μου λογικη αυτο μου λεει.ευχομε να πανε ολα καλα ομως και να εχουμε συντομα ευχαριστα νεα.στο παιδων θα το πανε αθηνα;
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης