676 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Δευ Ιαν 21, 2013 4:55 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Το αφήνω ακόμα γιατι νομίζω ότι όλοι πλέον καταλάβαμε! Στο επόμενο άσχετο σχόλιο ξέρω τι θα κάνω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
τον καιρο δειχνει ,χασαμε κατι ε?μπεμπα2012 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΑΛΤΕ ΣΚΑΙ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Ιαν 21, 2013 6:48 am, 1 φορά
ioanna_41 έγραψε:
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=251620
http://www.iefimerida.gr/news/86862/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%84%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7
mamavivo έγραψε:ειναι τοσο κουραστικο πια ελεος.
ελπιζω το παιδακι να τα καταφερει παναγια μου
ioanna_41 έγραψε:ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ :
"ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
Αντωνη μου εχουμε καταλαβει ολοι μας οτι μπορει να μην ευθυνεται μονο ο γιατρος συμφωνα παντα με αυτα που γραφουν σε ολα αυτα που μας κατεβαζεις αλλα ας μεινουμε μονο οτι το παιδι ειναι εξαιρετικα σοβαρα κ οτι ελπιζουμε ολοι, η επιστημη κ ο θεος να το σωσουν οποτε αν μου επιτρεπεις μην ασχολεισε για την ωρα με το τι γραφουν παρα μονο να ελπιζουμε να μαθουμε ενα καλο νεο κ τιποτα αλλο φιλικα παντα μιλαω!ioanna_41 έγραψε:ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ :
"ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
πολυ σωστα δηλαδη αν ητανε συγκαμενο παει να πει οτι ητανε παραμελημενο ελεος!!supermama έγραψε:απο χθες το εχω στο μυαλο μου συνεχεια. και γω εχει τυχει να κοιμοταν πχ για 5 συνεχομενες ωρες και ελεγα αχχτι καλα. επιτελους. η ελεγε η μαμα μου. ο υπνος το μεγαλωνει πιο πολυ αποτο γαλα.. δε θελει πολυ να γ8ινει το κακο.δυστηχως δεν εχουν οδηγιες χρησεως και ειναι δυσκολο για μια νεα και απειρη μητερα να ξερει. αυτο το λεω γενικα ως απαντηση στις ''κακες'' σκεψεις
vetaki..! έγραψε:ρε αντωνη μην σκοτωθουμε τωρα...αν σε ενδιαφερει η υγεια του σταματα να κανεις τον ταχυδρομο...βρηκες 100λινκ κ τα εβαλες...να σου πουμε μπραβο που τα βρηκες??
εγω αυτα τα ειχα βρει απο χθες με ειδες να γραψω κατι??οχι γιατι οντως ε ενδιαφερει η υγεια του μικρου κ οχι ποιος τον εφερε σε αυτη την κατασταση
,που δεν νομιζω να φταιει η μαρια...
αν οντως σε ενδιαφερει ο μικρος μην ξανα γραψεις τπτ αλλο παρα απο το αν εχουμε καποιο νεο...
αμαν πια......λιγο σεβασμο ζητησα χθες αλλα που..............
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης