651 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Δευ Ιαν 21, 2013 4:04 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
grammatiki έγραψε:http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=164464&artTitle=sok_stin_ellada_tou_2013_vrefos_stin_entatiki_logo_asitias
το θεμα εφτασε στη δημοσιοτητα απο οτι διαβασα πριν απο λιγο.μου φαινεται ομως πως καπως αλλιως το εμφανιζουν σαν να μην ειχε η μανα να δωσει στο παιδι να φαει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Ιαν 21, 2013 5:03 am, 4 φορές συνολικά
μπεμπα2012 έγραψε:ντροπη τους ετοιμη ειμαι ν γραψω σχολιο αλλα κρατιεμαι.ασ αφησουν τους γονεις του παιδιου ησυχουν φτανει δεν εχουν μ τι ν ασχοληθουν
arco iris έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:ντροπη τους ετοιμη ειμαι ν γραψω σχολιο αλλα κρατιεμαι.ασ αφησουν τους γονεις του παιδιου ησυχουν φτανει δεν εχουν μ τι ν ασχοληθουν
ποπη συγνωμη αλλα καθε σκεψη σου δεν ειναι αναγκη να ειναι νεο μηνυμα κοπελα μου βλεπουμε νεα αναρτηση και τρεχουμε
γραψτα ολα μαζι μας τρεχεις λιγο!
Vivian έγραψε:arco iris έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:ντροπη τους ετοιμη ειμαι ν γραψω σχολιο αλλα κρατιεμαι.ασ αφησουν τους γονεις του παιδιου ησυχουν φτανει δεν εχουν μ τι ν ασχοληθουν
ποπη συγνωμη αλλα καθε σκεψη σου δεν ειναι αναγκη να ειναι νεο μηνυμα κοπελα μου βλεπουμε νεα αναρτηση και τρεχουμε
γραψτα ολα μαζι μας τρεχεις λιγο!
Βρε Στέλλα σε παρακαλω πολυ σταματα τις υποδείξεις!! Σε παρακαλω δηλαδη! Όλοι την ιδια αγωνία έχουμε!
μπεμπα2012 έγραψε:[
συγνωμη δεν ηξερα οτι πρεπει ν τ γραφω ολα σε ενα μηνυμα...
δηλαδη ενα μηνυμα που δεν το δω την ωρα που γραφω και το δω μετα .... ελεος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Ιαν 21, 2013 5:00 am, 1 φορά
Vivian έγραψε:Θα σταματήσετε η θα αναγκαστω να κλείδωσω το θέμα για πείτε μου;;;
Λεμονάκι έγραψε:Αντώνη σε παρακαλώ πολύ, και όλες σας.
Περιορίστε το ενδιαφέρον σας στην υγεία του παιδιού.
Είναι ντροπή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Δευ Ιαν 21, 2013 4:49 am, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vetaki..! στις Δευ Ιαν 21, 2013 4:51 am, 1 φορά
αχ ναι να υπαρχει μονο ενημερωση κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ το παιδακι χαροπαλευει ας το καταλαβουμε ολοι μας πιαeleni2526 έγραψε:vetaki?μηπως να ανοιξεις νεο θεμα κ να μας ενημερωνεις εκει?
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης