426 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Σαβ Ιαν 19, 2013 11:09 pm
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 1:13 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 1:13 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 1:14 pm, 1 φορά
μπεμπα2012 έγραψε:βρε στελλα κανε μ μια χαρη γραψε ενα ωραιο ποιηματακι γιαυτο τ μωρακι
μπεμπα2012 έγραψε:bre στελλα οτι κ ν εγραψε το κοριτσι μπορει να περδευτηκε .αλλα η ιστορια της ειναι αληθινη και το επιβεβαιωσαμε τοσα ατομα
μπεμπα2012 έγραψε:βρε στελλα κανε μ μια χαρη γραψε ενα ωραιο ποιηματακι γιαυτο τ μωρακι
ioanna_41 έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:βρε στελλα κανε μ μια χαρη γραψε ενα ωραιο ποιηματακι γιαυτο τ μωρακι
Έγραψα εγώ ένα !
Αν το έχει η Στέλλα θα το βάλει.
desT έγραψε:Καλά κάνετε και ανησυχείτε αν το θέμα είναι αληθινό. Αν όμως μπείτε στις πρώτες δημοσιεύσεις τις κοπέλας θα βρείτε ανακρίβειες.
Πρώτον, απευθύνθηκε πρώτη φορά στο γκρουπάκι των εγκύων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου στις 14 Δεκέμβρη λέγοντας ότι η ΠΗΤ είναι "σε δύο μέρες". Όταν τελικά "γέννησε" στις 16 Δεκέμβρη το ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου λέγοντας ότι η ΠΗΤ ήταν στις 23 Φεβρουαρίου
Δηλαδή το μωρό της γεννήθηκε ούτε καν επταμηνίτικο με βάρος 2950 (δηλαδή αν γεννιόταν τελειόμηνο θα ήταν γύρω στα πέντε ή έξι κιλά; ) και τους αφήσανε να βγούνε από το νοσοκομείο σε τέσσερις μέρες χωρίς άλλη παρακολούθηση.
Επίσης ενώ στην αρχή λέει ότι περιμένει κοριτσάκι τελικά γεννάει αγοράκι και μάλιστα στη φωτό έχει αγορίστικα ρούχα.
Αν εσάς σας κολλάει όλο αυτό τότε καλώς.....
Για του λόγου το αληθές:
http://forum.eimaimama.gr/t15833p960-topic#609248
http://forum.eimaimama.gr/t16777-topic#628265
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Κυρ Ιαν 20, 2013 12:03 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Κυρ Ιαν 20, 2013 1:11 pm, 1 φορά
arco iris έγραψε:το εσβησα ρε συ τι να με κυνηγας μετα για πνευματικα δικαιωματα??????
toutounaki έγραψε:desT έγραψε:Καλά κάνετε και ανησυχείτε αν το θέμα είναι αληθινό. Αν όμως μπείτε στις πρώτες δημοσιεύσεις τις κοπέλας θα βρείτε ανακρίβειες.
Πρώτον, απευθύνθηκε πρώτη φορά στο γκρουπάκι των εγκύων Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου στις 14 Δεκέμβρη λέγοντας ότι η ΠΗΤ είναι "σε δύο μέρες". Όταν τελικά "γέννησε" στις 16 Δεκέμβρη το ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου λέγοντας ότι η ΠΗΤ ήταν στις 23 Φεβρουαρίου
Δηλαδή το μωρό της γεννήθηκε ούτε καν επταμηνίτικο με βάρος 2950 (δηλαδή αν γεννιόταν τελειόμηνο θα ήταν γύρω στα πέντε ή έξι κιλά; ) και τους αφήσανε να βγούνε από το νοσοκομείο σε τέσσερις μέρες χωρίς άλλη παρακολούθηση.
Επίσης ενώ στην αρχή λέει ότι περιμένει κοριτσάκι τελικά γεννάει αγοράκι και μάλιστα στη φωτό έχει αγορίστικα ρούχα.
Αν εσάς σας κολλάει όλο αυτό τότε καλώς.....
Για του λόγου το αληθές:
http://forum.eimaimama.gr/t15833p960-topic#609248
http://forum.eimaimama.gr/t16777-topic#628265
Γιαυτό της το είπαμε Στέλλα μου. Επειδή είναι λίγο μπερδεμένες οι πρωτες αναρτησεις της Μαρίας, δε σημαινει ότι πρέπει να αναρωτιόμαστε ακόμα για το γεγονός της εισαγωγής στο νοσοκομείο, το οποίο εχει επιβεβαιωθεί. Αλλωστε και μεις ειχαμε μπερδευτεί κι εσυ αλλωστε το ξερεις... Το θέμα όμως του νοσοκομείου ειναι επιβεβαιωμένο,συνεπώς δυστυχώς καλά κάνουμε και ανησυχούμε...
Και μπράβο σου Αντωνη! Μη παραπονιεσαι στο αναγνωριζουμε, αλλωστε οταν το βετάκι σε άκουσε και πηρε τηλ. δεν ειναι από μονο του η καλυτερη αναγνώριση;
arco iris έγραψε:ioanna_41 έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:βρε στελλα κανε μ μια χαρη γραψε ενα ωραιο ποιηματακι γιαυτο τ μωρακι
Έγραψα εγώ ένα !
Αν το έχει η Στέλλα θα το βάλει.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
toutounaki έγραψε:Για σενα που δεν προλαβες
τον κοσμο να γνωρισεις
προσευχομαι ως νικητής
στο σπίτι να γυρισεις.
Να καθρεφτιζεται η χαρά
στα δυο σου τα ματακια
και πάντα να χαμογελουν
τα όμορφα χειλάκια.
Άλλο πονο να μη δεις
εσύ και οι δικοί σου
υγεία να εχεις πάντοτε
σε ολη τη ζωη σου.
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης